için rahat olsun canım o zaman güvenmekten başka çaren yok kendi kendine kuruntu yapma, rahat ol ki o 1 yumoş seni anlasın tutunsun
benim fındığımda iyi maşallah bugün kontrolümüz vardı dudağını büzüp büzüp duruyodu öpücük atar gibiaklımdan gitmiyo o halleri onun neşesi içindeyim..Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahhhh...
ayy kurban olurum on masallah fındıgımıza.. allah herkese yasatsın banada ınsalalh
inşallahhhhhh...
yaaa kızlar nerdeki ahh ahh eskiden ne cumartesiler olurdu sohbetler uzardı...
valla bılmıyorum cnm kımse gırmıyo canım cok sıkılıyo kımsede yokhepsı kayboldu sevınc ablam hasta basak egeye bakıyo nazossa mısafır gelms.. belos yok hatıce yok serayı yok duru yk kımse yok beydaglı ablamı cok ozledm.. hur sabah burdaydı
valla herkesin bi işi var bende çok sıkılıyorum
bende canım bız sohbet edelım o zmn napalım :)
evet napalım bak biricikimde gelmiş hoşgeldin canımmmm
doguma ne kadar kaldı canm
bugünkü kontrolde ocak 10-15 arası dedi dr ama net tarihi 2 hafta sonra söylecek şu gün gel dicek bakalım
oglak olcak kızımızzz :) bende kovayım esımde kova :) ben 28 ocak esımde 14 subt..
canım ıstedgım seyler olmaynca kıme ne kotuluk ettım deyyıp deyıp dusunuyorum .(
evet yaa oğlak burcunun özelliklerine de hiç bakmadım bi ara okuyum:)
öyle düşünme canım kendine haksızlık etme,, Allah sevdiği kullarını bu dünyada uğraştırırmış ki burda çekip öbür tarafta çok çekme diye... bu konu çok hassas bi konu, ben 3 kere bebeğimi kaybettim hiçbirinde yaptıgım bi kötülüğün bedelini ödedim diye düşünmedim neler yaşıyo insanlar biz kötü insanlarmıyızki allah bizi böyle cezalandırsın...
ben saf salagın tekıyım hep kotuluk goorurum aglarım ama ne bıleyım bıseymı yaptım dıye dusundum cnm bıde sey dusundum bugune kadar ıstedıgım hersey oldu hıc eksık kalmadı ama hep caba sarf ettım.. evlenrken bıle aılem ıstemedı sana yakısmıo senı sılerız dedıler cok aglattılar 44 kıloya dusmstmm uzuntuden sonra kabul ettıler cnm bebegım olucak bılıyorm ama ne zamn onu bılmıorumm..
en hayırlı zamanda gelsin canım... vardır herşeyde bi hayır Allah korusun belki şimdi olsa sakat olcak hayırsız olcak filan, sen yıpratma kendini Allah bilir zamanını...bende böyle çok kaderci oldum gibi ama inan diğer türlü insan çok yıpranıyo düşün düşün bunalıma giriyosun...
neyse canım hadi kaçtım öptüm seni
slm canlarım nasılsınız ???? fazla giremez oldum artık güney bebek bütün günümü alıyor uyuduğu zamanda ne yapacağımı şaşırıyorum yatıp dinlensemmi iş mi yapsam :) sizi çok özledim
BAŞAKCIM egemiz nasıl sen nasılsın ?
sevinç bebiş haberi var mı ???
diğer bütün arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum haberleriniz bekliyorum
Selam hanimlar ben az kendime geldim fakat bogazim tam duzelmedi
Hepinizi cok ozledim
Hurrem carsamba gunu doguruyormus hayirlisiyla saglikla insallah.
Duman sira sana geldi annem :18: kontrolun guzel gecmis gozunaydin cnm
Begumcum pazartesi asilaman varmis hayirlisi canim bebegine kavusursun insallah.
Belos gecmis olsun dileklerin icin cok saol canim.. sen asilamaya ne zaman basliyorsun
Basak kiz yeni takvimin hayirli olsun egenin yaslarini kutlariz insallah.
Yesilcim bebek haberi yok henuz hayirlisi..
caım ablam nasılın cok ozledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?