evet kuzucum buraya zıpladım faceten
Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen
kız belinaysu ile sevinçten ne haber var mı bişeyler
yok canım hamiş diiller henüz çalışma aşamasındalarduman az kaldı doğurcak kızını başoşla yeşil çoktan doğurdular oğluşlarını öyle yaani
İnşallah tez vakitte onlarında güzel haberlerini alırız ya
insallah hayırlıyla kuzuum allah razı olsun guzel dıleklerın ıcın..inşallah listedeki geri kalanlarında hepsininkini alırız canımsırada begüm var bakalım 2. aşılama oldu beklemede inşallah hamiştir oda sırayla hepimiz doğurcaz inşallah
Tadini alirsan ise hic gitmek istemezsin prenseste dogarsa ohhhhcanım benim çooook sevindimm maşallahhhhh Allah tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin çook güzel bi haber bu...
evet izne ayrıldım bugün:26: ama boşlukta gibiyim yaaa napcam ben şimdi evde
Yok annem henuzkız belinaysu ile sevinçten ne haber var mı bişeyler
İnşallah tez vakitte onlarında güzel haberlerini alırız ya
Aminnnn hayirli cumalar cnmhayırlı cumalar canlarımmmmmm hepımız hayırlı haberler alalımm bu onumuzdekı hafta ınsallahhhhh
Aminnn aminn aminnHayırlı Cumalarrrrrrr
Açılan ellerinizden, dudaklarınızdan dökülenler, gerçek olsun inşallahhhhh
günaydın kızlaaaaarrrr....
gerçi uyanalı çok oldu ama kahvaltı filan yaptım yeni girebildim.ohhhhhh ne güzelmiş yaaa dışarıda lapa lapa kar yağarken işe gitmemek,pijamalarımı bile çıkarmadım öyle oturuyorum:))
dün akşam biraz boşluktaydım izne ayrıldım diye sevinemiyodum bile ama suan çook mutlu huzurluyum Allah bozmasın....
ben şimdi çıkıp biraz evi toparlayım...ara ara gelirim, eğer kaymadan gitmeyi gözüm yerse anneme giderim diyorum...
günaydın kızlaaaaarrrr....
gerçi uyanalı çok oldu ama kahvaltı filan yaptım yeni girebildim.ohhhhhh ne güzelmiş yaaa dışarıda lapa lapa kar yağarken işe gitmemek,pijamalarımı bile çıkarmadım öyle oturuyorum:))
dün akşam biraz boşluktaydım izne ayrıldım diye sevinemiyodum bile ama suan çook mutlu huzurluyum Allah bozmasın....
ben şimdi çıkıp biraz evi toparlayım...ara ara gelirim, eğer kaymadan gitmeyi gözüm yerse anneme giderim diyorum...
hayırlı cumalar benım canım ablamm bıtanem sırdasımm dostumm kahrımı ceken nadıde ınsan allah senı ıyıkı gonderdı bana sukurler olsunnnGunaydin hayirli cumalarr
Rabbim ne muradiniz varsa gercek eylesin aminnn
hayırlı cumalarr kuzucum allahın bereketı ustumuze olsun ınsallahhHanımlarrrr herkese günaydıııııııııınhayırlı cumalarrr Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin cümlemizin bugün temizlik var bendeee oohhh her yer mis olcaak
hayırlı cumalar benım canım ablamm bıtanem sırdasımm dostumm kahrımı ceken nadıde ınsan allah senı ıyıkı gonderdı bana sukurler olsunnn
senı sevesım geldıı
Hanımlarrrr herkese günaydıııııııııınhayırlı cumalarrr Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin cümlemizin bugün temizlik var bendeee oohhh her yer mis olcaak
hayırlı cumalar benım canım ablamm bıtanem sırdasımm dostumm kahrımı ceken nadıde ınsan allah senı ıyıkı gonderdı bana sukurler olsunnn
senı sevesım geldıı
bende seni sewiyom datlimmm
Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?