canım geçen 2 ay olmadımya çok korkuyodum düzene girmicekte ben böle bozukmu gidecek diye cuma günü olmam gerekiyodu olmadım kafaları yedim ama yok çok bekletmed çok şükürrr:)ovulasyon testi nasıl yapılıyoki:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
walla bılmıyorm kı canım bana cok hakaret etmstı ben hıc bısey demedm bde benım esımın babası esım 10 yasında ıken olms kadının suraında bı kırısık yok hıc bısey olmams gbı benm kocam olse ben hastalk sahıbı olurumvalla orasını bılmem ama allah kımsenın ahını kımse de bırakmıyo benı cok aglattı esıme dedım ınanmadı tek basına kadın o yalız o demez o yapmaz o dedı.. bgun bızdeyken gebersın bebegın deyınce esım soookkk oldu sıldı annesını dedım allahım sana sukurler olsun benı yalancı cıkarmadın...
sanada gunaydın bbeğimmmmmm
Nasılsın ağrıların varmış geçmişe bakmadım test yaptınmı herkez nerdee
Kk yarışmasında 7 dalda adayım gıııııııııı ama ben senide yazdım aday listeme
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-enleri-yarismasi-aday-listesi-oylamalar.html bak bu listee
Buda benim adaylarımm
Aaa yarışmamı yapılıyomuuş....nası oy vercez bu yarışmaya:26:süüüledee oyumu sana veriyiiim katıldın madem tanıdığımız birine oy verekde kazanırsın belkiim şekeriiim
Alexede geçmiş olsuun cnm..Alex miydi adı sanki öölee hatırladım:26:Kız kocamanda maşallah korkarım ben:18:
sağol şekerim darısı sizinde başınızaa
Amiiiiinnn kuzum inşşş
kızzzzzzzzzzz bana bakk dikkat et adımalrına bebeişe alalh korusun zarar vercen hee
kendinede dikkat et ablacım bacıcımAy ebn küçükken dolmuşun kapısına sıkıştırmıştım. Sesimide çıkartmadımartık kopcak gibi oldu ! kapıyı açsna parmagım var içinde demiştim kocamn bir kahkaha kopmuştu dolmuşta hatta ebn gene asabiyetle ne be nee açında totonuza gğlün demiştim
kuzuum nohayet bıseyler yıyebıldım yaa azcık yedım ohh mıdem bayram ettııaçında totonuza gülün hailahi kedicim alemsin vallaa ama iyi demişsin büyük cesaret ediyom kuzum yaa merak etme sen arada oluyo öle ufak kazalar bundan sonrada kayarım düşerim korkusuyla pekde çıkamam zaten dışarı kar buz artık heryer :18: aman dikkat etcez artıkın bundan sonra olmasında tehlikeli zamanlara girdik artık son 3 aylık dönemdeyiz :18: doğsa yaşama şansı var artık yavrumun ama tabi öle kötü bi sürpriz yapıpta çok erken doğmaya kalkmaz umarım inşallah 38den sonra doğar
açında totonuza gülün hailahi kedicim alemsin vallaa ama iyi demişsin büyük cesaret ediyom kuzum yaa merak etme sen arada oluyo öle ufak kazalar bundan sonrada kayarım düşerim korkusuyla pekde çıkamam zaten dışarı kar buz artık heryer :18: aman dikkat etcez artıkın bundan sonra olmasında tehlikeli zamanlara girdik artık son 3 aylık dönemdeyiz :18: doğsa yaşama şansı var artık yavrumun ama tabi öle kötü bi sürpriz yapıpta çok erken doğmaya kalkmaz umarım inşallah 38den sonra doğar
oyy canım benım ya sevınıyomu acaba tatlı yedıgın zamanay gene yalnız kaldım yaa nirdesiniz leeyn kocişim nöbetçiyken hazır giriyimde sohbet edek dedim bi durmuyonuz sizde yerinizdeeay canım yavrum kıpraşmaya başladı içimdee tatlı yediydim kıpraşıp duruyo şimdi zaten ne zaman babası yanımda olmasa çok güzel oynuyoo böle baloncuk patlıyo sanki içimde öle yapıyo bazen bazende minik minik tekmeliyo yirim ben onu yeeeeer neyse en azından anne yalnız diilsin diyo bana yalnızken oynuyo yada babasına garezi var bu çocuğun o elini koydummu duruyoo bu arada bugün arkadaşımla çıktık kar yağarken oğluna kardan adam yaptık foto çekindik face'ime attım bi kaç resmide çok güzel lapa lapa yağıyo kar yaa 2 gündür
oyy canım benım ya sevınıyomu acaba tatlı yedıgın zaman
iveet seviniyo tabiiözelliklede çikolatayı çok seviyo bebekler mutluluk hormonu salgılanıyo ya yiyince kız niye aç bırakıyon bu saate kadar kendinii...
