Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hııı oboow 2 ay çokmuş gııCnm hangi gün yumurtlayacağını anlıyosun test sayesinde benim ark hep kullanmışda onlar söledi dene işe yarıyo diyee..bakalım bende yaptım dün silik ti bugün çok belirgin çıktı zaten bugün 14.günartık hayırlısıı:18::18:idrardan belli oluyo..içinde yedi tane var hergün yapıyosun aynı saat yapılcakmış ama ben dün öğlen yaptım bugün dışardaydım akşam yaptım bilmiom artık eğirimi doğrumu bakıcaz

Anladım cnm zormuş işiniz valla:44:işte çeşit çeşit insan var..

açında totonuza gülün ha ilahi kedicim alemsin vallaa ama iyi demişsin büyük cesaret ediyom kuzum yaa merak etme sen arada oluyo öle ufak kazalar bundan sonrada kayarım düşerim korkusuyla pekde çıkamam zaten dışarı kar buz artık heryer :18: aman dikkat etcez artıkın bundan sonra olmasında tehlikeli zamanlara girdik artık son 3 aylık dönemdeyiz :18: doğsa yaşama şansı var artık yavrumun ama tabi öle kötü bi sürpriz yapıpta çok erken doğmaya kalkmaz umarım inşallah 38den sonra doğar

kuzuum nohayet bıseyler yıyebıldım yaa azcık yedım ohh mıdem bayram ettıı

ay gene yalnız kaldım yaa nirdesiniz leeyn kocişim nöbetçiyken hazır giriyimde sohbet edek dedim bi durmuyonuz sizde yerinizdee ay canım yavrum kıpraşmaya başladı içimdee tatlı yediydim kıpraşıp duruyo şimdi zaten ne zaman babası yanımda olmasa çok güzel oynuyoo böle baloncuk patlıyo sanki içimde öle yapıyo bazen bazende minik minik tekmeliyo yirim ben onu yeeeeer neyse en azından anne yalnız diilsin diyo bana yalnızken oynuyo yada babasına garezi var bu çocuğun o elini koydummu duruyoo bu arada bugün arkadaşımla çıktık kar yağarken oğluna kardan adam yaptık foto çekindik face'ime attım bi kaç resmide çok güzel lapa lapa yağıyo kar yaa 2 gündür

Yarabbim hayırlısı ne ise onu versin bengisuucuğuuumm

Kız senın bebeişe birşey olma doğmadan fear factor yaşıyor karnında

Oy 3 ayın var allhım bağışlasın. Çok büüyk mucize bu dogum bebek ya
Allahım yaradanım en mucizeler yaratıyor

oyy canım benım ya sevınıyomu acaba tatlı yedıgın zaman

cnm napıosun..?agrı sızı varmı nası gidiyoo..20 sinde ayrılcan sen izne dimii az kalmışşşşş az da dinlenn

öyle canım yaa 1tane minnacık yumurtadan içinde bi canlının gelişmesi büyümesi onu içinde hissetmesii sonra doğmasııı büyüp adam olmasıı çok mucizevii bişiii yaa allah tüm isteyenlere nasip etsin bu güzel mucizeyii... ay evet yaa ama hissetmemiştir kız o küçükdü daha o olaylar olduğunda şimdi ağırlaştım oturup kalkarken bile dikkat ediyom sıkıysa etme gerçi artık sancı giriyo yoksam :26::18:

gunduz geleydin sende
gündüz çalıştığımı bile bile nasılda laf sokuyo şune bakın hele
güle güle oturun canımmm hayırlı olsun...

yavrum gibeklim benim

şarlama kızcağıza napsın çalıyo heralde
senin gibi toto büyütmüyo evde
oyyyy başak ımm benim de avukatlığımı yaparmış arkamdannn çook duygulandımmm

geçmiş olsun kıyamam(
cnm napıosun..?agrı sızı varmı nası gidiyoo..20 sinde ayrılcan sen izne dimii az kalmışşşşş az da dinlenn
canımmm iyim sağol senden nbr??? ayy evet son 2 gün Allahın izniyle sonra kızım erken sürpriz yapmazsa 15-20 gün dinlenicem inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…