Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Mayalar butun mallari bir araya toplamak icin yapmislar boyle biseyu

aynen valla böyle bişeye inanmak ne kadar saçma
kıyamet kopacaksa yerde gökte heryerde kopacak nereye gidersen git kurtuluşu yok

bizim kızlar nerdesiniz canlarım geliyom gidiyom yoksunuz artık buralar boş mu böyle ???

canım bende eskisi kadar gelemiyorum bir ara bayağı yoğundum
sonrada fazla gelmemek daha iyi geldi bana
bazen uzaklaşmak iyi geliyor bazende buradan çıkmak istemiyorum
böyle karmaşığım:44:

41 kere maşallah paşamıza

Son düzenleme:
hatunlarrr ...ya annemlerin neti çok yavaş o yuzden foruma pek girmek istemiyorum okuyup cevap verene kadar canım çıkıyo..faceye oyuzden telden giriyorum daha hızlı ..

ben iyıyım takılıyom işte..öpüldünüzz

gunaydın kızlar

huhuhhuhu kalkmadınızmıı nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben temızlık yapcammmmmm sonra gelırımm

nazoooooooo senı cok ozledım nıden artık gelmıyosunuz

Günaydın kızlarrr

Ruyamı anlatiim sizleree

Evdeyiz hamileyim we bi anda sancılarım başlıyo ama acı hissetmıyorum
Kaynoş we eşim yanımda kaynoş dio bebek geliıo
Ama yinede oturuyoruz biz sonra suyum geliyo heryer ıslanıyo fln hastnye koşuyorz sezeryan istiyorum sedyedeyken uyandımm

canım hayır dıyelım hayır olsun inaşşah gebelıgını mujdeleyecek bı ruyadır

çok şükür pc yapıld ben geldim sen beni beyenmiyonmu kız bu arada yeni face açtım yoladım istek kabul edin barisevinççim ev işi var yemek var eşim yeni gitti pazara gidicem erken gelirse bu sogukta nasıl olucekse he nohutu geceden ıslamayı unuttum sabah ısladım kaç saate pişer acaba nohut bimden aldım hiç yaptınmı bimin nohutunu :44::44:

ben buzlgu herzman ıslatılmıs fasulye ıle nohut olur send eoyle yapsana kuzum cok pratık oluyo

nohut cıkatmıstım vazgectım canım borek hamur ısı ıstıyo markete gıtmek ıstemyrm ne yıyez bılmyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…