parla degıl sırayla betık tık tık kısss biz çekmios mu kahrını o kadar dil döküoz sana dua edioz ins kıyısından bizede bi iki laf söliyiverirdi bariiii
parla degıl sırayla be
deryosumm kuzusummm bana hep moral veren dostumm cancagızımm sende ıyıkı varsınnnn senıde cok sewıommmmm ıyıkı varsın canımm
zorla hayattan solemem cnm ben bsebiraz zorlan oldu ama neyseeebişiii diil kuzum sende bize destek oluyosun sende saol birbirimize destek için burdayız zatii
Aas kiskanca baktık tık tık kısss biz çekmios mu kahrını o kadar dil döküoz sana dua edioz ins kıyısından bizede bi iki laf söliyiverirdi bariiii
ne kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrabla ya ınsallah hayırlı seyler duyrız bızde su mubarek gunu cok dua ettım yıne etcem.. aynı gun asılama oldugum arkadasım bugun adet olms aslında bı nevı ıyı bılıonmu ben ılla 15.gun oluyomm ogune kadar umutlanıyomm adi vucudum bana oyun oynuyoooo insallah ya erken adet olurumm da bende umutlanmam yada bebegım benımledır
yok yok giderim kız işe gitmemeyi aklıma getirmemeye çalışıyorum:)Tadini alirsan ise hic gitmek istemezsin prenseste dogarsa ohhhh
Yok annem henuz
aminn hayatim sende sorunsuz hamilrlik gecirip saglikla dogurursun insallah
Aminnnn hayirli cumalar cnm
Aminnn aminn aminn
Ohhhhhne gusell kux kar varmis cikma bir yere haberi izlemedinmi 8 aylik hamile kadin dusmus karda agzi yuzu dagilmis hast
Zor yetistirdiler bebekten hbr yok otur annen gelsin
annemin yanında da yeğenim var canım onlarda çıkamıyo 5 dk lık yol için mahsur kaldık yahuAmaaannn dikkat:18: et koca göbeğeeemkayarsında Allah esirgesiiiin sen gittme annen gelsin
kolay gelsin tatlımmm ohhhh eline sağlık...Hanımlarrrr herkese günaydıııııııııınhayırlı cumalarrr Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin cümlemizin bugün temizlik var bendeee oohhh her yer mis olcaak
ne kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrabla ya ınsallah hayırlı seyler duyrız bızde su mubarek gunu cok dua ettım yıne etcem.. aynı gun asılama oldugum arkadasım bugun adet olms aslında bı nevı ıyı bılıonmu ben ılla 15.gun oluyomm ogune kadar umutlanıyomm adi vucudum bana oyun oynuyoooo insallah ya erken adet olurumm da bende umutlanmam yada bebegım benımledır
Aas kiskanca bak
Insallah amiiiiinnnnnnn
benimde yumurtlama günlerim geçti zaar:18:ölee düşünüyorum testte artık ölee gösterir heralde yapacım bugün gene bakalım..iki gündür teste çok koyu çıktı çizgi...tuttuysa tutmuştur inşallahbundan sonraki çalışmalar boş gibi geliyo ama tabiii genede devam çalışmalara
aman boşver ovulasyonu filan adet biter bitmez 2 günde bir çalışma tamamdır bu iş
evet cnm çalışıyoruz çalışcazzzbakalım:18:adetim 3 ocak
günaydın kızlaaaaarrrr....
gerçi uyanalı çok oldu ama kahvaltı filan yaptım yeni girebildim.ohhhhhh ne güzelmiş yaaa dışarıda lapa lapa kar yağarken işe gitmemek,pijamalarımı bile çıkarmadım öyle oturuyorum:))
dün akşam biraz boşluktaydım izne ayrıldım diye sevinemiyodum bile ama suan çook mutlu huzurluyum Allah bozmasın....
ben şimdi çıkıp biraz evi toparlayım...ara ara gelirim, eğer kaymadan gitmeyi gözüm yerse anneme giderim diyorum...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnherkese hayırlı cumalar selaların okunduğu bu vakitte Rabbim gönlünüzden geçen tüm iyi dilekleri kabul etsin hayırlısı ve sağlıkla evlat hasretimizi dindirsin
amin
kuzum aman dikkat et karda kaymayasın ALLAH muhafazaaa..
HAYIRLI CUMALAR HERKESEEE....
kimse yokkkk bende çıkıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?