tabıkı bınlerce sukur olsun allaha bnımde pkom var benle yasıyoo napsınoku sen derin mevzular bunlar bak beterin beteri var sakın unutma
ayyyyyyy Allah korusun dumanda sabah akşam 0,6 iğne kullanıyor ama o homozigot
pıhtılaşmayla alakalı canım aman boşver zaten ALLAH kimsaye vermesin zor bir durum..
benimki prednoldu canım içtiğimde kalbim acayip hızla atıyordu şişlikler oluyordu kızartılar,şimdi ondan ve asprinden yadigar kulağımda ses kaldı yıllardır çekiyorum gitmek bilmiyor..
ya ben çok çektim burda çoğunu anlatmak istemiyorum..
pıhtılaşmayla alakalı canım aman boşver zaten ALLAH kimsaye vermesin zor bir durum..
benimki prednoldu canım içtiğimde kalbim acayip hızla atıyordu şişlikler oluyordu kızartılar,şimdi ondan ve asprinden yadigar kulağımda ses kaldı yıllardır çekiyorum gitmek bilmiyor..
dumandan gebelik öncesi başlamıştı hadi hayırlısı bende aylardır aspirin içiyombenim şuanki gittiğim doktor hamile kalmadan önce iğne başlattı düşüğün sebebini buna bağladı sen iğneye başladığında bebek oluşumunu tamamlamış oluyor o yüzden ölüyor bebekler diyor
diğer etkenlerle birleşince zor oluyor benimki....demekki çok yüksek derecede değil pıhtılaşman
ewet canım amin...duman çift gende taşıyor ,benim sorunum tek pıhtılaşma olsaydı çözülürdü benim daha zor..oku sen derin mevzular bunlar bak beterin beteri var sakın unutma
ayyyyyyy Allah korusun dumanda sabah akşam 0,6 iğne kullanıyor ama o homozigot
benim şuanki gittiğim doktor hamile kalmadan önce iğne başlattı düşüğün sebebini buna bağladı sen iğneye başladığında bebek oluşumunu tamamlamış oluyor o yüzden ölüyor bebekler diyor
amin inşallahhhhhh Allahımın öyle mucizeleri varki yeterki inanıp umudu kesmeyelimboşver o zaman canım rabbim ol desin yter
amın amın ablam.. benımde kanım coook az 2 yıl once kan kanserı sandı doktor tovbe allah korusun sonra bı suru test yapıldı cıkmadı bıse.. ama norml yasıtlarıma gore atıyorum onların 30 cc kanı varsa benım 15 16.. yarısı kadar o yuzden cuzdanımda kan kartı tasıorm araba maraba carparsa kan kaybından gıdersem bırı kan versn dıye aman allah korusun halıme bınlerce sukur
sewmıom etamin inşallahhhhhh Allahımın öyle mucizeleri varki yeterki inanıp umudu kesmeyelim
ayyyyyyyyyy Allah korusunnnnnnn
bol bol kırmızı et yeeeebişeyin kalmaz
kocan yedirmiyormu yoksa dalak ciğer felan
vejeteryan olursan olacağı bu
Aboo hamile kalırsan kan iğneleri yaptırırlar sana
Allah beterinden esirgein
ewet canım bende RABBİM e bıraktım O herşeyin en doğrusunu bilir..boşver o zaman canım rabbim ol desin yter
aman dikkat et kız kan yapıcı şeyler ye bol, bol..senin kocan kasaptı ciğeri,kırmızı eti bol tüket...amın amın ablam.. benımde kanım coook az 2 yıl once kan kanserı sandı doktor tovbe allah korusun sonra bı suru test yapıldı cıkmadı bıse.. ama norml yasıtlarıma gore atıyorum onların 30 cc kanı varsa benım 15 16.. yarısı kadar o yuzden cuzdanımda kan kartı tasıorm araba maraba carparsa kan kaybından gıdersem bırı kan versn dıye aman allah korusun halıme bınlerce sukur
dumandan gebelik öncesi başlamıştı hadi hayırlısı bende aylardır aspirin içiyom
canım üzüldün bu konuları konuştuk o günlerin aklına geldi hakkını helal et
Rabbim başka acılar yaşatmasın beterinden esirgesin herzaman
sewmıom et(
ee ben her sabah bole cam kapaklı kutuda ıgrenc tadı olann bısey ıcıyorm ıcıp atıos bı kutuunun ıcınde 30 sıse var böö tadı cok kotu be.. her sabah ac karnına ıcıom onu
diğer etkenlerle birleşince zor oluyor benimki....
