ben hastalandımmm çok şükür:)
Kuzum bn bıse yapmadm cok kotu bı kadın herkes bılıyo evlenmeden dedıler ınanmamıstm.. Bn kusuodm hastaydm dedıkı bbk varsa. Insallh olsn gebersn durup dururkn bnde dedm esımde yanımDaydı bn daha gtmm bu kadına esımde konsmuo
belos benım ıcın ıstıhareye yattı huhuuu
patates gormuss anlamıda bu :)Rüyada patates görmek; mala,söhrete,mutluluga,gönül rahatligina, patates soymak; istenilen seye kavusulacagina, patates ekmek; yeni ve bol kazancli bir ise baslanilacagina, patates almak; hic ummadiginiz bir yerden,elinize büyük miktarda para gececegine, pazarda veya baska bir yerde cok sayida patates görmek; icinde bulundugu senenin gören kisi acisindan fevkalade gececegine,giristigi her isten cok büyük Karsagliyacagina, patates satmak; elinden para cikacagina isarettir.
kızlar ben cıkıyorum ALLAH emanet olun
sabah kırmızlar gelmese test yapcam dua edın :18::18::18:
haa cıkmadan bısey sorayım sımdı negum namaz kılcam ama ben yataga gırnce mutlaka 2.3 defa wc cıkarım ıdrarım yok ama bı damla olsa bıle benı yatırmıyo ne guzel gecmıstı gene basladım bu namzaı bozarmı:44:
canım geçen 2 ay olmadımya çok korkuyodum düzene girmicekte ben böle bozukmu gidecek diye cuma günü olmam gerekiyodu olmadım kafaları yedim ama yok çok bekletmed çok şükürrr:)ovulasyon testi nasıl yapılıyoki:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:Çok mu gecikmiştiiii ki cnm:26:bende ovülasyon testi aldım bugün 12.gün bugünden itibaren yapıcam bakalım nası olcak
kııss neyyyyy Aa o nası kadınmışş ölee...sende ne şekersin nası başa çıkacan cnm yaa.. aaaaa ee napıyosunuz peki böyleee yanlız cnm durup dururken neden dedii kıss öleee durup dururken denirmiymiş gerçi bişey olsa bile öyle söylenmez dee..:26:
Ohhh ne güzel hadi hayırlısı
çok güzelllll darısı başımıza şekerim
Ayy hadi inş cnmmmmmmdualarımız seninlee
ben hastalandımmm çok şükür:)
cok guzel canm bı ömur boyu mutlu huzurlu yaasayın yenı evınızde ınsallahhohhhh hadi gözünaydın cnmmmm
kızlar dün 00,45 te işten çıktım yataa girdiğimde 01,30 du...ölüyom uykusuzluktan...bakalım bugün kaçta çıkacaz....bu arada biz ev aldik link verim bakın isterseniz Emlak Ofisinden Satılık Daire 138.000 TL m2 3+1 odalı Adana Çukurova Huzurevleri Mah. - 108162006 sizi seviommm özledim wallaa...
seray almıs cnm..kim ev almş kızlarrrrrr
begümcüm bi kızçe yapta seninle dünür olak
sanada gunaydın bbeğimmmmmmkızlar günaydınnnnnnnnnn :))))))
yavrum gibeklim benimsıkıldım kimsede yok
gunduz geleydin sende
sanada gunaydın bbeğimmmmmm
Nasılsın ağrıların varmış geçmişe bakmadım test yaptınmı herkez nerdee
Kk yarışmasında 7 dalda adayım gıııııııııı ama ben senide yazdım aday listeme
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-enleri-yarismasi-aday-listesi-oylamalar.html bak bu listee
Buda benim adaylarımm
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-aday-listesi-oylamalar-26.html#post27830343
en duygusalı yapmıs benı anammmsanada gunaydın bbeğimmmmmm
Nasılsın ağrıların varmış geçmişe bakmadım test yaptınmı herkez nerdee
Kk yarışmasında 7 dalda adayım gıııııııııı ama ben senide yazdım aday listeme
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-enleri-yarismasi-aday-listesi-oylamalar.html bak bu listee
Buda benim adaylarımm
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-aday-listesi-oylamalar-26.html#post27830343
seray almıs cnm..
ahhh keske yaaaa ınsallah egeden yakısıklı damat anasından duzgun bı dunur mu bulucaz
Cnm dikkat et kendine ne zaman bitecek bu yogunlukkohhhh hadi gözünaydın cnmmmm
kızlar dün 00,45 te işten çıktım yataa girdiğimde 01,30 du...ölüyom uykusuzluktan...bakalım bugün kaçta çıkacaz....bu arada biz ev aldik link verim bakın isterseniz Emlak Ofisinden Satılık Daire 138.000 TL m2 3+1 odalı Adana Çukurova Huzurevleri Mah. - 108162006 sizi seviommm özledim wallaa...
yavrum gibeklim benim
şarlama kızcağıza napsın çalıyo heralde
senin gibi toto büyütmüyo evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?