Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

pkoluyum bende okuyom ne yazıolar dıye yazmıom okuyom sadece :) nerdeyse hepsı tuple bebek sahıbı olms.. ama bengısuda catlatma ıgnesıyle oldu nasıpp ıste

yuuuh artık pkolu olan doğal yolla hamiş kalamazmı yaani ben neciyim sen öle kötü örneklere bakıpta korkutma kendini canım benim inşallah seninde olucak ben senden ümitliyim hamişsin sen bence bebeğin tutunmaya çalışıyo sancında ondan ama genede 1-2 gün çalış sen genede çok zorlamadan

güle güle kirlen
ayy banyo yamakta ölüm bu soğkta
sobalı odayda gelene kadar adamın kı.ı donuyo

ay evet yaa sorma ben banyoya girceğimde iyice yakıyom sobayı açıyom arayı banyonun kapısını falan ora ısınıyo kovayada suyu dolduruyom hemen bıcı olup çıkıyom

Başak Hnm benim bebikim tombik olacak bi kere ondan senden fazla kilo aldım suanda 2500 gr normalden 10 gün büyük maşallahhh napalım yaniiii doğumdan sonra veririm kilomu ne hava atıyorsun

dimi yaa noolmuş alıyosak yada alıcaksak kız geçende sordum cevap vermedin ne kadarlık oldu seninki ayol? bayaa büyütmüşsün küçük hanımı

selam canım nasılsın..kız maaşallah gebişsin demek bak rabbim dualarını kabul etti sonunda bu yıl size hayırlı geldi ..
mervişle sana çok sevindim..inşallah rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder....

Kizlar neseli olacagiz demis ama ben cnm arkadaslarin sorunlari ve hamile kalanlari okudukca gozlerimden yaslar suzuldu
Aklima geldiginde boyle agliyorum elimde degil yaslar sanki orda bekliyor bebek dedigimde basliyor dokulmeye

Bu ay basinda regl'im gecikmisti, umut ediyor insan sonra kanama geldiginde uzuluyor..Daha fazla kafayi yememek icin ve dusunmemek icin basladim kitap okumaya :) 1 haftanin icinde 2 kitap bitirdim ucuncusune basladim. Calsima saatlerimde is hafta sonu ve ogle aramda kitap elimden dusmez oldu.

Esim kafayi siyirdigima inaniyor ve kitap isini abarttigimi dusunuyor!... Esimin agzindan cikan sozcukler su lutfen artik kafani takma ve rahat ol herseyin caresi var, kismet allah verir bize diyor ama nasil hissettigimi o bilmiyor!... Ne diim insallah dedigi gibi olur..

Hacerrr doguruyonmu kizzzz :18:
Hurrem bebegini kucaklamustir simdiii
Allahim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla
Kimsenin kucagini bos birakmasin evlat hasretiyle yakmasin
Imtihanlarimiz sinavlarimiz bitmis olsun amin amin amin..

bozmuyorum su sefer hatunummmmm ıyıyımm :) oglusun buyumustur yaa sımdı yavrum benımm :)

:))))) yaptım dun hala yıkanmadım pazartesıden berı tırsıom yarın yıkancamm allahım affetsn benı mecburum yıkanmcam

sen coookk ıyı orneksınn bıtanemmmmm :)) hastanede pko lu olup 3.tup bebegı yaptıranı da gordm moralım bozuldu ama ıyı ornrklerde varr.. cok sancım var ılkınde yoktu boyle anlamadm gıttı :)

kzuucumm saol allah razı olsunnnnn

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) hur dogurmustur allahın ıznıyle oglusumuz oldu oleyyyyyyyy :) darısı dumanımın ve bengısunun basına ınsallah.. allahım bugun sara ablamdanda hayırlı haberler alalım ınsallahhh... sevınc ablamm bal küpümm gunaydın

Gunaydin hayatimmmm
Bugün 35 e adım attık cnm maşallah kocaman oldu benim minnoşummmm....

Maasallahhh kizcemize desene haftaya doguruyon

Saraa inşallah güzel haberlerle gelirsin bize. Hür bugün doğum yapıyo dimiiii çok heyecanlıııı

kzuucumm saol allah razı olsunnnnn

sen coookk ıyı orneksınn bıtanemmmmm :)) hastanede pko lu olup 3.tup bebegı yaptıranı da gordm moralım bozuldu ama ıyı ornrklerde varr.. cok sancım var ılkınde yoktu boyle anlamadm gıttı :)

abla basak topıkı acalı tam bı sene olmus bak basagın bebegı oldu acaba bı sene sonra neler olcak.. dumanın basagın bebeklerı 1 yasında olur :)) bengısunun da 6 aylık falan sanrm acaba senle ben nolcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…