Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

taze hamiş nasılsın? duygularınızı alalım

iyiyim bitanem : ) şuan hiçbişey hissetmiyorum desem..içimde bi heyecan var ama bi yandanda garip bi korku...bişey olcakmı herşey yolunda gitmcekmi diye..
dediğim gibi daha ultrasonda görmedim salı gunu nasip olursa görcem..kaç haftalık onu bile bilmiyorum gerçi değerim ilk 123 çıktı..2 gün sonra 300 çıktı..çok şükür o iki günlük süreci atlattım .2-3 haftalık falandır..ama geç döllenme çünkü satım 2 kasım ve ona göre hesaplarsak 6 haftalık hatta 7 haftalık oluyo..çok şükür o iki günlük süreci atlattım .. doktorla görüşemedim telden öğrendim sonucu..bide ultrasonda görürsem Allahın izniyle ozaman tam anlamıyla oh be dicem..
ammaa kan testiyle yetinmedim o iki çizgiyide gördüm uhteydi içimde : D

amin canım tedaviylemi oldu yoksa doğal yoldan mı:26::26::26::26:

canım tedaviyi bırakmıştım..kasımda adetimin 6.günü falan soğan suyuna başlamıştım..vesile oldu işte..zaten burda doktorada tedavi için gitmiştim..ama yinede kan testi yapalım öyle dedi..anlican hiç ummadığım anda mucize gibi oldu..: )

yap canım tabi idrarıda ben hatıra olarak saklıyom vallaa iyi olmuş yaptığın benim 38.günümde 1905ti canım 20.günümde yumurtlamıştım ondan sonra 18.günümdü katlana katlana birden gidiyo zaten kalp atışlarınıda bi duysan rahatlarsın zaten insan hep korkuyo kuzum ben bile her muayeneye gidişimde hayla sağlıklımı yaşıyomu bişiisi varmı diye korkuyom bazen :26: allah evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin

evet aynen öyle..ayy ogunlerde gelsin inşallah..

sendemi soğan kürüyle hamiş kaldıın soğan cücükleri oldu bizimki desenee

7de yemek yediydik ben gene acuktum ne yesemki acabaa :26: soslu spagetti çekti canım ama bu saatte ağır olur o şimdi aperatif yemem lazım spagettimide yarına yaparım kocişim nöbetçi nasılsa

Son düzenleme:
oyy onuda görürsün bebğim allah sana nasp etti ya gerisi teferruat yavrum

Gez tabi yaa

Bende napayım aldım geriye alex i evede yapmıyor artık alıştırdık şükür . Geçinip gidiyoruz vallah annemler taşınıyor yarın oraya gitcem Yeni evi grcem odamı toparlıcam Sona hafsalı gunu evimi temizlicm hafta sonua annemler taşıncak onlara yardımmca gitcem. Sonra bizimkşiyle yılbaşı alışverişine gitcem Böyle işte

evet cnm hiç kilo almıyomuş gibi geliyodu şimdi her hafta büyüdüğünü görüyorum zaman çabuk geçiyo,sen hastane filan ayarladınmı?

kız insan ilk idrar yapar senin tam tersi olmuş:) sakla o bebeğinin kanıtı

o zaman bismillah deyip alacaksın yapacak bişey yok:)

canım cok sıkılıyoo bugun ya kızlarr pazartesı olaydı ıyıydıııı

ben haberı verıp gırmem bnce bı daha cnm hısleerım benı yanıltmaz..
Annnemmmmm pazartesiye az kaldıı kuzumm Ay inşalalh yaradanım nasip eder bebek sizede artık yüzünüz güler

Canım enn içten dileklerimde istiyorum senın hamile olmanı

Olmassan da canım sağolsun de geç annem daha 23 yaşındasın 30 kadar yolun var çıtır karı

kuzuum ben ustume dusenı yaptımm zamanı geldyse olmustur allahım hayırlısı neyse onu versın artık ne dıyımm coook karın agrım var adet olcam bnce cıkıyorm da su torbası koyuyım barıı ılac da ıcemıom uzanıyım bıraz bebegım

allaha emanet olun kızlar..

gecen hafta idrar testi yapmıştım ama çıkmamıştı..kanda bu hafta salı gunu çıktı.perşembe gunude idrar testini yaptım.içimde kalmasın dedim çıktı

ben çıkıyorum hatunlar..çok öpüldünüz ..

iyi yapmışsın canım içinde kalacağına
hadi güle güle öptüm.

begümcüm geçmiş olsun canım dinlenince geçer inş.o ağrı

Maasallahh eysanimizaaaaaaa sen o kadarda rahat olma basakada boyle giderse 42 haftaya olur demisti doktor
Ama bir gece ansizin suyu patladi ignenin dozu erkenmi bilemedim pihtili karilara bir sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…