Yarabbim hayırlısı ne ise onu versin bengisuucuğuuumm
Kız senın bebeişe birşey olma doğmadan fear factor yaşıyor karnında
Oy 3 ayın var allhım bağışlasın. Çok büüyk mucize bu dogum bebek ya
Allahım yaradanım en mucizeler yaratıyor
gündüz çalıştığımı bile bile nasılda laf sokuyo şune bakın helegunduz geleydin sende
güle güle oturun canımmm hayırlı olsun...ohhhh hadi gözünaydın cnmmmm
kızlar dün 00,45 te işten çıktım yataa girdiğimde 01,30 du...ölüyom uykusuzluktan...bakalım bugün kaçta çıkacaz....bu arada biz ev aldik link verim bakın isterseniz Emlak Ofisinden Satılık Daire 138.000 TL m2 3+1 odalı Adana Çukurova Huzurevleri Mah. - 108162006 sizi seviommm özledim wallaa...
oyyyy başak ımm benim de avukatlığımı yaparmış arkamdannn çook duygulandımmmyavrum gibeklim benim
şarlama kızcağıza napsın çalıyo heralde
senin gibi toto büyütmüyo evde
geçmiş olsun kıyamamhee gene tutamadım çenemi
kızlar öğlen alexi gezmeye çıkarttım çiş için..
bir iki dk saldım koşsun diye ........... caddeye koştuu , koştu koştuu otoban gibi buraaları , ve bir taksi ayagını ezdi.
tırnagı çıkmış.. nasıl kanadıı. tuttum kuçağıma aldım burdaki veterinermiz var oraya hemen götürdüm. turnsgı çıkmış ezilmil.. sardılar ayağını çocumun
yürüyor basıyor üstüne allaha şükür çook önemli birşey değil. Arabada çarpa bilirdi , ayagı sakat kalabilirdi..Allah korudu.
Allahtan şimdi iyi bir ağrı kesici bir antibiyotik iğne yaptı birde tablet verdi 8 gun boyunca yurttutcam.
şimdi iki bacagımın araında yatıyor baya insan gibi uzanıp yatıyor bebeğim bakınız çocuguma
Eki Görüntüle 580795 Eki Görüntüle 580796 Eki Görüntüle 580797 Eki Görüntüle 580798 Çocuğum horluya horluya uyyor.. anasıyım benha bu arda bir fotoda görüğün mavi çarşaflar koltugun derisine ben taktım benlki ısırır diye bugun yarın kaldırcam
canımmm iyim sağol senden nbr??? ayy evet son 2 gün Allahın izniyle sonra kızım erken sürpriz yapmazsa 15-20 gün dinlenicem inşallahhhhhhhcnm napıosun..?agrı sızı varmı nası gidiyoo..20 sinde ayrılcan sen izne dimii az kalmışşşşş az da dinlenn
cnmmm hoşgeldiinohh hamişlerin arasında kaldııım banada bulaştırın dumaaan bengisuuuu
cnmmm hoşgeldiinohh hamişlerin arasında kaldııım banada bulaştırın dumaaan bengisuuuu
gel canım benim gir aramıza darısı bulaşsın begüüüm sende gel kııız
gel gel aramızda dilek tut canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?