kız ne bileyim girmiş belki telden filan giriyodur:) Valla gittim canım güzel oldu yeğenimle oynadım elimden geldiğince evde yalnız kalmamaya özen göstericem artık...kız ben bu mesajı görmedim yaaaa senide çıktı sandım,ondan o suratı koydummm...paşanın neti bozuksa face nasıl girmiş.....
bende seni çok özledim bidenem benimyolda doğurursan olay olur yani hemde ne olay aman ALLAH korusun neyse sıkı giyin yavaş,yavaş gittt bari..nasılsa gidecen...
hayırlısı olsun canım,sende çok iyi biliyosunki bizim için önemli olan hamile kalmak diil devamı gelsin yeter....kızlar test yaptım sonuç 1 hamile olmadığım kesinleşti yani hakkımızda hayrlısı
Aaaa senın yaşın kaçtı ki:26:
Grup vitamin kızzzzzzzz
41 kere maşallahh kızımızaaaa.. allaha sükürler olsun hersey yolundaa.. dogsada gorsek artık su guzellıgıkızlar selammm bugün dr daydık:) minnakım 2700 olmuş maşallahhh... dr erkende olsa doğabilir 2500 ü geçti bundan sonra hiçbir sıkıntı olmaz Allah ın izniyle dedi... kontrollerimiz haftada 1 e düştü, sancım 30 larda çıktı yani erken doğumdan eser yok benim belki erken olurda sezeryandan yırtarım hayallerimde suya düştü:) normalde 37 de alırım diyordu ama herşey yolunda olduğu için 39 a kadar bekleyeceğiz ve doğum tarihimi 15 ocak olarak söyledi...3500 garanti kilo olarakda fazlasını bilemezmişizz kızımın birsürü resmini aldık koca dudaklım benim çook tatlı maşallahhhhh
bu arada dr iğne dozumu da düşürdü günde 1 olarak... doğuma yakın azaltmamız lazım dozun çok yüksek dedi,doğumdan sonrada 1 ay kadar kullanmam gerekiyomuş..yaa pıhtılı kızlarçok erken diilmi dozu azaltmak için sizce? içim huzursuz benim bırakıcam ama..
kızlar istediğim ana kucağının kırmızısını bi sitede bulabildim sonunda ama güvenilir bi sitemi bilemiyorum maalesef :18::18: bide siz bakın belki bilirsiniz siteyi :26: Tiny Love 3' Birarada Uykucu Krmz | Tiny Love
kızlar selammm bugün dr daydık:) minnakım 2700 olmuş maşallahhh... dr erkende olsa doğabilir 2500 ü geçti bundan sonra hiçbir sıkıntı olmaz Allah ın izniyle dedi... kontrollerimiz haftada 1 e düştü, sancım 30 larda çıktı yani erken doğumdan eser yok benim belki erken olurda sezeryandan yırtarım hayallerimde suya düştü:) normalde 37 de alırım diyordu ama herşey yolunda olduğu için 39 a kadar bekleyeceğiz ve doğum tarihimi 15 ocak olarak söyledi...3500 garanti kilo olarakda fazlasını bilemezmişizz kızımın birsürü resmini aldık koca dudaklım benim çook tatlı maşallahhhhh
bu arada dr iğne dozumu da düşürdü günde 1 olarak... doğuma yakın azaltmamız lazım dozun çok yüksek dedi,doğumdan sonrada 1 ay kadar kullanmam gerekiyomuş..yaa pıhtılı kızlarçok erken diilmi dozu azaltmak için sizce? içim huzursuz benim bırakıcam ama..
41 kere maşallahh kızımızaaaa.. allaha sükürler olsun hersey yolundaa.. dogsada gorsek artık su guzellıgı
25 yaşındasın aslında bilirsin ama grup vitamin türkiyenin sorunlarıyla mizahen dalga geçen dile getiren bir gruptu. yani saçma sapan dediğin şarkılar aslında bir çok kişinin hayranı oldugu grup bitanemne biliim artıkın pek müzik dinlemiyom ama vitamini duymuştumda bu şarkısını bilmiyodum o nasıl şarkı öyle yaa 25 canım yaşım ama öle abuk sabuk şarkılar pek dinlemediğim için bilmiyom slov takılırım genelde
Canımm evet görüşemiyoruz nereledesin Faceye girmiyorum artık burdayım. Hamile listesine girmişsin çook sevindim tekrr gözün aydınbitanem görüşemez olduk ..tebrüklerin için tşk ederim canım benim..
oh maaşallah kilosu ne güzel yaahımm iyi iyi kilosu umarım sezeryanada gerek kalmaz yaa diildir canım ne kaldıki doğumuna doğursan doğacak yaani bakarsın erken falan doğar azaltması iyi olmuş her ihtimale karşı bence 3 haftanmı kaldı şimdi doğuma canım anaa sende doğurcan ya yaa sonra sıra bana geliyoo :26::26: sancının kaç olması gerkiyoki doğum belirtisi için? :26:
insallah canm hayırlısyla saglıklı bı dogumun olsunda goruruz fotoyuu ılk once sız ıyı olun... kuzucum benımmmmmsağol canım benim artık kısmetse 16 sında paylaşırım resimleri:)
insallah canm hayırlısyla saglıklı bı dogumun olsunda goruruz fotoyuu ılk once sız ıyı olun... kuzucum benımmmmm
Canımm evet görüşemiyoruz nereledesin Faceye girmiyorum artık burdayım. Hamile listesine girmişsin çook sevindim tekrr gözün aydınnasılsınnn
25 yaşındasın aslında bilirsin ama grup vitamin türkiyenin sorunlarıyla mizahen dalga geçen dile getiren bir gruptu. yani saçma sapan dediğin şarkılar aslında bir çok kişinin hayranı oldugu grup bitanemo deidğim aşrkıda tamamen güldürme amaçlı şarkıdır dinlesen çok gülersin haha ben çok gülerim her seferinde bak [video=youtube;iEUmxmgiLeE]http://www.youtube.com/watch?v=iEUmxmgiLeE[/video]
Canımm evet görüşemiyoruz nereledesin Faceye girmiyorum artık burdayım. Hamile listesine girmişsin çook sevindim tekrr gözün aydınnasılsınnn
çakmapolly hamilemisin canım tebrik ederim gözün aydın Allah tamamına erdirsin
kuzum gaziantepteyim ben..annemlerdeyim.pcde oturmak işime pek gelmiyo.telden giriyorum genelde oyuzden foruma girsemde cevap yazmak çok zor geliyo ama facedeyim genelde : D
saol yaa evet çok şükürki Rabbim nasip etti..ama bebişimi daha ultrasonda görmedim.salı günü Allah nasip ederse merak ettiğim herşeyi öğrenicem..idare ediyorum işte..sen nasılsınn
evet canım çok teşekkür ederim..amin inşallah sağ salim kucağımada alırım..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
bengisucum kesin sezeryan olacak da ben hani belki bi ihtimal bi gece doğuruyorum diye giderim hastaneye dr da sezeryan yapamadan normal gelir bebiş diye hayaller kuruyodum ama bu sancıyla ihtimal yok gibi:) 80-90 olması gerekiyo doğum belirtisi olarak...valla sıra çabuk geliyo bende rahattım başak var hür var diyodum ama önümde kimse kalmadı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?