pkoluyum bende okuyom ne yazıolar dıye yazmıom okuyom sadece :) nerdeyse hepsı tuple bebek sahıbı olms.. ama bengısuda catlatma ıgnesıyle oldu nasıpp ıste
güle güle kirlen
ayy banyo yamakta ölüm bu soğkta
sobalı odayda gelene kadar adamın kı.ı donuyo
Başak Hnm benim bebikim tombik olacak bi kere ondan senden fazla kilo aldımsuanda 2500 gr normalden 10 gün büyük maşallahhh napalım yaniiii doğumdan sonra veririm kilomu ne hava atıyorsun
sağol teyzesi
babasına çekmiş cnm aynı babası gibi kara böcük
ben beyaz böcüküm
maaşallah yumoşuna herşey yolunda bak bozma moralinibizde iyiyiz canım çok şükür herşey yolunda gidiyo maaşallah yarın kontrolüm vardı ama sabah bi baktık kar yağmış biraz oyüzden yarın yol durumu ne olur gidebilirmiyiz bilmiyom
aaferim canım sen bööle devam et ilki gibi boşa gitsin odaaayörü git adama cilve yap işve yap yapın bu 2 gün asıl ne güzel yumoş çatlayınca oluyo o sancı sende okadar para ver sonrada değerlendirme fırsatı git çalış ne gezion burda çalışmayana çicuk yok
yuuuh artık pkolu olan doğal yolla hamiş kalamazmı yaani ben neciyimsen öle kötü örneklere bakıpta korkutma kendini canım benim inşallah seninde olucak ben senden ümitliyim hamişsin sen bence bebeğin tutunmaya çalışıyo sancında ondan ama genede 1-2 gün çalış sen genede çok zorlamadan
slm kızlarr....sevinç karısı ben dimedimmi aralığın başında bu ay sık gelemeyebilirim diee...işler yoğun bugün 3000 sayfa defteer mühürledim kollarım ağrıo sırtım ağrıo ( 14-15-17-19-22 aralık günlerinde gece 12 de falan gelirim eve bilgilerinize...
kimler hamiş sara ablam hamişmi tüpbebek yaptırcaktı
begümüm hayırlı olsun aşılaman cnm hadi hakkında hayırlısı..
başak egeye bi öpücük kondur kıs yerimeee
dimi yaa noolmuş alıyosak yada alıcaksakkız geçende sordum cevap vermedin ne kadarlık oldu seninki ayol? bayaa büyütmüşsün küçük hanımı
Bugün 35 e adım attık cnm maşallah kocaman oldu benim minnoşummmm....dumanım sen naapıyosun nasılsın?ne kadarlık oldu kız seninkiii? :26:
Gunaydin hayatimmmmgunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) hur dogurmustur allahın ıznıyle oglusumuz oldu oleyyyyyyyy :) darısı dumanımın ve bengısunun basına ınsallah.. allahım bugun sara ablamdanda hayırlı haberler alalım ınsallahhh... sevınc ablamm bal küpümm gunaydın
Bugün 35 e adım attık cnm maşallah kocaman oldu benim minnoşummmm....
korkutma beni yaaaaaaaaGunaydin hayatimmmm
Maasallahhh kizcemize desene haftaya doguruyon
Saraa inşallah güzel haberlerle gelirsin bize. Hür bugün doğum yapıyo dimiiii çok heyecanlıııı
korkutma beni yaaaaaaaa
kzuucumm saol allah razı olsunnnnn
sen coookk ıyı orneksınn bıtanemmmmm :)) hastanede pko lu olup 3.tup bebegı yaptıranı da gordm moralım bozuldu ama ıyı ornrklerde varr.. cok sancım var ılkınde yoktu boyle anlamadm gıttı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?