isatanbulmuydukar guzelde ınsanlar dısarlarda yatmıyosa guzell ınsallah kımse kalmaz sokakta cook soguk
kocamda 4 saattr yoolda15 dakıkalık yolu gelemedı yol kapalı trafık felcc pöffffffffffff
ıstanbul cnm bızımde cok sıcak ev valla kısa koluuyum ama kac gelcek bılmıormisatanbulmuydunormaldir ya istanbulun bitmedi o çilesi
allah koolaylık versin yollarda beklemek zor bu sogukta sürkli bnzin yakıo ay zor ya hayat kız bizim mazot bile daha1 ay oldu bitti ya 1000tl lik almıştık500 tlik daha aldırcam çok sogukta yakcam aman bya ev zaten %80 yalıtımlı ev ılık oluyor bizde çıscıbıl dolaşmayı veririz:2:
burayada dogal gaz dun bagladılar ama istmiyorum ben yaıstanbul cnm bızımde cok sıcak ev valla kısa koluuyum ama kac gelcek bılmıorm
cok sıkıldm tek bbasıma gelemedı aynı noktada kalmıs adamcagız
walla 10 da bıle gelemez ewe butun herkes arabayla cıktı dısarıı bırden yagdı kar yarın cıkmaz kımse erkan cabuk gelırburayada dogal gaz dun bagladılar ama istmiyorum ben ya
buda masraflı ama napim onunla ayarı kaçıra bilirim
ay hadi ya okdarmı kar var yagmur va.. :26::26:
Ay geceye kadr bekleme kocanı benceşimdi haberde gördünm yolları
canım yazdıklarını görmedim valla bak..pooolll cnm kaç haftalık bebişiiiiin
Kuzuuuuuummmmmmm hayirli ugurlu olsun bende ilk ogrenenlerden sayilirim
Allah tamamina erdirsin ben sana demedimmi pkolu kari sogan yap diye
Bak vesile oldu
aminnnnn.... dualarım hep sizlerel. rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşş...Cnmm hayırlı uğurlu olsuunnn negüzell çok sewindimm
Maşallahhhh
Darısı başımızaaaa
teşekkürler canımmm...aminnn inşallah .evet ben begümden umutluyum inş öylede olur..birlikte büyütürüz : Dçakmapoly cim
hayırlı olsun canım benim allah yavrunu sana bağışlasın çooook sevindim darısı inşallah diğerlerinede olursırada begüm hanım var bakalım bu ay ondanda güzel haberler alıcaz çifte mutluluk yaşıycaz inşallah
Allah razı olsun ..çok teşekkür ediyorum canım yaa..inşallah inşallah...canım benim gözünaydınALLAH tamamına erdirsinnn çoookkkkk sewindim darısı tüm isteuenlere olsunnn inşaallahhh:119::119::119:
abla sana bısey anlatcam..
bızım bı akrabamızın rahmı ıle ılgılı sorunu vardı ama neydı yalan soylemıyımm neyse kadın 3 tup yaptırdı.. olmadı 36 yasında suanda.. cok uzulmustuk bnde agladım kac gun onun olsun dıye en son ay once yapmstı olmadıı doktor dedıkı ben sansımızı denedım ama kkusura bakma bu sorunun yuzunden bebegın olmucak dedı 4 5dktra gttı olmaz dedıler..
10 dakıka once annem aradı ayfer ablan gebe dedı
abla bak bnmde ılk asılamam tutmadı buda tutmadı bnce.. herseyın bı zamanı varmıs bunu ogrendım senınde benımde olcak ama bebeklerımız zamanını beklıyo bıraz ara ver bnce kendılıgınden olcak
evet ablam bnde ara vercem napalımm beklerız bzde keretaların gelmesınıgözün aydın canım Allah tamamına erdirsin akrabanızın hamileliğini darısı başına başımıza
bende ara verdim zaten bi müddet düşünmüyorum canım Allah kerim kısmet neyse o olur
ya ölee kucağa alıştırmayın felan diyolarya nası olcak o ağlayınca insan dayamaz ki alır kucanaa dimii
canım benim çooook sevindimm maşallahhhhh Allah tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin çook güzel bi haber bu...hatunlarımm çok şükür ki bu güzel haberi vermek banada nasip oldu...
HAMİLEYİMMMMMMM rabbim çok şükürki nasip etti..
dualarım hep sizinle herdaim dilimdesiniz..Allah isteyen herkese nasip etsin..
inşallah herşey yolunda gider inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat sahibi olurum .. ve tüm isteyenlerede rabbim en yakın zamanda nasip etsin..
Mandalina izne ayrildinmi sukur
Eee bugun yarin dogurursun artik
sağol cnm egecik iyi çok şükür
bende senin gibi ege uyuyunca ne yapacağımı şaşırıyorum
uyumak istemiyorum günüm boşa gidiyor diye ama uykusuzluktan leyla gibi geziyorum
kırkınız çıkınca değişiklik olmadımı sizde
annen kalmıyor dimi sende bütün işler asana bakıyor
cnm çocuk doktoru kucağa alıştırın diyor özellikle
özgüveni yüksek olurmuş büyüünce
ben özellikle alşmasını istedim
omzumda uyuyor şimdi
emzirerek uyutmaya alıştır canım öle sallama falan uyusun diye omuzda olur tabi arada sorun yok onda oy yesinle omzundada uyurmuuş maaşallah
canım kadın doğum doktorına çık kimlik fotokopin yanında olsun kayıt parası vermezsin hem suan öyle bi durum var ssk olmyanlar bu sekilde faydalanıyor kadın doğumdan o seni zaten tahlile yönlendirir
2 aylık olunca biraz düzene girdi canım Güney uyku düzeni falan en azından gece 2 kere kalkıyor artık :) ama sütüm yeterli gelmiyor ek mamada veriyorum ben
annem yok canım çoktandır kırkımız çıkmadan gitti o yalnızım o günden beri
kızlar öpüyorum hepinizi güney kalktııı
Kız bengisu bu kezde burdamısınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?