merhaba kızlar. benim günüm geçti 4 gündür gelen giden yok gerçi geçen aylarda da gecikmişti ama bu ay göğüslerim fena halde sızlıyo,3 gündürde kasıklarım ağrıyo bunlar neyin habercisi kızlar yaaa
kadın fenalaştı yaa bende ben bilmem eşim biliri izliyorum...sevinç yaaaa yarın iş yok psikolojisi ne kadar güzelmişama yinede erken yatarım düzenim bozulmasın dimi
sanırım istediğim bebek arabasını buldum bide gerçeğini görüp öyle karar vericem kırmızı alcam renginide sizce nasıl kızlar
Kanz Çift Yönlü Travel Bebek Arabası Puset Set GittiGidiyor'da 71875900
burdada videosu var güzelce anlatmış
Kanz KZ-650 Çift Yönlü Travel Sistem Lüx Bebek Arabası Puset New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
bak alistin bile tabii duzenini bozma ohhh pijama ustunde sabah ewde dolasmasi super bu gunlerin tadini cikar
Uykusuz geceler seni bekliyor
günün geçtiyse neden bekliyosunki patlat bi idrar testi:) hadi hayırlısı umarım hamilesinidir
Kizlar ben bugun kirmizi karti yedim iki gun gecikmeli olarak.
Neyse basima gelen olayi anlatayim.
Cuma gunu adet gunumdu kirmizilar gelmeyince test yaptim
Aninda ikinci cizgi silikte olsa cikti ewde bir test daha vardi baska marka
Onuda yaptim ondada ikinci cizgi silik olarak cikti beklemeden
Biz pihtili oldugumuz ve igneye hemen baslamamiz gerektigi icin
Kan testi yaptirdim 0.100 cikmasinmi sokkkk
Ewe geldim c.tesi sabah ilk idrarla tekrar yaptim negatif cikti
Ve bugun kirmizilar geldi saka gibi idrar testlerine guvenim kalmadi valla.
belki uykucu olacak bebeğim belli mi olurgerçi 2 saatte bir emzirmek lazım dimi
sağol canım inşallahhhh... geçen aylarda da gecikmiştim hemen ümitlenmek istemedim sonrası hüsran oluyo diyeeee
aaa kötü olmuş yaa ümitlendirmiş boş yere seni :26:neyse canım başka sefere inşallah
heee eminim oyle olurrrr avut kendini saat basi emen bebekler var 15 dk emse gaziydi derken 20 dk 40 dk boslugun olur
Sonra yine dongu baslar
yaa canım en kötüsünü neden düşünüyoruz, benim yeğenimi biz 3 ay sussun diye arabayla gezdirdik sürekli biliyorum yani ağlak bebek nasıl oluyoama yatağa yatırınca kendi kendine susup uyuyanlarıda biliyorum aman kısmet Allah bilir nasıl vereceğini ben iyisini düşünüyorum:))
canlarım napıyonuz.ben uzandım soba yanıyo sıcacık ... Ama cok kotuyum.aglamak ıstıyorum.yaa annemler sureklı bıseler ye dıyolar.tok bıle olsan gordugun seyden 1 kasık al dıyolar.meyvemı sutumu yogurdumu yıyorum.sanırım kılo alıcam psıkolojısı var ısın ıcınde..annem bugun gozume daha ıyı geldın dedı ne var bunda dıceksınız ama ben psıkolojık olarak kılo lafına uyuz oluyorum..heralde vucudumda degısıklıklıkler oluyo.yapım farklılasıyo..yaa ben antebe geldım gelelı benımkıyle dogru duzgun konusamadım..yaa sınırlerım allak bullak..bugun koydeydı aksama kadar konusamadık.ben mutlulugumu paylasmak ıstıyorum heyecanla arıca anı beklıyorum ama yokk..cok yalnız hıssedıyorum kendımı yaa cok farklı bı ruh halı ıcındeyımm
anladım canım kendini dinle geçen aylardan farklı bişi hissediyosan vardır
merhaba kızlar. benim günüm geçti 4 gündür gelen giden yok gerçi geçen aylarda da gecikmişti ama bu ay göğüslerim fena halde sızlıyo,3 gündürde kasıklarım ağrıyo bunlar neyin habercisi kızlar yaaa
güzelmişşşşş
Heee testte pozitif cikmasaydi kan testinin negatif olmasi beni sokk etmezdi
Elimde iki pozitif idrar testi bir tane negatif kan testi saka gibi.
Neyse haktan hayirlisi
kuzum ağrıların normalinden çoksa hamiş olabilirsin bencede bi test yap benimde hamile kaldığımda adet zamanımda kasıklarıma çok fenaa ağrı girip girip çıkıyodu arada 5.gün testimi yaptım ve pozitifti seninde yapma zamanın gelmiş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?