Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tık tık tıkkısss biz çekmios mu kahrını o kadar dil döküoz sana dua ediozins kıyısından bizede bi iki laf söliyiverirdi bariiii
parla degıl sırayla be
deryosumm kuzusummm bana hep moral veren dostumm cancagızımm sende ıyıkı varsınnnn senıde cok sewıommmmm ıyıkı varsın canımm

parla degıl sırayla be
deryosumm kuzusummm bana hep moral veren dostumm cancagızımm sende ıyıkı varsınnnn senıde cok sewıommmmm ıyıkı varsın canımm

biraz zorlan oldu ama neyseeebişiii diil kuzum sende bize destek oluyosun sende saolbirbirimize destek için burdayız zatii

tık tık tıkkısss biz çekmios mu kahrını o kadar dil döküoz sana dua ediozins kıyısından bizede bi iki laf söliyiverirdi bariiii
Aas kiskanca bak

Insallah amiiiiinnnnnnn

benimde yumurtlama günlerim geçti zaar:18:ölee düşünüyorum testte artık ölee gösterir heralde yapacım bugün gene bakalım..iki gündür teste çok koyu çıktı çizgi...tuttuysa tutmuştur inşallahbundan sonraki çalışmalar boş gibi geliyo ama tabiii genede devam çalışmalara

yok yok giderim kız işe gitmemeyi aklıma getirmemeye çalışıyorum:)
ayy yazık nerde düşmüş bebişe bişey olmamıştır inşallah..canım güneş çıktı yollara bakıp öyle çıkarım karlar eriyo zaten suan...

Amaaannn dikkat:18: et koca göbeğeeem kayarsında Allah esirgesiiiin sen gittme annen gelsin
annemin yanında da yeğenim var canım onlarda çıkamıyo 5 dk lık yol için mahsur kaldık yahu
Hanımlarrrr herkese günaydıııııııııınhayırlı cumalarrr Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin cümlemizin bugün temizlik var bendeee oohhh her yer mis olcaak
kolay gelsin tatlımmm ohhhh eline sağlık...

begümmmm canım ne zaman test yapacaksın?

aman boşver ovulasyonu filan adet biter bitmez 2 günde bir çalışma tamamdır bu iş

basaakkkss kıss cnm gelince anlat azcıkk nası gidiiyo bebek bakmak:26:neler zorluyo neler kolay yeni doğduğunda kucağa almak emzirmek altını üstünü değiştirmek korkutmadı mı seniii kolay mı gıı:18::18:ben hep korkmuşumdur nası yaparııım diyeeee:18:çok küçücük oluyolar bide yumaşacık kemikleri felan ayyy bükerim felan da bebeyi yanlışlıkla:18:ayyyyy ne yapacaaazanlatta bilgilendir annemilk başlarda zorlandın mı ne zaman alıştın....

herkese hayırlı cumalar selaların okunduğu bu vakitte Rabbim gönlünüzden geçen tüm iyi dilekleri kabul etsin hayırlısı ve sağlıkla evlat hasretimizi dindirsin

amin

pazartesı adet gunum kuzum doktor ılaclarn etkısı saat 1e kadar gecer oo saate kadar olmaman lazım dedı bugn yaptrsam kanda cıkarda kar dolu burası esım bıle zor kullanıo araba bn kullanamam taksıde gelmıo karlı dıye bıde ben yumurtlama takıbı ve asılamda hep 15.gun oldugum ııcn yemn ettım bu sefer 15 gune kadar yapmcam bısey
aynı gun asılama yaptıgım br deıl tam 2 arkadas bugn adet oldu.. off ya keske bnde adet olcaksam sımdı olsam 15.gun olmak cok buyuk husran oluyo umarım adet olmam da pazartesı :18::18:
sen nasılsn boncugum ewde napıon

kuzum aman dikkat et karda kaymayasın ALLAH muhafazaaa..

HAYIRLI CUMALAR HERKESEEE....

umudumdan heç ses yokkk, inşaallah bir sorun yoktur..

paşam da izne ayrılmıştı daha bitmedi zaar..

sessa vardı bir zamanar kayıplara karıştı,vilmada öyle,birde melexy vardı yaaa:44:

herkese hayırlı cumalar selaların okunduğu bu vakitte Rabbim gönlünüzden geçen tüm iyi dilekleri kabul etsin hayırlısı ve sağlıkla evlat hasretimizi dindirsin

amin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum aman dikkat et karda kaymayasın ALLAH muhafazaaa..

HAYIRLI CUMALAR HERKESEEE....
hayırlı cumalar canım
kimse yokkkk bende çıkıyorummmm

ben geldim sen çıktın yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…