evet o yüzden kolay gelsin dedimSaol mandalinammmewet nazlarindan oldum
sana tripmi yapıyo ege bacak kadar boyuylaselam canlarımmmmmmm
Ege m aşı olduktan sonra huy değiştirdi bayağı bi huysuz oldu 2gün boyunca doğru düzgün uyumadı ağladı
hafta sonu doktora götürdük, ağızdan gaz çıkarma yönteminin doğrusunu öğretti doktorumuz
bebeğin sırtını ovalayarak değil döverek çıkartıcakmışız.
şimdi öyle yapıyoruz hem bbeğin hoşuna gidiyor hemde hemen gazını çıkartıyor
bu sayede rahat uyur oldu çok şükür
bugünde kırkımız çıktıAllah hayırlı uğurlu etsinnnnn
kaç gündür gelemiyorum meraklardayım begümcüm sonuç ne oldu
belinaysunun adeti en son 1hafta gecikmişti son durum ne
sevinç cuma regl olcaktı oldumu
nazonun kardeşi taşındımı
beydağlı iyileşti mi vs vs vs
gelişmelerden haber verin banaaaaaaaaaa
kadın geçmş olsun bu arada hakanlar hastaymış
canım benim en güzelini yaparsın azıcık dinlenmekle...kafanda toparlanmış olur hem...bılmıyorm kı cnm kıst mıst mı oldu acaba adet olmadm 1 cıktı soncta hıc aglamadm aglamıcam da hayırlısısı buyms kac gundr yemek bıle yıyemedm butun belırtıler vardı nasıp degılms bırakıyrm bugun ıtıbarı ıle tedavıyı tupe gecmıcem vucudum dınlensın azcık
kızlar Allah aşkına bir bakın 2. çizgi varmı? yokmu?
Eki Görüntüle 586445
Cnm birisi bebe time digerini hatirlamiyom attim ama paketi turunculuydu
ewet canım hayırlısı sıkma canınıOyle cnm yok ben bat gunu bekledim olmayinca yaptim hayirlisi zaten bu ay olsa mucize olurdu
evet o yüzden kolay gelsin dedim
sana tripmi yapıyo ege bacak kadar boyuylabida iğne yaptırma çocuğa böyle ağlar durur sonra işte onun huysuzluğu bile ne tatlıdır geçmiş olsun canım o zaman...
canım benim en güzelini yaparsın azıcık dinlenmekle...kafanda toparlanmış olur hem...
var ama çok silik hamişsen yeni çıkıyo ortaya hemen bi kan testi yaptırsan
kızlar nasılsınız? beydağlı napıyosun canım? ne güzel toplanmışsınız muhabbete katılmak isterdim ama beyim işten geliyo ocakta da yemeem var7 de yemek hazır olsun dedi aman hazırlamazsam kızar sonraaaa görüşürüüüüzzzz
benim ki turuncu değil cnm farklı marka... inşallah hamileyimdir Allahım sen büyüksün isteyen tüm kullarına nasip et
azcık havaya girim dedim kızewet canım hayırlısı sıkma canını
sokbet ediyosss...amanda senin ev kadınlığını yisinler beyi geliyormuşta,yimeği 7 hazır olmazsa kızarmıştaaa neyse iyi barii
sanada afiyet olsun canımm...bende çıkayım ocakta pilavım var kuru fasulye yaptımdı,beyimde yolda geliyor dumanım ...ben bilmem beyim bilirr
Merhabayın hatunlar çok yoruldum bügün
sabah kahvaltı yaptık gittim faturaları yatırdım .. Alexin odası var oraya temizledik ilk kumu pisi temizledim kapıları açtım
ortalıgı toparladım koltukların yastıklarını çırttıp ettim saat 12 oldu öğlen yemeği yedik. o
ilk salona girdim süpürgesine anamm 1 saat sürdüm koltuklları süpür yastıklarını süpür koltuk altları
sonra bütün evi süpürdüm saaat oldu 1bucuk.
