taze hamiş nasılsın?duygularınızı alalım
çok güzelmiş beğendim ama site güvenilirmi bilindik yerleremi baksanki?
amin canım tedaviylemi oldu yoksa doğal yoldan mı:26::26::26::26:
iyiyim bitanem : ) şuan hiçbişey hissetmiyorum desem..içimde bi heyecan var ama bi yandanda garip bi korku...bişey olcakmı herşey yolunda gitmcekmi diye..
dediğim gibi daha ultrasonda görmedim salı gunu nasip olursa görcem..kaç haftalık onu bile bilmiyorum gerçi değerim ilk 123 çıktı..2 gün sonra 300 çıktı..çok şükür o iki günlük süreci atlattım .2-3 haftalık falandır..ama geç döllenme çünkü satım 2 kasım ve ona göre hesaplarsak 6 haftalık hatta 7 haftalık oluyo..çok şükür o iki günlük süreci atlattım .. doktorla görüşemedim telden öğrendim sonucu..bide ultrasonda görürsem Allahın izniyle ozaman tam anlamıyla oh be dicem..
ammaa kan testiyle yetinmedim o iki çizgiyide gördüm uhteydi içimde : D
yap canım tabi idrarıda ben hatıra olarak saklıyom vallaa iyi olmuş yaptığınbenim 38.günümde 1905ti canım 20.günümde yumurtlamıştım ondan sonra 18.günümdü katlana katlana birden gidiyo zaten kalp atışlarınıda bi duysan rahatlarsın zaten insan hep korkuyo kuzum ben bile her muayeneye gidişimde hayla sağlıklımı yaşıyomu bişiisi varmı diye korkuyom bazen :26: allah evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin
canım tedaviyi bırakmıştım..kasımda adetimin 6.günü falan soğan suyuna başlamıştım..vesile oldu işte..zaten burda doktorada tedavi için gitmiştim..ama yinede kan testi yapalım öyle dedi..anlican hiç ummadığım anda mucize gibi oldu..: )
evet aynen öyle..ayy ogunlerde gelsin inşallah..
canım cok sıkılıyoo bugun ya kızlarr pazartesı olaydı ıyıydıııı
oyy onuda görürsün bebğim allah sana nasp etti ya gerisi teferruat yavrumkuzum gaziantepteyim ben..annemlerdeyim.pcde oturmak işime pek gelmiyo.telden giriyorum genelde oyuzden foruma girsemde cevap yazmak çok zor geliyo ama facedeyim genelde : D
saol yaa evet çok şükürki Rabbim nasip etti..ama bebişimi daha ultrasonda görmedim.salı günü Allah nasip ederse merak ettiğim herşeyi öğrenicem..idare ediyorum işte..sen nasılsınn
ben haberı verıp gırmem bnce bı daha cnm hısleerım benı yanıltmaz..ayy evet..bi pazartesi olaydı şu sevinçli haberi verseydin bebem
bende çok beegenmiyorum tipleriniöyle yapıyolarda bu şarkısı çok saçma geldi one öle yaa :120: tipede bak klipteki ıyy :120:
evet cnm hiç kilo almıyomuş gibi geliyodu şimdi her hafta büyüdüğünü görüyorumdimi yaa önce geçmek bilmiyomuş bebek bi türlü büyümek bilmiyomuş gibi geliyo son zamanlardada çabuk geçiyodur heralde gerçi korkunca çabuk geçer hevesle bekledikçede zamanı gelmek bilmez gene bence yaa :26::26: bana geçmiyomuş gibi geliyo şimdilik zaman :26:2 ayım var memlekete gitmeme sonra orda bende girerim artık doğum psikolojisine heraldee :18::26: daha olur kız sancın vaktin var inşallah normal doğurursun hayırlısıyla
kız insan ilk idrar yapar senin tam tersi olmuş:) sakla o bebeğinin kanıtıiyiyim bitanem : ) şuan hiçbişey hissetmiyorum desem..içimde bi heyecan var ama bi yandanda garip bi korku...bişey olcakmı herşey yolunda gitmcekmi diye..
dediğim gibi daha ultrasonda görmedim salı gunu nasip olursa görcem..kaç haftalık onu bile bilmiyorum gerçi değerim ilk 123 çıktı..2 gün sonra 300 çıktı..çok şükür o iki günlük süreci atlattım .2-3 haftalık falandır..ama geç döllenme çünkü satım 2 kasım ve ona göre hesaplarsak 6 haftalık hatta 7 haftalık oluyo..çok şükür o iki günlük süreci atlattım .. doktorla görüşemedim telden öğrendim sonucu..bide ultrasonda görürsem Allahın izniyle ozaman tam anlamıyla oh be dicem..
ammaa kan testiyle yetinmedim o iki çizgiyide gördüm uhteydi içimde : D
canım e bebekten alıcaktım ama bayadır stokta yok kırmızısı Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com maalesef başka sitelere kaldık ondada tek burda bulabildim bissürü sitede anca kahverengi olanı var kırmızısı yoktu bi burda buldum naapsam bilemiyom :26::26:
canım cok sıkılıyoo bugun ya kızlarr pazartesı olaydı ıyıydıııı
Annnemmmmm pazartesiye az kaldıı kuzumm Ay inşalalh yaradanım nasip eder bebek sizede artık yüzünüz gülerben haberı verıp gırmem bnce bı daha cnm hısleerım benı yanıltmaz..
kuzuum ben ustume dusenı yaptımm zamanı geldyse olmustur allahım hayırlısı neyse onu versın artık ne dıyımm coook karın agrım var adet olcam bnce cıkıyorm da su torbası koyuyım barıı ılac da ıcemıom uzanıyım bıraz bebegımAnnnemmmmm pazartesiye az kaldıı kuzumm Ay inşalalh yaradanım nasip eder bebek sizede artık yüzünüz güler
Canım enn içten dileklerimde istiyorum senın hamile olmanı
Olmassan da canım sağolsun de geç annem daha 23 yaşındasın 30 kadar yolun var çıtır karı
7de yemek yediydik ben gene acuktum ne yesemki acabaa :26:soslu spagetti çekti canım ama bu saatte ağır olur o şimdi aperatif yemem lazım spagettimide yarına yaparım kocişim nöbetçi nasılsa
gecen hafta idrar testi yapmıştım ama çıkmamıştı..kanda bu hafta salı gunu çıktı.perşembe gunude idrar testini yaptım.içimde kalmasın dedim çıktı
ben çıkıyorum hatunlar..çok öpüldünüz ..
kızlar selammm bugün dr daydık:) minnakım 2700 olmuş maşallahhh... dr erkende olsa doğabilir 2500 ü geçti bundan sonra hiçbir sıkıntı olmaz Allah ın izniyle dedi... kontrollerimiz haftada 1 e düştü, sancım 30 larda çıktı yani erken doğumdan eser yok benim belki erken olurda sezeryandan yırtarım hayallerimde suya düştü:) normalde 37 de alırım diyordu ama herşey yolunda olduğu için 39 a kadar bekleyeceğiz ve doğum tarihimi 15 ocak olarak söyledi...3500 garanti kilo olarakda fazlasını bilemezmişizz kızımın birsürü resmini aldık koca dudaklım benim çook tatlı maşallahhhhh
bu arada dr iğne dozumu da düşürdü günde 1 olarak... doğuma yakın azaltmamız lazım dozun çok yüksek dedi,doğumdan sonrada 1 ay kadar kullanmam gerekiyomuş..yaa pıhtılı kızlarçok erken diilmi dozu azaltmak için sizce? içim huzursuz benim bırakıcam ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?