23 olcm ocakta ıste gecmıcem bı kac ay kndıme bakıyım kafam patladı dusunmektenhemen tüpe geçme zaten yaşın genç
evet vaktı var bana herseyın vaktı var aglamak ıstıyorum aglayamadım da bnı kımse anlayamaz erkana karsı ne kadar ezıldıgımı kımse anlayama ben mı ıstedım bole olsun hayır ama rabbıme yalvardım hayılrlısı neyse dıye bunu verdı.. erkan gordugu her bebegı sewdgınde benım ıcımden et kopuyo bılıomusunuzz 6 ayda bı adet goren ben ıcın hayaldı zaten ınanın artık tek bı umudum kalmadı tek bır umut.. cok neyı ıstersem olmadı hıcbısey ıstemedm aslında benden kotu durumda olanlar bınlerce halıme sukurler olsn ac deılım acık degılım ama erkana karsı kendımı o kadar mahcup ezık hıssedıorm kı adamcagız hc bse demıyo hep destek ama ben ıcten ıce kendımı yıyorum onumuzdekı aylarda bakalım bu seker ılacm sayesınde adet olabılecekmıym.. ama su ses hıc gtmıyo kulaklarımdan begum hanım duzensz adet oldugunuz ıcın yumurtlarınız buyumuyo bu sayede normal yolla gebe kalmanız ımkansız hep cınlıyo kulaklarmda.. cok sey ıstemedım aslında ama nasıbımde yokmus suan tupe baslıcak gucum yok baslamıcam cnku ıyı degılım hıc.. bı kac ay bebekle ılglılı hıcbısey dusunmek gormek ustemıorm dısarı cıktım hava alıyım dıye heryerde bebek gordm cok zor durumdaaym gercekten yarnda kendımı ev ısıne vercem dıp kose temızlıcemm bole ıste
tamam bıgun olursam gorursn bal küpümmm hem sen benım sırınemsınn cook tatlı olmussn ben hamıle olursam 70 olurum he dıyım sana
Ayyy kizlar kocam ve oglum hasta ikiside ewde bogaz enfeksiyonu olmuslar
Gece hastanedeydik bire kadar kocisimin atedi 40 derece oldu
Allahim korusun ikisinede sifa versin diyimde cikiim dedim
evet vaktı var bana herseyın vaktı var aglamak ıstıyorum aglayamadım da bnı kımse anlayamaz erkana karsı ne kadar ezıldıgımı kımse anlayama ben mı ıstedım bole olsun hayır ama rabbıme yalvardım hayılrlısı neyse dıye bunu verdı.. erkan gordugu her bebegı sewdgınde benım ıcımden et kopuyo bılıomusunuzz 6 ayda bı adet goren ben ıcın hayaldı zaten ınanın artık tek bı umudum kalmadı tek bır umut.. cok neyı ıstersem olmadı hıcbısey ıstemedm aslında benden kotu durumda olanlar bınlerce halıme sukurler olsn ac deılım acık degılım ama erkana karsı kendımı o kadar mahcup ezık hıssedıorm kı adamcagız hc bse demıyo hep destek ama ben ıcten ıce kendımı yıyorum onumuzdekı aylarda bakalım bu seker ılacm sayesınde adet olabılecekmıym.. ama su ses hıc gtmıyo kulaklarımdan begum hanım duzensz adet oldugunuz ıcın yumurtlarınız buyumuyo bu sayede normal yolla gebe kalmanız ımkansız hep cınlıyo kulaklarmda.. cok sey ıstemedım aslında ama nasıbımde yokmus suan tupe baslıcak gucum yok baslamıcam cnku ıyı degılım hıc.. bı kac ay bebekle ılglılı hıcbısey dusunmek gormek ustemıorm dısarı cıktım hava alıyım dıye heryerde bebek gordm cok zor durumdaaym gercekten yarnda kendımı ev ısıne vercem dıp kose temızlıcemm bole ıste
selam canlarımmmmmmm
Ege m aşı olduktan sonra huy değiştirdi bayağı bi huysuz oldu 2gün boyunca doğru düzgün uyumadı ağladı
hafta sonu doktora götürdük, ağızdan gaz çıkarma yönteminin doğrusunu öğretti doktorumuz
bebeğin sırtını ovalayarak değil döverek çıkartıcakmışız.
