Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız ne bileyim girmiş belki telden filan giriyodur:) Valla gittim canım güzel oldu yeğenimle oynadım elimden geldiğince evde yalnız kalmamaya özen göstericem artık...

kızlar test yaptım sonuç 1 hamile olmadığım kesinleşti yani hakkımızda hayrlısı
hayırlısı olsun canım,sende çok iyi biliyosunki bizim için önemli olan hamile kalmak diil devamı gelsin yeter....

oyy çok tatlı maşallah uyurken baya ciddiyiz ama uyanıkken nasılda gülümsüyo yaa boncuk gözlü:))

Aaaa senın yaşın kaçtı ki:26:

Grup vitamin kızzzzzzzz

ne biliim artıkın pek müzik dinlemiyom ama vitamini duymuştumda bu şarkısını bilmiyodum o nasıl şarkı öyle yaa 25 canım yaşım ama öle abuk sabuk şarkılar pek dinlemediğim için bilmiyom slov takılırım genelde

41 kere maşallahh kızımızaaaa.. allaha sükürler olsun hersey yolundaa.. dogsada gorsek artık su guzellıgı

oh maaşallah kilosu ne güzel yaa hımm iyi iyi kilosu umarım sezeryanada gerek kalmaz yaa diildir canım ne kaldıki doğumuna doğursan doğacak yaani bakarsın erken falan doğar azaltması iyi olmuş her ihtimale karşı bence 3 haftanmı kaldı şimdi doğuma canım anaa sende doğurcan ya yaa sonra sıra bana geliyoo :26::26: sancının kaç olması gerkiyoki doğum belirtisi için? :26:

25 yaşındasın aslında bilirsin ama grup vitamin türkiyenin sorunlarıyla mizahen dalga geçen dile getiren bir gruptu. yani saçma sapan dediğin şarkılar aslında bir çok kişinin hayranı oldugu grup bitanem o deidğim aşrkıda tamamen güldürme amaçlı şarkıdır dinlesen çok gülersin haha ben çok gülerim her seferinde bak [video=youtube;iEUmxmgiLeE]http://www.youtube.com/watch?v=iEUmxmgiLeE[/video]
bitanem görüşemez olduk ..tebrüklerin için tşk ederim canım benim..
Canımm evet görüşemiyoruz nereledesin Faceye girmiyorum artık burdayım. Hamile listesine girmişsin çook sevindim tekrr gözün aydınnasılsınnn

Son düzenleme:

bengisucum kesin sezeryan olacak da ben hani belki bi ihtimal bi gece doğuruyorum diye giderim hastaneye dr da sezeryan yapamadan normal gelir bebiş diye hayaller kuruyodum ama bu sancıyla ihtimal yok gibi:) 80-90 olması gerekiyo doğum belirtisi olarak...valla sıra çabuk geliyo bende rahattım başak var hür var diyodum ama önümde kimse kalmadı:))

Canımm evet görüşemiyoruz nereledesin Faceye girmiyorum artık burdayım. Hamile listesine girmişsin çook sevindim tekrr gözün aydınnasılsınnn

kuzum gaziantepteyim ben..annemlerdeyim.pcde oturmak işime pek gelmiyo.telden giriyorum genelde oyuzden foruma girsemde cevap yazmak çok zor geliyo ama facedeyim genelde : D

saol yaa evet çok şükürki Rabbim nasip etti..ama bebişimi daha ultrasonda görmedim.salı günü Allah nasip ederse merak ettiğim herşeyi öğrenicem..idare ediyorum işte..sen nasılsınn

öyle yapıyolarda bu şarkısı çok saçma geldi one öle yaa :120: tipede bak klipteki ıyy :120:

taze hamiş nasılsın? duygularınızı alalım

dimi yaa önce geçmek bilmiyomuş bebek bi türlü büyümek bilmiyomuş gibi geliyo son zamanlardada çabuk geçiyodur heralde gerçi korkunca çabuk geçer hevesle bekledikçede zamanı gelmek bilmez gene bence yaa :26::26: bana geçmiyomuş gibi geliyo şimdilik zaman :26: 2 ayım var memlekete gitmeme sonra orda bende girerim artık doğum psikolojisine heraldee :18::26: daha olur kız sancın vaktin var inşallah normal doğurursun hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…