Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günün geçtiyse neden bekliyosunki patlat bi idrar testi:) hadi hayırlısı umarım hamilesinidir

kadın fenalaştı yaa bende ben bilmem eşim biliri izliyorum...sevinç yaaaa yarın iş yok psikolojisi ne kadar güzelmiş ama yinede erken yatarım düzenim bozulmasın dimi

bak alistin bile tabii duzenini bozma ohhh pijama ustunde sabah ewde dolasmasi super bu gunlerin tadini cikar
Uykusuz geceler seni bekliyor

aaa kötü olmuş yaa ümitlendirmiş boş yere seni :26: neyse canım başka sefere inşallah

aaa kötü olmuş yaa ümitlendirmiş boş yere seni :26: neyse canım başka sefere inşallah

Heee testte pozitif cikmasaydi kan testinin negatif olmasi beni sokk etmezdi
Elimde iki pozitif idrar testi bir tane negatif kan testi saka gibi.
Neyse haktan hayirlisi

heee eminim oyle olurrrr avut kendini saat basi emen bebekler var 15 dk emse gaziydi derken 20 dk 40 dk boslugun olur
Sonra yine dongu baslar

yaa canım en kötüsünü neden düşünüyoruz, benim yeğenimi biz 3 ay sussun diye arabayla gezdirdik sürekli biliyorum yani ağlak bebek nasıl oluyo ama yatağa yatırınca kendi kendine susup uyuyanlarıda biliyorum aman kısmet Allah bilir nasıl vereceğiniben iyisini düşünüyorum:))

canım yaa düşündüğün şeye bak kilo en son düşünceğin şey bak bende tedavi sürecinde evlendiğimden beri 5 kilo aldım bide daha şimdiden hamileliğimde 5-6 kilo aldım ama hiç düşünmüyorum gayette güzel gidiyo hamileliğim istediğimi yiyip içiyom helede ben kadar hamileyken 10 15 kilo alanları duyunca şok olmuştum halime şükürler olsun yavrumda sağlıklı e daha ne isterimki yavruna kavuşacaksın inşallah sende kilo alcam diye sakın yememezlik falan etme sadece dengeli az az ve sık ye yeter ohoo sen şimdiden hamiş piskolojisine girmişsin kız sakin ol bak daha adette olmadın belkide hamişsin üzme kendini öyle boş şeylere

kuzum ağrıların normalinden çoksa hamiş olabilirsin bencede bi test yap benimde hamile kaldığımda adet zamanımda kasıklarıma çok fenaa ağrı girip girip çıkıyodu arada 5.gün testimi yaptım ve pozitifti seninde yapma zamanın gelmiş bence

Heee testte pozitif cikmasaydi kan testinin negatif olmasi beni sokk etmezdi
Elimde iki pozitif idrar testi bir tane negatif kan testi saka gibi.
Neyse haktan hayirlisi

evet yaa şaka gibii ama hamiş olsan çokta silik çıkmazdı günün geçmişti sonuçta benim bayaa netti canım ama tabi 5 gün geçmişti bende inatla net çıksın diye beklemiştim nasıl sabrettiysem begüm olsa 100 kere test yapardı heralde

ağrılarım normalinden çok o yüzden heyecanlandım ama ya negatif çıkarsa diye öyle çok korkuyorum ki inşallah hamileyimdir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…