yollarda eridi canım karlaryoldan yoldan giderim,bu kezdekardan kaçarken araba çarparmış tövbeeeekuzum aman dikkat et karda kaymayasın ALLAH muhafazaaa..
HAYIRLI CUMALAR HERKESEEE....
canım paşamı şimdi gördüm net bozuldu kk ya giremiyorum dedi...umudumdan heç ses yokkk, inşaallah bir sorun yoktur..
paşam da izne ayrılmıştı daha bitmedi zaar..
sessa vardı bir zamanar kayıplara karıştı,vilmada öyle,birde melexy vardı yaaa:44:
işte geldim burdayımaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar canım
ben geldim sen çıktın yaw
yollarda eridi canım karlaryoldan yoldan giderim,bu kezdekardan kaçarken araba çarparmış tövbeeee
canım paşamı şimdi gördüm net bozuldu kk ya giremiyorum dedi...
işte geldim burdayım
nerde gördün kız paşamıı
ay ALLAH korusun o nasıl kelam öyle yaaa...sen bu hamilelikte çok gezenti oldun heee eyşan hanım eve girmezse şaşırma
git temızle ne ısın var burdaEvimi temizlemek istiyorummmm:84::84::84::84::84::84:
pazartesı adet gunum kuzum doktor ılaclarn etkısı saat 1e kadar gecer oo saate kadar olmaman lazım dedı bugn yaptrsam kanda cıkarda kar dolu burası esım bıle zor kullanıo araba bn kullanamam taksıde gelmıo karlı dıyebıde ben yumurtlama takıbı ve asılamda hep 15.gun oldugum ııcn yemn ettım bu sefer 15 gune kadar yapmcam bısey
aynı gun asılama yaptıgım br deıl tam 2 arkadas bugn adet oldu.. off ya keske bnde adet olcaksam sımdı olsam 15.gun olmak cok buyuk husran oluyoumarım adet olmam da pazartesı :18::18:
sen nasılsn boncugum ewde napıon
kuzucum görmemiştim mesajını... bu havada çıkma dışarı haklısın,ama yedekte bi idrar testi falandamı yoktu kız onla yapsaydın bariinşallah hiç gelmez o kırmızılar testte de hcg değerin 200 filan çıkar...
ben valla 10 dk iş yapıyorum yarım saat dinleniyorum böyle geçiyo günüm şimdilik... iyice alışsamda yayılsam:))
Yapamıyorum yaptırtmıyorlar köpeği odaya kapatsam ortalıgı yıkar. Haftosunu yapıcam kardeşimle tıkcam bir odaya çifli domestoslu yersilicili bu arada domestosun yer silicisi mukemmelgit temızle ne ısın var burda
bnden ondan kullanıyorm cok temız oluyo kzuum da zor ıs ya kopekle valla allah kolaylık versınYapamıyorum yaptırtmıyorlar köpeği odaya kapatsam ortalıgı yıkar. Haftosunu yapıcam kardeşimle tıkcam bir odaya çifli domestoslu yersilicili bu arada domestosun yer silicisi mukemmel
burda debeleneceğine git yap temizliğini kızEvimi temizlemek istiyorummmm:84::84::84::84::84::84:
fark ettım cnm gorsen yazardın..
yok cnm yemın ettım yapmıcambıde ıdrarda cıkmazkı kanda cıkar.. napıcan acele etmeden yavas yavas yap yorma kendını kuzucum
ya 15.gun olmak daha buyuk yıkım ınsallah erken olurum yada hıc olmammm yaa dua et bana kuzucum bn hep edıorm valla sana kolay dogum yap dıye
sagol kuzuucm allah razı olsun senden de..burda debeleneceğine git yap temizliğini kız
tamam yemin ettiysen yapmacanım ne olursa olsun hayırlısı olsun bak olmazsa üzme yıpratma kendini,daha yolun çok başındasın inşallah olur çok uğraştırmaz seni ama olmazsa da yılmak yok olana kadar devam..dualarım seninle bitanem,sendende Allah razı olsun.
kızlar ben de kaçayım hazırlanıp yavaş yavaş giderim
Evde biri oldumu temizlik kolayda kımse olmayınca yapamm. dışarı çıkartması benımde şime geliyorbnden ondan kullanıyorm cok temız oluyo kzuum da zor ıs ya kopekle valla allah kolaylık versın
Yapameyrummmmm dumannımmmmmmmmm yapameyrumm yrına girişcem 40lıcam evimiiburda debeleneceğine git yap temizliğini kız
tamam yemin ettiysen yapmacanım ne olursa olsun hayırlısı olsun bak olmazsa üzme yıpratma kendini,daha yolun çok başındasın inşallah olur çok uğraştırmaz seni ama olmazsa da yılmak yok olana kadar devam..dualarım seninle bitanem,sendende Allah razı olsun.
kızlar ben de kaçayım hazırlanıp yavaş yavaş giderim
facede gördüm canım... hakkaten canım normalde çok sakınırdım ama bunda evde oturasım yok,milet doğum izninde yatar dinlenir ben haftasonunun planını yapıyorum yolda doğuracam galiba
canım nasılsın bu arada özledim seni bennnn
beydaglı ablam nasılsn
ıyıyım ablamm pazartesıyı beklıomm evdeym herzamnkı gıbı ayy gezcem su asılamam netıcelensenn desağol kuzum iyiym sen ne yapıyosun nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?