Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ne üzülüyosunki bak ne güzel 1 yumoşun ideal boyutta tek olsun bebiş olsun inşallah hayırlısıyla tutacaktırda yavruna kavuşursun canım yaa moralini yüksek tut kendini sonrasında fazla yorma bol bol dua et yeter canım

oy yesinler onun ağzını burnunu yaaa benimkini daha okadar ayrıntılı göremedik bakalım 12sinde kontrole gitcem gene inşallah ozamana bol bol ve daha net görebilirim yavrumu yaa özledim keratayı artık hareketlerinide hissediyorum tatlı yediğimde falan şükürler olsun seninki ne kadarlık oldu canım yaa bi takvim yapmadın gittiii ay senden sonrada sıra bende ayol bende mi artık korksamki :26:

kuzum üzme bu kadar kendinii stres yaptıkça gelmiyo bu keratalar yaa bak biliyosun bende pkoluyum allahtan ümit kesilmez düşünmemeye çalış kafanı başka şeylerle oyala bende 1 yıl heyecanla bekledim bekledim gelmedi tam taşınma zamanında bi baktım büyümüş yumurta memleketteydimde çatlatma iğnemi yaptırdım gezdik tozduk düşünmedim hiç ve sonunda kavuştum yavruma inşallah sende kavuşucaksın canım benim üzme kendini öle kanser falan gibi şeyleride getirme aklına olmuycak inşallah öyle şeyler yavrunu kucağına alıcaksın güzel şeyler düşün öyle olsun

ay kuzum çok geçmiş olsun yaa e iyi bari sadece mutfakla sınırlı kaldıysa su iyiki tüm eve yayılmamış :26: dikkat et canım amman ayaklarını üşütme ben bile ayaklarıma kaç kat giysem genede üşüyo ayaklarım neden bilmiyom yaa bi türlü ısıtamıyom :26:

aaa canuuuum kız sen ne ara hamiş kaldıın? ay çok sevindim canım yaa hayırlı uğurlu olsun bebişin gözümüz aydın darısı tüm isteyenlere inşallah

evet canım ıdeal boyutta allaha sukur ama negatıf gordgum ıcın sureklı yoruldum
ınsallah tutucakk catlamısda anladım catladıgnı akıntımdan

evet canım unutunca suprız oluyo sanırım kzucum ınsallahh tutar da benı bekletmez artık bebegım.. sen nasılsnn bebısın nasıll

hayırlı haftalar olsun kızlarr hepımız ıcın.. kalktım evı sıldım supurdum yemek yaptım 2 de hastaneye gtcem heyecan meyecan yok :)
yokmu gercekten :18:
ablacımmmmmmmm nasılsn

Canim iyi olmaya calisiyom oglani okula gonderdim
Sobam yaniyor sabak saolsun kocam yakmis disarilar
Cok soguk dikkat et sende oyle kanepede uzaniyom tv izliyom

yokmu gercekten :18:

Canim iyi olmaya calisiyom oglani okula gonderdim
Sobam yaniyor sabak saolsun kocam yakmis disarilar
Cok soguk dikkat et sende oyle kanepede uzaniyom tv izliyom

valla yok ablam bılla yok heyecan yok nıl karaıbrahmgıle cok sevndm 36 yasndayms asılama ıle ıkız gebe kalms darısı bana ve tum ısteyenlere ınsallah.. heyecan yok korku var seytanlar beynımı kemırıyo olmucak dıye erkanda gel gıtmeyelm uzulceksen demez mı o kadar para verdm bı dunya ıgne oldum neden vazgeceyım olcak olcak :)

Eee ne yapsin kocan bakti arvat elden gidiyor vazgecelim demis
Bol bol dua et cnm dua ettikce icin ferahlayacak ve hayirlisini dile
Olacagina inanirsan olur zaten

Eee ne yapsin kocan bakti arvat elden gidiyor vazgecelim demis
Bol bol dua et cnm dua ettikce icin ferahlayacak ve hayirlisini dile
Olacagina inanirsan olur zaten

aynen ablam olcaksa olur zaten.. doktora hedıyeler aldım ıyı yapsın dıye :)) su ıcmeye basladım ıdara sıkısık olmak lazımmıs bıde ben asılamadan sonrada 2 saat yapmam cıkıyolar gerı sanıom :)) allahtan spermler kalıtelı ablam ya bıde senın pıhtı topıgıne baktm 5 6 dusuk yapmslar allah yardımcıları olsun odum patladı

Yaaa bak beterin beteri var ilk sayfamiz gercekten ibret olacak durumda
Sen cok iyi niyetli bir kizsin rabbim gonlune gore versin canim haber et tmmmi

Hurrem carsambaya doguruyiiiiii
Sira dumanda
Umudum ve seray ise girdi kayboldular
Pasa bizi terketti
Belos cani istemezse gelmiyor
Bengisu su anda facede fink atiyiii
Biricikk kayip
Polly nescafesini yudumluyordur bensiz
Hadisko anasinin yanina ist. Gitti
Deryaa da kayip
Rahmetli Sessada kayip
Taze anneler firsa buldukca
Gelip okuyup kaciyiler insan rapor virir
Duru okulda yoruluyor aksam herifiyle mesgul
2 aydir bizi terkeden canum taze gebemiz ayaklari
Yerden kesilmis ucuyorr
Nazoo sessizlige gomuldu annesigili yolcu etti ise guce daldi
Begum bunalim bir sekilde asilamaya gitti
Sara tup bebekle ikizlerini aldi ewde keyif yapiyoooo
Sewinc yatakinda tv izliyor yimeginide yapti
Unuttugum gacilar varsa kusura bakmasinlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…