Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Saol mandalinammm ewet nazlarindan oldum
evet o yüzden kolay gelsin dedim
sana tripmi yapıyo ege bacak kadar boyuyla bida iğne yaptırma çocuğa böyle ağlar durur sonra işte onun huysuzluğu bile ne tatlıdır geçmiş olsun canım o zaman...

canım benim en güzelini yaparsın azıcık dinlenmekle...kafanda toparlanmış olur hem...

kızlar Allah aşkına bir bakın 2. çizgi varmı? yokmu?
Eki Görüntüle 586445

var ama çok silik hamişsen yeni çıkıyo ortaya hemen bi kan testi yaptırsan

kızlar nasılsınız? beydağlı napıyosun canım? ne güzel toplanmışsınız muhabbete katılmak isterdim ama beyim işten geliyo ocakta da yemeem var 7 de yemek hazır olsun dedi aman hazırlamazsam kızar sonraaaa görüşürüüüüzzzz

Oyle cnm yok ben bat gunu bekledim olmayinca yaptim hayirlisi zaten bu ay olsa mucize olurdu
ewet canım hayırlısı sıkma canını

sokbet ediyosss...amanda senin ev kadınlığını yisinler beyi geliyormuşta,yimeği 7 hazır olmazsa kızarmıştaaa neyse iyi barii

bende çıkayım ocakta pilavım var kuru fasulye yaptımdı,beyimde yolda geliyor dumanım ...ben bilmem beyim bilirr

Merhabayın hatunlar çok yoruldum bügün

sabah kahvaltı yaptık gittim faturaları yatırdım .. Alexin odası var oraya temizledik ilk kumu pisi temizledim kapıları açtım

ortalıgı toparladım koltukların yastıklarını çırttıp ettim saat 12 oldu öğlen yemeği yedik. o

ilk salona girdim süpürgesine anamm 1 saat sürdüm koltuklları süpür yastıklarını süpür koltuk altları

sonra bütün evi süpürdüm saaat oldu 1bucuk.

paspas toz kapılar derken saat oldu 2bucuk

yatak çarşaflaını değiştirdim , bataniyeleri çırpttım , gardolap cam ları silidm . wcleri yıkadım saatt oldu 3bucuk

köpeğe ymek verdim yedi dışarı çıktık 1bucuk satte orda durduk oldumu 5

ever geldim market yolladım benimkini o arrada duşa girdim tavuklumakarna yaptım kola turşu
siz napıyonuz
Dünde annemlern yeni taşınacağı evdeydim , ordada kapa bir temizlik yaptık yarın gitcem sabahtan teyzem gelcek eve girişcez toptan dün ev boyandı öyle eksikler yapıldı bende mutfağı temizledim öldüm deterjan kokusundan , ellerim kurudu vallaha ..

ewet canım hayırlısı sıkma canını

sokbet ediyosss...amanda senin ev kadınlığını yisinler beyi geliyormuşta,yimeği 7 hazır olmazsa kızarmıştaaa neyse iyi barii
azcık havaya girim dedim kız
bende çıkayım ocakta pilavım var kuru fasulye yaptımdı,beyimde yolda geliyor dumanım ...ben bilmem beyim bilirr
sanada afiyet olsun canımm...

ooo hamarat kız neler yapmışsın bugün öyle

hatunlarım napıyonuz??

begümüm kuzum vakti gelmemiş daha demekki..hiç üzülmeni istemiyoruım..dediğin gibi bisüre ara ver..canımsın.

ben bugun sabahtan beri dışardayım..doktora gittik bugun kuzenimle..
.kistim 6 cm olmuş..3.5 cmdi.karnım şiş ama ..doktor korkulcak bişey yok kendiliğinden erir o dedi..soğan cücüğümü gördüm sonunda..ama doktora diyomki hani nerde bebeğimi göremicekmiyim halime gül gül öldüm ultrasonda bakarken bitürlü göremedim içim okadar kalabalıktıki bebişime yer kalmamış: ) minicik duruyodu..oyy yavrum benimm 4 haftalıkmış..geç döllenme yani..soğan kürü bittiği günden hesaplıyorum.tam 4 haftaya denk geliyo..inşallah kesenin içindede görürüm ...haftaya tekrar kontrole gitcez..kuzenimin bebişide iyi..kesesi görüldü çok şükür..kalp atışlarını dinlemeye çalıştı ama çok derinden geliyodu haftaya dinleriz heralde..
bana bide magnezyum yazdı..hemoroidim var..iştee öylee : ) eve biraz önce geldim..

