seni çok iyi anlıyorum canım matmaticanın gebeliği devam ediyomuş ama babasını kaybetmiş yakın zamanda
yok cnm iğne hiç kullanmadım salak doktorlar teşhis koyana kadar 3 düşük yaptım
gebe kalırsam 0,4 le başlayacakmışım:18::18::18:
ahhhh çok üzüldüm yaa ALLAH rahmet eylesin..RABBİM sabır versin....
yok canım üzmedin..en son düşüğüm geçen senenin kasım ayındaydı 3 üydü..benim hep 7,8,9 ve 10 uncu hafatalarda gidiyordu canım..
beydağlı iğnenein dozuu az geliyor acaba
ne bileyim walla en sonuncusun da 0,6 ya kadar çıkmıştık,ama yinede olmadı canım ben birde kortizon kullanıyordum son 3 hamileleiğimde..kardiopilinlerde sorun olduğu için berbat bir ilaç yan etklerini hala yaşıyorum..
anladım canım benimkiside 29 şubattı geçen sene
10 u hiç geçmemiş kaçlık iğne kullandın dozumu az geldi
bide kaç tanesinde iğne kullandın
of ne çok sordum
ne bileyim walla en sonuncusun da 0,6 ya kadar çıkmıştık,ama yinede olmadı canım ben birde kortizon kullanıyordum son 3 hamileleiğimde..kardiopilinlerde sorun olduğu için berbat bir ilaç yan etklerini hala yaşıyorum..
bende kullanıyorum kortizon canım kaç mg kullandın
yok kız hiç te çok sormadın....ben 5 tanesinde iğne kullandım canım...0,2 kullandım olmadı 0,4 kullandım olmadı en sonuncuda 0,6 kullanmıştım...
ama sen beni sakın örnek alma çünkü benim diğer mutasyonumlardaki sorunda önemli...
walla o da ilk başta az dozajla başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam 16 mg kullanıyordum..sen kaç mg kullanıyorsun..şimdi korunmuyorsun dimi....
amin canım çok sağol bende senin için aynı şeyleri düşünüyorum inanAllahım bir sebep bir vesile göstersin inşallah yaaaa
OL desin inşallah öyle çok istiyorumki
0.6 çok yüksek değil canım ben sabah 0.6 akşam 0.6 kullanacam hamile kalırsam diğer gebeliğimdede aynı tedaviydi gene kalbi durdu
amin canım çok sağol bende senin için aynı şeyleri düşünüyorum inan
canım kişiden kişiye değişiyor bu..benim diğer sorunlarda önemli etken..iğneyi 0,6 ya çıkardığımızda benim burnumdan bir kaç kez kan gelmişti çok korkmuştum..
oku sen derin mevzular bunlar bak beterin beteri var sakın unutmaben konularn dısında kaldım anlamıyom :)
canım kişiden kişiye değişiyor bu..benim diğer sorunlarda önemli etken..iğneyi 0,6 ya çıkardığımızda benim burnumdan bir kaç kez kan gelmişti çok korkmuştum..
pıhtılaşmayla alakalı canım aman boşver zaten ALLAH kimsaye vermesin zor bir durum..ben konularn dısında kaldım anlamıyom :)
ben 5 mg deltacortril kullanıyorum kafamda saç kalmadı korunmayı geçen ay bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?