ıyıyım ablamm pazartesıyı beklıomm evdeym herzamnkı gıbı ayy gezcem su asılamam netıcelensenn de
onada razıyımmm ablam yaa vallahııinşaallah,hayırlısı ne ise o olsun canımm...hamile olduğunu öğrenirsen zor gezersin bu soğuklardaaaa,inşaallahta hamişsindirde gezmezsinn
canım benim çooook sevindimm maşallahhhhh Allah tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin çook güzel bi haber bu...
anaaaaa kız hamilemimisinnPollyyy taze hamis napiyon giiiiiizzz
onada razıyımmm ablam yaa vallahıı
bnle bersber asılama yaptran 2 kısı adet oldu ya bnm vucudum cok pıs ılla 15.gune kadar umutlandırıo bnı son gun adet oluom eger adet olcksam erken oluyımm ya :18::18:
ınsallah olmam olursam da zamanı gelmemıs dıcem abla napım
Beydagli kari koca iyilestinizmi kiz :26::26::26:
iyiyim kız biraz burnum akıyor sadece,kıcamda işe gitti bugün onun daha tam geçmedi...
sevinç ne pişiriyon kız,ben tavuk suyuna pirinç çırbası yaptım bol naneli ekşili,ohhhyanına ne yapsamki acabaaa...
çay demlicem şimdi kendime simit te aldım,haydin gelin yiyek,içekzobada yanıyorrr.....................
Ellerine saglik hayatim bizde dunden bezelye var tarhana corbasi var
Az mantar sote yapacam birazda makarna.
Giz o simit gazan gevreemi yoksam
Burda yokta
he kız kazan gevreği ben onu seviyorumm sendemi onu seviyon yosammmdemek orda yok pastana simidimi var ben onu heç sevmiyom..
uleynn ne maya takvimiymiş bee,birsürü televizyon programı yaptılar, bu kıyamet safsatasına inananlar imansız walla...
Ewetttttt bayilirim annemlerin orda firini vardi sicak sicak alirdik
Burda yoj pastane skmidi varonu napim ben
Peynirde ye bari yaninda
Mayalar butun mallari bir araya toplamak icin yapmislar boyle biseyu
abowwwww suratını sewsinler keşkem yazmasaydım tühh...he kız astane simidini bende heç sewmemde almamda..neyse sende gelince yirsin artıkk..
kaşar yok evde tulum peyniri var ondan yiyimmii:18:
kız sevinç geçen kanal d de ki mutfağım programı maraştaydı ne yemekler yaptı kadın walla ağzım sulandıhele bir dolma yaptı kadın krışık şahane görünüyordu koca,koca havuçlardan bile dolma yaptı..
yee bari ucgen peynirde guzel olurrr hee bende grlince yirim
Kiz bugun bat belim ve karnim agriyiiii kirmizi kati yidim yicem
Heee kizzz izledimm o pilavi bende yapiyom dolmayi felanda bizim yemekleri tutmaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?