Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben cıkıyorum ALLAH emanet olun

sabah kırmızlar gelmese test yapcam dua edın :18::18::18:

haa cıkmadan bısey sorayım sımdı negum namaz kılcam ama ben yataga gırnce mutlaka 2.3 defa wc cıkarım ıdrarım yok ama bı damla olsa bıle benı yatırmıyo ne guzel gecmıstı gene basladım bu namzaı bozarmı:44:

canım benım ya ne bıcım kadınmıs

sevıcn senın kaynan bıle melek kalıyo bu kadın yanında
hee kizzz beterin beteri var
yeni aldım ilk actıgımda paketi kokuyodu.. ondan heralde.. ne bilim hiç hamile gibi degilim.. cay da içmeyin diyo heryer.. caysız yapamam ki.. canım da herseyi yemek istiyo özellikle acı:)

Banada mutfak kokar girrmem hecc. Aci istiyormus bak :2:
Cayi acik ic ve azalt cnm

Hayırlı haberler beklıom yrn kuzummmm

soruma cvp vermedınız namazım bozulurumu mutlaka kalkarım wc tutmam ımkanı yok agrı yapıyo ınsallah bozulmaz onemlı olan nıyet zaten ınsallah begum ıcını rahatlatacak bı ruya gorurum tatlım gorusurz

canım ne güzel kurtulmuşsun o ileltten en kısa zamanda çocuğunda olur inş. bende vajiyi yendim 3 ay sonra hamile kaldım...

o nasıl iş öyle normalde yiyeceklere,kokulara karşı bulantı hissetmen lazım acaba çanta kötümü kokuyoki..aman olmasın bulantı işte ne güzel berabt bişey...
suleyman eserdag gıtım 3 gunde cozdu benımkınıde hemen bebk tedavısı ıcın ugrastım ama hala gelen gıden yok

aa sendemi eserdağa gitmiştin gerçi konuşmuştuk bu konuyu sanırım dimi... canım test yapcakmışsın inş.hamilesindir...

selam kızlar nasılsınız???

Canım sende bendensin desene aman iyi olmasın boş ver rahat rahat yiyip içiyoz işte istediğimizi bendede öle çok olmadı bulantı hele başlarda nerdeyse hiç yoktu arada sadece böle pis kokulardan bulanıyo sadecene bana şu anda dolap çok fenaa kokuyo meselaa çöp ve wcde eğer büyük yapılmışsa oda kokar miğdemi bulandırırdı onların dışındada pek bi bulantım olmadı çok şükür arada miğde ekşimeleri oluyo bi oda normal zaten patates süt falan iyi geliyo ekşimelerede neyseki ama toplasan 10 kere olmamıştır heralde kusmam aman nazar değmesin bize bu arada benimde canım hep ekşi şeyler istemiştir salata türü şeyler yerdim genelde ooh en güzeli en sağlıklısıda oo çayıda iç ama açık iç canı ben mesela açık 2 bardağa kadar içiyom bazen bişii olmaz ondan sen şimdi folik asidini demirini ihmal etme bu aralar canım ya yiyeceklerle tüket yada hap olarak bu arada demir tükettiğinde yanında kalsiyum türü şeylerde tüketme yanında demiri öldürüyo yaani meselaa et yediğinde süt ürünleri tüketme tabi çayda yanına salata yap ye o demirin emilimini artırıyo benden bi tavsiye olsun dedim aklında bulunsun canım

Yap bir test kurtulll rahatla

Ewet hayatim cok tsk ederim sen nadilsin toparlandinmi biraz

Maasallah kizz cok buyuk durmuyor hayirlisiyla seninde dogurdugunu gorelim

iveet çok kibar benim göbişim 800 gram oğluşum desek bi okadarsa suyu desek bunun 1 buçuk kilosunu yavrum kaplıyo e toplamdada 5 kg falan aldım sanırım 6 ayda şimdilik normal gidiyoz bakalım 25+6ydım şu saat itibariyle 26 haftalık oldum yuuppiii 100den geriye sayıyom artıkın sooon 98 güüün :18::26: ay inşallah hayırlısıyla doğurcam yavrumuu

2 saatte bir acıkan anne adayı geldi Ege doğmuş ne kadar güzel Allah banada o günleri görmeyi nasip etsin bide bişi sorucsm benim bebiş ultrason resimlerinde 100 yaşındaki yaşlı didelere benziyo neden acaba

daha minnacık ve henüz şeklini almaya başladığı için olabilirmi acabaa kız daha boynu şeklini almadı iki büklüm o 14. haftadan sonra normal şeklini alıcaktır yavaş yavaş sorma bende çok sık acıkırdım haylada öyle sayılırım bebek büyüdükçe miğdede küçüldü sık acıkıp çabuk tıkanıyom ama

gunaydın kızlarr

benım hala kırmzılarım gelmedı:18::18: sankı agrım var olck gıbı gıdıp test almaya usenıyorum hata yapmayada korkuyorum:18::18::18:

gunaydın kızlarr

benım hala kırmzılarım gelmedı:18::18: sankı agrım var olck gıbı gıdıp test almaya usenıyorum hata yapmayada korkuyorum:18::18::18:

Gunaydin kuzummmm yapmak istemiyosan bir kac gun daha bekle o tek cizgiyi gormek sinirr bir durum
Nefret ediyooommm

belos benım ıcın ıstıhareye yattı huhuuu
patates gormuss anlamıda bu :)Rüyada patates görmek; mala,söhrete,mutluluga,gönül rahatligina, patates soymak; istenilen seye kavusulacagina, patates ekmek; yeni ve bol kazancli bir ise baslanilacagina, patates almak; hic ummadiginiz bir yerden,elinize büyük miktarda para gececegine, pazarda veya baska bir yerde cok sayida patates görmek; icinde bulundugu senenin gören kisi acisindan fevkalade gececegine,giristigi her isten cok büyük Karsagliyacagina, patates satmak; elinden para cikacagina isarettir.

Begooo guzel cikmis patates eyimiss
Hadi hayirli haberler alll
Benim gogusler sisti adet belirtim bu benim
Baskada bise yok hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…