Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzum aman dikkat et karda kaymayasın ALLAH muhafazaaa..

HAYIRLI CUMALAR HERKESEEE....
yollarda eridi canım karlaryoldan yoldan giderim,bu kezdekardan kaçarken araba çarparmış tövbeeee

umudumdan heç ses yokkk, inşaallah bir sorun yoktur..

paşam da izne ayrılmıştı daha bitmedi zaar..

sessa vardı bir zamanar kayıplara karıştı,vilmada öyle,birde melexy vardı yaaa:44:
canım paşamı şimdi gördüm net bozuldu kk ya giremiyorum dedi...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı cumalar canım

ben geldim sen çıktın yaw
işte geldim burdayım
yollarda eridi canım karlaryoldan yoldan giderim,bu kezdekardan kaçarken araba çarparmış tövbeeee

canım paşamı şimdi gördüm net bozuldu kk ya giremiyorum dedi...

nerde gördün kız paşamıı

ay ALLAH korusun o nasıl kelam öyle yaaa...sen bu hamilelikte çok gezenti oldun heee eyşan hanım eve girmezse şaşırma

işte geldim burdayım

nerde gördün kız paşamıı

ay ALLAH korusun o nasıl kelam öyle yaaa...sen bu hamilelikte çok gezenti oldun heee eyşan hanım eve girmezse şaşırma

facede gördüm canım... hakkaten canım normalde çok sakınırdım ama bunda evde oturasım yok,milet doğum izninde yatar dinlenir ben haftasonunun planını yapıyorum yolda doğuracam galiba
canım nasılsın bu arada özledim seni bennnn

kuzucum görmemiştim mesajını... bu havada çıkma dışarı haklısın,ama yedekte bi idrar testi falandamı yoktu kız onla yapsaydın bari inşallah hiç gelmez o kırmızılar testte de hcg değerin 200 filan çıkar...
ben valla 10 dk iş yapıyorum yarım saat dinleniyorum böyle geçiyo günüm şimdilik... iyice alışsamda yayılsam:))

fark ettım cnm gorsen yazardın..
yok cnm yemın ettım yapmıcam bıde ıdrarda cıkmazkı kanda cıkar.. napıcan acele etmeden yavas yavas yap yorma kendını kuzucum
ya 15.gun olmak daha buyuk yıkım ınsallah erken olurum yada hıc olmammm yaa dua et bana kuzucum bn hep edıorm valla sana kolay dogum yap dıye

Yapamıyorum yaptırtmıyorlar köpeği odaya kapatsam ortalıgı yıkar. Haftosunu yapıcam kardeşimle tıkcam bir odaya çifli domestoslu yersilicili bu arada domestosun yer silicisi mukemmel
bnden ondan kullanıyorm cok temız oluyo kzuum da zor ıs ya kopekle valla allah kolaylık versın

Evimi temizlemek istiyorummmm:84::84::84::84::84::84:
burda debeleneceğine git yap temizliğini kız

tamam yemin ettiysen yapma canım ne olursa olsun hayırlısı olsun bak olmazsa üzme yıpratma kendini,daha yolun çok başındasın inşallah olur çok uğraştırmaz seni ama olmazsa da yılmak yok olana kadar devam..dualarım seninle bitanem,sendende Allah razı olsun.

kızlar ben de kaçayım hazırlanıp yavaş yavaş giderim

sagol kuzuucm allah razı olsun senden de..
yok cok uzmucem bu sefer cunku allah ol dememısse benım yapacak bseyım yok umarm en yakın zamanda belır bebısım..
sende dıkkat et bıtanem kendıne allaha emanet ol

Yapameyrummmmm dumannımmmmmmmmm yapameyrumm yrına girişcem 40lıcam evimii 1 haftada bir 40lıyorum evimi sonra neden hasatalnıyorum

kız ben bu mesajı görmedim yaaaa senide çıktı sandım,ondan o suratı koydummm...paşanın neti bozuksa face nasıl girmiş.....

bende seni çok özledim bidenem benimyolda doğurursan olay olur yani hemde ne olay aman ALLAH korusun neyse sıkı giyin yavaş,yavaş gittt bari..nasılsa gidecen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…