Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canimmmmmmm hosgrldin cok ozledim seniiiii dudukluye at cabuk piser

tamam canım atarım yeni resimlerini:)
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamişlik bebişimiz nasıl ? öpüyırum seni

oyy yerim ama seni been nasılda masum uyuyon sen öyleee harika oluyolar yaa uyurken bayılıyom bebekleree sıkıştırmamak için zor tutuyo insan kendini kız bunun boncuk gözleri faltaşı gibi bakıyooo oy büyüyünce çok fenaa olucak bu işin zor gibi maaşallah büyümüş canım şebekliklere bilem başlamış ıssırırım o dilini senin ne güzel tam sevilme zamanı çokta tatlı darısı başımızaa

Son düzenleme:
kızlar merhabalar...20sınde adet gunum olmadım 21ı sabah gıttım kan testı verdım 4.7 cıktı doktorum dedı kı gebelık olabılır de olmayabılırdı dedı ama yenı baslamıs bı gebelık olabılır dedı pazartesı gel kan testı yaptır dedı sabırsızlıkla pazartesıyı beklıyoruz sızce hamılelık varmıdır yaa ama kan testınden sonra bı yerlesme kanamam oldu buyuk ıhtımal o gorunen bı kac damla pembe akıntı yerlesme kanamasıydı offff cok karısık aklım allahımmm ne olur hamıle olayımm

inşallah öylesindir canım yaa 5 ve üstü hamilelik kabul ediliyor sınırdasın sende tekrar test yaptırmakta yarar var geç yumurtlamışsan yeni başlamış olabilir yada kimyasal gebelik falandada bayaa düşük çıkıyo galiba değerler bildiğim kadarıyla :26: öle dedim diye moralini bozma hemen ama ihtimal sadece bu pazartesiye yükselir inşallahta hamişsindir canım umarım

ay ne güzeel inşallah rüyaların gerçek olur canım tez zamandaa

canm zaten 1 kere kımyasal gebelık yasadım ama kanamam vardı ozamn sımdıde bısıy yok ınsallah ya pazartesı gelsede ogrensek barııı

ımba gibi delikanlısın zımba gibi delikanlısın zımba gibi delikanlısın seyfi seyfi seyfettin abi..

hahahahaaa bu sözlerin sahibini bilen varmı gunun sorusu çoook sevien bir grup

kızlar selammm bugün dr daydık:) minnakım 2700 olmuş maşallahhh ... dr erkende olsa doğabilir 2500 ü geçti bundan sonra hiçbir sıkıntı olmaz Allah ın izniyle dedi... kontrollerimiz haftada 1 e düştü, sancım 30 larda çıktı yani erken doğumdan eser yok benim belki erken olurda sezeryandan yırtarım hayallerimde suya düştü:) normalde 37 de alırım diyordu ama herşey yolunda olduğu için 39 a kadar bekleyeceğiz ve doğum tarihimi 15 ocak olarak söyledi...3500 garanti kilo olarakda fazlasını bilemezmişizz kızımın birsürü resmini aldık koca dudaklım benim çook tatlı maşallahhhhh

bu arada dr iğne dozumu da düşürdü günde 1 olarak... doğuma yakın azaltmamız lazım dozun çok yüksek dedi,doğumdan sonrada 1 ay kadar kullanmam gerekiyomuş..yaa pıhtılı kızlarçok erken diilmi dozu azaltmak için sizce? içim huzursuz benim bırakıcam ama..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…