Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kar guzelde ınsanlar dısarlarda yatmıyosa guzell ınsallah kımse kalmaz sokakta cook soguk
kocamda 4 saattr yoolda 15 dakıkalık yolu gelemedı yol kapalı trafık felcc pöffffffffffff
isatanbulmuydu normaldir ya istanbulun bitmedi o çilesi

allah koolaylık versin yollarda beklemek zor bu sogukta sürkli bnzin yakıo ay zor ya hayat kız bizim mazot bile daha1 ay oldu bitti ya 1000tl lik almıştık 500 tlik daha aldırcam çok sogukta yakcam aman bya ev zaten %80 yalıtımlı ev ılık oluyor bizde çıscıbıl dolaşmayı veririz:2:

ıstanbul cnm bızımde cok sıcak ev valla kısa koluuyum ama kac gelcek bılmıorm
cok sıkıldm tek bbasıma gelemedı aynı noktada kalmıs adamcagız

ıstanbul cnm bızımde cok sıcak ev valla kısa koluuyum ama kac gelcek bılmıorm
cok sıkıldm tek bbasıma gelemedı aynı noktada kalmıs adamcagız
burayada dogal gaz dun bagladılar ama istmiyorum ben ya

buda masraflı ama napim onunla ayarı kaçıra bilirim

ay hadi ya okdarmı kar var yagmur va.. :26::26:

Ay geceye kadr bekleme kocanı bence şimdi haberde gördünm yolları

walla 10 da bıle gelemez ewe butun herkes arabayla cıktı dısarıı bırden yagdı kar yarın cıkmaz kımse erkan cabuk gelır

pooolll cnm kaç haftalık bebişiiiiin
canım yazdıklarını görmedim valla bak..
doktorla bugun görüşme imkanım olmadı.kan sonucumu telden öğrendim..
beta hcg 300 çıktı bugun..kaç haftalık oluyo yani daha 2 yada 3 tür .. haftaya kontrole gtcm ozaman herşeyi öğrencem inş..

Kuzuuuuuummmmmmm hayirli ugurlu olsun bende ilk ogrenenlerden sayilirim
Allah tamamina erdirsin ben sana demedimmi pkolu kari sogan yap diye
Bak vesile oldu

evet abla haklısın ..saolasın .. : )çok tşk ediyorum...

Cnmm hayırlı uğurlu olsuunnn negüzell çok sewindimm
Maşallahhhh
Darısı başımızaaaa
aminnnnn.... dualarım hep sizlerel. rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşş...

teşekkürler canımmm...aminnn inşallah .evet ben begümden umutluyum inş öylede olur..birlikte büyütürüz : D

canım benim gözünaydın ALLAH tamamına erdirsinnn çoookkkkk sewindim darısı tüm isteuenlere olsunnn inşaallahhh:119::119::119:
Allah razı olsun ..çok teşekkür ediyorum canım yaa..inşallah inşallah...

gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin akrabanızın hamileliğini darısı başına başımıza

bende ara verdim zaten bi müddet düşünmüyorum canım Allah kerim kısmet neyse o olur

ya ölee kucağa alıştırmayın felan diyolarya nası olcak o ağlayınca insan dayamaz ki alır kucanaa dimii

cnm çocuk doktoru kucağa alıştırın diyor özellikle
özgüveni yüksek olurmuş büyüünce
ben özellikle alşmasını istedim
omzumda uyuyor şimdi

kızlar persembe gecesı kuran okumak namaz kılmak cok sevap bol bol yapmak lazım ben cıkıyorum kımselerde yok.. hayırlı geceler allaha emanet olun

canım benim çooook sevindimm maşallahhhhh Allah tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin çook güzel bi haber bu...

Mandalina izne ayrildinmi sukur
Eee bugun yarin dogurursun artik

evet izne ayrıldım bugün:26: ama boşlukta gibiyim yaaa napcam ben şimdi evde

2 aylık olunca biraz düzene girdi canım Güney uyku düzeni falan en azından gece 2 kere kalkıyor artık :) ama sütüm yeterli gelmiyor ek mamada veriyorum ben
annem yok canım çoktandır kırkımız çıkmadan gitti o yalnızım o günden beri
kızlar öpüyorum hepinizi güney kalktııı

cnm çocuk doktoru kucağa alıştırın diyor özellikle
özgüveni yüksek olurmuş büyüünce
ben özellikle alşmasını istedim
omzumda uyuyor şimdi

emzirerek uyutmaya alıştır canım öle sallama falan uyusun diye omuzda olur tabi arada sorun yok onda oy yesinle omzundada uyurmuuş maaşallah

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen

canım kadın doğum doktorına çık kimlik fotokopin yanında olsun kayıt parası vermezsin hem suan öyle bi durum var ssk olmyanlar bu sekilde faydalanıyor kadın doğumdan o seni zaten tahlile yönlendirir

canım kadın doğum doktorına çık kimlik fotokopin yanında olsun kayıt parası vermezsin hem suan öyle bi durum var ssk olmyanlar bu sekilde faydalanıyor kadın doğumdan o seni zaten tahlile yönlendirir

canım öncelikle kan testi yaptırmak istiyorum. labratuvarda düşünüyorum. oradaki görevliler benim test sonucuma bakıp hamile olup olmadığımı söyleyebiler mi?

ben ilk önce kadın doğuma gittim beni kan tahliline gönderdi kendi imzası kasesi olan bi kağıtla öğleden sonrada doktordan sonuçlarımı aldım devlet hastanesinde

oh iyi bari ne güzel düzene girmiş gece gündüz ayrımını öğrendi dimi bu araa kızlar gece bebekle pek konuşmayaakmışız ve genelde loş karanlık olcakmış ortamki bebek geceleri uyanıp uyumak bilmemezlik etmesin akrabamızın oğlu var gündüz paso uyuyo çok sakin gecede nöbette sanki öyle benimle oynansın ilgilenilsin istiyoo :26: 5 aylık oldu hayla öğrenemedi gece gündüz ayrımını ne güzel seninki öğrenmiş alkış güneyee kız yeni resimlerini atta bakalım bıdığa yaa büyümüştür ele avuca geliyodurda o şimdi ne güzel sevilme zamanı başlamıştır ay darısı başımıza yaa doğsada bende kendi yavrumu sevsem öpsem koklasam doyasıyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…