paspas toz kapılar derken saat oldu 2bucuk
yatak çarşaflaını değiştirdim , bataniyeleri çırpttım , gardolap cam ları silidm . wcleri yıkadım saatt oldu 3bucuk
köpeğe ymek verdim yedi dışarı çıktık 1bucuk satte orda durduk oldumu 5
ever geldim market yolladım benimkini o arrada duşa girdim tavuklumakarna yaptım kola turşu
siz napıyonuz
Dünde annemlern yeni taşınacağı evdeydim , ordada kapa bir temizlik yaptık yarın gitcem sabahtan teyzem gelcek eve girişcez toptan dün ev boyandı öyle eksikler yapıldı bende mutfağı temizledim öldüm deterjan kokusundan , ellerim kurudu vallaha ..
heee vallaha ablam yaptımazcık havaya girim dedim kız
sanada afiyet olsun canımm...
ooo hamarat kız neler apmışsın bugün öyyle
İyyiz anacımmm sizler nassınız oh oh iyisin iyisin iç haplarını kız aksatma magnezyumunuhatunlarım napıyonuz??
begümüm kuzum vakti gelmemiş daha demekki..hiç üzülmeni istemiyoruım..dediğin gibi bisüre ara ver..canımsın.
ben bugun sabahtan beri dışardayım..doktora gittik bugun kuzenimle..
.kistim 6 cm olmuş..3.5 cmdi.karnım şiş ama ..doktor korkulcak bişey yok kendiliğinden erir o dedi..soğan cücüğümü gördüm sonunda..ama doktora diyomki hani nerde bebeğimi göremicekmiyim halime gül gül öldümultrasonda bakarken bitürlü göremedim içim okadar kalabalıktıki bebişime yer kalmamış: ) minicik duruyodu..oyy yavrum benimm 4 haftalıkmış..geç döllenme yani..soğan kürü bittiği günden hesaplıyorum.tam 4 haftaya denk geliyo..inşallah kesenin içindede görürüm ...haftaya tekrar kontrole gitcez..kuzenimin bebişide iyi..kesesi görüldü çok şükür..kalp atışlarını dinlemeye çalıştı ama çok derinden geliyodu haftaya dinleriz heralde..
bana bide magnezyum yazdı..hemoroidim var..iştee öylee : ) eve biraz önce geldim..
kuzummmmmmmmm
Bebeğim daha vakti var demekki kuzucuğumm olur annem sen çok psikolojıkman baskılıyorsun kendini rahat bırak hatta buraya bile gitme istersen senın için ne nasıl iyi olucaksa öyle yap bebeğim üzülme ama daha genceciksin bebeğim 23 yaa
evet vaktı var bana herseyın vaktı var aglamak ıstıyorum aglayamadım da bnı kımse anlayamaz erkana karsı ne kadar ezıldıgımı kımse anlayama ben mı ıstedım bole olsun hayır ama rabbıme yalvardım hayılrlısı neyse dıye bunu verdı.. erkan gordugu her bebegı sewdgınde benım ıcımden et kopuyo bılıomusunuzz 6 ayda bı adet goren ben ıcın hayaldı zaten ınanın artık tek bı umudum kalmadı tek bır umut.. cok neyı ıstersem olmadı hıcbısey ıstemedm aslında benden kotu durumda olanlar bınlerce halıme sukurler olsn ac deılım acık degılım ama erkana karsı kendımı o kadar mahcup ezık hıssedıorm kı adamcagız hc bse demıyo hep destek ama ben ıcten ıce kendımı yıyorum onumuzdekı aylarda bakalım bu seker ılacm sayesınde adet olabılecekmıym.. ama su ses hıc gtmıyo kulaklarımdan begum hanım duzensz adet oldugunuz ıcın yumurtlarınız buyumuyo bu sayede normal yolla gebe kalmanız ımkansız hep cınlıyo kulaklarmda.. cok sey ıstemedım aslında ama nasıbımde yokmus suan tupe baslıcak gucum yok baslamıcam cnku ıyı degılım hıc.. bı kac ay bebekle ılglılı hıcbısey dusunmek gormek ustemıorm dısarı cıktım hava alıyım dıye heryerde bebek gordm cok zor durumdaaym gercekten yarnda kendımı ev ısıne vercem dıp kose temızlıcemm bole ıste
esımde yok ama bendekı benı olduruyo cnm fazlasıyla yetıyo senn esınde bısey varmıkıcanım çok üzüldüm inan söyleyecek söz bulamıyorum ama yaşın çok genç eminol gün gelip sende bebeğini kucağına alacaksın öyle veye böyle rabbim hepimizn yardımcısı olsun benim bu ay 4 yumurta vardı ama eşide problem var şükrtki eşinde problem yok inan baa o dahA ZOR ÇÖZÜLÜYOR
bolll bol eglen bıtanemm allaha emanet ol
rabbim şifa versin bebem tez zamandaayyy kizlar kocam ve oglum hasta ikiside ewde bogaz enfeksiyonu olmuslar
gece hastanedeydik bire kadar kocisimin atedi 40 derece oldu
Allahim korusun ikisinede sifa versin diyimde cikiim dedim
göbekli marul naber sıpam nasılselam canlarımmmmmmm
Ege m aşı olduktan sonra huy değiştirdi bayağı bi huysuz oldu 2gün boyunca doğru düzgün uyumadı ağladı
hafta sonu doktora götürdük, ağızdan gaz çıkarma yönteminin doğrusunu öğretti doktorumuz
bebeğin sırtını ovalayarak değil döverek çıkartıcakmışız.
