Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar ben bugun kirmizi karti yedim iki gun gecikmeli olarak.
Neyse basima gelen olayi anlatayim.
Cuma gunu adet gunumdu kirmizilar gelmeyince test yaptim
Aninda ikinci cizgi silikte olsa cikti ewde bir test daha vardi baska marka
Onuda yaptim ondada ikinci cizgi silik olarak cikti beklemeden
Biz pihtili oldugumuz ve igneye hemen baslamamiz gerektigi icin
Kan testi yaptirdim 0.100 cikmasinmi sokkkk
Ewe geldim c.tesi sabah ilk idrarla tekrar yaptim negatif cikti
Ve bugun kirmizilar geldi saka gibi idrar testlerine guvenim kalmadi valla.

canlarım napıyonuz.ben uzandım soba yanıyo sıcacık ... Ama cok kotuyum.aglamak ıstıyorum.yaa annemler sureklı bıseler ye dıyolar.tok bıle olsan gordugun seyden 1 kasık al dıyolar.meyvemı sutumu yogurdumu yıyorum.sanırım kılo alıcam psıkolojısı var ısın ıcınde..annem bugun gozume daha ıyı geldın dedı ne var bunda dıceksınız ama ben psıkolojık olarak kılo lafına uyuz oluyorum..heralde vucudumda degısıklıklıkler oluyo.yapım farklılasıyo..yaa ben antebe geldım gelelı benımkıyle dogru duzgun konusamadım..yaa sınırlerım allak bullak..bugun koydeydı aksama kadar konusamadık.ben mutlulugumu paylasmak ıstıyorum heyecanla arıca anı beklıyorum ama yokk..cok yalnız hıssedıyorum kendımı yaa cok farklı bı ruh halı ıcındeyımm

Kuzumm kilo alma psikolojisine takilirsan simdiden halin vahim Allah korusun bilinc altina yerlesip vucut gebeligi sonlandirir reddeder bebegini sew hamileligini sew vucudunda degisiklikler oldukca elini karnina koy bebeeni dusun onu sana getirecek bu degisiklikler
Bugunleri ne kadaar bekledin o yuzden sakin bu psikolojilere girme tabiki kilo alacan gobek deel o bebek borumu
Hamislik boyle insani degisik ruh hallerine sokar kocan yaninda olmadigi icin hala sokta bence soku atlatamadi sen sakin ol
Bebegini dusun gerisini salla

canım hamilelerin canlarının herşeyi çektiğini düşünüyolar,sen bakma millet ne derse dersin canın istemiyosa yeme gereksiz yere durup duruken iştahını artma... bende çok karşıyım neymiş hamileymişim ne görürsem yicekmişim yok böyle bişey yaa... çok nadir aşerdim o an istediğim şeyi yedim,ama sırf nefis çeker diye de canım istemeden herşeye atlamadım... vücudunda da değişiklikler mutlaka olacak daha başındasın, o göbek byüyünce neler çıkacak ama sonunda herşey eski haline dönecek durup duruken bunalıma girme şimdi kızzzzz
hakkaten idrar testleri oyun oynamış sana... hiçde söylüyomu bak böyle bişey var diye neyse canım zaten bizim en ufak şüphede direk kan yaptırmamız lazım...

Kizzzzz zaten igne yuzunden mecbur yaptiriyom dr gunun gecmesin fazla dikkat et diyor yoksaaa sallarim bir hafta
Hayirlisi bakak

ben meyvemi yidim kocam nezle gibi ona nane limon yaptim icti uyudular olisle
Bende tv izliyom ben bilmem esim bilir ve merhaba hayat

kadın fenalaştı yaa bende ben bilmem eşim biliri izliyorum...sevinç yaaaa yarın iş yok psikolojisi ne kadar güzelmiş ama yinede erken yatarım düzenim bozulmasın dimi

merhaba kızlar. benim günüm geçti 4 gündür gelen giden yok gerçi geçen aylarda da gecikmişti ama bu ay göğüslerim fena halde sızlıyo,3 gündürde kasıklarım ağrıyo bunlar neyin habercisi kızlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…