Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy ne tuttun acabaaaa

dimi bende çok merak ettim ne acabaaa.. duman kız bu dilek tutmaya gelmiş sadece baksana bizi kullandı hemen kaçıyo şuna bi çok güzel hareketlerdeki boğaçla pelin gibi ortamıza alıp hızlıca gelip çarpışıp göbeklerimizle aramızda ezsekmi acabaaa hak etti bence sürtünmüşde olur iyice bulaşır darısıda sonraaa...

bengisuuuu naber kızzzz? olişin napıyo?? adını ne koyuyosunuz?

işte o daha belli diil bulamadık daha bi isim.. :18::26: önerilerinize açığım kızlar çınar,rüzgar,denizhan vs.. karasızız haylaa sizin bildiğiniz güzel ve modern bi isim varmıı? oğluşum naapsın yaa pek sakin teyzesi uslu olcak galibaa az önce tatlı yiyince kıpraştı bi ara uyudumu naaptı geri şimdi sakinledi sanin kız naapıyo nasıl canım?ne kadarlık oldu doğum nezamana?:26:

yazık kıza valla arada böcük gibi ezilir

erkek ismi hiç düşünmedim canım valla bende zorlanırdım sanırım:) maşallah doğuncada öyle sakin olsun bari az daha büyüsün uyutmuycak seni annesi bak demedi deme,şimdi ben azıcık kendi istediğim gibi yatayım hemen debeleniyo doğsada rahatlasam ikimizde rahat rahat uyuruz bizimde 34+6 bugün... doğum ocak 10-15 arasında kısmetse,bu hafta netleştiriccez...

sevincimm dediğin gibi sözünü tuttum 3+1 aldım ayrıca termosifon+yatak odasındaki dolap+kombi+2 adet klimada onlardan :) anca sığarım zaten napcam o kadar dolabı die düşünüom bende 2 tane vardı zaten...

bengisu sana katılıyorum ilerleyen zamanlarda yaptırılır artık o mutfak dolapları...

ivet son rahat uykularım bunlar zaten iyi değerlendirmek lazım :26: ay ne zormuş erkek bebişede isim bulmak yaa kız olsa kolaydı :26: oy maaşallah kız 1 aydan az kalmış büyütmüşsün bayaaa aramızda 2- 2buçuk ay falan olcak ozaman anlaşılan ne güzel başak sen ben beraber büyütürüz yenilerinide bekliyoz arkamızdan kızlaar sıkı çalışın bak dimi yaa bi zamanı gelsede doğsalardı iyiydi bana geçmek bilmez şimdi bu 3 ayda evde otura otura :26: sen ne koyuyodun kızının adını canım?

ev senin nasılsa istediğin gibi yaptırırsın ilerde elin bollaşınca ooh ne güzel darısı başımıza artık? bu arada evi nasıl aldınız kız birikmişinizmi vardı kredimi çektiniz yoksa? :26:

kimse konuşmuyo bende çıkıyorum öyleyseee...biraz ortalığı toparlayım iyi geceleeeeeerrrr

duur sende kaçmaa konuşuyodum ya yaa naapiim elektrikler gidip duruyo net geldi diyene kadar anca cevap yazabiliyom zaten tv kanallarının hiçbirindede sinyal yok tv bilem izleyemiyom yaa off.. sıkıldım bi başımaa...

Allah herkeze nasip etsin. agrlar normaldir dotorunda daha iyi bilir tabide benm yngem hep kasık agrısı çekti am 1 nfste dogurdu
Tişkür ederim
cnm kıss yarışmada nası oy vercez süüleedee sana oy vereyiim tanıdığımız biri kazansın gıııı
hiç bir başlıga uymayan yazılarda ay dur anlamıcam link atayım

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri-f1211/ burası canımcım

benim aday oldugum katagoriler.;
En mualefet kk uyesi

en cana yakın kk uyesi,
en asabi kk uyesi
en yaramaz uslanmaz kk uyesi

en kendini begenmiş kk uyesi

en farklı guzel avatarlı kk uyesi

en ısınamadıgın kk uyesi

bunlarda ismim var canım hm seviliyorum hem sevilmiyorum ama kendini begenmiş uyelerde birinciyim şuan

en yaramaz uslanmazda sana oy verdim habire kkdan şutlandığın için evet canım normal rahim büyüdüğü için vücut taşımakta zorlanıyo oda sancı ağrı yapabiliyo ayrıca relaxin hormonu yüzünden totomada giriyo ağrı bazen :26: kemikler yumuşayıp esniyo çatıyı açıyo yavaş yavaş oda bel kalça ağrısı falan yapıyo :26: hey allahım nelere kadirsin ay ne güzel bende suni sancısız kısa sürede kolayca normal bi şekilde doğururum inşallah

Ayy cnm cok gecmis olsun yaaa brnim herifte hasta olunca olecem saniyor halbuki nazindan ben oluyorum
Yinede Allahim yokluklarini vermesin amin.
Dun karni yarik yaptim canim yanina pirinc piloo
Sehriye corbasi
gunaydın kzılarr

ben hala kırmızı kartı yemedım 2 gun once evde test yaptım cıkmadı
Hayirlisi olsun belosummmm
günaydınn kızlarrrrr

Gunaydin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…