Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kizzz ovarak gazmi cikar vuracan pat pat
Kirkiniz cikti hayirli olsun nicr kirklari yaslari olsun saglikla sihhatle
Ewet hakanlar hasta herbiri bir kanepede yatiyii

Ayyy kizlar kocam ve oglum hasta ikiside ewde bogaz enfeksiyonu olmuslar
Gece hastanedeydik bire kadar kocisimin atedi 40 derece oldu
Allahim korusun ikisinede sifa versin diyimde cikiim dedim
canım çok geçmiş olsun nasıl bir virüsmüş bu yaa herkes hasta illaki ewdeki herkesi hasta ediyor..sanada kolay gelsin erkekler daha nazlı oluyor hasta olunca
sağol kuzum iyiyim...kırkınızda çıkmış hepinize hayırlı olsun:))geçmiş olsun egecike,aşı her çocuğu huysuz ediyor diye duyuyorum hep..neyseki gazını doğru çıkarmayı göstermiş toktur çicuk rahat eder bari
kızlar cok sukur hamıleyımm
gözünaydın canım ALLAH tamamına erdirsin...
yazdım negatıf dıye gormedn sanırım yapck bısey yok egeyı op bnm ıcın allha emnt ol

begümcüm kuzum benim üzlme sakın hem daha kırmızılarda gelmemiş hayırlısı canım..

Son düzenleme:
kıskanıyormubak sen şuna şimdi hasta ya iyice nazlanır..kız bilmemmi benimki benden daha nazlı olur hasta olunca sende şimdi 2 tane var.. ALLAH yardımcın olsun...

Ewet cnm kicama soruuom bise istiyonmu hayatim diye
Oglan atliyor senin hayatin benim benle ilgilen
Sen benim kocamsin anne
Elma cayi yaptim nane limon iciyiz bir anda iyilesiverdim

sevinç kırmızıların gelmiş kuzum hayırlısı HAKTAN.. kız bu testler niye böyleki bir daha aynı markayı alma bari..

Ewet cnm kicama soruuom bise istiyonmu hayatim diye
Oglan atliyor senin hayatin benim benle ilgilen
Sen benim kocamsin anne
Elma cayi yaptim nane limon iciyiz bir anda iyilesiverdim

sen benim kocamsın haabu çocukların laflarına bayılıyorum

kız ben yapmadım şu elmayı yaa benim halam ayva ve elmayı bir arada yapıyomuş birazda karabiber çok iyi geliyor diyor..

Beydagli o cizginin daha koyusu cikti bende ustelik iki farkli testte kan verdim negatif
Dunde yidim kirmizi karti

he kız okudum yaaa insan kötü olur öylede..benimde bir kez öyle olmuştu,annem derdi adet geleceği zamanda testler pozitif gösterirmiş..

sen benim kocamsın haabu çocukların laflarına bayılıyorum

kız ben yapmadım şu elmayı yaa benim halam ayva ve elmayı bir arada yapıyomuş birazda karabiber çok iyi geliyor diyor..
Canim tavsiye ederim iyi geldi sabahta olise bal zecefil karabiber yaptim oksurugunh kesti
he kız okudum yaaa insan kötü olur öylede..benimde bir kez öyle olmuştu,annem derdi adet geleceği zamanda testler pozitif gösterirmiş..

Kiz ikinci cizgi aninda cikti yoksa kana kosmazdim ama igne olayi varya yoksa beklerim annem gunum 1 hft gecsin

Canim tavsiye ederim iyi geldi sabahta olise bal zecefil karabiber yaptim oksurugunh kesti

Kiz ikinci cizgi aninda cikti yoksa kana kosmazdim ama igne olayi varya yoksa beklerim annem gunum 1 hft gecsin

offff offff sewinç bizim bekleme lüksümüz bile yok canım..sen en doğrusunu yapıyorsun bekleme tabi sen yine sabırlısın ben adete 10 gün kaladan başlardım...ne paralar verdim bu teslere hem kan ,hem idrar

hakkında hayırlısı arkadaşım hangi markaydı onlar
hatlar karıştı canım testi yapan sevinç,şimdi yazar sana...sen ne yaptın canım kanda baktırsaydın keşke..
Canim isin saka gibisi iki farkli marka test yok beklerim 2-3 gun gecsin

yok kız beklemeee biz ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyiii....aslında şikayet edecen bu markaları..

offff offff sewinç bizim bekleme lüksümüz bile yok canım..sen en doğrusunu yapıyorsun bekleme tabi sen yine sabırlısın ben adete 10 gün kaladan başlardım...ne paralar verdim bu teslere hem kan ,hem idrar

Oyle cnm yok ben bat gunu bekledim olmayinca yaptim hayirlisi zaten bu ay olsa mucize olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…