Kızlar gunaydın nasılsınız doktordan cıktım sımdı moralım bozuk ılk asılamam gıbı tek yumurtam one cıkms 21 mm dıger ıkısı 15 de kalms.. Pazartesı 2 de asılamam var cok olumsuzluga ıttı bnı bu olay
için rahat olsun canım o zaman güvenmekten başka çaren yok kendi kendine kuruntu yapma, rahat ol ki o 1 yumoş seni anlasın tutunsun
benim fındığımda iyi maşallah bugün kontrolümüz vardı dudağını büzüp büzüp duruyodu öpücük atar gibiaklımdan gitmiyo o halleri onun neşesi içindeyim..Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahhhh...
herseyın bası saglık ablam.. erkanla konustuk belkı tuplede olmucak belkı hıc olmucak nıce peygamberlerin olmamıs bızımde sınavımız belkı budur olmazsada hayatımıza bakcaz allaha sukretmeye devam etcez allaha sukur goruuyorz yuryorz evımız var ekmegımız var bınlerce sukur olmuyosa buda allahtan.. erkan dedı bu tupu yaparsak olmazsa daha denemıcez cunku o kadar cok hormon aldım kı rahım kanserı rıskım benım cok zaten annemde gogus var dıye senden kıymetlı degıl dedı erkan.. olsa super olur ama senı kaybetcegıme olmasn dedı bende sarıldm agladm ablam oyle
ıyı aksamlar kzılar naıslsınız
sevıncımmm nasıl oldunn
bende reglımı beklıyrumm bugun yarın gelcek ısn gelmezdee doktra gtmem:27
ben pek gıremıyorum msıfr gelıyo yada ben gezıyorummbugunden gezmeden gelrıken kapıyı bı actım evımııı su basmıss temzıleyene kadar canım cıkııı
gecmısı okuyamıyorummm ıns hepınız ıyısınızdır cok opuyorum kzılarr
oy canım daha cok gencsin olur olur sen öyle düsünme. bizim de 1 sene olmustu nerdeyse isteyeli. ama ne zaman tuttu biliyo musun? ben doktora gitmeyi bırakalı 2 ay oldu. amaaan dedim olmuyo ugrasmıcam. o ay düzgün ilişkiye bile girmedik canımız istemedi. öyle günaşırıymıs falan, ilişkiden 10 dk sonra banyoya girdim. saclarım da cok beyaz var. her ay adetken boyuyodum ki diger ay hamile kalırsam beyazlamasın cabuk diye. o ay sacımı da boyamadım. hamile oldugumuza hala inanamıyoruz eşimle. o derece. sevinemedik tam desem yeri :) bu arada saclar baya beyazladııı şimdiden:)
Gunaydin hanimlar hayitli sabahlar mutlu haftalar
Hersey gonlumuzce olsunnn
canım ne üzülüyosunki bak ne güzel 1 yumoşun ideal boyuttatek olsun bebiş olsun inşallah hayırlısıyla tutacaktırda yavruna kavuşursun canım yaa moralini yüksek tut kendini sonrasında fazla yorma bol bol dua et yeter canım
kuzum üzme bu kadar kendinii stres yaptıkça gelmiyo bu keratalar yaa bak biliyosun bende pkoluyum allahtan ümit kesilmez düşünmemeye çalış kafanı başka şeylerle oyala bende 1 yıl heyecanla bekledim bekledim gelmedi tam taşınma zamanında bi baktım büyümüş yumurta memleketteydimde çatlatma iğnemi yaptırdım gezdik tozduk düşünmedim hiç ve sonunda kavuştum yavruma inşallah sende kavuşucaksın canım benim üzme kendini öle kanser falan gibi şeyleride getirme aklına olmuycak inşallah öyle şeyler yavrunu kucağına alıcaksın güzel şeyler düşün öyle olsun
hayırlı haftalar olsun kızlarr hepımız ıcın.. kalktım evı sıldım supurdum yemek yaptım 2 de hastaneye gtcem heyecan meyecan yok :)
ablacımmmmmmmm nasılsn
yokmu gercekten :18:
Canim iyi olmaya calisiyom oglani okula gonderdim
Sobam yaniyor sabak saolsun kocam yakmis disarilar
Cok soguk dikkat et sende oyle kanepede uzaniyom tv izliyom
valla yok ablam bılla yok heyecan yok nıl karaıbrahmgıle cok sevndm 36 yasndayms asılama ıle ıkız gebe kalms darısı bana ve tum ısteyenlere ınsallah.. heyecan yok korku var seytanlar beynımı kemırıyo olmucak dıye erkanda gel gıtmeyelm uzulceksen demez mı o kadar para verdm bı dunya ıgne oldum neden vazgeceyım olcak olcak :)
Eee ne yapsin kocan bakti arvat elden gidiyorvazgecelim demis
Bol bol dua et cnm dua ettikce icin ferahlayacak ve hayirlisini dile
Olacagina inanirsan olur zaten
aynen ablam olcaksa olur zaten.. doktora hedıyeler aldım ıyı yapsın dıye :)) su ıcmeye basladım ıdara sıkısık olmak lazımmıs bıde ben asılamadan sonrada 2 saat yapmam cıkıyolar gerı sanıom :)) allahtan spermler kalıtelı ablam ya bıde senın pıhtı topıgıne baktm 5 6 dusuk yapmslar allah yardımcıları olsun odum patladı
Yaaa bak beterin beteri var ilk sayfamiz gercekten ibret olacak durumda
Sen cok iyi niyetli bir kizsin rabbim gonlune gore versin canim haber et tmmmi
Dogru soyluyosn ablam allah razı olsun bn cıkıyorm kuran okucam bıraz sonra erkan gelır 2 de ıslemım var dua et abla bna allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?