iyiyim kız biraz burnum akıyor sadece,kıcamda işe gitti bugün onun daha tam geçmedi...
sevinç ne pişiriyon kız,ben tavuk suyuna pirinç çırbası yaptım bol naneli ekşili,ohhhyanına ne yapsamki acabaaa...
çay demlicem şimdi kendime simit te aldım,haydin gelin yiyek,içekzobada yanıyorrr.....................
he kız kazan gevreği ben onu seviyorumm sendemi onu seviyon yosammmdemek orda yok pastana simidimi var ben onu heç sevmiyom..
kızlar test yaptım sonuç 1 hamile olmadığım kesinleşti yani hakkımızda hayrlısı
kızlar bu akşama naneli tel şehriye çorbası zeytinyağlı biber dolması ve kabak tatlısı yaptım bunlarda resimleri kabak tatlısını fındıkla süsledim fındıklı ve fındıksız resimlerinide çektim
Eki Görüntüle 583806 Eki Görüntüle 583829 Eki Görüntüle 583827 Eki Görüntüle 583836
evet sevgilimle beraber yaşadıgımı biliyorlar 2 senedir brlikte yaşıyoruz. Aynı şehirdeyiz otobüsle 40 dk metroya 10 dk yol .
Ben açıktan okuyorum lise bitiricem ehliyet için. Yoksa seneye kendime bir dükkan kuaför , bujıteri tarzı birşey açıcam açıcaz
Evlilik düşünmediğimiz kim söylediki :26:
evet kuzumla erken kalkmısız mercımek yap canm bencekızlaar günaydııınbugün erkenciyiz begümle biz sabah 7:45te kalktım wcye sıpam uyutmadı sonra açım anne diye kalktım mama hazırladım kocişimle kahvaltı yaptık nöbete uğurladım onu ama sabaha kadar yalnızım anlıycağınız ühüüüü nasıl geçcek acabaa koca gün bi başımaa :26: yarına yemek yapiim diyom ne yapsam acabaa geçen günden haşlanmış kuru fasülyem var belkim onun yemeğini yaparım yanına bulgur pilavı yapsam çorba ne gider acabaa yanınaa? :26::26: off canımda heç kuru fasülye istemiyoki bugün kendime spagettimi yapcam ama heheh
Oyyyyy maşalllllaaaah cnmmmm ne güzelde gülüyooooooooo darısı başımızaaaa
cnmm tavuk suyuna pirinç çorbası nası oluyomuş o şehriye olmasın:26:benim bildiğim pirinç bi yoğurtlu çorbada olur yaa...bu kazan gevreği ne ki güzel mi kıssbizimde ankarada kızılay simidi meşhurdur ahhh lise yıllarım aklıma geldi simit ayran fix menümüz öğrenci dönerii ayyyyy ne yıllardıııı
cnm üzülme kısmet öbür aylara inşşş
Oooooo süper görünüyoooooama çorbanın şehriyeleri fazla suyu az geldi bana ama öbürleri çook güzel görünüyooooo
anaaa çok şaşırdım kıss iiiiyiiiii bişii demiyolarmışş ama sen ailenle aynı şehirdeysen daha bu yaşta niye ayrı yaşıyosun ki cnmmmm
Güzel bi menü cnmgunaydın canlarrr nasılsınız
salı gunu arkadaslarım gelcek kızlarr menum yetermı bıı cvp atın gırınce bı zahmet
kısır
elmalı kurabıye
pogaca
sıgara boregı
bıde ekler pasta alcam olarmııııı:26::26:
gunaydın canlarrr nasılsınız
salı gunu arkadaslarım gelcek kızlarr menum yetermı bıı cvp atın gırınce bı zahmet
kısır
elmalı kurabıye
pogaca
sıgara boregı
cnm bence bide şöylee salata tarzı bişiii yap makarna salatası yada yoğurtlu cevizli havuç gibi bişey...ellerine sağlııkbende gelebilir miyiiiiim:26:
gel canım
kısır var dıye bıde gerek gormemıstım bıde makarna salatası yaparımdıger dedıgını bılmıyrmm
polyyy benım herıfde carsıya ındyde hala gelmedı bend eyanlızım kuzum gel yanıma
kuuuzuucummmmmmmmmmmmmmmmmkuzucuuuuum son 1 gün desinbugünde geçsin yarın belli olcak dimiii:18::18:saat birde hadi hayırlısı bakalııııım cnm beniim
evet kuzumla erken kalkmısız mercımek yap canm bence
gunaydın hayırlı pazarllar canlarımmmm
kuzum onları yesem 2 gun yemem hee masallahhkız kuru fasülyenin yanına mercimek olurmu hiiç ikiside bakliyat ve gaz yapıyoohamiş kalırsan düzenli vitaminli beslenmeyle alacağın çook ders var bizden sabah güselce kahvaltımızı yaptık sonra uyudum kalkınca dün canım spagetti çektiydi onu yaptım kış salatası (havuç,kara lahana marul salatası) yaptım bide yarına etli kuru fasülyeyi pişirdim neyse yedik onlardan arkidişimle sonra onlar gitti gene az bi spagettiyle balık ve bu kez çoban salatası yaptım değişik vitamin alıyım diye onları yiyom sonrada daha bunun meyvesi kuru yemişi var geceyede belkim bide kestane yatarkende ballı süt ve tok tutsun diye muz nasıl ama
gunaydın canlarrr nasılsınız
kısır
elmalı kurabıye
pogaca
sıgara boregı
kuzum onları yesem 2 gun yemem hee masallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?