canım benım ya ne bıcım kadınmıs
sevıcn senın kaynan bıle melek kalıyo bu kadın yanında
yeni aldım ilk actıgımda paketi kokuyodu.. ondan heralde.. ne bilim hiç hamile gibi degilim.. cay da içmeyin diyo heryer.. caysız yapamam ki.. canım da herseyi yemek istiyo özellikle acı:)
Allah razı olsun kuzummcanım o ne ya kaynanan mı cidden?
Ben yalandan korkarm cnm valla ole dedı allah buyukcanım benım ya ne bıcım kadınmıs
sevıcn senın kaynan bıle melek kalıyo bu kadın yanında
hee kizzz beterin beteri var
Banada mutfak kokar girrmem hecc. Aci istiyormus bak :2:
Cayi acik ic ve azalt cnm
Allah razı olsun kuzumm
Ben yalandan korkarm cnm valla ole dedı allah buyuk
Hayırlı haberler beklıom yrn kuzummmmkızlar ben cıkıyorum ALLAH emanet olun
sabah kırmızlar gelmese test yapcam dua edın :18::18::18:
haa cıkmadan bısey sorayım sımdı negum namaz kılcam ama ben yataga gırnce mutlaka 2.3 defa wc cıkarım ıdrarım yok ama bı damla olsa bıle benı yatırmıyo ne guzel gecmıstı gene basladım bu namzaı bozarmı:44:
canım ne güzel kurtulmuşsun o ileltten en kısa zamanda çocuğunda olur inş. bende vajiyi yendim 3 ay sonra hamile kaldım...saygın miczkadıoğluna gittim çok şükürki bir haftada çözdük 1. buçuk sene uğraştım ama şimdi hiç bir şey yok yani acı falan korkuyordum ama hiç öyle bir şey yokmuş beyinde yer eden etraftan duyma şeyler yüzünden oldu bu hastalık :) yani sünnet olacak çocuklara baltayla kesecek derler ya öyle hahha halbuki hiç acı yokmuşsen hangisine gittin?
o nasıl iş öylemerhaba kızlarr.. yaa ne dicem size.. ben de ne mide bulantısı varr ne aşerme ne baska şey.. bu normal mi?
tek şey midemi bulandırıyo o da ne biliyonuz mu? yeni bi canta aldım o. görünce bile midem bi tuhaf oluyoo
suleyman eserdag gıtım 3 gunde cozdu benımkınıdehemen bebk tedavısı ıcın ugrastım ama hala gelen gıden yok
merhaba kızlarr.. yaa ne dicem size.. ben de ne mide bulantısı varr ne aşerme ne baska şey.. bu normal mi?
tek şey midemi bulandırıyo o da ne biliyonuz mu? yeni bi canta aldım o. görünce bile midem bi tuhaf oluyoo
Yap bir test kurtulll rahatla
Ewet hayatim cok tsk ederim sen nadilsin toparlandinmi biraz
Maasallah kizz cok buyuk durmuyor hayirlisiyla seninde dogurdugunu gorelim
2 saatte bir acıkan anne adayı geldiEge doğmuş ne kadar güzel Allah banada o günleri görmeyi nasip etsin bide bişi sorucsm benim bebiş ultrason resimlerinde 100 yaşındaki yaşlı didelere benziyo neden acaba
gunaydın kızlarr
benım hala kırmzılarım gelmedı:18::18: sankı agrım var olck gıbı gıdıp test almaya usenıyorum hata yapmayada korkuyorum:18::18::18:
Begooo guzel cikmis patates eyimiss
Hadi hayirli haberler alll
Benim gogusler sisti adet belirtim bu benim
Baskada bise yok hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?