şimdi öyle yapıyoruz hem bbeğin hoşuna gidiyor hemde hemen gazını çıkartıyor
bu sayede rahat uyur oldu çok şükür
bugünde kırkımız çıktıallah hayırlı uğurlu etsinnnnn
kaç gündür gelemiyorum meraklardayım begümcüm sonuç ne oldu
belinaysunun adeti en son 1hafta gecikmişti son durum ne
sevinç cuma regl olcaktı oldumu
nazonun kardeşi taşındımı
beydağlı iyileşti mi vs vs vs
gelişmelerden haber verin banaaaaaaaaaa
Kadın geçmş olsun bu arada hakanlar hastaymış
kızlar cok sukur hamıleyımm
canım sanki var gibi kan testi yaptrkızlar allah aşkına bir bakın 2. çizgi varmı? Yokmu?
Eki Görüntüle 586445
hatunlarım napıyonuz??
Begümüm kuzum vakti gelmemiş daha demekki..hiç üzülmeni istemiyoruım..dediğin gibi bisüre ara ver..canımsın.
Ben bugun sabahtan beri dışardayım..doktora gittik bugun kuzenimle..
.kistim 6 cm olmuş..3.5 cmdi.karnım şiş ama ..doktor korkulcak bişey yok kendiliğinden erir o dedi..soğan cücüğümü gördüm sonunda..ama doktora diyomki hani nerde bebeğimi göremicekmiyim halime gül gül öldüm :d ultrasonda bakarken bitürlü göremedim içim okadar kalabalıktıki bebişime yer kalmamış: ) minicik duruyodu..oyy yavrum benimm4 haftalıkmış..geç döllenme yani..soğan kürü bittiği günden hesaplıyorum.tam 4 haftaya denk geliyo..inşallah kesenin içindede görürüm ...haftaya tekrar kontrole gitcez..kuzenimin bebişide iyi..kesesi görüldü çok şükür..kalp atışlarını dinlemeye çalıştı ama çok derinden geliyodu haftaya dinleriz heralde..
Bana bide magnezyum yazdı..hemoroidim var..iştee öylee : ) eve biraz önce geldim..
esımde yok ama bendekı benı olduruyo cnm fazlasıyla yetıyo senn esınde bısey varmıkı
hayırlısı cnm bnm kuzenım var hamıle dedıler kocanda sperm yok hepsı kalıtesız dedıler kız suan 7.ayında allahtan hersey ee bnmde pkom var ıgnemı oluorm noluyo yumrtam buyuyo catlatmamı da oluyom hersey duzgun spermde kalıtelı al bak olmadı bnce nasıp hersey bnm nasıbımde yok bn anladmyüzde 2 hareketli sperm varmış
hayırlısı cnm bnm kuzenım var hamıle dedıler kocanda sperm yok hepsı kalıtesız dedıler kız suan 7.ayında allahtan hersey ee bnmde pkom var ıgnemı oluorm noluyo yumrtam buyuyo catlatmamı da oluyom hersey duzgun spermde kalıtelı al bak olmadı bnce nasıp hersey bnm nasıbımde yok bn anladm
yok cnm tupe gecmıcem ara verdım bı kac ay vucudum dınlensın bı dunya ıgne ılac mahvoldmevet canım gitmeyecenmi bu ay tedaviye
yok cnm tupe gecmıcem ara verdım bı kac ay vucudum dınlensın bı dunya ıgne ılac mahvoldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?