bizim yanımızda yaşın tutmuyor
ben senin şuanki yaşında yeni evlenmiştim
bende o gün sağıma soluma baktım kimseler yoktu içtim nesimiiçmeyin şu zıkkım neskahveyi türküz bizz duman hanım birde bize kızıyordun kaçak çay içiyoz diyee...
sende içme oda içmesinn uleynnnn dağıtırım bu dopikiii zaten hastayım dellendirmeyin beni hem belki senin içerdede kazı çalışmaları vardır guççük sevinç yerleşiyordur biyerlereee
pekıherkes ıyı ben pok pok dımı
içmeyin şu zıkkım neskahveyi türküz bizz duman hanım birde bize kızıyordun kaçak çay içiyoz diyee...
sende içme oda içmesinn uleynnnn dağıtırım bu dopikiii zaten hastayım dellendirmeyin beni hem belki senin içerdede kazı çalışmaları vardır guççük sevinç yerleşiyordur biyerlereee
bende o gün sağıma soluma baktım kimseler yoktu içtim nesimi
:18: hayırlısı valla
tövbe tövbeeeeeeeeeee
güççük caduya bak yaaa
bende 21e gırdm ewlendm erken evlendım okulumu bıtrdm evlendm hıc ıstememstm 25 ten once evlenmk ama buyuk konusmamalıymıs..
bende 21e gırdm ewlendm erken evlendım okulumu bıtrdm evlendm hıc ıstememstm 25 ten once evlenmk ama buyuk konusmamalıymıs..
ne o erkanı bulunca dayanamadın atladın dimi
eskıden daha cok sewerdn benı ınsallah senın begumun b an once gelsın de senı butun gun kakalarla ugrastrsn cıs kaka gaz :)
bende erkenden evlenmeyi düşünmemiştim ama aşk ah aşk hep onun yüzünden
kız kaşığı batırdım çıkrdım gerisi hep süt tozu canım çekti kaç aydır içtiğim yokkızzzzzzzzzzzzzzzz ne kahvesi içecek başka bişey bulamadınmııı
hadi kolay gelsin haftaya dinlenirsin bol,bol..
aaa kahvesi az benimkinin bi kere üstüme gelmeyin yaaaa:18: bilmiyordum kiiiii hayırlısı canım
ne yedinde geldin dobişşş
ben kahve içecek olsam üstüme saldırırsınız beydağlıyla bir olup
üstelik sen hamilesin
canımmm ederim sağol sende dikkat et dinlen çok radyasyon alma... sende seviliyosunboncugummm dıkkat et kendınee cok sevılıyosunnn
ayy ben hepinize yeterim yaaaabak bak laflara bak o benim boncukum bi kerem
kızz buna kahve demek için 1000 şahit gerek..süt tozu bu süt tozuuu içinde nokta kadar kahve var aşerdim diyelim:)olabilir
sağol canım inşallah hayırlı olur
hoşbuldum canım
sen hamile halinle kahvemi içiyorsundikkat et kendine vitaminli şeyler tüket
kaç çaya karşıyımiçmeyin şu zıkkım neskahveyi türküz bizz duman hanım birde bize kızıyordun kaçak çay içiyoz diyee...
ayyyyyyyy o 3 yıl ugrastı be sıskosun yaslısın benden dedım :)) annmlerde bula bula bunumu buldun dedı cok aglattılar benı ama kalbı herseyden guzel kocamın dısıda bnce guzel bıraz sısko aama olsun .::)))
bak bak karıya erken hamilelik kaprisimi bunlar
ben hep sewiyom seni sende beydağlıyı kıskanıyon hemşom o benim
bırakta olsun o kadar
ayyyyyyyy o 3 yıl ugrastı be sıskosun yaslısın benden dedım :)) annmlerde bula bula bunumu buldun dedı cok aglattılar benı ama kalbı herseyden guzel kocamın dısıda bnce guzel bıraz sısko aama olsun .::)))
evet nazom hep askkkk :) olsun mutluyuz allaha sukur dımı
neyse ben çıkıyorum evimi toplayım sonra gelebilirsem gelirim
kız kaşığı batırdım çıkrdım gerisi hep süt tozu canım çekti kaç aydır içtiğim yok
aaa kahvesi az benimkinin bi kere üstüme gelmeyin yaaaa
canımmm ederim sağol sende dikkat et dinlen çok radyasyon alma... sende seviliyosun
ayy ben hepinize yeterim yaaaa
kızz buna kahve demek için 1000 şahit gerek..süt tozu bu süt tozuuu içinde nokta kadar kahve var aşerdim diyelim:)
kaç çaya karşıyımiçecekseniz yurdum riza çayı içinnn dellendirmeyin beiiiii
hadi canlarım kaçtım ben öptüm hepinizi
benimkisi zayıftıda noldu 65 kiloydu şimdi 96 kilo olduuueyi bakmışım dimi
sen çöpsin adam şişko değil safinaz
kimsenin lafına bakma kocanla iyi ol gerisi boş
heee temizlerim heçmi temizlemedimkıskanmadım yaa ben beydaglı ablamı coook sewıom cok temız kalplı canm o benım.. sadece ozel nıe atıon dıe sordm ezıkledın sandmyok be ben ve hamılelk yan yana guzel de bakalm gerceklesckmı.. nolcak kzıın kakalar yapsa temızlersın nolcak sankı temızlemedgın sey :)
oo adama ıyı bakmıssn :)))
ayrıca marta kadar coptum sımdı besılı camısım 55 kıloyummmmmmm(( 48 ken ıyıydı :))
baksaydım evlenmezdm abla ana baskı yaptıydı .)
kız kaşığı batırdım çıkrdım gerisi hep süt tozu canım çekti kaç aydır içtiğim yok
aaa kahvesi az benimkinin bi kere üstüme gelmeyin yaaaa
canımmm ederim sağol sende dikkat et dinlen çok radyasyon alma... sende seviliyosun
ayy ben hepinize yeterim yaaaa
kızz buna kahve demek için 1000 şahit gerek..süt tozu bu süt tozuuu içinde nokta kadar kahve var aşerdim diyelim:)
kaç çaya karşıyımiçecekseniz yurdum riza çayı içinnn dellendirmeyin beiiiii
hadi canlarım kaçtım ben öptüm hepinizi
bizde bi laf var dışı seni yakar içi beni diye
bence iç güzellik daha önemli beni mutlu etsin başkası beğenmesede olur hatta beğenmesin kıskanırım ben
çok şükürALLAH daim etsin
ıyy o ne öyle acı acı içiliemi zift gibi oluyo kızzzgörüşürüz canım
eyi aşerdiysen bişe diyemem
bende kaçak çaya aşererim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?