ayy ne tuttun acabaaaaayyy inş cnm inşşş
tutuyoruuuuuum:18::18:tuuuuuttttuuuuuuuumhadi inşlahhh
ben çıkıyorum kızlar öptt byy
ayy ne tuttun acabaaaa
bengisuuuu naber kızzzz? olişin napıyo?? adını ne koyuyosunuz?
dimi bende çok merak ettim ne acabaaa..duman kız bu dilek tutmaya gelmiş sadece baksana bizi kullandı hemen kaçıyo şuna bi çok güzel hareketlerdeki boğaçla pelin gibi ortamıza alıp hızlıca gelip çarpışıp göbeklerimizle aramızda ezsekmi acabaaa hak etti bence sürtünmüşde olur iyice bulaşır darısıda sonraaa...
işte o daha belli diil bulamadık daha bi isim.. :18::26:önerilerinize açığım kızlar çınar,rüzgar,denizhan vs.. karasızız haylaa sizin bildiğiniz güzel ve modern bi isim varmıı? oğluşum naapsın yaa pek sakin teyzesi uslu olcak galibaa az önce tatlı yiyince kıpraştı bi ara uyudumu naaptı geri şimdi sakinledi sanin kız naapıyo nasıl canım?ne kadarlık oldu doğum nezamana?:26:
erkek ismi hiç düşünmedim canım valla bende zorlanırdım sanırım:) maşallah doğuncada öyle sakin olsun bariaz daha büyüsün uyutmuycak seni annesi bak demedi deme,şimdi ben azıcık kendi istediğim gibi yatayım hemen debeleniyo doğsada rahatlasam ikimizde rahat rahat uyuruz bizimde 34+6 bugün... doğum ocak 10-15 arasında kısmetse,bu hafta netleştiriccez...
kimse konuşmuyo bende çıkıyorum öyleyseee...biraz ortalığı toparlayım iyi geceleeeeeerrrr
sevincimm dediğin gibi sözünü tuttum 3+1 aldım ayrıca termosifon+yatak odasındaki dolap+kombi+2 adet klimada onlardan :) anca sığarım zaten napcam o kadar dolabı die düşünüom bende 2 tane vardı zaten...
bengisu sana katılıyorum ilerleyen zamanlarda yaptırılır artık o mutfak dolapları...
kimse konuşmuyo bende çıkıyorum öyleyseee...biraz ortalığı toparlayım iyi geceleeeeeerrrr
dumanım nasılsın canım. şafak sayıyorsun inşallah. kızımıza kavuşmana az kaldı.
Allah herkeze nasip etsin. agrlar normaldir dotorunda daha iyi bilir tabide benm yngem hep kasık agrısı çekti am 1 nfste dogurduöyle canım yaa 1tane minnacık yumurtadan içinde bi canlının gelişmesi büyümesi onu içinde hissetmesii sonra doğmasııı büyüp adam olmasıı çok mucizevii bişiii yaaallah tüm isteyenlere nasip etsin bu güzel mucizeyii... ay evet yaa ama hissetmemiştir kız o küçükdü daha o olaylar olduğunda şimdi ağırlaştım oturup kalkarken bile dikkat ediyom sıkıysa etme gerçi artık sancı giriyo yoksam :26::18:
Tişkür ederimgündüz çalıştığımı bile bile nasılda laf sokuyo şune bakın hele
güle güle oturun canımmm hayırlı olsun...
oyyyy başak ımm benim de avukatlığımı yaparmış arkamdannn çook duygulandımmm
geçmiş olsun kıyamam(
canımmm iyim sağol senden nbr??? ayy evet son 2 gün Allahın izniyle sonra kızım erken sürpriz yapmazsa 15-20 gün dinlenicem inşallahhhhhhh
hiç bir başlıga uymayan yazılarda ay dur anlamıcam link atayımcnm kıss yarışmada nası oy vercez süüleedee sana oy vereyiim tanıdığımız biri kazansın gıııı
Allah herkeze nasip etsin. agrlar normaldir dotorunda daha iyi bilir tabide benm yngem hep kasık agrısı çekti am 1 nfste dogurdu
Tişkür ederim
hiç bir başlıga uymayan yazılarda ay dur anlamıcam link atayım
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri-f1211/ burası canımcım
benim aday oldugum katagoriler.;
En mualefet kk uyesi
en cana yakın kk uyesi,
en asabi kk uyesi
en yaramaz uslanmaz kk uyesi
en kendini begenmiş kk uyesi
en farklı guzel avatarlı kk uyesi
en ısınamadıgın kk uyesi
bunlarda ismim var canımhm seviliyorum hem sevilmiyorum ama kendini begenmiş uyelerde birinciyim şuan
Ayy cnm cok gecmis olsun yaaa brnim herifte hasta olunca olecem saniyor halbuki nazindan ben oluyorumcıks,bizim burda kar yok keşke yağsa,ama yağmır dünden beri durmadı..kız benim kıcam hala hasta,hasta oluncada pek nalanıyo heç isteğide bitmiyor,normalde böyle değil ama çekiyok bakalım nazlansın...
sen nasıl oldun ,benim grip hala dewam ediyo...
Dun karni yarik yaptim canim yanina pirinc piloo
topikin yimek anası ne püşürücen bugün,ben dün domatesli arpa şehriye çorbası ve lahana sarmıştım,kalmıştı yimek ama öğlen yidikadamlar evde olunca birde öğle yimaği derdi oluyor..
aşama taze fasulye çıkarsam buzluktan birde pirinç pilavı yaparım olur...yada tavuk haşlama mı yapsam griplilere iyi olur,aman yaparım zahir bişeyler..
ne güzel yağmur yağıyor dışarda,bende çay demlemiştim gelinde içek bari
Hayirlisi olsun belosummmmgunaydın kzılarr
ben hala kırmızı kartı yemedım2 gun once evde test yaptım cıkmadı
günaydınn kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?