Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

boşver o zaman canım rabbim ol desin yter

amın amın ablam.. benımde kanım coook az 2 yıl once kan kanserı sandı doktor tovbe allah korusun sonra bı suru test yapıldı cıkmadı bıse.. ama norml yasıtlarıma gore atıyorum onların 30 cc kanı varsa benım 15 16.. yarısı kadar o yuzden cuzdanımda kan kartı tasıorm araba maraba carparsa kan kaybından gıdersem bırı kan versn dıye aman allah korusun halıme bınlerce sukur

dumandan gebelik öncesi başlamıştı hadi hayırlısı bende aylardır aspirin içiyom

canım üzüldün bu konuları konuştuk o günlerin aklına geldi hakkını helal et
Rabbim başka acılar yaşatmasın beterinden esirgesin herzaman

demekki çok yüksek derecede değil pıhtılaşman
diğer etkenlerle birleşince zor oluyor benimki....
oku sen derin mevzular bunlar bak beterin beteri var sakın unutma

ayyyyyyy Allah korusun dumanda sabah akşam 0,6 iğne kullanıyor ama o homozigot
ewet canım amin...duman çift gende taşıyor ,benim sorunum tek pıhtılaşma olsaydı çözülürdü benim daha zor..

inşaallah bu kez sebep olur canı yüzün güler..ben artık doktorlardan nefret eder hale geldim..

amin inşallahhhhhh Allahımın öyle mucizeleri varki yeterki inanıp umudu kesmeyelim

ayyyyyyyyyy Allah korusunnnnnnn
bol bol kırmızı et yeeee bişeyin kalmaz
kocan yedirmiyormu yoksa dalak ciğer felan
vejeteryan olursan olacağı bu
Aboo hamile kalırsan kan iğneleri yaptırırlar sana
Allah beterinden esirgein

sewmıom et (
ee ben her sabah bole cam kapaklı kutuda ıgrenc tadı olann bısey ıcıyorm ıcıp atıos bı kutuunun ıcınde 30 sıse var böö tadı cok kotu be.. her sabah ac karnına ıcıom onu

ewet canım bende RABBİM e bıraktım O herşeyin en doğrusunu bilir..
aman dikkat et kız kan yapıcı şeyler ye bol, bol..senin kocan kasaptı ciğeri,kırmızı eti bol tüket...

helal olsun kuzum yaa bunlar bizim yaşadığımız şeyler,parçamız oldu artık ve burdakileri tabiki aydınlatacaz elimizden geldiğince bilgimizin yettiğince..

inşallah canım umudunu yitrme ALLAH BİR KULUN DUA ETMESİNE İZİN VERMİŞSE MUTLAKA KABULUNÜDE MURAD ETMİŞTR HZ MUHAMMMED SAS

sadece tavuk ve yumurta yıyebılıyorm et yersem kusuyorum yıyemem ıste cok denedm tavuga bıle zor alıstm sote falan yıorm du etlı pılavdan etlerı cıkardım.. mıllet bulamıyo bende yemıyorm ıyy allahım kusucam bahsetmek bıle

ne yemek yapacan bugün benim yine yemek yapacak halim yok ama makarnayla idare ederim artık..

beydağlı canım bugün burası buz sobanın bile feri yok oralar nasıl soban yanıyor dimi:26:

ne yemek yapacan bugün benim yine yemek yapacak halim yok ama makarnayla idare ederim artık..

canım mercimek çorbası yap limonlu çok iyi geliyor
benim dünden karnıbaharım bulgur pilavım çorbam felan var idare edecem kocam yemeke gelmediydi dün
bugün onları yicezzz at düdüklüye mercimek bir tane soğan patates havuç pişsin geçir blenderdan iç limonlu ohhhh

inşallah canım umudunu yitrme ALLAH BİR KULUN DUA ETMESİNE İZİN VERMİŞSE MUTLAKA KABULUNÜDE MURAD ETMİŞTR HZ MUHAMMMED SAS
ewet canım çok doğru RABBİM hakkımda hayırlı kılacaksa versinn,artık bunu diyorum bende..
kız et sevilmezmi yaa ben bu kadar sevdiğim halde bende bile oluyor demir eksikliği...bari bakliyat tüket yeşil mercimeğide eksik etme..
beydağlı canım bugün burası buz sobanın bile feri yok oralar nasıl soban yanıyor dimi:26:

burasıda soğuk walla ama eminim orası daha soğuktur ,bizde de soba yanıyor ewet

beydağlı burda canımız kebap istese yok annem
adana kebap diye geleni bir görsen et köfte resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…