Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Oyyyyy maşalllllaaaah cnmmmm ne güzelde gülüyooooooooo darısı başımızaaaa

he kız kazan gevreği ben onu seviyorumm sendemi onu seviyon yosammmdemek orda yok pastana simidimi var ben onu heç sevmiyom..

cnmm tavuk suyuna pirinç çorbası nası oluyomuş o şehriye olmasın:26:benim bildiğim pirinç bi yoğurtlu çorbada olur yaa...bu kazan gevreği ne ki güzel mi kıssbizimde ankarada kızılay simidi meşhurdurahhh lise yıllarım aklıma geldi simit ayran fix menümüz öğrenci döneriiayyyyy ne yıllardıııı

kızlar test yaptım sonuç 1 hamile olmadığım kesinleşti yani hakkımızda hayrlısı

cnm üzülme kısmet öbür aylara inşşş

Oooooo süper görünüyoooooama çorbanın şehriyeleri fazla suyu az geldi bana ama öbürleri çook güzel görünüyooooo

anaaa çok şaşırdım kıss iiiiyiiiii bişii demiyolarmışş ama sen ailenle aynı şehirdeysen daha bu yaşta niye ayrı yaşıyosun ki cnmmmm

kızlaar günaydııın bugün erkenciyiz begümle biz sabah 7:45te kalktım wcye sıpam uyutmadı sonra açım anne diye kalktım mama hazırladım kocişimle kahvaltı yaptık nöbete uğurladım onu ama sabaha kadar yalnızım anlıycağınız ühüüüü nasıl geçcek acabaa koca gün bi başımaa :26: yarına yemek yapiim diyom ne yapsam acabaa geçen günden haşlanmış kuru fasülyem var belkim onun yemeğini yaparım yanına bulgur pilavı yapsam çorba ne gider acabaa yanınaa? :26::26: off canımda heç kuru fasülye istemiyoki bugün kendime spagettimi yapcam ama heheh

evet kuzumla erken kalkmısız mercımek yap canm bence

gunaydın hayırlı pazarllar canlarımmmm

yok canım bildiğin pirinç ekşili naneli yapıyosun onuda birazda domates rendesi çok güzel oluyor..kazan gevreğide bir simit çeşidi sokak simidi tarzında çok güzel tadı var...

gunaydın canlarrr nasılsınız

salı gunu arkadaslarım gelcek kızlarr menum yetermı bıı cvp atın gırınce bı zahmet

kısır
elmalı kurabıye
pogaca
sıgara boregı

bıde ekler pasta alcam olarmııııı:26::26:

Güzel bi menü cnm
Ekler pastada al tabii
Şimdiden ellerine sağlıkk

Tünaydın kızlarrr
Kuru yufkadan börek yaptım bende kahwaltıya tulum peynirli nefisd olmuşş
Buyrunn beraber yiyelimmm

eee tabi bugün pazar herkes ailesiyle herifiyle zaman geçiriyo..bende annemle biraz önce çıktım biraz yürüdük geldik eve..evde otur otur içim şiştii..

kocamı özledim

cnm bence bide şöylee salata tarzı bişiii yap makarna salatası yada yoğurtlu cevizli havuç gibi bişey...ellerine sağlııkbende gelebilir miyiiiiim:26:

cnm bence bide şöylee salata tarzı bişiii yap makarna salatası yada yoğurtlu cevizli havuç gibi bişey...ellerine sağlııkbende gelebilir miyiiiiim:26:

gel canım

kısır var dıye bıde gerek gormemıstım bıde makarna salatası yaparım dıger dedıgını bılmıyrmm

polyyy benım herıfde carsıya ındyde hala gelmedı bend eyanlızım kuzum gel yanıma

Kızlarr napıyosunuuzbizde her pazar olduğu gibi geç kalktık geç kahvaltı gazete dergi keyfi kahve keyfi derken akşam oldu....şimdide kociş beni yemeğe götürcekkbanyo ediyooo hazırlanmasını beklerken size bi bakiim dedim

kuzucuuuuum son 1 gün desinbugünde geçsin yarın belli olcak dimiii:18::18:saat birdehadi hayırlısı bakalııııım cnm beniim

evet kuzumla erken kalkmısız mercımek yap canm bence

gunaydın hayırlı pazarllar canlarımmmm

kız kuru fasülyenin yanına mercimek olurmu hiiç ikiside bakliyat ve gaz yapıyoo hamiş kalırsan düzenli vitaminli beslenmeyle alacağın çook ders var bizden sabah güselce kahvaltımızı yaptık sonra uyudum kalkınca dün canım spagetti çektiydi onu yaptım kış salatası (havuç,kara lahana marul salatası) yaptım bide yarına etli kuru fasülyeyi pişirdim neyse yedik onlardan arkidişimle sonra onlar gitti gene az bi spagettiyle balık ve bu kez çoban salatası yaptım değişik vitamin alıyım diye onları yiyom sonrada daha bunun meyvesi kuru yemişi var geceyede belkim bide kestane yatarkende ballı süt ve tok tutsun diye muz nasıl ama

Son düzenleme:
kuzum onları yesem 2 gun yemem hee masallahh

kız kısır varya bide ne uğraşcan makarna salatasınaa uğraşma kuzum çok yorma kendini poğaça yada sigara böreğinden birini bilemde yapmasan olur hattaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…