şimdi öyle yapıyoruz hem bbeğin hoşuna gidiyor hemde hemen gazını çıkartıyor
bu sayede rahat uyur oldu çok şükür
bugünde kırkımız çıktıAllah hayırlı uğurlu etsinnnnn
kaç gündür gelemiyorum meraklardayım begümcüm sonuç ne oldu
belinaysunun adeti en son 1hafta gecikmişti son durum ne
sevinç cuma regl olcaktı oldumu
nazonun kardeşi taşındımı
beydağlı iyileşti mi vs vs vs
gelişmelerden haber verin banaaaaaaaaaa
kadın geçmş olsun bu arada hakanlar hastaymış
Ewet cnm kicama soruuom bise istiyonmu hayatim diye
Oglan atliyor senin hayatin benim benle ilgilen
Sen benim kocamsin anne
Elma cayi yaptim nane limon iciyiz bir anda iyilesiverdim
kızlar cok sukur hamıleyımm
selam canlarımmmmmmm
Ege m aşı olduktan sonra huy değiştirdi bayağı bi huysuz oldu 2gün boyunca doğru düzgün uyumadı ağladı
hafta sonu doktora götürdük, ağızdan gaz çıkarma yönteminin doğrusunu öğretti doktorumuz
bebeğin sırtını ovalayarak değil döverek çıkartıcakmışız.
şimdi öyle yapıyoruz hem bbeğin hoşuna gidiyor hemde hemen gazını çıkartıyor
bu sayede rahat uyur oldu çok şükür
bugünde kırkımız çıktıAllah hayırlı uğurlu etsinnnnn
kaç gündür gelemiyorum meraklardayım begümcüm sonuç ne oldu
belinaysunun adeti en son 1hafta gecikmişti son durum ne
sevinç cuma regl olcaktı oldumu
nazonun kardeşi taşındımı
beydağlı iyileşti mi vs vs vs
gelişmelerden haber verin banaaaaaaaaaa
kadın geçmş olsun bu arada hakanlar hastaymış
hanımlarr herkese iigcler...akşam yemeğinde misafirim vardı patates çorbası,fırında tavuk yaptım iç pilav hazırladım tavuğun içine doldurdum fırına verdim nefis oldu görüntüde mükemmel olduuukıymalı börek zeytinyağlı enginar sarma salata yaptım bidee..sabahta evi topladım yoruldum bugün ama değdii herkese güzel bi hafta diliyoruuuuum
yüzde 2 hareketli sperm varmış
bende çıkayım ocakta pilavım var kuru fasulye yaptımdı,beyimde yolda geliyor dumanım ...ben bilmem beyim bilirr
güzel menü olmuş canım tebrik ederim ellerine sağlıkbu arada o patates çorbası nasıl oluyo güzelmi hiç denemedim tek patates çorbasını genelde onu diğer sebzelerlede sebze çorbası olarak yapıyomda yada mercimeğe havuç pattis rendeliyom öle yapıyom tek paatis denemediydim hiç tarif etsene bi rendeleyip soğanla falan pişirip blendırdanmı geçiriyon? :26:
hanımlarrrr herkese güzel bi gün diliyorummmmsevinçin kocişi oğluşu hasta:18: yok begüm morali bozuk duman izinde koca göbeğle geziyii gene heralde duru zatii yok yorgunluktan basakss oğluşuna pakiyiii hürrr doğurduğu için yok biriciim arada geliyiii ondada yazmadan gidiyiii naz emir işe girmişti heralde:44 ekiiiii öbür hatunlar nerdeeeeeeeeeesiniiiiiiiiz
bıtanemsın benm valla takmıom kuzum artık hasta olcm yoksa takmıyom sozzz.. gezınce heryerde bebek goruorm en ıyısı kendımı odak nooktamdan cekyım bılıorm bıgun olcak umarm yakında olur bıtanem tupede gecmıom blıosn blkı 3 ay sora yaparm amasen ne bakıyon tabi öle diycek para kazanıyo sendenne adet olamayanlar var onlar nasıl kalıyo allah ol desin yeterki sanada daha zamanı vamış bebeğim yaa üzülme sen ne güzel anlayışlı eşlerimizde var bize destek olan daha ne olsun el ele verip sayelerinde bütün zorlukları aşarız kuzucum pkodaşım benim hep dediğim gibi kafana takmasan iyi olucak bekledikçe gelmiyo bu sıpalar ne zamanki ümidi kesiyon salıyon herşeyi bi bakmışsın geliveriyo zamanı gelince elbet seninde olucak canım benim çok yaklaştın zamana bırak biraz kendini gez toz eğlen at bebek düşüncesini aklından bak nasılda geliyo sıpan
kız ovalamayla gazmı çıkaarvurcan tabii hafif hafif anandamı göstermediydi nasıl yapcağını hiçmi görmediydin milletten kız neyse 40ı çıkmış hayırlı olsun ne ara büyüdü o kadar bıdık yaa mevlüt falanda yapmıyonuzmu çocuğa siz? :26: resimlerinide atta bakalım ele avuca gelmeye başlamıştırda şimdi o oy maaşallah darısı başımıza artıkın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?