Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kııss neyyyyyAa o nası kadınmışş ölee...sende ne şekersin nası başa çıkacancnm yaa.. aaaaa ee napıyosunuz peki böyleeeyanlız cnm durup dururken neden dedii kıss öleee durup dururken denirmiymiş gerçi bişey olsa bile öyle söylenmez dee..:26:

Ohhh ne güzel hadi hayırlısı
Eki Görüntüle 578513
bakın bakalım oğlum büyümüşmüü

çok güzelllll darısı başımıza şekerim

Ayy hadi inş cnmmmmmmdualarımız seninlee

Çok mu gecikmiştiiii ki cnm:26:bende ovülasyon testi aldım bugün 12.gün bugünden itibaren yapıcam bakalım nası olcak
canım geçen 2 ay olmadımya çok korkuyodum düzene girmicekte ben böle bozukmu gidecek diye cuma günü olmam gerekiyodu olmadım kafaları yedim ama yok çok bekletmed çok şükürrr:)ovulasyon testi nasıl yapılıyoki:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

walla bılmıyorm kı canım bana cok hakaret etmstı ben hıc bısey demedm bde benım esımın babası esım 10 yasında ıken olms kadının suraında bı kırısık yok hıc bısey olmams gbı benm kocam olse ben hastalk sahıbı olurum valla orasını bılmem ama allah kımsenın ahını kımse de bırakmıyo benı cok aglattı esıme dedım ınanmadı tek basına kadın o yalız o demez o yapmaz o dedı.. bgun bızdeyken gebersın bebegın deyınce esım soookkk oldu sıldı annesını dedım allahım sana sukurler olsun benı yalancı cıkarmadın...

NASILSINIZ KIZLARRRRRRRRR hava ne kadar soğukkkk

kim ev almş kızlarrrrrr
begümcüm bi kızçe yapta seninle dünür olak

kuzummmmm naberrr ceza mı aldın sen yınee

seray almıs cnm..
ahhh keske yaaaa ınsallah egeden yakısıklı damat anasından duzgun bı dunur mu bulucaz

yaaa SERAYYYYYYYYYYYYY HUZURLA MUTLULUKLA SAĞLIKLA ÇOLUK ÇOCUKLA OTUR KUZUM EVİNDE İNŞALLAHHHHHH

hay ağzını öpem yaaaa doğru dedin anacım hem çok uzağa gitmemiş olur aynı şehirdeyiz

Cnm dikkat et kendine ne zaman bitecek bu yogunlukk
Ewiniz hayirli olsun cnm saglikli sihhatli bol bebisli gunler diliyorum
Sozumu dinleyip 3+1 almissiniz gule gule oturun hayatim guzelmis
Hemde dogalgazli
yavrum gibeklim benim

şarlama kızcağıza napsın çalıyo heralde
senin gibi toto büyütmüyo evde

sananek ne karisiyon
Girmiste rapor vermemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…