aaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ınsallahhh ama bu ay tek yumrtam var tutarsa tek olur yada tek yumurta ıkızı.. teke de raıyım bı bana bı tanede olmayan baskasına versın rabbıminşallah canım sanada ikiz ikiz versin
hadı dusun bakalımm hıssett :18::18::18::18:
tamam cnm yarn aksm yıkancammm
amin canım ben şuan hamile kalmadan önce iğne başladım iğneylede düşük yaptığım için o yüzden biran evvel hamile kalmam gerekiyoraaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ınsallahhh ama bu ay tek yumrtam var tutarsa tek olur yada tek yumurta ıkızı.. teke de raıyım bı bana bı tanede olmayan baskasına versın rabbım
aaa kzucum bozdummu vallahı bozmadım kırdıysam ozur dılerım bal kupum :18::18:hıh sustumyoyum yapmıycam bidaa sana ne bozuyooon
amin canım ben şuan hamile kalmadan önce iğne başladım iğneylede düşük yaptığım için o yüzden biran evvel hamile kalmam gerekiyor
4-5 ay sonra olursun ancak
iyim bende çıtır kuş:) bende hürremi izliyorum
bilmiyorumki canım ama normaldir sanırım artıkallah allah nazarmı degdı boncugum sana dua okuyalım sana
ivet seninki tosundu bi ara baktığında haber ver bana bakalım benimkide tosun olcakmıe normal canım artıkın yat uzan dinlen biraz ayaklarını dikte havaya geçer
bilmiyorumki canım ama normaldir sanırım artık
ok şekercim bakarım biara
iyiyz dumanım huremi izliyorum sen nasılsın ablacım bacıcım :13:
Annesin sen annemmm güzelim benim normaldir aman bırak sanaldan geri kalBiz toparlarız belli bir süre sonra hele bi büyüsün egecik
kız sen doğum yapalı daha ne kadar oldu? 4-5 ay adet olunmuyoki doğumdan sonra..gerçi bünyeden bünyeye değişiri...hadi cnm
neden o kadar uzun
önümüzdeki ay olmayacakmıyım:26:
dumancım sen osman özcebeye gidiyormusun hala kadın doğumcun kimdi
tamam tatlım sonra toprlarız inşalah
sizinde yardımızınla
kız sende yapcanmı benzeriniyapsana hadiiiii
kız sen doğum yapalı daha ne kadar oldu? 4-5 ay adet olunmuyoki doğumdan sonra..gerçi bünyeden bünyeye değişiri...
canım hoşgeldin:) osman özcebeye ben ilk hamile kaldığımda gitmiştim sonra sürekli telefonda görüştük... hatırlarmısın bilmiyorum anlatıyodum sürekli d-dimer istiyordu benden... 500 in üstü olmaması gerek derken benimki suan 4000 lerde... en son 1-1.5 ay önce bana istersem artık test yaptırmamamı söyledi osman bey... yüksek olması bizim için pek bi anlam ifade etmiyordu artık:) 1 aydır filan yaptırmıyorum test telde de görüşmedim hiç..bilmiyorum doğuma yakın arasammı aramasammı kararsızım..k.doğumcum da tobb etü hastanesinde cemil kaya(eski mesa hastanesi)..
sen hematologmu arıyosun?
tamam tatlım sonra toprlarız inşalah
sizinde yardımızınla
kız sende yapcanmı benzeriniyapsana hadiiiii
canım ben osman hocaya muayeneye geldim bir kere diğer gebelimden önce iğne dozumu o ayarladı aynı zamanda lüttfü önderoğlunada gidiyordum ama iğne kullandğım halde sabah akşam bebeğim karnımda öldü d dimeri hoca bendednde istemişti bebeğim düştüğünde normal aralıktaydı önce yüksektide bu yüzden pıhtılaşmada kaynaklandığını düşünmüyorum dedi artık banada gereksiz gibi geliyor bu d dimer ben aksarayda oturuyorum bu sefer kayseriye gidiyorum
kız istesem hafta sonu evlenirimbekar kız öyle şey denirmi kızzzz..evlensin öyle yapsınn
kız istesem hafta sonu evlenirim
aaa kzucum bozdummu vallahı bozmadım kırdıysam ozur dılerım bal kupum :18::18:
Doguruyonmu kuz yoksam :18:bilmiyorum cnm iimiyim kötümüyüm...eve geldiğimden beri bi başdönmesi bi gerginlik devam ediyo...çok yağmurluydu ankara, duvardan nasıl olduysa eve su sızmış,bide onla uğraştık... yemek bile yapamadım kaldımofff içim şişmişşş:))
hadi cnm
neden o kadar uzun
önümüzdeki ay olmayacakmıyım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?