Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aranıza katılabilimiyimm
tabiiki hayatımmmmmmmm hoşgeldinnnnnn

anladım cnm:18::18::18:ben biras geri jkalıyomda konulardan

maşallah olişine seninnn... canım valla hiç hatırlamıyorum ben kilosunu, ultrason kağıtlarına bakmam lazım ama üşeniyorumm

çok başım dönüyo benim kızlar yaaa ayağa kalkamıyorum noliiiii banaaaaaa

selam tontoişlerrrrrrrrrrgöbişli marullarrrrr
bende bebişi uyuttum geldimmmmm
dans ederken uyuyakaldı oğliş
beydağlı iyileşmemişmi hala:2::2:
bu arada ben ner zmaan regl olucam bilen varmııı:26::26:

napıyosunuz bakim
iyiyz dumanım huremi izliyorum sen nasılsın ablacım bacıcım :13:
tabiiki hayatımmmmmmmm hoşgeldinnnnnn

anladım cnm:18::18::18:ben biras geri jkalıyomda konulardan
Annesin sen annemmm güzelim benim normaldir aman bırak sanaldan geri kal Biz toparlarız belli bir süre sonra hele bi büyüsün egecik

boncugumm ben ıyıym sen nasılsn

bilmiyorum cnm iimiyim kötümüyüm...eve geldiğimden beri bi başdönmesi bi gerginlik devam ediyo...çok yağmurluydu ankara, duvardan nasıl olduysa eve su sızmış,bide onla uğraştık... yemek bile yapamadım kaldım offf içim şişmişşş:))

inşallah canım ama sana şeyi diyecektim eşim eğer sperm verecek olsaydı 3 günlük perhizin üstüne verecekti uzun süre duran spermin kalitesi düşüyormuş sana öyle bir uygulama yapılmadı heralde
asılamadan 2 gun once esın kendısı kendı kendıne seyetmesı lazım spermler kalıtelı olsun dıye senle ılıskı degıl ama anla

allah allah nazarmı degdı boncugum sana dua okuyalım sana

ivet seninki tosundu bi ara baktığında haber ver bana bakalım benimkide tosun olcakmı e normal canım artıkın yat uzan dinlen biraz ayaklarını dikte havaya geçer

selam tontoişlerrrrrrrrrrgöbişli marullarrrrr
bende bebişi uyuttum geldimmmmm
dans ederken uyuyakaldı oğliş
beydağlı iyileşmemişmi hala:2::2:
bu arada ben ner zmaan regl olucam bilen varmııı:26::26:
4-5 ay sonra olursun ancak

iyiyz dumanım huremi izliyorum sen nasılsın ablacım bacıcım :13:

Annesin sen annemmm güzelim benim normaldir aman bırak sanaldan geri kal Biz toparlarız belli bir süre sonra hele bi büyüsün egecik
iyim bende çıtır kuş:) bende hürremi izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…