Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ohhhh ellerimize saglik sicak sicak eyi gider yarin yapayim bari burdada et makinasinda cekiyorlar
Sakiz gibi oluyor walla

Ohhhh ellerimize saglik sicak sicak eyi gider yarin yapayim bari burdada et makinasinda cekiyorlar
Sakiz gibi oluyor walla

elle yoğurunca bayağı bi yoğurman gerekiyo hamurun özleşmesi için ama robot pratik oluyo hemen sakız gibi oluyo ve yemeğin dağılma riskide olmuyo

evet kalp kalbe karşıdır canım zaten

bende yarına patates yemeği yapayım

sevinç hiç patatesli bulgur pilavı denedinmi lokum gibi oluyo çok güzel

Yap hayatim ellrrine saglik sade patatesli denrmedimde sebzeli yapiyom
Patates havuc kabak patlican domates yesil biber sogan sebzeli bol vitaminli
Bide sade patlicanli sogan domates super oluyor
Pattisliyide denerim cnm

Son düzenleme:

selamlar nasılsınız
kardeşim bugün taşınacaktı yağmur bi durmadıki taşıyalım eşyaları bugünde kalacak taşınma
kaç gündür yine yoğun geçti gelen giden bitmedi
hafta sonuda ablamlar geldi bugün gidecekler
eşimde evde bugün yarına ALLAH kerim

nazoss bız ıyıyızz sen nasılsnn cok ozlettın kendını..
yagmurlarda hıc kesılcek gıbı durmuyo vallahı sogudu havalar ınsallah tasıyabılrsnz esyaları

Offf yaaaa ozledik valla nazo haaaa bu ne yogunluk boyle

bende sebzeli kereviz yemeği yapıyom şimdi içinde patitis havuç bezelye kereviz ve soğan var azda limon koyuyon sonra ooh mis gibi oluyo yarasın yavrumaa.. önceki gündende brokoli çorbası vardı zati hep sebzeli oldu bugün yaa bende buzluktan 10 tane içli köfte çıkarttım etinde vitaminini aliim diye e daha ne olsun bol vitamin yarasın yavrumaaa... ay pissede ytesem çok acıktıım kuruyemişle geçiştirdim ara öğünü çünkü.. büüssürü kuru yemiş aldırdımda kocişime bugün sarı leblebi, antep fıstığı, badem,fındık bide kabak çekirdeği cevizi unutmuş almayı kociş neyse evde biraz olcaktı, unutuyom bayadır kuruyemiş yemeyi unutmuycam bundan sonra kuru siyah üzüm kayısı, hurmam falanda var azar azar yicem hepsinden nasıl amaaa

ohhhhhhhhhhhhhh afıyet olsun kuzucummmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu arada bizimkide bi yer ya kerevizli sebze yemeğinii :26: bezelye var içinde diye ama naapim öle daha güzel ve vitaminli oluyooo çocukumu düşünmek zorundayım :26: aman seçiversin bezelyelerini oda gerçi bakalım kerevizin pişmiş yiycekmi dahaa oda var yoğurtlu salatasını alıştırdım seviyoda yimeğini ilk kez yapıyom ona çakmaz umarım ay naapiim alışşın böle böle alıştırmaya çalışıyom sebzelere :26: bi bezelyeye bi alışamadı daha bi karnıbahara bide pirinç pilavına pırasaya falanda alıştırdım brokolinin çorbasınıda içti kabağada alıştırdım sayılır mücverde falan yidiriyom neyseki ay sizinkilerde çok yemek özelliklede sebze seçiyomu böle yaa :26: anasından görmemiş bişii alışamamış şimdi uğraşıyoz alıştırcaz diyee :26:

ay bi pişmedi şu yemek yaa çok lezzetli oldu ee kim yaptı ama pişmek bilmiyo yiyemiyom yaa of acıktııııım :84:
afıyet bal olsn cnm
bende oglen ozenerek pek sevdıgım patateslı kabak yaptım yemegını
erkan geldı kasık attım tıksındım ama pek severm onu ben neden anlamadm gebelık 1 haftada etkı gostermez kı.. neden tovbe yemekten tıksındım gunahtır..
tefrıcıyeye basladım bugunluk 200 okudum 20 gune bıter ınsallah

erkann hıc ayırmaz garıbım ne bulsa yer :))

oh yedimde rahatladım vallaaa ellerime sağlık evet öle erkenden olamaz heralde yaa ama vardır bi sebebi :26: kötü olmuş yiyememen canında çekmişmiş halbuki :26: bende yemeğe bakmasam yancakmış haa accık dibi tutmuş suyunu çekmişde ama kurtardım neyseki yemeği :26:

yarasın oglusunaa masallah sızeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…