Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlı olsun canım eviniz huzurla mutlulukla çoluk çocukla oturun inşaallah

işlerinde de ALLAH kolaylık versin...

Herkes nirde kar tatiline mi girdiniz i

cıks,bizim burda kar yok keşke yağsa,ama yağmır dünden beri durmadı..kız benim kıcam hala hasta,hasta oluncada pek nalanıyo heç isteğide bitmiyor,normalde böyle değil ama çekiyok bakalım nazlansın...
sen nasıl oldun ,benim grip hala dewam ediyo...

topiğiniz cok hoşuma gitti. bende 2.5 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır bebiş olmuyo gelmiyo... pko luyum maalesef. bu ay puregonla yumoşlaarımı büyüttük dünde aşılamam oldu işe gitmedim dinleniyorum cok ümidim olmasada dua ediyorum bu kez olsun diye... yeni yıla girerken belli olacak. cok dua ediyorum ben de benim gibi isteyenlerde yeni yıla anne adayı olarak girsinleer diye....

bnde pkoluyum cnm bnde puregon kullandım ıkı asılamamdada ılkı tutmadı ıkıncıde haftaya bellı olck ınsallah tutmstr senınde

topikin yimek anası ne püşürücen bugün,ben dün domatesli arpa şehriye çorbası ve lahana sarmıştım,kalmıştı yimek ama öğlen yidikadamlar evde olunca birde öğle yimaği derdi oluyor..

aşama taze fasulye çıkarsam buzluktan birde pirinç pilavı yaparım olur...yada tavuk haşlama mı yapsam griplilere iyi olur,aman yaparım zahir bişeyler..

ne güzel yağmur yağıyor dışarda,bende çay demlemiştim gelinde içek bari

kuzummmmm naberrr ceza mı aldın sen yınee
hee gene tutamadım çenemi

kızlar öğlen alexi gezmeye çıkarttım çiş için..

bir iki dk saldım koşsun diye ........... caddeye koştuu , koştu koştuu otoban gibi buraaları , ve bir taksi ayagını ezdi.

tırnagı çıkmış.. nasıl kanadıı. tuttum kuçağıma aldım burdaki veterinermiz var oraya hemen götürdüm. turnsgı çıkmış ezilmil.. sardılar ayağını çocumun

yürüyor basıyor üstüne allaha şükür çook önemli birşey değil. Arabada çarpa bilirdi , ayagı sakat kalabilirdi.. Allah korudu.

Allahtan şimdi iyi bir ağrı kesici bir antibiyotik iğne yaptı birde tablet verdi 8 gun boyunca yurttutcam.

şimdi iki bacagımın araında yatıyor baya insan gibi uzanıp yatıyor bebeğim bakınız çocuguma

Çocuğum horluya horluya uyyor.. anasıyım ben ha bu arda bir fotoda görüğün mavi çarşaflar koltugun derisine ben taktım benlki ısırır diye bugun yarın kaldırcam

Son düzenleme:

aaa cook gecmıs olsunn canım benımm yazıkkk garıp nasıl yatmıs agrıdan (

sağol şekerim darısı sizinde başınızaa

ay yazık yaa neyseki daha kötüsü olmamış allah korumuş ve bence çoooook ucuz atlatmışsınız bi kere bende hamişliğimin ilk zamanlarına kuaföre backımı aldırmaya gitmiştim dönücem diye ucuna oturmuşum yattığım yer sen öbür ucu ayaklan ben ayaklarımın üstüne dikiliverdim neyseki ama ağır koltuğu tam sağ parmağıma geldi bi anda morarıverdi dokunduydum kan fışkırdı içinden peçeteye sardım parmağımı artık durana kadar kanı sonra zor gezdim çarşıda işlerimiz vardı kaç gün çektim acısını daha geçen düştü tırnağım yenisi çıktı yarıya kadar zor oluyo yaa ama bebeğime bişii olmadı iyiki diye okadar çok dua ettimki allahım koruyo melekleri çok şükür

ev alan arkidiş kimdi yaa güzelmiş evi hayırlı uğurlu olsun allah mutlulukla oturmayı nasip etsin ooh geniş geniş oturur ne güzel yalnız mutfak dolapları kahve olmayaymış iyiymiş yav :26: ama çok güsel ev yerinde olsam bende kaçırmazdım

evet ucuz atlattık vallah arabada çarp bilirdi enn kötüsü sakat kala bilirdi. Allahımm korudu... Seninkide baya kötü olmuş dengeni kaybedip düşede bilirdin.. Allahım korumuş bebişimizide senide <allah korusun sizi

evet tırnak çoook acıtır bende yaşamıştım. Şimdi tırnagın çıktıgı yer azcık açılı vermiş, o 2-3 haftaya iğleşirmiş, tırnagıda 2-3 aya çıkarmış Çocugum acısından yoruldu uyuyor sürekli

evet bilmemmi bi küçükken bide lise zamanı el orta parmağımı 2 kere kapıya kıstırdıydım da tırnağımdan olduydum gene daha bide :26: nedir bu parmaklarımın çektiği yaa ben yeni hamiş kaldığımdada daha öğrenmemişken gene bi düştüm merdivende bu sefer totomun üstüne bebek varsa bişii olduysa diye korktuydum bayaa bi ama bişii olmadı çok şükür yavrumaa..

Son düzenleme:
kızzzzzzzzzzz bana bakk dikkat et adımalrına bebeişe alalh korusun zarar vercen hee

kendinede dikkat et ablacım bacıcım Ay ebn küçükken dolmuşun kapısına sıkıştırmıştım. Sesimide çıkartmadımartık kopcak gibi oldu ! kapıyı açsna parmagım var içinde demiştim kocamn bir kahkaha kopmuştu dolmuşta hatta ebn gene asabiyetle ne be nee açında totonuza gğlün demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…