Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hanımlar herkese mrbkaç gündür giremedimhiç evde durduğum yok bu aralar her gün bi iş bi gezme çıkıyo valla evdeki işlerim kaldısizleri çokkkkkkk özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimhurrrrrr cnm Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşgerçi doğurmuşsundur çoktansaracııımtebrik ederiiiiiim darısı başımıza inşseviiinçiim iileşmişsin hatun tekrar geçmiş olsun cnmdumancıım ağırlaştın mı iice kıss maşallah 2.50kilo yapmışın bebişiiiibegüümm cnm üzme kendini olacağı varsa bitane yumurtadan da olur içini ferah tut..hem bak o yumurtanda büyümüş maşallah tatlıım....daha dur bi tüp bebektir koydun kafaya önce dumanın dediği gibi iice bi deneBaşakkss kııss oğluşunun yeni resimleri çok tatlııııııııı teyzesii yer onu oooyyyy maşallahyazamadığım diğer ark kusura bakmayıın aklıma gelenleri yazdım vallla:44:neyse hepiniziii öpüyoruuuum

canımmmmmmmmmmmm evet dogru soyluosn olacagı varsa olmustr zaten.. hayırlısı artık cok ozledm senı gel artk

gobeklı marulllll kaprısmı yapıonn ılkındede hıssedemedın dedm gorende kufur ettım sancakk ur ben senı bı sewıyımmm .:)

oyy benııımm canımmm bıtanemmm balll küpümmmmm kaprıslı hatunummm pko kardesımmmmm :))) opı senı coook coookkk..
oyyss kocamı sewmedım bu kadar be

gunaydııın ablammmmmm aaa muzmınlestı bu hastalık yaa sende :2:
Sorma benle yasayacak sanirim hic gecmeyecek gibi

Saol tatlimmm

haklısın canım insanı germekten başka bi şeye yaramıyor

Sorma benle yasayacak sanirim hic gecmeyecek gibi

Saol tatlimmm

aman allah korusun be abla geccek geccek

ben kalktım tarhana corbası tavuk sote bıde nohutlu pırınc pılavı yaptım nasıl ablam menu :))
sımdı yıkancam yuhh ılk defa 3 gun yıkanmadm :)) yıkanıyım kuranımı okuyımm gecede kuran okucam mubarek persembe gecesı.. bıde ıstıhareye yatcam.. gecendede yattım kan gordum kırmızı sıyah kotu beyaz yesıl ıyıymıs.. bıde ondan bılıodum tutmadıgını

muco canım merhaba sanada..
nasılsın ıyısındır ınsallahh
ben bı banyo yapıyım namaz kuran okuyum 1 saate gelırımm dua etcem sızlerde

Git aklan paklan koktunn kafanida karistirma asilama topikinde yazdiklarini okudum
Menu cok iyi ellerine saglikkk

Son düzenleme:

menü güzel afiyet olsun

Git aklan paklan koktunn kafanida karistirma asilama topikinde yazdiklarini okudum
Menu cok iyi ellerine saglikkk
herkesın aynı degıl sonucta belırtısı degılmı abla :))
ohh mıs koktum bol bol dua da ettım bugun 27. meryemım bıttı masallahhh..14 gun daha meryem okuyup 4444 tefrıcıyeye gecıcem ınsallahh
menu ıcınde sagl topık yemek bası

seninkidemi tekrar hortluyo aman dikkat et ne biçim bişeymiş bu yaa sabaha kadar uyutmadı beni öksürükte başladı sesim borozan gibi...

Kiz sen adetliyken kim okudu meryem sureni kesintisiz okunmali haberin ola
Tefriciye baslayinca haber et yardim ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…