canımmmmmmmmmmmm evet dogru soyluosn olacagı varsa olmustr zaten.. hayırlısı artık cok ozledm senı gel artkHanımlar herkese mrbkaç gündür giremedim hiç evde durduğum yok bu aralar her gün bi iş bi gezme çıkıyo valla evdeki işlerim kaldı sizleri çokkkkkkk özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hurrrrrr cnm Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş gerçi doğurmuşsundur çoktan saracııım tebrik ederiiiiiim darısı başımıza inş seviiinçiim iileşmişsin hatun tekrar geçmiş olsun cnm dumancıım ağırlaştın mı iice kıss maşallah 2.50kilo yapmışın bebişiiii begüümm cnm üzme kendini olacağı varsa bitane yumurtadan da olur içini ferah tut..hem bak o yumurtanda büyümüş maşallah tatlıım ....daha dur bi tüp bebektir koydun kafaya önce dumanın dediği gibi iice bi dene Başakkss kııss oğluşunun yeni resimleri çok tatlııııııııı teyzesii yer onu oooyyyy maşallah yazamadığım diğer ark kusura bakmayıın aklıma gelenleri yazdım vallla:44:neyse hepiniziii öpüyoruuuum
hıhh...
gunaydııın ablammmmmm aaa muzmınlestı bu hastalık yaa sende :2:Gunaydin yine bogazimdan yutkunamiyom offff
günaydın ablacım. Ay bilirim o hissi cayır cayrr yanıyordur şmdi boğazların. Çok geçmiş olsun çorba iç hafif sıcak iyi gelir çok sıcak birşey içme dahada harlandırırsın boğazını.:26:Gunaydin yine bogazimdan yutkunamiyom offff
Sorma benle yasayacak sanirim hic gecmeyecek gibigunaydııın ablammmmmm aaa muzmınlestı bu hastalık yaa sende :2:
günaydın ablacım. Ay bilirim o hissi cayır cayrr yanıyordur şmdi boğazların. Çok geçmiş olsun çorba iç hafif sıcak iyi gelir çok sıcak birşey içme dahada harlandırırsın boğazını.:26:
lütfü önderoğluna bende gittim cnm... valla benim yeri geldi moralim altüst oldu osman hoca d-dimerim yükseldikçe hep olumsuz konuştu,çok şükür bugünleri gördüm..tamam hala herşey bitmiş diil ama demekki referansın dışında da olabiliyomuş bunu anladık...
haklısın canım insanı germekten başka bi şeye yaramıyor
Sorma benle yasayacak sanirim hic gecmeyecek gibi
Saol tatlimmm
aman allah korusun be abla geccek geccek
ben kalktım tarhana corbası tavuk sote bıde nohutlu pırınc pılavı yaptım nasıl ablam menu :))
sımdı yıkancam yuhh ılk defa 3 gun yıkanmadm :)) yıkanıyım kuranımı okuyımm gecede kuran okucam mubarek persembe gecesı.. bıde ıstıhareye yatcam.. gecendede yattım kan gordum kırmızı sıyah kotu beyaz yesıl ıyıymıs.. bıde ondan bılıodum tutmadıgını
Cnm sen kac sene oldu kardes mucadelesine gireli
Benim 3, 5 sene
muco canım merhaba sanada..
nasılsın ıyısındır ınsallahh
ben bı banyo yapıyım namaz kuran okuyum 1 saate gelırımm dua etcem sızlerde
aman allah korusun be abla geccek geccek
ben kalktım tarhana corbası tavuk sote bıde nohutlu pırınc pılavı yaptım nasıl ablam menu :))
sımdı yıkancam yuhh ılk defa 3 gun yıkanmadm :)) yıkanıyım kuranımı okuyımm gecede kuran okucam mubarek persembe gecesı.. bıde ıstıhareye yatcam.. gecendede yattım kan gordum kırmızı sıyah kotu beyaz yesıl ıyıymıs.. bıde ondan bılıodum tutmadıgını
7 sene olmuştur canım oğlum 3 yaşında filandı ilk düşüğümde
herkesın aynı degıl sonucta belırtısı degılmı abla :))Git aklan paklan koktunn kafanida karistirma asilama topikinde yazdiklarini okudum
Menu cok iyi ellerine saglikkk
yok cnm pazartesı sabah yıkandım asılama yaptrdm bıde bugun ykandm gecen sefer hemen aynı gun yıkanmıstm bu sefer yıkanmadım pıslık oldummmerhabalar canım oğlanı okula gönderiyordum daha yıkanmadınmı sen
herkesın aynı degıl sonucta belırtısı degılmı abla :))
ohh mıs koktum bol bol dua da ettım bugun 27. meryemım bıttı masallahhh..14 gun daha meryem okuyup 4444 tefrıcıyeye gecıcem ınsallahh
menu ıcınde sagl topık yemek bası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?