azcık havaya girim dedim kız
sanada afiyet olsun canımm...

ooo hamarat kız neler apmışsın bugün öyyle
heee vallaha ablam yaptım
İyyiz anacımmm sizler nassınız oh oh iyisin iyisin iç haplarını kız aksatma magnezyumunu derin kalp ataşlarını yirim onunn

kuzummmmmmmmm

Bebeğim daha vakti var demekki kuzucuğumm olur annem sen çok psikolojıkman baskılıyorsun kendini rahat bırak hatta buraya bile gitme istersen senın için ne nasıl iyi olucaksa öyle yap bebeğim üzülme ama daha genceciksin bebeğim 23 yaa

evet vaktı var bana herseyın vaktı var aglamak ıstıyorum aglayamadım da bnı kımse anlayamaz erkana karsı ne kadar ezıldıgımı kımse anlayama ben mı ıstedım bole olsun hayır ama rabbıme yalvardım hayılrlısı neyse dıye bunu verdı.. erkan gordugu her bebegı sewdgınde benım ıcımden et kopuyo bılıomusunuzz 6 ayda bı adet goren ben ıcın hayaldı zaten ınanın artık tek bı umudum kalmadı tek bır umut.. cok neyı ıstersem olmadı hıcbısey ıstemedm aslında benden kotu durumda olanlar bınlerce halıme sukurler olsn ac deılım acık degılım ama erkana karsı kendımı o kadar mahcup ezık hıssedıorm kı adamcagız hc bse demıyo hep destek ama ben ıcten ıce kendımı yıyorum onumuzdekı aylarda bakalım bu seker ılacm sayesınde adet olabılecekmıym.. ama su ses hıc gtmıyo kulaklarımdan begum hanım duzensz adet oldugunuz ıcın yumurtlarınız buyumuyo bu sayede normal yolla gebe kalmanız ımkansız hep cınlıyo kulaklarmda.. cok sey ıstemedım aslında ama nasıbımde yokmus suan tupe baslıcak gucum yok baslamıcam cnku ıyı degılım hıc.. bı kac ay bebekle ılglılı hıcbısey dusunmek gormek ustemıorm dısarı cıktım hava alıyım dıye heryerde bebek gordm cok zor durumdaaym gercekten yarnda kendımı ev ısıne vercem dıp kose temızlıcemm bole ıste

canım çok üzüldüm inan söyleyecek söz bulamıyorum ama yaşın çok genç eminol gün gelip sende bebeğini kucağına alacaksın öyle veye böyle rabbim hepimizn yardımcısı olsun benim bu ay 4 yumurta vardı ama eşide problem var şükrtki eşinde problem yok inan baa o dahA ZOR ÇÖZÜLÜYOR

esımde yok ama bendekı benı olduruyo cnm fazlasıyla yetıyo senn esınde bısey varmıkı

esım sarıldı demın senden degerlı degıl bu dunyada hıcbısey bu senın degıl bızım kaderımız dedı senın sucun degıl allah boyle olmasını ısted dedı aglayamadm kac saattr o bnları deyınce agladım ohh kendıme geldım ama umuum elde var sıfır hayırlısı artık

bolll bol eglen bıtanemm allaha emanet ol
sagol bebm ya eylendim geldim
ayyy kizlar kocam ve oglum hasta ikiside ewde bogaz enfeksiyonu olmuslar
gece hastanedeydik bire kadar kocisimin atedi 40 derece oldu
Allahim korusun ikisinede sifa versin diyimde cikiim dedim
rabbim şifa versin bebem tez zamanda
göbekli marul naber sıpam nasıl
kızlar cok sukur hamıleyımm
rabbim 40 haftaları göstersin bebm
kızlar allah aşkına bir bakın 2. çizgi varmı? Yokmu?
Eki Görüntüle 586445
canım sanki var gibi kan testi yaptr

allahım şifa versin ebbem kislerinde nur topo gibi olmuş benimde vardı ilaçla geçmişti kalp atışalrını duydunuzmu kız evine geldinmi bu arada
Kızlar nerdesniz yaw ben geldim kimse yok

yüzde 2 hareketli sperm varmış
hayırlısı cnm bnm kuzenım var hamıle dedıler kocanda sperm yok hepsı kalıtesız dedıler kız suan 7.ayında allahtan hersey ee bnmde pkom var ıgnemı oluorm noluyo yumrtam buyuyo catlatmamı da oluyom hersey duzgun spermde kalıtelı al bak olmadı bnce nasıp hersey bnm nasıbımde yok bn anladm

evet canım gitmeyecenmi bu ay tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…