burası asılama topıgı deıl anacımnapıyonuz kııızzzzzzzzben adet olmadım daha,beklemedeyim..olacak gibi bir ağrım sancım da yok..genelde sancılı olur..ama ben bunu progestan kullanmama bağlıyorum.sonuçta aynı zamanda adet düzenleyici olduğu için gecikmiş olabilir..olmayadabilir..bilemiyorum şimdi test yapan var mı?
valla canım hayırlısı adet olmamsa oluyım bebekse olmuyım cnm rabbım hayırlısını versıniyi haberlrini bekliyorum canım
bolll bol eglen bıtanemm allaha emanet olGünaydın kızlar buggün günüm var kızlar gidiyim geliyim bol bol yazışırız işşallah
Ayyy kizlar kocam ve oglum hasta ikiside ewde bogaz enfeksiyonu olmuslar
Gece hastanedeydik bire kadar kocisimin atedi 40 derece oldu
Allahim korusun ikisinede sifa versin diyimde cikiim dedim
geçmiş olsun canım yaaa ikisinede acil şifalar sanada kolay gelsin 2 hastayla uğraşmak zor
kızlar adet olmadm kan verdım negatıf cıktı ole yanı
son gune kadar bekle adet olma saatıde gecır al sana negatıf..
kızlar cok sukur hamıleyımm
bılmıyorm kı cnm kıst mıst mı oldu acaba adet olmadm 1 cıktı soncta hıc aglamadm aglamıcam da hayırlısısı buyms kac gundr yemek bıle yıyemedm butun belırtıler vardı nasıp degılms bırakıyrm bugun ıtıbarı ıle tedavıyı tupe gecmıcem vucudum dınlensın azcıkcanım çok üzüldüm adetinmi geç kalmış yanihayırlısı olsun zamanı diilmiş demekki çok üzme kendini olurmu lütfen
hayırlı uğurlu olsun cnm Allah kvştursun bebeğine
ben seni hatırlşıyorum bi yerdennnnnnnn
saolasın cnm allah razı olsn arada gelıyordum bu topıge oradan hatırlıosun senlede yazısmamız olmustu sankı
amin cnm cülemizden
evet yazşmamız olmştur
hatta bizde de bi sevinç var seni görünce şöle bakmştı
bi tane daha sevinç geldi diye
çok sevndm cnm ya kaç haftalıksın peki kanda baktırdınmı
kızlar Allah aşkına bir bakın 2. çizgi varmı? yokmu?
Eki Görüntüle 586445
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?