Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Maasallahh eysanimizaaaaaaa sen o kadarda rahat olma basakada boyle giderse 42 haftaya olur demisti doktor
Ama bir gece ansizin suyu patladi ignenin dozu erkenmi bilemedim pihtili karilara bir sor

valla doğru diyosun da ne bileyim hiç ağrı sızı yok ya ondan böyle bi gevşedim bende:))

yaa ne biliim korkuyom almaya güvenilirmi site bilemedim :18::26: evet canım herşeyimiz tamamlandı bundan sonra hızla büyüycek benim yavrumda daha zevkli geçcektir tekmükleriylee bayaa uslu gibi ama benimki yaa 900 küsür falan heralde şimdi oldukça hafif tekmeleri henüz çokta nadir hareket ediyo yemek tatlı yiyince falan genelde anca bide böle baloncuk patlaması gibi çoğu hareketleri :26: normaldir dimi şimdilik ne zaman daha güçlü hissetcem yaa büyüsün biran öncee yaa memlekette devlette doğurcam orda bi doktor var çok iyi ama hastasıda felaket çok normal olursa doğumuma girebilirmi bilmiyom oyüzden :26:

kuzu bişii sorcam annemler falan dedinde sefgulünle beraber yaşadığını biliyolarmı aynı şehirdemisiniz annenlerle? bide okuyonuzmu ikinizde naapıyonuz canım evlülük düşünmediğinizden sordum? :26:

canım bi yerden sonra artık tekme filan atamıyo yeri daraldığı için ama hareket edince hissediyosun, mesela sürekli bi tarafı şişiriyo bizimki bugün dr a sordum o neresi diye poposu dedi popoyu ittirdikçe ben hissediyorum ama dediğim gibi tekme filan nadir oluyo artık... ayarla canım gider gitmez hastaneyi dr la da önceden bi konuşursun gerekirse, sonra aniden doğum olur filan bilmediğin dr a kalma

kuzu bişii sorcam annemler falan dedinde sefgulünle beraber yaşadığını biliyolarmı aynı şehirdemisiniz annenlerle? bide okuyonuzmu ikinizde naapıyonuz canım evlülük düşünmediğinizden sordum? :26:
evet sevgilimle beraber yaşadıgımı biliyorlar 2 senedir brlikte yaşıyoruz. Aynı şehirdeyiz otobüsle 40 dk metroya 10 dk yol .

Ben açıktan okuyorum lise bitiricem ehliyet için. Yoksa seneye kendime bir dükkan kuaför , bujıteri tarzı birşey açıcam açıcaz

Evlilik düşünmediğimiz kim söylediki :26:

yok kuzum bayramda memleketteydim ozaman gittim hem muayeneye hemde doktor seçmeye cidden iyi doktorum düşün o gün için sırf 100 küsür hastası vardı adam öğlen yemeğe bile gitmedi hastaları için öyle yaani hmm belki benimde dötü dönüktür şu sıralar çok tekme olmuyo gibi :26: uslu benim oğluş yaa tembelde galiba biraz bide babasına oyun yapıyo sıpa babası yanımda olmadımmı uyudummu falan oynuycağı tutuyo babası ne zaman elini koysa öncesinde hareketli bile olsa duruyo dicem zaten girebilirse girsin doğuma çatı falan açılmazsa mecbur sezeryana alırlar falan lazım doktor :26::18::18:

hmm anladım canım biliyolarsa iyi bari ne biliim evlensek evlenirizde evlilik daha düşünmüyoz dedin diye hatırlıyomda sanki ondan sordum yaşta 19-21 falan gibi bişiidi dimi sanki yanlışmı hatırlıyom yoksa? :26: gençsiniz daha nasılsa

olabilir sırtı karnına dönükse tepikleri hissetmiyosundur... arada bir ben burdayım desin yeter caım

Yok ben istesem yarın evleniriz o istiyorda benim için daha vakti var dedim.

benim yaşım 18

Genciz elbette evlilik için gennçliğin geçmesini beklemiyorum ama şuan için doğru zaman değil benim için. O dünden razı biz Rölleri değişmişiz Ya bana evlenme telfi ettide ebn ya şey tamam ama daha değil çook zamn geçsin felan dedim Garibim kaldı öyle sonra bastı kahkayaı ne desin el mahkum tamam dicek

hıhyimezsen yeme aç kalsın bebende sabaha kadar bende 2 tane hıyarla bi parça ekmek yedim zati kan ilacımı içtim şimdide yatarkende ballı sütümü içerim heralde oda sabaha kadar acıktırmasın diyee

valla makarna yapmasamda baya abur cubur yedim cnm onuda acıktıgımdan diil zati öyle duyunca bi canım çekti :))

evlilik için çok gençsin daha canım zaten normal düşünmemen

evlilik için çok gençsin daha canım zaten normal düşünmemen
allah kısmet ederse okulum bitsin işimi elime alayım ayaklarımın üstünde durayım allahım kısmet ederse Ozman evlenirim. Ben zaten şu topikte kala kala bu gidişle seneye bile evlenirim diyorum kendi kendime Ben zaten çok ananannç bir kızım bir annelik vardır üstümde herkeze anne şefkati ağzını yüzü silmeler onlar doysun da ben mühim değilimler felan

olabilir sırtı karnına dönükse tepikleri hissetmiyosundur... arada bir ben burdayım desin yeter caım

valla makarna yapmasamda baya abur cubur yedim cnm onuda acıktıgımdan diil zati öyle duyunca bi canım çekti :))

dimi arada hatırlatsın kendini hımm iyi bakalım ye tabi kuzum yarasın fıstığaa

ha doğru 18din acele etme tabi canım kendini hazır hissettiğinde en güzeli ah yazık olmuş onada bozulmuştur kesin

valla sen burda dura dura evlenir evlenmez çocuk düşünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…