Maasallahh eysanimizaaaaaaasen o kadarda rahat olma basakada boyle giderse 42 haftaya olur demisti doktor
Ama bir gece ansizin suyu patladiignenin dozu erkenmi bilemedim pihtili karilara bir sor
evet cnm hiç kilo almıyomuş gibi geliyodu şimdi her hafta büyüdüğünü görüyorumzaman çabuk geçiyo,sen hastane filan ayarladınmı?
kız insan ilk idrar yapar senin tam tersi olmuş:) sakla o bebeğinin kanıtı
o zaman bismillah deyip alacaksın yapacak bişey yok:)
oyy onuda görürsün bebğim allah sana nasp etti ya gerisi teferruat yavrum
Gez tabi yaa
Bende napayım aldım geriye alex ievede yapmıyor artık alıştırdık şükür . Geçinip gidiyoruz vallah annemler taşınıyor yarın oraya gitcem Yeni evi grcem odamı toparlıcam Sona hafsalı gunu evimi temizlicm hafta sonua annemler taşıncak onlara yardımmca gitcem. Sonra bizimkşiyle yılbaşı alışverişine gitcem Böyle işte
yaa ne biliim korkuyom almaya güvenilirmi site bilemedim :18::26: evet canım herşeyimiz tamamlandı bundan sonra hızla büyüycek benim yavrumda daha zevkli geçcektir tekmükleriyleebayaa uslu gibi ama benimki yaa 900 küsür falan heralde şimdi oldukça hafif tekmeleri henüz çokta nadir hareket ediyo yemek tatlı yiyince falan genelde anca bide böle baloncuk patlaması gibi çoğu hareketleri :26: normaldir dimi şimdilik ne zaman daha güçlü hissetcem yaa büyüsün biran öncee yaa memlekette devlette doğurcam orda bi doktor var çok iyi ama hastasıda felaket çok normal olursa doğumuma girebilirmi bilmiyom oyüzden :26:
oyyyy spagettiiicanım çekti
gel beraber yapalımda yiyelim iki dombili göbekli olarak iyice şişirek göbeklerimizi
evet sevgilimle beraber yaşadıgımı biliyorlar 2 senedir brlikte yaşıyoruz. Aynı şehirdeyiz otobüsle 40 dk metroya 10 dk yol .kuzu bişii sorcam annemler falan dedinde sefgulünle beraber yaşadığını biliyolarmı aynı şehirdemisiniz annenlerle? bide okuyonuzmu ikinizde naapıyonuz canım evlülük düşünmediğinizden sordum? :26:
canım bi yerden sonra artık tekme filan atamıyo yeri daraldığı için ama hareket edince hissediyosun, mesela sürekli bi tarafı şişiriyo bizimki bugün dr a sordum o neresi diye poposu dedipopoyu ittirdikçe ben hissediyorum ama dediğim gibi tekme filan nadir oluyo artık... ayarla canım gider gitmez hastaneyi dr la da önceden bi konuşursun gerekirse, sonra aniden doğum olur filan bilmediğin dr a kalma
evet sevgilimle beraber yaşadıgımı biliyorlar 2 senedir brlikte yaşıyoruz. Aynı şehirdeyiz otobüsle 40 dk metroya 10 dk yol .
Ben açıktan okuyorum lise bitiricem ehliyet için. Yoksa seneye kendime bir dükkan kuaför , bujıteri tarzı birşey açıcam açıcaz
Evlilik düşünmediğimiz kim söylediki :26:
bu satten sonra yemem gaza getirme beni
yok kuzum bayramda memleketteydim ozaman gittim hem muayeneye hemde doktor seçmeye cidden iyi doktorum düşün o gün için sırf 100 küsür hastası vardı adam öğlen yemeğe bile gitmedi hastaları içinöyle yaani hmm belki benimde dötü dönüktür şu sıralar çok tekme olmuyo gibi :26: uslu benim oğluş yaa tembelde galiba biraz bide babasına oyun yapıyo sıpa babası yanımda olmadımmı uyudummu falan oynuycağı tutuyo babası ne zaman elini koysa öncesinde hareketli bile olsa duruyo dicem zaten girebilirse girsin doğuma çatı falan açılmazsa mecbur sezeryana alırlar falan lazım doktor :26::18::18:
Yok ben istesem yarın evleniriz o istiyorda benim için daha vakti var dedim.hmm anladım canım biliyolarsa iyi bari ne biliim evlensek evlenirizde evlilik daha düşünmüyoz dedin diye hatırlıyomda sanki ondan sordum yaşta 19-21 falan gibi bişiidi dimi sanki yanlışmı hatırlıyom yoksa? :26: gençsiniz daha nasılsa
hıhyimezsen yeme aç kalsın bebende sabaha kadarbende 2 tane hıyarla bi parça ekmek yedim zati kan ilacımı içtim şimdide yatarkende ballı sütümü içerim heralde oda sabaha kadar acıktırmasın diyee
Yok ben istesem yarın evleniriz o istiyorda benim için daha vakti var dedim.
benim yaşım 18
Genciz elbette evlilik için gennçliğin geçmesini beklemiyorum ama şuan için doğru zaman değil benim için. O dünden razı biz Rölleri değişmişizYa bana evlenme telfi ettide ebn ya şey tamam ama daha değil çook zamn geçsin felan dedim Garibim kaldı öyle sonra bastı kahkayaı ne desin el mahkum tamam dicek
allah kısmet ederse okulum bitsin işimi elime alayım ayaklarımın üstünde durayım allahım kısmet ederse Ozman evlenirim. Ben zaten şu topikte kala kala bu gidişle seneye bile evlenirim diyorum kendi kendimeevlilik için çok gençsin daha canım zaten normal düşünmemen
olabilir sırtı karnına dönükse tepikleri hissetmiyosundur... arada bir ben burdayım desin yeter caım
valla makarna yapmasamda baya abur cubur yedim cnm onuda acıktıgımdan diil zati öyle duyunca bi canım çekti :))
Yok ben istesem yarın evleniriz o istiyorda benim için daha vakti var dedim.
benim yaşım 18
Genciz elbette evlilik için gennçliğin geçmesini beklemiyorum ama şuan için doğru zaman değil benim için. O dünden razı biz Rölleri değişmişizYa bana evlenme telfi ettide ebn ya şey tamam ama daha değil çook zamn geçsin felan dedim Garibim kaldı öyle sonra bastı kahkayaı ne desin el mahkum tamam dicek
ha doğru 18din acele etme tabi canım kendini hazır hissettiğinde en güzeliah yazık olmuş onada bozulmuştur kesin
bozulmazmı ama aldım gönlünü Allah her kıza gelinlik giymeyi telli duvaklı gelin olmayı nasip etsin
allah kısmet ederse okulum bitsin işimi elime alayım ayaklarımın üstünde durayım allahım kısmet ederse Ozman evlenirim. Ben zaten şu topikte kala kala bu gidişle seneye bile evlenirim diyorum kendi kendimeBen zaten çok ananannç bir kızım bir annelik vardır üstümde herkeze anne şefkati ağzını yüzü silmeler onlar doysun da ben mühim değilimler felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?