Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım hoşgeldin, atlatamadınmı hala ne uzun sürdü bu hastalık geçsin artık kendine gel çok zor boğaz ağrısı valla,ayrıca özledik seni

valla hürrem de doğuruyo sıra bana geliyo heyecan doruktaa

vallahı yok cnm ya neden bılmıyorum butun olaslıkları ortaya koyuyorm olmazs bılezıklermı satcm tup yaptrcm oda olmazsa ben daha bısey yapmam :)

dur bakalım tüp yapmak o kadar kolay değil:) daha kaç yaşındasın sen tüm testlerinizi bi yaptırın her türlü olasılıkları deneyin ondan sonra olmazsa yaptırırsın...

Begumcum hayirlisini dile bak doktora gidecegim gunun gecesinde oyle bir hasta oldumki
İnsanin canindan onemli hic bise yokmus..

Bende sizi cok ozledim cnm he valla sira sende seninde saglikla dogurdugunu gorursem kendi adima cok rahatlayacam
Pihtidasim eysanimiz gelsin artik ismi degistimi yoksa
Eysan zeynep hnm

dur bakalım tüp yapmak o kadar kolay değil:) daha kaç yaşındasın sen tüm testlerinizi bi yaptırın her türlü olasılıkları deneyin ondan sonra olmazsa yaptırırsın...

canım butun testler yapıldı kı rahım fılmı bıle cekıldı hıcbısey cıkmadı sadece ck yumurtam var bunlar adetımı duzenlestırıyo polıkıstık overım yanı.. doktor 3 kere yapılıyo asılama ama asılamaya o kadar para verene kadar saana dusuk doz ıgne ıle tup yapparz dedı bakalm ınsallah gerek kalmaz.. 23 olcm ıste ocakta :)

doğum yapan her pıhtılı moral veriyo dimi...bana da öyleoluyo..isim değişmedi canım eyşan zeynep hala:) yorum-eleştiri çok geliyo ama tınlamıyorum ben memnunum ismimizden

ablam namazmı kılıorm ardından meryem suresını okuyup dıyorum kı allahım eger hayırlıysa asılamam tutsun kız yada erkek fark etmez saglıklı hayırlı bır evladım olsun.. hayırsız ıstemem zaten artık herseyımız suan cok ıyı bakalım rabbım ol derse olck

bu tüp bebek dr ları çok fena bak kesinlikle tek dr a bırakma kendini...kız ben 3 ayda bir hamile kaldığım halde bana tüp yapalım dedi dr...neyse genetik incelemeli yapacakmışız düşük olmayacakmış... eşinin sperm sayısına filanda bakıldımı peki?

doğum yapan her pıhtılı moral veriyo dimi...bana da öyleoluyo..isim değişmedi canım eyşan zeynep hala:) yorum-eleştiri çok geliyo ama tınlamıyorum ben memnunum ismimizden

ayy tabi cnm moral umut hersey sende saglikla dogur insallah cnm
İsimler cok guzelll hec ama hecccc tinlamaaaa adiyla yasasin prensesimiz insallah
Ana guzel baba guzel valla sizin pitirciki cok merak ediyommm

canım doktorum oyle paragoz bırı degıl allahtan benım 10 yıllık doktorum annemın 24 senelık :) 12 yasımdan berıı gıderm ben ona hep agrılı olurdu adetm her ay gıderdık .(
bakıldı canım zaten onun spermı ıyı olmasa asılama yapmıolar allaha sukur cok ıyı cıktı onun masallah.. sekıl bozuklugu yok kalıtesıde ıyıymıs sayısıda cok super dedı.. yar o gtcek 10 sperm verck spermler yıkancak bende 1bckda gtce 2 de olcak acıyo yaparken ama olsun

Allah kabul etsin hayatimm hepimuze saglik sihhat versin hayirlisini nasip etain amin.

Sen o doktoru birak genc bir doktor bul canim isin sakasi ama dr degistirmek bazen iyi oluyor

Allah kabul etsin hayatimm hepimuze saglik sihhat versin hayirlisini nasip etain amin.

herseyın bası saglık ablam.. erkanla konustuk belkı tuplede olmucak belkı hıc olmucak nıce peygamberlerin olmamıs bızımde sınavımız belkı budur olmazsada hayatımıza bakcaz allaha sukretmeye devam etcez allaha sukur goruuyorz yuryorz evımız var ekmegımız var bınlerce sukur olmuyosa buda allahtan.. erkan dedı bu tupu yaparsak olmazsa daha denemıcez cunku o kadar cok hormon aldım kı rahım kanserı rıskım benım cok zaten annemde gogus var dıye senden kıymetlı degıl dedı erkan.. olsa super olur ama senı kaybetcegıme olmasn dedı bende sarıldm agladm ablam oyle

ayy tabi cnm moral umut hersey sende saglikla dogur insallah cnm
İsimler cok guzelll hec ama hecccc tinlamaaaa adiyla yasasin prensesimiz insallah
Ana guzel baba guzel valla sizin pitirciki cok merak ediyommm
valla canım dinlemiyorum bile ben buna karar verdim diyorum bitiyo,değiştitirsemde bu benim kararım olur bu saatten sonra napim...çok sağol allah hepimize istediği kadar bebiş versin...valla nasıl bişey çıkacak çok merak ediyorum bende,rüyamda doğum yapıyodum hemde evde koltukta dr bişiler yapıyodu ama sezeryanmı normalmi anlamadım...

hımm o konuda güveniyosan sorun yok tabi ama yinede 2.3 bi bakış açısı iyi olur, bak her dr un yorumu ve tedavi biçimi farkediyo biliyomusun...

Kuzum yaaa ben inaniyorumki sen bu kadar kafaya takmasan dogal yolla gelecekkk
Rabbim hayirlisini versin saglikimizi elimizden almadan insallahh uzulme Rabbim annede acil sifalar versin cnm
Bizim bir komsunun 8 sene olmadi bebek diye cildirdilar
Rabbim verdi ama kadin dogumdan hemen sonra kanser oldu
Bebegini emziremedi bile hastaligi cok ilerlemis doktor umut yok diyor cocukta babaannede
Kaliyor resmen rezil sokaklarda Allahim oyle etmesin.sagligimizi
Elimizden almasin kimselere muhtac etmesin..

yaa yazık allah şifa versin sevincini bile yaşayamamış kadıncağız... valla insanlar nelerle sınanıyo,herkes bişeyden çekiyo..Allah herşeyin hayırlısını versin olmuyosa da vardır bi bildiği

cnm sen benım yılıgımı dusunuyon allah bın kere razı olsun senden..
benım hastalıgımdan oturu yumurta buyumuyo adet 4 5 6 ayda bı oldugunu bılıorm o yuzden yumurtayı yakalamam bu ımkansız ancak mucıze olmalı.. pko lanet bısey.. o yuzden son sansı kullanıp artık bısey yapmcm dahada yoruldum bende her allahın gunu doktora gtmekten bı suru bırıktırdgım paraları vermekten bak bılezıklermıde satcam esım oyle cok ıstıyokı adam 30 yasnda bende mahcup oluyorm ıcten ıce benm yzuumden evladı belkıde olmucak.. ama benımde yapcak bıseym yok hersey allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…