hadi yaaaa bellide olmuyorki adet belirtileriyle hamileleik belirtileride aynı oluyo..olursanda hayırlısı zaten çok çalışmadın...sen göbekini çektirdin ya eğer adet olursa ki inşaallah olmazsın hemen bititminde bir boş bir dolu çalışın bacım...birde ALLAH aşkına kendini çok yorma bu ay dikkat et bırakta şu çicuk tutunsun...
ama inşaallah gelmez kırmızılarr yaa
o nasıl pilavdı öyle şölen gibi tadı da görüntüsü gibimi barihe kız bizim yimeklerimiz daha güzel
kiz hic calismadimki bir defa oldu
Hastaydim geberiyordum yattim zati hep
He kiz gobekimide cektirdim bu ay walla
Hep canimla ugrastim aklima bile gelmediki
Hakkimizda hayirlisi
Beydagli kiz 20 ziyaretci okuyor sokkkkkkk
Ewet tadida superrr benim herif te cok sewer bende
insallah hayırlıyla kuzuum allah razı olsun guzel dıleklerın ıcın..
kız sevinç geçen kanal d de ki mutfağım programı maraştaydı ne yemekler yaptı kadın walla ağzım sulandıhele bir dolma yaptı kadın krışık şahane görünüyordu koca,koca havuçlardan bile dolma yaptı..
Ewetttttt bayilirim annemlerin orda firini vardi sicak sicak alirdik
Burda yoj pastane skmidi varonu napim ben
Peynirde ye bari yaninda
hadi yaaaa bellide olmuyorki adet belirtileriyle hamileleik belirtileride aynı oluyo..olursanda hayırlısı zaten çok çalışmadın...sen göbekini çektirdin ya eğer adet olursa ki inşaallah olmazsın hemen bititminde bir boş bir dolu çalışın bacım...birde ALLAH aşkına kendini çok yorma bu ay dikkat et bırakta şu çicuk tutunsun...
ama inşaallah gelmez kırmızılarr yaa
annem sen sevincemi akıl veriyon onun bilmediği halt varmıkiyapmadığı bişiide diil ilkini nasıl yaptıysa bunuda yapsııın
kızlar test yaptım sonuç 1 hamile olmadığım kesinleşti yani hakkımızda hayrlısı
kızlar akşama yaptığım yemeklerin resmini çektim burayada bırakırdım ama hamişler var diye bırakmadım ama elossanın mutfağı diye bi topik var oraya ekledim bakmak isterseniz linki bu
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/563144-elossanin-mutfagi9829-288.html#post27897345
sağol canım beğendinmi
oh iyi bari ne güzel düzene girmiş gece gündüz ayrımını öğrendi dimi bu araa kızlar gece bebekle pek konuşmayaakmışız ve genelde loş karanlık olcakmış ortamki bebek geceleri uyanıp uyumak bilmemezlik etmesinakrabamızın oğlu var gündüz paso uyuyo çok sakin gecede nöbette sanki öyle benimle oynansın ilgilenilsin istiyoo :26: 5 aylık oldu hayla öğrenemedi gece gündüz ayrımını ne güzel seninki öğrenmiş alkış güneyee kız yeni resimlerini atta bakalım bıdığa yaa büyümüştür ele avuca geliyodurda o şimdi ne güzel sevilme zamanı başlamıştır ay darısı başımıza yaa doğsada bende kendi yavrumu sevsem öpsem koklasam doyasıyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?