kızlar test yaptım sonuç 1 hamile olmadığım kesinleşti yani hakkımızda hayrlısı
Ahh inşallahh cnmm amin diyelim
Sen regl olmamıştın naptın geldimi reglin
çok şükür pc yapıld ben geldim sen beni beyenmiyonmu kız bu arada yeni face açtım yoladım istek kabul edin barisevinççim ev işi var yemek var eşim yeni gitti pazara gidicem erken gelirse bu sogukta nasıl olucekse he nohutu geceden ıslamayı unuttum sabah ısladım kaç saate pişer acaba nohut bimden aldım hiç yaptınmı bimin nohutunu :44::44:
bencede cok sıkıcı bıgun kuzucum yaaaaacok sıkıcı yaa poooffffssss
cok sıkıcı yaa poooffffssss
bencede cok sıkıcı bıgun kuzucum yaaaaa
kızlar test yaptım sonuç 1 hamile olmadığım kesinleşti yani hakkımızda hayrlısı
havalrda bozduya ondan hıc gecmıyo sankı zaman be ablammBencede yaaa o kadar is yaptim zaman gecmedi poffffsss
tamam canım atarım yeni resimlerini:)
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamişlik bebişimiz nasıl ? öpüyırum seni
kızlar merhabalar...20sınde adet gunum olmadım 21ı sabah gıttım kan testı verdım 4.7 cıktı doktorum dedı kı gebelık olabılır de olmayabılırdı dedı ama yenı baslamıs bı gebelık olabılır dedı pazartesı gel kan testı yaptır dedı sabırsızlıkla pazartesıyı beklıyoruz sızce hamılelık varmıdır yaa ama kan testınden sonra bı yerlesme kanamam oldu buyuk ıhtımal o gorunen bı kac damla pembe akıntı yerlesme kanamasıydı offff cok karısık aklım allahımmm ne olur hamıle olayımm
Günaydın kızlarrr
Ruyamı anlatiim sizleree
Evdeyiz hamileyim we bi anda sancılarım başlıyo ama acı hissetmıyorum
Kaynoş we eşim yanımda kaynoş dio bebek geliıo
Ama yinede oturuyoruz biz sonra suyum geliyo heryer ıslanıyo fln hastnye koşuyorz sezeryan istiyorum sedyedeyken uyandımm
inşallah öylesindir canım yaa5 ve üstü hamilelik kabul ediliyor sınırdasın sende tekrar test yaptırmakta yarar var geç yumurtlamışsan yeni başlamış olabilir yada kimyasal gebelik falandada bayaa düşük çıkıyo galiba değerler bildiğim kadarıyla :26: öle dedim diye moralini bozma hemen ama ihtimal sadece bu pazartesiye yükselir inşallahta hamişsindir canım umarım
canm zaten 1 kere kımyasal gebelık yasadım ama kanamam vardı ozamn sımdıde bısıy yok ınsallah ya pazartesı gelsede ogrensek barııı
ımba gibi delikanlısın zımba gibi delikanlısın zımba gibi delikanlısın seyfi seyfi seyfettin abi..
hahahahaaa bu sözlerin sahibini bilen varmı gunun sorusu çoook sevien bir grup
Aaaa senın yaşın kaçtı ki:26:one bee bööğ :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?