kombının suyunu esım arırıken acık bırakmıs oda bar 3 cıkmıs falan cnm ya mutfak dolbına zarrı olmamıs da halım su ıcınde yarın yıkamya vercem masann uzerındekıler atım hep ıslnamıs işe
ıyım bıtanem sen ne yapıyosun nasıl gıdıyo asılman gecmıse pek bakamıyorum evet adet beklyrz 2 gun ıcınde olcm ama hıc asılma yaptrmak gelmıyo ıcımden gun asırı gıdecekmısım falan offf
ooo taze hamişimiz gelmiş hoşgeldin cnm ben yim sen nslsn?herkese merhaba.. nasılsınız kızlar?
kombının suyunu esım arırıken acık bırakmıs oda bar 3 cıkmıs falan cnm ya mutfak dolbına zarrı olmamıs da halım su ıcınde yarın yıkamya vercem masann uzerındekıler atım hep ıslnamıs işe
ıyım bıtanem sen ne yapıyosun nasıl gıdıyo asılman gecmıse pek bakamıyorum evet adet beklyrz 2 gun ıcınde olcm ama hıc asılma yaptrmak gelmıyo ıcımden gun asırı gıdecekmısım falan offf
oy canım daha cok gencsin olur olur sen öyle düsünme. bizim de 1 sene olmustu nerdeyse isteyeli. ama ne zaman tuttu biliyo musun? ben doktora gitmeyi bırakalı 2 ay oldu. amaaan dedim olmuyo ugrasmıcam. o ay düzgün ilişkiye bile girmedik canımız istemedi. öyle günaşırıymıs falan, ilişkiden 10 dk sonra banyoya girdim. saclarım da cok beyaz var. her ay adetken boyuyodum ki diger ay hamile kalırsam beyazlamasın cabuk diye. o ay sacımı da boyamadım. hamile oldugumuza hala inanamıyoruz eşimle. o derece. sevinemedik tam desem yeri :) bu arada saclar baya beyazladııı şimdiden:)
ben coook sevındım sana canım benım sen kac yasındasn neyın vardı bıde.. bende 7 ay gtmedım doktora bıtkısel denedım b dunta kıstım oldugecen ay ılk asılamamı yaptrdm olmadı bakalm bu nolcak cnm.. hıc umudum yok yıne
aaa canım cok gecmıs olsun kuzcuummmmm evınıze su basmıs( al benden de o kadar gun asırı gıttım yemın edrm catlatma ıgnemı yaptım vazgectm gıtmesem mı ayrn o moddaym :)) aah kuzucum benı en ıyı sen anlarsn.. valla buda olmazsa tupe geccem oda olmazsa benden bu kadar kuzucum
bende de eşimde de bi sorun yoktu gecen seneden beri olmuyodu. temmuz agustosda klomen ve igne kullandım yine olmadı. sonra da bi daha doktora falan gitmedim. oldu :) 29 yasındayım ben canım. zaten gecen sene evlendim ben. gec kaldım biraz anlıcan:)
ooo taze hamişimiz gelmiş hoşgeldin cnm ben yim sen nslsn?
aman bununla geçmiş olsun cnm... elektronikler filan bozulabiliyo ucuz atlatmışsınız...
gecmiş olsun canım yaaa... su basması gercekten kötü oluyo
yok cnm normal evlenmıssn ben erken ewlendım ahh ahh umudum ıltede yoktu bundada negatıf gormkten sanrm bn esım 30 yasnda o cok sıtıo kendımı kotu hıssedıom ona karsı
canım dua edıyorum stres yapma dıyecem ama olmuyo ya ben daha baslmadan gıtmek ıstemıyorumcunku dogal yolla stres ıcındeyım bıde asılma dusunemıyorumbende 3 asılma eylulde kadar olmasa tup dusunuyoruz ama bakalım ıns bebklerız daha fazla bekletmezde gelır
eve cnm ya buzdolabı falan bzouldu sandım aglamaya basladıme sımz or susturdugenede bulasık makınemı caslıtmadım belkı ıslanmıstr falan dıye
sagol kuzum sorma ayaklarım falan buz gıbı hala ısıtamadım kombıyıde acamadık korkudann donuyorum:18:
ınsallah bıtanem yemın olsun yıne umudum yok
ınsallah bıtanem yemın olsun yıne umudum yok
canım ben cıkıyorum düsünme cok dedigim gibi. Allah a dua et.. hayırlı saglıklı salih evlatlar nasib eylesin hepimize.. Öpüyorum seni..
canım kötü hisssetme kendini. ayrıca bak cidden düsünme.. arkadaslar kızmasın ama bu sayfalara girme meselacünkü insanın aklında hep hamilelik. yok belirtiler falan.. herseyden süpheleniyon acaba hamile miyim diye.. insan psikolojik olarak baskı altında oluyo. ben 2 aydır buraya da girmedim. normal hayat işlerine baktım işe git gel. tv izlee. facede zaman gecir eglen cık. bak göreceksin olacak.. sen yeter ki takma kafanaa.
oyle dusunme ınsallah tutar bıde hemen tup gecme bence bı kac ay ara ver tedavı gorme tatlım ama ınsallah bu asılamada tutacakk gelcek bebgınn hemde kızın olcakk
Beloscum iyi sayilirim cok gecmis olsun Allah beterinden esirgesinıyı aksamlar kzılar naıslsınız
sevıncımmm nasıl oldunn
bende reglımı beklıyrumm bugun yarın gelcek ısn gelmezdee doktra gtmem:27
ben pek gıremıyorum msıfr gelıyo yada ben gezıyorummbugunden gezmeden gelrıken kapıyı bı actım evımııı su basmıss temzıleyene kadar canım cıkııı
gecmısı okuyamıyorummm ıns hepınız ıyısınızdır cok opuyorum kzılarr
ben coook sevındım sana canım benım sen kac yasındasn neyın vardı bıde.. bende 7 ay gtmedım doktora bıtkısel denedım b dunta kıstım oldugecen ay ılk asılamamı yaptrdm olmadı bakalm bu nolcak cnm.. hıc umudum yok yıne
Kizzzz hani umitliydinnnınsallah bıtanem yemın olsun yıne umudum yok
bebe yağı filan bi süre sonra basit kalıyo cnm profesyonel bişiler kullanman gerekir diye düşünüyorum...tabi cilt yapısıylada alakalı, suan için bende de görünürde bişey yok ama doğumdan sonra belli olur kalıntılar:) gögüs ucu yara gidericiyi dermo eczanem diye bi siteden aldım,uygundu normale göre,suan zati yara filan yok ama yinede güçlensin diye kullanıyorum her banyodan sonra... gögüğs pedini filanda doğunca kullanmak nasip olacak kız sen unuttunmu yoksa ben daha doğurmadım
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HATUNLAR NASILSINIZ?çarşamba günü artık doğuruyorum saat 11 de bebişimi inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?