Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aaa canım cok gecmıs olsun kuzcuummmmm evınıze su basmıs ( al benden de o kadar gun asırı gıttım yemın edrm catlatma ıgnemı yaptım vazgectm gıtmesem mı ayrn o moddaym :)) aah kuzucum benı en ıyı sen anlarsn.. valla buda olmazsa tupe geccem oda olmazsa benden bu kadar kuzucum

herkese merhaba.. nasılsınız kızlar?
ooo taze hamişimiz gelmiş hoşgeldin cnm ben yim sen nslsn?

aman bununla geçmiş olsun cnm... elektronikler filan bozulabiliyo ucuz atlatmışsınız...

gecmiş olsun canım yaaa... su basması gercekten kötü oluyo

ben coook sevındım sana canım benım sen kac yasındasn neyın vardı bıde.. bende 7 ay gtmedım doktora bıtkısel denedım b dunta kıstım oldu gecen ay ılk asılamamı yaptrdm olmadı bakalm bu nolcak cnm.. hıc umudum yok yıne

bende de eşimde de bi sorun yoktu gecen seneden beri olmuyodu. temmuz agustosda klomen ve igne kullandım yine olmadı. sonra da bi daha doktora falan gitmedim. oldu :) 29 yasındayım ben canım. zaten gecen sene evlendim ben. gec kaldım biraz anlıcan:)

canım dua edıyorum stres yapma dıyecem ama olmuyo ya ben daha baslmadan gıtmek ıstemıyorumcunku dogal yolla stres ıcındeyım bıde asılma dusunemıyorum bende 3 asılma eylulde kadar olmasa tup dusunuyoruz ama bakalım ıns bebklerız daha fazla bekletmezde gelır

yok cnm normal evlenmıssn ben erken ewlendım ahh ahh umudum ıltede yoktu bundada negatıf gormkten sanrm bn esım 30 yasnda o cok sıtıo kendımı kotu hıssedıom ona karsı

ooo taze hamişimiz gelmiş hoşgeldin cnm ben yim sen nslsn?

aman bununla geçmiş olsun cnm... elektronikler filan bozulabiliyo ucuz atlatmışsınız...

eve cnm ya buzdolabı falan bzouldu sandım aglamaya basladıme sımz or susturdu genede bulasık makınemı caslıtmadım belkı ıslanmıstr falan dıye

gecmiş olsun canım yaaa... su basması gercekten kötü oluyo

sagol kuzum sorma ayaklarım falan buz gıbı hala ısıtamadım kombıyıde acamadık korkudann donuyorum:18:

yok cnm normal evlenmıssn ben erken ewlendım ahh ahh umudum ıltede yoktu bundada negatıf gormkten sanrm bn esım 30 yasnda o cok sıtıo kendımı kotu hıssedıom ona karsı

canım kötü hisssetme kendini. ayrıca bak cidden düsünme.. arkadaslar kızmasın ama bu sayfalara girme mesela cünkü insanın aklında hep hamilelik. yok belirtiler falan.. herseyden süpheleniyon acaba hamile miyim diye.. insan psikolojik olarak baskı altında oluyo. ben 2 aydır buraya da girmedim. normal hayat işlerine baktım işe git gel. tv izlee. facede zaman gecir eglen cık. bak göreceksin olacak.. sen yeter ki takma kafanaa.

ınsallah bıtanem yemın olsun yıne umudum yok

valla bununla geçmiş olsun o zaman.... ayaklar çok önemli hemen battaniyenin altına sok ısıt cnm aman üşütme kendini

evet canım burda degılde baska topıklerde uyuz oluyorm bazen okudukca kendıme :)

oyle dusunme ınsallah tutar bıde hemen tup gecme bence bı kac ay ara ver tedavı gorme tatlım ama ınsallah bu asılamada tutacakk gelcek bebgınn hemde kızın olcakk

ınsallah tutar bıtanem belosum dumanım bn cıkıorm kızlara dualarınzda bana da yer verın allaha emanet olun ıyı aksamlar canlarım dualarım sızlerle

bende kaçarım birazdan kızlar..begümcüm yarın için sana bol şans...dualarım seninle inşallah olur canım...

Beloscum iyi sayilirim cok gecmis olsun Allah beterinden esirgesin

ınsallah bıtanem yemın olsun yıne umudum yok
Kizzzz hani umitliydinnn basladinmi yine

ay doğruya unutmuşum bi an daha doğurmadığını hıı öle diyosun yaani ne biliim kremlerde öle okadarda çok etkili olmuyomuşkii :26: evet ciltlede alakalı bazen naaparsan yap genede çatlıyo ne yazıkki bi tanıdığım susam-badem-zeytinyağı karışımı kullanmış hiç çatlağıda olmamış şimdi 2.yede kullancamış aynını bende badem tüylenme yaparsa diyede korkuyom :26: ay kararsız kaldım yaa :18: kız çocuk emmeden daha ne yarası olsun zaten sende ilahi

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HATUNLAR NASILSINIZ?çarşamba günü artık doğuruyorum saat 11 de bebişimi inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin

ay canııım hadi hayırlısıyla ikinizde sağ sağlim kurtulursunuz inşallah canım yaa zamanı belli olduğuna göre sezeryan anlaşılan onunda sonrası zor oluyo dimi? :26: ay darısı bizimde başımıza inşallah vakti gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…