ewet canım amin...duman çift gende taşıyor ,benim sorunum tek pıhtılaşma olsaydı çözülürdü benim daha zor..
inşaallah bu kez sebep olur canı yüzün güler..ben artık doktorlardan nefret eder hale geldim..
sadece tavuk ve yumurta yıyebılıyorm et yersem kusuyorum yıyemem ıste cok denedm tavuga bıle zor alıstm sote falan yıorm du etlı pılavdan etlerı cıkardım.. mıllet bulamıyo bende yemıyorm ıyy allahım kusucam bahsetmek bıleewet canım bende RABBİM e bıraktım O herşeyin en doğrusunu bilir..
aman dikkat et kız kan yapıcı şeyler ye bol, bol..senin kocan kasaptı ciğeri,kırmızı eti bol tüket...
helal olsun kuzum yaa bunlar bizim yaşadığımız şeyler,parçamız oldu artık ve burdakileri tabiki aydınlatacaz elimizden geldiğince bilgimizin yettiğince..
ewet canım bende RABBİM e bıraktım O herşeyin en doğrusunu bilir..
aman dikkat et kız kan yapıcı şeyler ye bol, bol..senin kocan kasaptı ciğeri,kırmızı eti bol tüket...
helal olsun kuzum yaa bunlar bizim yaşadığımız şeyler,parçamız oldu artık ve burdakileri tabiki aydınlatacaz elimizden geldiğince bilgimizin yettiğince..
sen gel ben sana etlı hersey yapıyım ye ama bana dokunmaiçecen yapacak bişe yok et yesen bişeyin kalmazzzz
ne yemek yapacan bugün benim yine yemek yapacak halim yok ama makarnayla idare ederim artık..
sen gel ben sana etlı hersey yapıyım ye ama bana dokunmaben ıspanak brokolı kabak yerım :))
ewet canım çok doğru RABBİM hakkımda hayırlı kılacaksa versinn,artık bunu diyorum bende..inşallah canım umudunu yitrme ALLAH BİR KULUN DUA ETMESİNE İZİN VERMİŞSE MUTLAKA KABULUNÜDE MURAD ETMİŞTR HZ MUHAMMMED SAS
kız et sevilmezmi yaa ben bu kadar sevdiğim halde bende bile oluyor demir eksikliği...bari bakliyat tüket yeşil mercimeğide eksik etme..sadece tavuk ve yumurta yıyebılıyorm et yersem kusuyorum yıyemem ıste cok denedm tavuga bıle zor alıstm sote falan yıorm du etlı pılavdan etlerı cıkardım.. mıllet bulamıyo bende yemıyorm ıyy allahım kusucam bahsetmek bıle
beydağlı canım bugün burası buz sobanın bile feri yok oralar nasıl soban yanıyor dimi:26:
böö ben yemem.. bu doktor sprmlerı bosaltırken serum kataterı sokuyoya ıcımde mı unuttu yabizim evdede sebze pişer etde yerik ailecek bayılırık ete adanalıyım ya ben kebap olsada yesek
böö ben yemem.. bu doktor sprmlerı bosaltırken serum kataterı sokuyoya ıcımde mı unuttu yasol tarafımı hıssettmıom uyustm onemsemıym dıom ama agrıdan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?