Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla bilemedimki canım ama geciktirici hormonlarını bozmuş olabilir oyüzden yaşadın belliki sorunları kanda baktıramazsan idrarı dene canım muhakkak

kızlar bu arada 70 kg olmuşum :18: 64-65le hamile kaldım geçen ay 69 buçuktum yarım kg almışım 1 ayda e onuda yavrum aldı heheh iyi gidişatım şimdilik inşallah hep böle devam ederde anca bebeğime yarar kilo

Hayırlı Cumalarrrrrrr
Açılan ellerinizden, dudaklarınızdan dökülenler, gerçek olsun inşallahhhhh

günaydın kızlaaaaarrrr....

gerçi uyanalı çok oldu ama kahvaltı filan yaptım yeni girebildim.ohhhhhh ne güzelmiş yaaa dışarıda lapa lapa kar yağarken işe gitmemek,pijamalarımı bile çıkarmadım öyle oturuyorum:))

dün akşam biraz boşluktaydım izne ayrıldım diye sevinemiyodum bile ama suan çook mutlu huzurluyum Allah bozmasın....

ben şimdi çıkıp biraz evi toparlayım...ara ara gelirim, eğer kaymadan gitmeyi gözüm yerse anneme giderim diyorum...

canım benim çooook sevindimm maşallahhhhh Allah tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin çook güzel bi haber bu...

evet izne ayrıldım bugün:26: ama boşlukta gibiyim yaaa napcam ben şimdi evde
Tadini alirsan ise hic gitmek istemezsin prenseste dogarsa ohhhh
kız belinaysu ile sevinçten ne haber var mı bişeyler
Yok annem henuz
İnşallah tez vakitte onlarında güzel haberlerini alırız ya
aminn hayatim sende sorunsuz hamilrlik gecirip saglikla dogurursun insallah
hayırlı cumalar canlarımmmmmm hepımız hayırlı haberler alalımm bu onumuzdekı hafta ınsallahhhhh
Aminnnn hayirli cumalar cnm
Hayırlı Cumalarrrrrrr
Açılan ellerinizden, dudaklarınızdan dökülenler, gerçek olsun inşallahhhhh
Aminnn aminn aminn

Ohhhhh ne gusell kux kar varmis cikma bir yere haberi izlemedinmi 8 aylik hamile kadin dusmus karda agzi yuzu dagilmis hast
Zor yetistirdiler bebekten hbr yok otur annen gelsin

Amaaannn dikkat:18: et koca göbeğeeem kayarsında Allah esirgesiiiin sen gittme annen gelsin

Hanımlarrrr herkese günaydıııııııııınhayırlı cumalarrr Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin cümlemizin bugün temizlik var bendeee oohhh her yer mis olcaak

hayırlı cumalar benım canım ablamm bıtanem sırdasımm dostumm kahrımı ceken nadıde ınsan allah senı ıyıkı gonderdı bana sukurler olsunnn
senı sevesım geldıı
bende seni sewiyom datlimmm
Hanımlarrrr herkese günaydıııııııııınhayırlı cumalarrr Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin cümlemizin bugün temizlik var bendeee oohhh her yer mis olcaak

Kolay gelsin

hayırlı cumalar benım canım ablamm bıtanem sırdasımm dostumm kahrımı ceken nadıde ınsan allah senı ıyıkı gonderdı bana sukurler olsunnn
senı sevesım geldıı

tık tık tıkkısss biz çekmios mu kahrını o kadar dil döküoz sana dua ediozins kıyısından bizede bi iki laf söliyiverirdi bariiii

bende seni sewiyom datlimmm

Kolay gelsin

ne kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr abla ya ınsallah hayırlı seyler duyrız bızde su mubarek gunu cok dua ettım yıne etcem.. aynı gun asılama oldugum arkadasım bugun adet olms aslında bı nevı ıyı bılıonmu ben ılla 15.gun oluyomm ogune kadar umutlanıyomm adi vucudum bana oyun oynuyoooo insallah ya erken adet olurumm da bende umutlanmam yada bebegım benımledır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…