Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Oyy ınsallah :)) bıtanem sıvılcen cıkmsmıydı ılk zaman bıde neden bol su ıcım

Yerım senın gobegınııı masallahhhh :))

iltihap falan olmasın diye tabiykide canım gebelikte tehlikeli iltihap :26: bendede var zaten bi azalıyo bi çoğalıyo şimdiye kadar bişii olmadı çok şükür zaten çok önemli su gebelikte iç sende bol bol şimdiden günde eeen az 2 litre evet vardı sivilcemde canım

Son düzenleme:
Tamam kuzmm ıcerm sıvılcen varmıydı ılk zaman

canımmm

nasılsınız kızlar benım halan kırmızarım gelmedı stres yaptım aksa uzerı cıkık gezdık cafeye falan gıtık annem gıttım ama yok aklımdan cıkımıyoo
Yap bir test kurtulll rahatla
sevinç cim dişinmi ağrıyo geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur bilirim bi doktora görün ihmal etme
Ewet hayatim cok tsk ederim sen nadilsin toparlandinmi biraz
Eki Görüntüle 578513
bakın bakalım oğlum büyümüşmüü

Maasallah kizz cok buyuk durmuyor hayirlisiyla seninde dogurdugunu gorelim

bende 1 sne ugrastım dok gıttım hangısıne gıttın

begum kız ben kacırmısım kaynanla kusmusun cıdden bend ehac adını duymadım
Kuzum bn bıse yapmadm cok kotu bı kadın herkes bılıyo evlenmeden dedıler ınanmamıstm.. Bn kusuodm hastaydm dedıkı bbk varsa. Insallh olsn gebersn durup dururkn bnde dedm esımde yanımDaydı bn daha gtmm bu kadına esımde konsmuo

bende 1 sne ugrastım dok gıttım hangısıne gıttın

begum kız ben kacırmısım kaynanla kusmusun cıdden bend ehac adını duymadım

saygın miczkadıoğluna gittim çok şükürki bir haftada çözdük 1. buçuk sene uğraştım ama şimdi hiç bir şey yok yani acı falan korkuyordum ama hiç öyle bir şey yokmuş beyinde yer eden etraftan duyma şeyler yüzünden oldu bu hastalık :) yani sünnet olacak çocuklara baltayla kesecek derler ya öyle hahha halbuki hiç acı yokmuş sen hangisine gittin?

merhaba kızlarr.. yaa ne dicem size.. ben de ne mide bulantısı varr ne aşerme ne baska şey.. bu normal mi?

tek şey midemi bulandırıyo o da ne biliyonuz mu? yeni bi canta aldım o. görünce bile midem bi tuhaf oluyoo

nasıl ya sen hastasın oda bebegın gebersınmı dedı allah senın mı hepsınder betermıs

suleyman eserdag gıtım 3 gunde cozdu benımkınıde hemen bebk tedavısı ıcın ugrastım ama hala gelen gıden yok

Cnm olabilir bazisi hissetmez bengisuda rahatti bak soylesin ne guzrl iste
Bulantiyi kusmayi napacan berbatt biseee :120:

canım yok bişey yaa ne bulantı ne aşerme tarzı seyler.. yiyom normal herseyi.. sadece dedigim gibi bi cantam midemi bulandırıyo görünce bile

Cnm benim cok olur bulantim felan ama cnm yicek biseye cok asermez canta kokuyormu acaba deri felan

Cnm benim cok olur bulantim felan ama cnm yicek biseye cok asermez canta kokuyormu acaba deri felan

yeni aldım ilk actıgımda paketi kokuyodu.. ondan heralde.. ne bilim hiç hamile gibi degilim.. cay da içmeyin diyo heryer.. caysız yapamam ki.. canım da herseyi yemek istiyo özellikle acı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…