Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ablam hayırlısı en onemlısı doktoruma sarıldm agladm dun 3 yumurta ıle asılamam olmucak dıye doktor bısey anlattı bı hastası varmıs oyle zengınmıs kı cooook ama. kadın 6 kez tup bebek yapms 6 da tutms bebegı dogmus 10 aylıkken kadın bebegı ıle gezmeye gıderken kadın arabasyla kaza yapms kendının burnu kanamazken bebegı olms kadın delırmıs dıyo para da hıcbıseyde fayda etmez canım benım en mınık hastam dıyo sımsıkı sarıldı dedıkı benım yerımde olsan bak 48 yasındayym nıce ınsanı gebe bıraktım kendım 48 yasında gebe kalabıldım herseyın hayırlısı dedı ıstersen 2. asılamadan sonra eglen gez toz dedı dedım yenı basladım daha 7 ay ara vermıstm :)

öyle deme yaa tamam durumunu en iyi sen bilirsin ama kendini herşeyin olumsuz olduguna inandırma...nice pko lu insan var kendiliğinden hamile kalan,gönül isterki doğal yoldan hamile kalman,ama olmazsa da tüp bebekle filan olur... yumurtası olmayan kızlar var biliyomusun..23-24 yaşında 3-4 ayda 1 tane anca yumurtası oluyo... doğal bitkisel şeyler filan da yap olan yumurtan gelişir illaki bu ay olmazsa öbür aya...son şans filan diye düşünme bence bu aşılamayı da yaptır inşallah olur olmazsa da biraz zaman tanı kendine, üst üste olumsuzluklar yaşayıp tüp bebeğe yönlenmek yanlış seçim olabilir...

1 yumurtlama takııbı yaptrdm bıde rahım fılmı 7 ay ara verdım bılmıorm kı kafam karıstı umarm bu sefer olurda yuzumu guldurur bu asılamam
dogal seylerı denedım oncelıkle ıbrahım saracogluna gıttım sogan kuru bıde sallama caylar verdı 550 tl verdım onada ılk ay adet oldum sonrakı 5 ay olmadm 7 tane kıstım daha oldu cok moralım bozuldu hepsını cope attım bende

kızlar ben şimdi çıkayım iğne zamanı... eşimin amcası vefat etti,3 gündür yok iğnemi kendim göbeğimden yapıyorum ,o kadar acıyoki göbüşüm sıkmam gerekiyo göbeğimi sıkınca kızımda rahatsız oluyo sanırım hareketlenyo filan işkence oldu bikaç gündür iğne yapmak valla iğne zamanı gelmesin istiyorum böyle olunca((

canım daha basit şeyler deneyebilirsin mesela arısütü-bal-polen karışımı şifa niyetine günde 1 kaşık ye gene yapacaksan tedavinide yaparsın...keçiboynuzu pekmezide hem sana hem eşine destek olur...

bıtanem dıkkat et kendıne allah sıfa versın sanada

canım daha basit şeyler deneyebilirsin mesela arısütü-bal-polen karışımı şifa niyetine günde 1 kaşık ye gene yapacaksan tedavinide yaparsın...keçiboynuzu pekmezide hem sana hem eşine destek olur...

kecıboynuzu erkan yıyo pekmezı :) basınız sagolsun kuzucummmmm llah mekanını cennet etsın

ıyı aksamlar kzılar naıslsınız

sevıncımmm nasıl oldunn

bende reglımı beklıyrumm bugun yarın gelcek ısn gelmezdee doktra gtmem:27

ben pek gıremıyorum msıfr gelıyo yada ben gezıyorumm bugunden gezmeden gelrıken kapıyı bı actım evımııı su basmıss temzıleyene kadar canım cıkııı

gecmısı okuyamıyorummm ıns hepınız ıyısınızdır cok opuyorum kzılarr

kecıboynuzu erkan yıyo pekmezı :) basınız sagolsun kuzucummmmm llah mekanını cennet etsın
şifa olsun inşallahhh:) amin canım sağol

canım hoşgeldin ve geçmiş olsun... çok hasar yoktur inş.musluk filanmı açık kalmışki

canım benım napıson ozledım senı cookk ne zamn baslıon adet oluncamı asılamaya

şifa olsun inşallahhh:) amin canım sağol

canım hoşgeldin ve geçmiş olsun... çok hasar yoktur inş.musluk filanmı açık kalmışki

kombının suyunu esım arırıken acık bırakmıs oda bar 3 cıkmıs falan cnm ya mutfak dolbına zarrı olmamıs da halım su ıcınde yarın yıkamya vercem masann uzerındekıler atım hep ıslnamıs işe

canım benım napıson ozledım senı cookk ne zamn baslıon adet oluncamı asılamaya

ıyım bıtanem sen ne yapıyosun nasıl gıdıyo asılman gecmıse pek bakamıyorum evet adet beklyrz 2 gun ıcınde olcm ama hıc asılma yaptrmak gelmıyo ıcımden gun asırı gıdecekmısım falan offf

22 yasndaym 1 sendr ıstıorm cnm ıstemekle olsa keske

oy canım daha cok gencsin olur olur sen öyle düsünme. bizim de 1 sene olmustu nerdeyse isteyeli. ama ne zaman tuttu biliyo musun? ben doktora gitmeyi bırakalı 2 ay oldu. amaaan dedim olmuyo ugrasmıcam. o ay düzgün ilişkiye bile girmedik canımız istemedi. öyle günaşırıymıs falan, ilişkiden 10 dk sonra banyoya girdim. saclarım da cok beyaz var. her ay adetken boyuyodum ki diger ay hamile kalırsam beyazlamasın cabuk diye. o ay sacımı da boyamadım. hamile oldugumuza hala inanamıyoruz eşimle. o derece. sevinemedik tam desem yeri :) bu arada saclar baya beyazladııı şimdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…