canım mercimek çorbası yap limonlu çok iyi geliyor
benim dünden karnıbaharım bulgur pilavım çorbam felan var idare edecem kocam yemeke gelmediydi dün
bugün onları yicezzz at düdüklüye mercimek bir tane soğan patates havuç pişsin geçir blenderdan iç limonlu ohhhh
bizim evdede sebze pişer etde yerik ailecek bayılırık ete adanalıyım ya ben kebap olsada yesek
he doğru söylüyon üşenmezsem yaparımm,zaten canım heç bişey istemiyor ağzımın içide zehir gibi acı
et sewilmezmi yaaaaakız yosa ben bir sana bir bana adana söyleyip kendimizemi gelsek gelirmiyiz acaba ne diyon acı biberide yisek burnumuz boğazımız açılır belkim
beydağlı burda canımız kebap istese yok annem
adana kebap diye geleni bir görsen et köfte resmen
kız diye,diye erken doğurtacan dumanıda beklesin ecuk daha..duman karısının dün başı dönüyordu doğurdumu aceppp
ewet walla kafa göz her yer açılırrrrrr
he kız başka yerde adana isteyince kupkuru köfte gibi bişey veriyolar yanında doğru düzgün bişey yok,halbuki bizim burda kaç çeşit salata,bol yeşillik,közlenmiş biberi,domatesi,oohhhh
kız sen ancak gelince yiyon o zaman gerçi mangal yapıyorsanız idare edersiniz
kız diye,diye erken doğurtacan dumanıda beklesin ecuk daha..
yakın olsak yollardım sana yaaa
abla boylemı oluyo kı bence bı terslık var bu ıste bıldıgın gbı degıl noldukı aksam agladım agrıdan oyle agrıyo bıde afedersn bı akıntım var hıc olmazdı boyle yogunbırakırsan bebek yerleşecek
heeee gelince soluğu eyvan kebapta alıyommmsalata parayla annem oda salata demeye bin şahit ister
istediğin kadar mangal yak olmuyikiiii illa adanayı adanada yicen
abla boylemı oluyo kı bence bı terslık var bu ıste bıldıgın gbı degıl noldukı aksam agladım agrıdan oyle agrıyo bıde afedersn bı akıntım var hıc olmazdı boyle yogun
abla boylemı oluyo kı bence bı terslık var bu ıste bıldıgın gbı degıl noldukı aksam agladım agrıdan oyle agrıyo bıde afedersn bı akıntım var hıc olmazdı boyle yogun
ewet ne kadar yaparsan yap dışardaki gibi olmuyor....
kız nerdeki eyvanı diyosun sen..
he kızzz ben susim bariiii erken doğururda üstüme kalırrr
saol hayatımmm en iyisi gelip orda yimekkk
okuyom gunde kac kez ama agrı yazmıo kı bu ne ya dogurcammmmmhiçmi gebelik belirtisi okumuyon sennnnnnn
hacıbayramdaki çetinkayanın o karşı tarafı yokmu bizede yakın
başakı doğurttun sıra dumoştaaa
:101: heeee duymasın şimdi çemkirir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?