Herkes nirde kar tatiline mi girdinizi
bnde pkoluyum cnm bnde puregon kullandım ıkı asılamamdada ılkı tutmadı ıkıncıde haftaya bellı olck ınsallah tutmstr senındetopiğiniz cok hoşuma gitti. bende 2.5 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır bebiş olmuyo gelmiyo... pko luyum maalesef. bu ay puregonla yumoşlaarımı büyüttük dünde aşılamam oldu işe gitmedim dinleniyorum cok ümidim olmasada dua ediyorum bu kez olsun diye... yeni yıla girerken belli olacak. cok dua ediyorum ben de benim gibi isteyenlerde yeni yıla anne adayı olarak girsinleer diye....
Mesaj errorrrrrrrrrrrrrrrr
hee gene tutamadım çenemikuzummmmm naberrr ceza mı aldın sen yınee
hee gene tutamadım çenemi
kızlar öğlen alexi gezmeye çıkarttım çiş için..
bir iki dk saldım koşsun diye ........... caddeye koştuu , koştu koştuu otoban gibi buraaları , ve bir taksi ayagını ezdi.
tırnagı çıkmış.. nasıl kanadıı. tuttum kuçağıma aldım burdaki veterinermiz var oraya hemen götürdüm. turnsgı çıkmış ezilmil.. sardılar ayağını çocumun
yürüyor basıyor üstüne allaha şükür çook önemli birşey değil. Arabada çarpa bilirdi , ayagı sakat kalabilirdi..Allah korudu.
Allahtan şimdi iyi bir ağrı kesici bir antibiyotik iğne yaptı birde tablet verdi 8 gun boyunca yurttutcam.
şimdi iki bacagımın araında yatıyor baya insan gibi uzanıp yatıyor bebeğim bakınız çocuguma
Eki Görüntüle 580795 Eki Görüntüle 580796 Eki Görüntüle 580797 Eki Görüntüle 580798 Çocuğum horluya horluya uyyor.. anasıyım benha bu arda bir fotoda görüğün mavi çarşaflar koltugun derisine ben taktım benlki ısırır diye bugun yarın kaldırcam
saol begum ya.. Sorma hala yatıyor.. suskunlaştı.. canı acıyor.. Napalım ucu kurtuldu.. Anne sözü dinlemesse böyle oluraaa cook gecmıs olsunn canım benımm yazıkkk garıp nasıl yatmıs agrıdan(
öp onu benım ıcın oksa sevsaol begum ya.. Sorma hala yatıyor.. suskunlaştı.. canı acıyor.. Napalım ucu kurtuldu.. Anne sözü dinlemesse böyle olur
kııss neyyyyy Aa o nası kadınmışş ölee...sende ne şekersin nası başa çıkacan cnm yaa.. aaaaa ee napıyosunuz peki böyleee yanlız cnm durup dururken neden dedii kıss öleee durup dururken denirmiymiş gerçi bişey olsa bile öyle söylenmez dee..:26:
Ohhh ne güzel hadi hayırlısı
çok güzelllll darısı başımıza şekerim
Ayy hadi inş cnmmmmmmdualarımız seninlee
hee gene tutamadım çenemi
kızlar öğlen alexi gezmeye çıkarttım çiş için..
bir iki dk saldım koşsun diye ........... caddeye koştuu , koştu koştuu otoban gibi buraaları , ve bir taksi ayagını ezdi.
tırnagı çıkmış.. nasıl kanadıı. tuttum kuçağıma aldım burdaki veterinermiz var oraya hemen götürdüm. turnsgı çıkmış ezilmil.. sardılar ayağını çocumun
yürüyor basıyor üstüne allaha şükür çook önemli birşey değil. Arabada çarpa bilirdi , ayagı sakat kalabilirdi..Allah korudu.
Allahtan şimdi iyi bir ağrı kesici bir antibiyotik iğne yaptı birde tablet verdi 8 gun boyunca yurttutcam.
şimdi iki bacagımın araında yatıyor baya insan gibi uzanıp yatıyor bebeğim bakınız çocuguma
Eki Görüntüle 580795 Eki Görüntüle 580796 Eki Görüntüle 580797 Eki Görüntüle 580798 Çocuğum horluya horluya uyyor.. anasıyım benha bu arda bir fotoda görüğün mavi çarşaflar koltugun derisine ben taktım benlki ısırır diye bugun yarın kaldırcam
evet ucuz atlattık vallah arabada çarp bilirdi enn kötüsü sakat kala bilirdi. Allahımm korudu... Seninkide baya kötü olmuş dengeni kaybedip düşede bilirdin.. Allahım korumuş bebişimizide senide <allah korusun siziay yazık yaa neyseki daha kötüsü olmamış allah korumuş ve bence çoooook ucuz atlatmışsınızbi kere bende hamişliğimin ilk zamanlarına kuaföre backımı aldırmaya gitmiştim dönücem diye ucuna oturmuşum yattığım yer sen öbür ucu ayaklan ben ayaklarımın üstüne dikiliverdim neyseki ama ağır koltuğu tam sağ parmağıma geldi bi anda morarıverdi dokunduydum kan fışkırdı içinden peçeteye sardım parmağımı artık durana kadar kanı sonra zor gezdim çarşıda işlerimiz vardı kaç gün çektim acısını daha geçen düştü tırnağım yenisi çıktı yarıya kadar zor oluyo yaa ama bebeğime bişii olmadı iyiki diye okadar çok dua ettimki allahım koruyo melekleri çok şükür
evet ucuz atlattık vallah arabada çarp bilirdi enn kötüsü sakat kala bilirdi. Allahımm korudu... Seninkide baya kötü olmuş dengeni kaybedip düşede bilirdin.. Allahım korumuş bebişimizide senide <allah korusun sizi
evet tırnak çoook acıtır bende yaşamıştım. Şimdi tırnagın çıktıgı yer azcık açılı vermiş, o 2-3 haftaya iğleşirmiş, tırnagıda 2-3 aya çıkarmışÇocugum acısından yoruldu uyuyor sürekli
kızzzzzzzzzzz bana bakk dikkat et adımalrına bebeişe alalh korusun zarar vercen heeevet bilmemmi bi küçükken bide lise zamanı el orta parmağımı 2 kere kapıya kıstırdıydım da tırnağımdan olduydum gene daha bide :26: nedir bu parmaklarımın çektiği yaaben yeni hamiş kaldığımdada daha öğrenmemişken gene bi düştüm merdivende bu sefer totomun üstüne bebek varsa bişii olduysa diye korktuydum bayaa bi ama bişii olmadı çok şükür yavrumaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?