Kuzum yaaa ben inaniyorumki sen bu kadar kafaya takmasan dogal yolla gelecekkk
Rabbim hayirlisini versin saglikimizi elimizden almadan insallahh uzulme Rabbim annede acil sifalar versin cnm
Bizim bir komsunun 8 sene olmadi bebek diye cildirdilar
Rabbim verdi ama kadin dogumdan hemen sonra kanser oldu
Bebegini emziremedi bile hastaligi cok ilerlemis doktor umut yok diyor cocukta babaannede
Kaliyor resmen rezil sokaklarda Allahim oyle etmesin.sagligimizi
Elimizden almasin kimselere muhtac etmesin..
cnm sen benım yılıgımı dusunuyon allah bın kere razı olsun senden..
benım hastalıgımdan oturu yumurta buyumuyo adet 4 5 6 ayda bı oldugunu bılıorm o yuzden yumurtayı yakalamam bu ımkansız ancak mucıze olmalı.. pko lanet bısey.. o yuzden son sansı kullanıp artık bısey yapmcm dahada yoruldum bende her allahın gunu doktora gtmekten bı suru bırıktırdgım paraları vermekten bak bılezıklermıde satcam esım oyle cok ıstıyokı adam 30 yasnda bende mahcup oluyorm ıcten ıce benm yzuumden evladı belkıde olmucak.. ama benımde yapcak bıseym yok hersey allahtan
öyle deme yaa tamam durumunu en iyi sen bilirsin ama kendini herşeyin olumsuz olduguna inandırma...nice pko lu insan var kendiliğinden hamile kalan,gönül isterki doğal yoldan hamile kalman,ama olmazsa da tüp bebekle filan olur... yumurtası olmayan kızlar var biliyomusun..23-24 yaşında 3-4 ayda 1 tane anca yumurtası oluyo... doğal bitkisel şeyler filan da yap olan yumurtan gelişir illaki bu ay olmazsa öbür aya...son şans filan diye düşünme bence bu aşılamayı da yaptır inşallah olur olmazsa da biraz zaman tanı kendine, üst üste olumsuzluklar yaşayıp tüp bebeğe yönlenmek yanlış seçim olabilir...
1 yumurtlama takııbı yaptrdm bıde rahım fılmı 7 ay ara verdım bılmıorm kı kafam karıstı umarm bu sefer olurda yuzumu guldurur bu asılamam
dogal seylerı denedım oncelıkle ıbrahım saracogluna gıttım sogan kuru bıde sallama caylar verdı 550 tl verdım onada ılk ay adet oldum sonrakı 5 ay olmadm 7 tane kıstım daha oldu cok moralım bozuldu hepsını cope attım bende
kızlar ben şimdi çıkayım iğne zamanı... eşimin amcası vefat etti,3 gündür yok iğnemi kendim göbeğimden yapıyorum ,o kadar acıyoki göbüşümsıkmam gerekiyo göbeğimi sıkınca kızımda rahatsız oluyo sanırım hareketlenyo filan işkence oldu bikaç gündür iğne yapmak valla iğne zamanı gelmesin istiyorum böyle olunca ((
Bende bebeğim olsun anne olmak istiyorum banada yardımcı olun lütfen....
canım daha basit şeyler deneyebilirsin mesela arısütü-bal-polen karışımı şifa niyetine günde 1 kaşık ye gene yapacaksan tedavinide yaparsın...keçiboynuzu pekmezide hem sana hem eşine destek olur...
şifa olsun inşallahhh:) amin canım sağolkecıboynuzu erkan yıyo pekmezı :) basınız sagolsun kuzucummmmm llah mekanını cennet etsın
canım hoşgeldin ve geçmiş olsun... çok hasar yoktur inş.musluk filanmı açık kalmışkiıyı aksamlar kzılar naıslsınız
sevıncımmm nasıl oldunn
bende reglımı beklıyrumm bugun yarın gelcek ısn gelmezdee doktra gtmem:27
ben pek gıremıyorum msıfr gelıyo yada ben gezıyorummbugunden gezmeden gelrıken kapıyı bı actım evımııı su basmıss temzıleyene kadar canım cıkııı
gecmısı okuyamıyorummm ıns hepınız ıyısınızdır cok opuyorum kzılarr
canım benım napıson ozledım senı cookk ne zamn baslıon adet oluncamı asılamayaıyı aksamlar kzılar naıslsınız
sevıncımmm nasıl oldunn
bende reglımı beklıyrumm bugun yarın gelcek ısn gelmezdee doktra gtmem:27
ben pek gıremıyorum msıfr gelıyo yada ben gezıyorummbugunden gezmeden gelrıken kapıyı bı actım evımııı su basmıss temzıleyene kadar canım cıkııı
gecmısı okuyamıyorummm ıns hepınız ıyısınızdır cok opuyorum kzılarr
herkese merhaba.. nasılsınız kızlar?
ıyıyız cnm sen naslsn
iyim canım.. oturuyom bi bakim dedim buralaraa. sen neler yapıyonn
napıyım ıyıym sanırım 2. asılamam var yarn oglen bakalım nolcak..
ay hayırlısı insallah olur canım dua ederim yatarken sana da..
sen ne kadar zamandır istiyodun bi de yasın kaçtı?
şifa olsun inşallahhh:) amin canım sağol
canım hoşgeldin ve geçmiş olsun... çok hasar yoktur inş.musluk filanmı açık kalmışki
canım benım napıson ozledım senı cookk ne zamn baslıon adet oluncamı asılamaya
22 yasndaym 1 sendr ıstıorm cnm ıstemekle olsa keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?