Cok guzel canim yeterli bir menu bende gelecemgunaydın canlarrr nasılsınız
salı gunu arkadaslarım gelcek kızlarr menum yetermı bıı cvp atın gırınce bı zahmet
kısır
elmalı kurabıye
pogaca
sıgara boregı
bıde ekler pasta alcam olarmııııı:26::26:
selammmmm
canlarım napıyonuz.ben uzandım soba yanıyo sıcacık ... Ama cok kotuyum.aglamak ıstıyorum.yaa annemler sureklı bıseler ye dıyolar.tok bıle olsan gordugun seyden 1 kasık al dıyolar.meyvemı sutumu yogurdumu yıyorum.sanırım kılo alıcam psıkolojısı var ısın ıcınde..annem bugun gozume daha ıyı geldın dedı ne var bunda dıceksınız ama ben psıkolojık olarak kılo lafına uyuz oluyorum..heralde vucudumda degısıklıklıkler oluyo.yapım farklılasıyo..yaa ben antebe geldım gelelı benımkıyle dogru duzgun konusamadım..yaa sınırlerım allak bullak..bugun koydeydı aksama kadar konusamadık.ben mutlulugumu paylasmak ıstıyorum heyecanla arıca anı beklıyorum ama yokk..cok yalnız hıssedıyorum kendımı yaa cok farklı bı ruh halı ıcındeyımm
canım hamilelerin canlarının herşeyi çektiğini düşünüyolar,sen bakma millet ne derse dersin canın istemiyosa yeme gereksiz yere durup duruken iştahını artma... bende çok karşıyım neymiş hamileymişim ne görürsem yicekmişim yok böyle bişey yaa... çok nadir aşerdim o an istediğim şeyi yedim,ama sırf nefis çeker diye de canım istemeden herşeye atlamadım... vücudunda da değişiklikler mutlaka olacak daha başındasın, o göbek byüyünce neler çıkacak ama sonunda herşey eski haline dönecekcanlarım napıyonuz.ben uzandım soba yanıyo sıcacık ... Ama cok kotuyum.aglamak ıstıyorum.yaa annemler sureklı bıseler ye dıyolar.tok bıle olsan gordugun seyden 1 kasık al dıyolar.meyvemı sutumu yogurdumu yıyorum.sanırım kılo alıcam psıkolojısı var ısın ıcınde..annem bugun gozume daha ıyı geldın dedı ne var bunda dıceksınız ama ben psıkolojık olarak kılo lafına uyuz oluyorum..heralde vucudumda degısıklıklıkler oluyo.yapım farklılasıyo..yaa ben antebe geldım gelelı benımkıyle dogru duzgun konusamadım..yaa sınırlerım allak bullak..bugun koydeydı aksama kadar konusamadık.ben mutlulugumu paylasmak ıstıyorum heyecanla arıca anı beklıyorum ama yokk..cok yalnız hıssedıyorum kendımı yaa cok farklı bı ruh halı ıcındeyımm
hakkaten idrar testleri oyun oynamış sana... hiçde söylüyomu bak böyle bişey var diyeKizlar ben bugun kirmizi karti yedim iki gun gecikmeli olarak.
Neyse basima gelen olayi anlatayim.
Cuma gunu adet gunumdu kirmizilar gelmeyince test yaptim
Aninda ikinci cizgi silikte olsa cikti ewde bir test daha vardi baska marka
Onuda yaptim ondada ikinci cizgi silik olarak cikti beklemeden
Biz pihtili oldugumuz ve igneye hemen baslamamiz gerektigi icin
Kan testi yaptirdim 0.100 cikmasinmi sokkkk
Ewe geldim c.tesi sabah ilk idrarla tekrar yaptim negatif cikti
Ve bugun kirmizilar geldi saka gibi idrar testlerine guvenim kalmadi valla.
Mandalinaaaaaanapiyonnnn
canım hamilelerin canlarının herşeyi çektiğini düşünüyolar,sen bakma millet ne derse dersin canın istemiyosa yeme gereksiz yere durup duruken iştahını artma... bende çok karşıyım neymiş hamileymişim ne görürsem yicekmişim yok böyle bişey yaa... çok nadir aşerdim o an istediğim şeyi yedim,ama sırf nefis çeker diye de canım istemeden herşeye atlamadım... vücudunda da değişiklikler mutlaka olacak daha başındasın, o göbek byüyünce neler çıkacak ama sonunda herşey eski haline dönecekdurup duruken bunalıma girme şimdi kızzzzz
hakkaten idrar testleri oyun oynamış sana... hiçde söylüyomu bak böyle bişey var diyeneyse canım zaten bizim en ufak şüphede direk kan yaptırmamız lazım...
meyve yiyorum kızzz mandalinada var.sen napıyonnn
Kizzzzz zaten igne yuzunden mecbur yaptiriyom dr gunun gecmesin fazla dikkat et diyor yoksaaa sallarim bir hafta
Hayirlisi bakak
sen sabırlı hatunsun beklersin.... hadi inşallah önümüzdeki ay gelir kızın
ben meyvemi yidim kocam nezle gibi ona nane limon yaptim icti uyudular olisle
Bende tv izliyom ben bilmem esim bilir ve merhaba hayat
birsennnnnn napıyon sennnn
evet yaa bayadır gözükmüyo bi sıkıntısı yoktur inş.Basak en son ege yi asiya goturecekti o zamandan beri yok
evet o da güzel olur ama kız daha iyi olmazmı yaaerkek e de raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?