Kuzumm kilo alma psikolojisine takilirsan simdiden halin vahim Allah korusun bilinc altina yerlesip vucut gebeligi sonlandirir reddeder bebegini sew hamileligini sew vucudunda degisiklikler oldukca elini karnina koy bebeeni dusun onu sana getirecek bu degisiklikler
Bugunleri ne kadaar bekledin o yuzden sakin bu psikolojilere girme tabiki kilo alacan gobek deel o bebek borumu
Hamislik boyle insani degisik ruh hallerine sokar kocan yaninda olmadigi icin hala sokta bence soku atlatamadi sen sakin ol
Bebegini dusun gerisini salla
canım hamilelerin canlarının herşeyi çektiğini düşünüyolar,sen bakma millet ne derse dersin canın istemiyosa yeme gereksiz yere durup duruken iştahını artma... bende çok karşıyım neymiş hamileymişim ne görürsem yicekmişim yok böyle bişey yaa... çok nadir aşerdim o an istediğim şeyi yedim,ama sırf nefis çeker diye de canım istemeden herşeye atlamadım... vücudunda da değişiklikler mutlaka olacak daha başındasın, o göbek byüyünce neler çıkacak ama sonunda herşey eski haline dönecekdurup duruken bunalıma girme şimdi kızzzzz
hakkaten idrar testleri oyun oynamış sana... hiçde söylüyomu bak böyle bişey var diyeneyse canım zaten bizim en ufak şüphede direk kan yaptırmamız lazım...
canım yaa düşündüğün şeye bak kilo en son düşünceğin şeybak bende tedavi sürecinde evlendiğimden beri 5 kilo aldım bide daha şimdiden hamileliğimde 5-6 kilo aldım ama hiç düşünmüyorum gayette güzel gidiyo hamileliğim istediğimi yiyip içiapıstıyo. Bebegımuyom helede ben kadar hamileyken 10 15 kilo alanları duyunca şok olmuştum halime şükürler olsun yavrumda sağlıklı e daha ne isterimki yavruna kavuşacaksın inşallah sende kilo alcam diye sakın yememezlik falan etme sadece dengeli az az ve sık ye yeter ohoo sen şimdiden hamiş piskolojisine girmişsin kız sakin ol bak daha adette olmadın belkide hamişsin üzme kendini öyle boş şeylere
ağrılarım normalinden çok o yüzden heyecanlandım ama ya negatif çıkarsa diye öyle çok korkuyorum kiinşallah hamileyimdir yaaa
abla ınan kıloyu dusunmuyorum ama benı bogmalarınıda ıstemıyorum..onlarda haklı normakde tumgun ac gezsem ses cıkarmam yıne ole yapcam sanıyolar ama ınan duzenlı yıyorum herseyımı acıkıyorım zaten..nebılım bende haklıyım ama..sevıyom abla heo dua okuyom elımı karnıma koyup sankı benı anlıyomus gıbı neler soluyom ona..ınan kılosunda degılım..umrumda degıll yeterkı bebısım saglıklı olsun bıde haklısın kocamdan uzak oldugum ıcın savmasaoan selere takıyorum..haklısın ruh halım garıp..yaaa hatıce krndıne gell hamılelık bı kadının sınırsız oldugu tek zamandır..hep bole derım..bama bakma sacmaladım ıste..bıde bebekımı daha gormedım ya ondanda oluyo..bıdaha bole olmıcak soz..suan hayatımıb enguzel anını yasıyorum..sacmalamanın alemı yok deml
soledıgım herseyı unutun geldı gectı bıanlık depresyon ıste..bebegımı en ıyı sekılde beslıyom sutumu yugurdumu meyvemı yıyom kıloyu dusunmuyom..sanırım cevreden yemek konusunda fazla sey duyunca bunaldım benıde anlayın daha yenı hamıs kaldım ıns psıkolojısı bebegımı nasıl sevıyom ben onun saglıgı ıcın hersyı yaparım..kız ben hamıleyım yaa xd
gel sen bize nazlan boşver takma kafanayaa foruma dogru duzgun gıremıyorum kafamı dagıtcak bısey bulamıtyorum sacmasapan selere takıyorum ıste..bıde asırı duygusalım.herıfte yok yanımsa nazlancak bende bos bos selere sarıyom sıze nazlanıyom xd heranımın tadını cıkarıyorum arada bole gelıyolar lste
canım kızçem uyandı ona daldım az kaldı seninde uykusuz gecelerine bu günlerin tadını çıkar
günaydın kuzuucumm bısey yapmadım adette olmadım henuzz saat 4 de esım gelcek hastaneye gtcez eger olmazsamgünaydın kızlaaarrr
BEGÜM naptın canım?
günaydın kuzuucumm bısey yapmadım adette olmadım henuzz saat 4 de esım gelcek hastaneye gtcez eger olmazsam
tamam bıgun olursam gorursn bal küpümmm hem sen benım sırınemsınn cook tatlı olmussn ben hamıle olursam 70 olurum he dıyım sanahamile olunca senide görürüm2-3 saate bi acıkıyo insan hem normalide 3 ana 3 ara öğün az ve sık yimemiz lazım
burdaym kuzum yapak bıseym yookk 3 den berı ayaktayım ewı toparladm oturuom uyuyamadmhımm desene bugün heyecan doruktainşallah 5-6 gibi güzel haberlerini alırız çok az kaldı
ben şimdi çıkıyorum evi topalrıycam sen buralardasın sanırım görüşrüüz sonra cnm
burdaym kuzum yapak bıseym yookk 3 den berı ayaktayım ewı toparladm oturuom uyuyamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?