kız hamılesın canm tebrıkler :)
gerçekten mi? hayal görmüyorum dimi?
selam canlarımmmmmmm
Ege m aşı olduktan sonra huy değiştirdi bayağı bi huysuz oldu 2gün boyunca doğru düzgün uyumadı ağladı
hafta sonu doktora götürdük, ağızdan gaz çıkarma yönteminin doğrusunu öğretti doktorumuz
bebeğin sırtını ovalayarak değil döverek çıkartıcakmışız.
şimdi öyle yapıyoruz hem bbeğin hoşuna gidiyor hemde hemen gazını çıkartıyor
bu sayede rahat uyur oldu çok şükür
bugünde kırkımız çıktıAllah hayırlı uğurlu etsinnnnn
kaç gündür gelemiyorum meraklardayım begümcüm sonuç ne oldu
belinaysunun adeti en son 1hafta gecikmişti son durum ne
sevinç cuma regl olcaktı oldumu
nazonun kardeşi taşındımı
beydağlı iyileşti mi vs vs vs
gelişmelerden haber verin banaaaaaaaaaa
kadın geçmş olsun bu arada hakanlar hastaymış
canım çok geçmiş olsun nasıl bir virüsmüş bu yaa herkes hasta illaki ewdeki herkesi hasta ediyor..sanada kolay gelsin erkekler daha nazlı oluyor hasta oluncaAyyy kizlar kocam ve oglum hasta ikiside ewde bogaz enfeksiyonu olmuslar
Gece hastanedeydik bire kadar kocisimin atedi 40 derece oldu
Allahim korusun ikisinede sifa versin diyimde cikiim dedim
sağol kuzum iyiyim...kırkınızda çıkmış hepinize hayırlı olsun:))geçmiş olsun egecike,aşı her çocuğu huysuz ediyor diye duyuyorum hep..neyseki gazını doğru çıkarmayı göstermiş toktur çicuk rahat eder bariselam canlarımmmmmmm
Ege m aşı olduktan sonra huy değiştirdi bayağı bi huysuz oldu 2gün boyunca doğru düzgün uyumadı ağladı
hafta sonu doktora götürdük, ağızdan gaz çıkarma yönteminin doğrusunu öğretti doktorumuz
bebeğin sırtını ovalayarak değil döverek çıkartıcakmışız.
şimdi öyle yapıyoruz hem bbeğin hoşuna gidiyor hemde hemen gazını çıkartıyor
bu sayede rahat uyur oldu çok şükür
bugünde kırkımız çıktıAllah hayırlı uğurlu etsinnnnn
kaç gündür gelemiyorum meraklardayım begümcüm sonuç ne oldu
belinaysunun adeti en son 1hafta gecikmişti son durum ne
sevinç cuma regl olcaktı oldumu
nazonun kardeşi taşındımı
beydağlı iyileşti mi vs vs vs
gelişmelerden haber verin banaaaaaaaaaa
kadın geçmş olsun bu arada hakanlar hastaymış
gözünaydın canım ALLAH tamamına erdirsin...kızlar cok sukur hamıleyımm
yazdım negatıf dıye gormedn sanırım yapck bısey yok egeyı op bnm ıcın allha emnt ol
Beydagli saol kuzum oldum nazlarindanbide oglan babasini kiskaniyor
kızlar Allah aşkına bir bakın 2. çizgi varmı? yokmu?
Eki Görüntüle 586445
kıskanıyormubak sen şuna şimdi hasta ya iyice nazlanır..kız bilmemmi benimki benden daha nazlı olur hasta olunca sende şimdi 2 tane var.. ALLAH yardımcın olsun...
ewet canım silik bir çizgi var gözünaydın kanda baktırsan tam sonuçu alırdın..
Ewet cnm kicama soruuom bise istiyonmu hayatim diye
Oglan atliyor senin hayatin benim benle ilgilen
Sen benim kocamsin anne
Elma cayi yaptim nane limon iciyiz bir anda iyilesiverdim
Beydagli o cizginin daha koyusu cikti bende ustelik iki farkli testte kan verdim negatif
Dunde yidim kirmizi karti
sevinç kırmızıların gelmiş kuzum hayırlısı HAKTAN.. kız bu testler niye böyleki bir daha aynı markayı alma bari..
Canim tavsiye ederim iyi geldi sabahta olise bal zecefil karabiber yaptim oksurugunh kestisen benim kocamsın haabu çocukların laflarına bayılıyorum
kız ben yapmadım şu elmayı yaa benim halam ayva ve elmayı bir arada yapıyomuş birazda karabiber çok iyi geliyor diyor..
he kız okudum yaaa insan kötü olur öylede..benimde bir kez öyle olmuştu,annem derdi adet geleceği zamanda testler pozitif gösterirmiş..
Beydagli o cizginin daha koyusu cikti bende ustelik iki farkli testte kan verdim negatif
Dunde yidim kirmizi karti
sevinç kırmızıların gelmiş kuzum hayırlısı HAKTAN.. kız bu testler niye böyleki bir daha aynı markayı alma bari..
Canim tavsiye ederim iyi geldi sabahta olise bal zecefil karabiber yaptim oksurugunh kesti
Kiz ikinci cizgi aninda ciktiyoksa kana kosmazdim ama igne olayi varya yoksa beklerim annem gunum 1 hft gecsin
hakkında hayırlısı arkadaşım hangi markaydı onlar
hatlar karıştı canım testi yapan sevinç,şimdi yazar sana...sen ne yaptın canım kanda baktırsaydın keşke..hakkında hayırlısı arkadaşım hangi markaydı onlar
Canim isin saka gibisi iki farkli marka testyok beklerim 2-3 gun gecsin
offff offff sewinç bizim bekleme lüksümüz bile yok canım..sen en doğrusunu yapıyorsun bekleme tabi sen yine sabırlısın ben adete 10 gün kaladan başlardım...ne paralar verdim bu teslere hem kan ,hem idrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?