Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar yazılarınızı şimdi gördüm çok sağolun hepiniz çok iyisiniz
abla sana bısey anlatcam..
bızım bı akrabamızın rahmı ıle ılgılı sorunu vardı ama neydı yalan soylemıyımm neyse kadın 3 tup yaptırdı.. olmadı 36 yasında suanda.. cok uzulmustuk bnde agladım kac gun onun olsun dıye en son ay once yapmstı olmadıı doktor dedıkı ben sansımızı denedım ama kkusura bakma bu sorunun yuzunden bebegın olmucak dedı 4 5dktra gttı olmaz dedıler..
10 dakıka once annem aradı ayfer ablan gebe dedı
abla bak bnmde ılk asılamam tutmadı buda tutmadı bnce.. herseyın bı zamanı varmıs bunu ogrendım senınde benımde olcak ama bebeklerımız zamanını beklıyo bıraz ara ver bnce kendılıgınden olcak

anaaaam kara böcüğüde baaak yesinler senii oy maaşallah ne seviniyon kız göbeği yok diyee bebek dediğin göbekli olur sıkıştırmalık olcak ele avuca gelcek şöyle acık yaptır göbiş yaa çok tatlı oluyolar ölee

Bir insan okuz olmaya görsün

enee hadi hayırsılısı bebeğim hakkında hayırlısı ne ise o olsun..

aaa bugun biraz küçük ayakkabı giydim baş tırnagm nasıl açıyo ayy iycene hastalıklı kılzar varya her poka aglarlar ona dondum

kızzz oğlusuun ne gzel öyleee ısısırırım o göbüşüüüüüüüüüüüüüüü

gelirsem yerim pununu onun

maşllah egeme 41 kere

Ayyy kiz o tirnak duser benimde basima geldii :18:

bnde cok duygusalım aet duygusallgıı sanrsam
ızmırde kar varmı bebgm

bnde cok duygusalım aet duygusallgıı sanrsam
ızmırde kar varmı bebgm
Yok annem ama baya kuru soguk bastırdı.. ellerim dondu bugun aelzi dıaşrı çıakrtıgımda eldivensiz atksıız çıkılmaz. Dün çok yagdı yagmu.r bugun yoktu.. Zor ya belki yılbaşında azcık yagar ama tutmaya bilir geçen sene tuttu kızzz ay çok güzeldi fotomda avrı hataa kuzenle bulrusam gösteriririm

kar guzelde ınsanlar dısarlarda yatmıyosa guzell ınsallah kımse kalmaz sokakta cook soguk
kocamda 4 saattr yoolda 15 dakıkalık yolu gelemedı yol kapalı trafık felcc pöffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…