gecen ayda yaptık olmadıı:2::2: ınsallah bu ay olurrsende aşılama yaptırmışsın heralde bu ay doktor banada yapalım dedide yaptırmadım
napıyosunuz bakim
tabiiki hayatımmmmmmmm hoşgeldinnnnnnaranıza katılabilimiyimm
Yok bebeğim anlatamadım ,
Ben sizinle ilk tanıştıgımdan beri bu nikteyim bu banlanmıştı atıldım sandım sistem çok ceza vermiş bende bunun aynısını açtım bu kedi35
ynni açtıgım kedi355 ti ..
Yeni açtıgımı kapttı mune bunun banını kaldırttı bunu verdi tekrar açtıgım konulara felan bak anlarsın eski nik oldugunu
yani aynen devam eski nikle resimleri değiştrdim sadcee
muco senın sorunun ne cnm
Selam kızlarbugün doktor kontrolüm vardı satıma göre 25+2 yiz doktorda 25-26 haftalık dedi :) oğluşum 30 cm ve 781 gram olmuş gayet sağlıklıymış suyum falanda yeterliymiş çok şükür oy kuzum benim nasılda tatlıydı.. özledim şimdiden keratayı Bu arada sizce nasıl boyu kilosu falan? hamişler doğurmuşlar sizinki 25 haftalıkken ne kadardı peki? :26:
yaa gecen seferde oyle hıssettıydınn olmadı ıyı dusun bakalım
pıhtılaşma var canım ilk 2 düşüğümde bilmiyorduk sonraki 2 sinde iğne kullandığım halde karnımda öldü hele son düşüğümde sabah akşam iğne vurundum
hadı dusun bakalımm hıssett :18::18::18::18:hıı öylemi olduyduuuu..
iyiyz dumanım huremi izliyorum sen nasılsın ablacım bacıcım :13:napıyosunuz bakim
Annesin sen annemmm güzelim benim normaldir aman bırak sanaldan geri kaltabiiki hayatımmmmmmmm hoşgeldinnnnnn
anladım cnm:18::18::18:ben biras geri jkalıyomda konulardan
gecen ayda yaptık olmadıı:2::2: ınsallah bu ay olurr
48 saat yasıyoya spermcıkler yasasınlar dıye
boncugumm ben ıyıym sen nasılsn
asılamadan 2 gun once esın kendısı kendı kendıne seyetmesı lazım spermler kalıtelı olsun dıye senle ılıskı degıl ama anlainşallah canım ama sana şeyi diyecektim eşim eğer sperm verecek olsaydı 3 günlük perhizin üstüne verecekti uzun süre duran spermin kalitesi düşüyormuş sana öyle bir uygulama yapılmadı heralde
allahım bı daha yasatmasn canm bu son olsun kızın olsun bı tane ınsallahhh
allah allah nazarmı degdı boncugum sana dua okuyalım sanabilmiyorum cnm iimiyim kötümüyüm...eve geldiğimden beri bi başdönmesi bi gerginlik devam ediyo...çok yağmurluydu ankara, duvardan nasıl olduysa eve su sızmış,bide onla uğraştık... yemek bile yapamadım kaldımofff içim şişmişşş:))
asılamadan 2 gun once esın kendısı kendı kendıne seyetmesı lazım spermler kalıtelı olsun dıye senle ılıskı degıl ama anla
maşallah olişine seninnn... canım valla hiç hatırlamıyorum ben kilosunu, ultrason kağıtlarına bakmam lazım ama üşeniyorumm
çok başım dönüyo benim kızlar yaaa ayağa kalkamıyorum noliiiii banaaaaaa
tamam cnm yarn aksm yıkancammmivette önce çatladıysa yumoşun o zaten yerine ulaşmıştır hem çoktaan içine girdi duşla çıkcak hali yok ya kız çok kaynar suyla duş alma ılıkla al yeter bişii olmaz speymenleree
4-5 ay sonra olursun ancakselam tontoişlerrrrrrrrrrgöbişli marullarrrrr
bende bebişi uyuttum geldimmmmm
dans ederken uyuyakaldı oğliş
beydağlı iyileşmemişmi hala:2::2:
bu arada ben ner zmaan regl olucam bilen varmııı:26::26:
iyim bende çıtır kuş:) bende hürremi izliyorumiyiyz dumanım huremi izliyorum sen nasılsın ablacım bacıcım :13:
Annesin sen annemmm güzelim benim normaldir aman bırak sanaldan geri kalBiz toparlarız belli bir süre sonra hele bi büyüsün egecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?