Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abla ınan kıloyu dusunmuyorum ama benı bogmalarınıda ıstemıyorum..onlarda haklı normakde tumgun ac gezsem ses cıkarmam yıne ole yapcam sanıyolar ama ınan duzenlı yıyorum herseyımı acıkıyorım zaten..nebılım bende haklıyım ama..sevıyom abla heo dua okuyom elımı karnıma koyup sankı benı anlıyomus gıbı neler soluyom ona..ınan kılosunda degılım..umrumda degıll yeterkı bebısım saglıklı olsun bıde haklısın kocamdan uzak oldugum ıcın savmasaoan selere takıyorum..haklısın ruh halım garıp..yaaa hatıce krndıne gell hamılelık bı kadının sınırsız oldugu tek zamandır..hep bole derım..bama bakma sacmaladım ıste..bıde bebekımı daha gormedım ya ondanda oluyo..bıdaha bole olmıcak soz..suan hayatımıb enguzel anını yasıyorum..sacmalamanın alemı yok deml

yaa foruma dogru duzgun gıremıyorum kafamı dagıtcak bısey bulamıtyorum sacmasapan selere takıyorum ıste..bıde asırı duygusalım.herıfte yok yanımsa nazlancak bende bos bos selere sarıyom sıze nazlanıyom xd heranımın tadını cıkarıyorum arada bole gelıyolar lste

soledıgım herseyı unutun geldı gectı bıanlık depresyon ıste..bebegımı en ıyı sekılde beslıyom sutumu yugurdumu meyvemı yıyom kıloyu dusunmuyom..sanırım cevreden yemek konusunda fazla sey duyunca bunaldım benıde anlayın daha yenı hamıs kaldım ıns psıkolojısı bebegımı nasıl sevıyom ben onun saglıgı ıcın hersyı yaparım..kız ben hamıleyım yaa xd

hadı ben yatıyom sogan cucugum uyusunda buyusun...ayy cok mutluyum gercekten yaaa hala ıcım kıpır kıpır...oyyyy ben yerım onu..rabbım ısteyen herkese versın..ben yatar ıyı geceler

tabi canım tadını çıkar bu mutluluğun ilk 3 ay folik asidini demirini falan ihmal etme vitaminini kullan önemli diil okadar beslenmen şimdilik aç koyma kendini yeter bebek senden beslenmeye başladığında daha çok dikkat edersin nasılsa

Son düzenleme:
kızlar yarın sabah görüşrüz artık benimki çagırıyor ne güzel yazışıcektim yaw uyutum geliyim dicem uyumaz kendinize iyi bakın bbebelr sizleri zledim bunu bilin eşm bıraksa yazışıcemde nerde

evet meyve ye bol bol en güzeli zaten bol vitamin özelliklede şu cennet meyvesi hurma yaani varya harika bi vitamin deposu ceviz ye hergün zekaya birebir havuçta yiyom ben hergün sonra en az haftada 1 balık yemeye çalış şimdilik günde 1 bardak süt veya 1 kase yoğurt yeter zaten bol sebze tüket et yediğinde kısaca demir tükettiğinde yanında süt ürünleri çay kahve tüketme demirin emilimini azaltıyor aksine c vitamini yani salata falan tüket demir depoların dolsun çok önemli demir çünkü gebelikte sende benim gibi hangi meyvede sebzede gıdada ne vitamin var çıkar yaz bi güzel inan çok iyi oluyo dengeli beslersen ne bulsan yedirmelerine gerek kalmaz çokta sıkıntıya girmezsin böylece hamişliğin tadını çıkar ye iç bol bol valla ben ilk zamanlar bolca salata yemiştim çeşit çeşit ekşi çekiyodu canım hep yarasın kuzularımızaa bide booolca su iç canım en az 2buçuk 3litre falan meselaa elimden şişe düşmüyo benim naapalım en önemlisi su bebek için ve tabi bizim içinde iltihap oluyo sonra az içince oda düşüğe bile yol açıyo aman dikkat :18: biliyom bende şunu ye bunu ye dedim sana kızıyon belki ama sadece tavsiye benimki bak benim kilo alımım iyi gidiyo çok almadım yavrumda iyi önde çok şükür paşama yarıyo yediklerim

gunaydın kzılarr

sevıncc ablaaa belkı basak yaptrmıstrr senınle dalga gecmek ıcın

rabıkıde gel yarın beklerımm

gel sen bize nazlan boşver takma kafana eşin gelince acısını çıkarırsın canım
canım kızçem uyandı ona daldım az kaldı seninde uykusuz gecelerine bu günlerin tadını çıkar

keyfini çıkarıyorum valla ne yalan sölim:) büyümüşlerdir iyice bebişler alışabildinmi bakım filan çok merak ediyorum aslında

günaydın kuzuucumm bısey yapmadım adette olmadım henuzz saat 4 de esım gelcek hastaneye gtcez eger olmazsam

hımm desene bugün heyecan dorukta inşallah 5-6 gibi güzel haberlerini alırız çok az kaldı

ben şimdi çıkıyorum evi topalrıycam sen buralardasın sanırım görüşrüüz sonra cnm

napıyonuz kııızzzzzzzz ben adet olmadım daha,beklemedeyim..olacak gibi bir ağrım sancım da yok..genelde sancılı olur..ama ben bunu progestan kullanmama bağlıyorum.sonuçta aynı zamanda adet düzenleyici olduğu için gecikmiş olabilir..olmayadabilir..bilemiyorum şimdi test yapan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…