Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HATUNLAR NASILSINIZ?çarşamba günü artık doğuruyorum saat 11 de bebişimi inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin

slm cnm üzülme allahtan ümit kesilmez sakın olumsuz düşünme lütfen sıkma canını herşeyin hayırlısı tatlım.gün doğmadan neler doğar

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HATUNLAR NASILSINIZ?çarşamba günü artık doğuruyorum saat 11 de bebişimi inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin

hadı artık gelsın oglusumuzzzzz :) allah hayırlısıyla saglıklı dogumllar nasıp etsın kuzucummmm

ya aslında tutucagı varsa teklede tutar ama ben sans artsın ıstıyodm baya moralm bozuldu

bak ne güzel söylemişsin dimi ama tutunacaksa zaten tutar herşey allahtan o isterse olur hakkında hayırlısı olsun cnm sakın üzülme kendini yıpratma

ıste canım ınsan takıyo kafasına olmazsa aralık sonu tupe gecıcezz dogum gunume bebek ıstıyorm hedıye (

haklısın cnm kıyamam ben sana inşallah allah gönlüne göre versin en güzel doğum günü hediyen olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

haklısın cnm kıyamam ben sana inşallah allah gönlüne göre versin en güzel doğum günü hediyen olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

dogum gunum 28 ocak canım bu ay olmazsa artık tuple ocaga olur.. bu sefer cok umutluydum 3 yumurta 3 bebek dıye :)) ama gel bak kalmıs 1 tane kocaman :))) artık hayırlısı canım napıyım vardır bır hayır

basak dogum hıkayenı cok guzel anlatmıssın

rabbım analı babalı buyumeyı nasıp etsın annecın gıtımı

sağol belinaycım aminnn darısı silere inşallah
anacım gitmedi daha kaynoşuma dayanabilirse kışı çıkarmak istiyor bakalım hayırlısı

yaza hala oğlumun düğünü var ankaraya gelcez inşallah
seninlede görüşelim
ama senin ev şehir merkezine çok uzak valla
annemler merkezde oturuyo sizde merkeze taşınmsanıza

ege ne yakısklı cıkmıs yenı fotoda masallah ona masallahhhhh :)
sağol teyzeciğimizzzzzzzesniyodu oğlişim orda
sağ olduğuna sevndm
kardeşine ev bulamadınız mı:99:

ayy hadi hayırlısııı
sezaryeninde bu güzeliği var işte günü belli
normal doğumda adrenalin yüksek oluyo

canım benim üzülme hayırlısı olsun Allah istesin o tek yumurta çift döllenir ikizin olur, üzülme sen dua et inş.olur...

anammmm kız ne çabuk geldi zamanın hadi sağlıcakla sağsalim doğurda gel... çok heyecanlı... eee sıra banamı geldi öyleyseeeee:18::18:

allah ol derse hemen oluverır hıcbır engel olamaz bılıyorum ama umutlanmıstm cok.. canım bana bı akıl verın nolur umudum yok ben nasıl yaptrcam olumlu dusunemıyorm napmalıyım

allah ol derse hemen oluverır hıcbır engel olamaz bılıyorum ama umutlanmıstm cok.. canım bana bı akıl verın nolur umudum yok ben nasıl yaptrcam olumlu dusunemıyorm napmalıyım

canım aşılamayı bilmiyorum ama tüp bebekde birçok dr yaş kriterine göre 1 den fazla yumurta döllemiyo zaten..öyle düşün...1 yumurtayla nasıl tutturan oluyosa seninde olur.içine hç sinmediyse yada 1 ay ertele,sonuçtamoral çok önemli..başltan böyle moralsiz başlama..

evet benım tup olursa 1 yumurta olcakmıs yasım yuzunden cnm benım ıcımde acayııp seyler oluyo yatırdım parasını da cnm catlatma ıgnemı de oldum 5 dakıka once vardır bı hayır artık
senın fındıgın nasıl ıyımı

için rahat olsun canım o zaman güvenmekten başka çaren yok kendi kendine kuruntu yapma, rahat ol ki o 1 yumoş seni anlasın tutunsun

benim fındığımda iyi maşallah bugün kontrolümüz vardı dudağını büzüp büzüp duruyodu öpücük atar gibi aklımdan gitmiyo o halleri onun neşesi içindeyim..Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…