Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok canım üzmedin..en son düşüğüm geçen senenin kasım ayındaydı 3 üydü..benim hep 7,8,9 ve 10 uncu hafatalarda gidiyordu canım..

anladım canım benimkiside 29 şubattı geçen sene
10 u hiç geçmemiş kaçlık iğne kullandın dozumu az geldi
bide kaç tanesinde iğne kullandın
of ne çok sordum

beydağlı iğnenein dozuu az geliyor acaba

ne bileyim walla en sonuncusun da 0,6 ya kadar çıkmıştık,ama yinede olmadı canım ben birde kortizon kullanıyordum son 3 hamileleiğimde..kardiopilinlerde sorun olduğu için berbat bir ilaç yan etklerini hala yaşıyorum..

bende kullanıyorum kortizon canım kaç mg kullandın

anladım canım benimkiside 29 şubattı geçen sene
10 u hiç geçmemiş kaçlık iğne kullandın dozumu az geldi
bide kaç tanesinde iğne kullandın
of ne çok sordum

yok kız hiç te çok sormadın....ben 5 tanesinde iğne kullandım canım...0,2 kullandım olmadı 0,4 kullandım olmadı en sonuncuda 0,6 kullanmıştım...

ama sen beni sakın örnek alma çünkü benim diğer mutasyonumlardaki sorunda önemli...

Allahım bir sebep bir vesile göstersin inşallah yaaaa
OL desin inşallah öyle çok istiyorumki

0.6 çok yüksek değil canım ben sabah 0.6 akşam 0.6 kullanacam hamile kalırsam diğer gebeliğimdede aynı tedaviydi gene kalbi durdu

valla ne düşünecem ne yapacam bilemiyorum Allaha sığındım Rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın
Allahıma hep dua ettim tekrar düşecekse gebe kalmamaya razıyım o acıyı yaşatma diye bak bekliyoz hala
Allahım beterinden esirgesin Kimselere yaşatmasın

Allahım bir sebep bir vesile göstersin inşallah yaaaa
OL desin inşallah öyle çok istiyorumki
amin canım çok sağol bende senin için aynı şeyleri düşünüyorum inan
0.6 çok yüksek değil canım ben sabah 0.6 akşam 0.6 kullanacam hamile kalırsam diğer gebeliğimdede aynı tedaviydi gene kalbi durdu

canım kişiden kişiye değişiyor bu..benim diğer sorunlarda önemli etken..iğneyi 0,6 ya çıkardığımızda benim burnumdan bir kaç kez kan gelmişti çok korkmuştum..

demekki çok yüksek derecede değil pıhtılaşman

ben konularn dısında kaldım anlamıyom :)
oku sen derin mevzular bunlar bak beterin beteri var sakın unutma
ayyyyyyy Allah korusun dumanda sabah akşam 0,6 iğne kullanıyor ama o homozigot

benim şuanki gittiğim doktor hamile kalmadan önce iğne başlattı düşüğün sebebini buna bağladı sen iğneye başladığında bebek oluşumunu tamamlamış oluyor o yüzden ölüyor bebekler diyor

ben konularn dısında kaldım anlamıyom :)
pıhtılaşmayla alakalı canım aman boşver zaten ALLAH kimsaye vermesin zor bir durum..
ben 5 mg deltacortril kullanıyorum kafamda saç kalmadı korunmayı geçen ay bıraktım

benimki prednoldu canım içtiğimde kalbim acayip hızla atıyordu şişlikler oluyordu kızartılar,şimdi ondan ve asprinden yadigar kulağımda ses kaldı yıllardır çekiyorum gitmek bilmiyor..

ya ben çok çektim burda çoğunu anlatmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…