Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız yaşın daha 23 umutsuluk niye..

-- evet biraz bırak kendni seni çok seviyorum ssaaçm saçma düşünmee

Ayyy kizlar kocam ve oglum hasta ikiside ewde bogaz enfeksiyonu olmuslar
Gece hastanedeydik bire kadar kocisimin atedi 40 derece oldu
Allahim korusun ikisinede sifa versin diyimde cikiim dedim

geçmiş olsun cnnm Allah şifa versiiin..

Cnmm yaa üzmemeye çalış kendini nolur kuzucuğuum benim herşey Allah tan...Ben inanıyorum o bebiş zamanı gelince olacak inşş...Hem yaşın daha çok genç o yönden şanslısın..dinlen gez seni mutlu edicek şeyler yap bu aralar...

cnm ohh 40 ı da çıktı maşallah egeciğiinlohusalık ne alemde geçti mi canım:26:

Ewet cnm kicama soruuom bise istiyonmu hayatim diye
Oglan atliyor senin hayatin benim benle ilgilen
Sen benim kocamsin anne
Elma cayi yaptim nane limon iciyiz bir anda iyilesiverdim

ay çok güldüm yaa çocuğa bak kocan benim haaa kardeş yapsan çocuğa babamdan ne peydahlıyon benden yapda der buu alemlermiş vallaa işin zor ne deyim allah kolaylık ve acil şifalar versin canım çookda geçmiş olsun

kız ovalamayla gazmı çıkaar vurcan tabii hafif hafif anandamı göstermediydi nasıl yapcağını hiçmi görmediydin milletten kız neyse 40ı çıkmış hayırlı olsun ne ara büyüdü o kadar bıdık yaa mevlüt falanda yapmıyonuzmu çocuğa siz? :26: resimlerinide atta bakalım ele avuca gelmeye başlamıştırda şimdi o oy maaşallah darısı başımıza artıkın yaa

hanımlarr herkese iigcler...akşam yemeğinde misafirim vardı patates çorbası,fırında tavuk yaptım iç pilav hazırladım tavuğun içine doldurdum fırına verdim nefis oldu görüntüde mükemmel olduuukıymalı börek zeytinyağlı enginar sarma salata yaptım bidee..sabahta evi topladım yoruldum bugün ama değdiiherkese güzel bi hafta diliyoruuuuum

güzel menü olmuş canım tebrik ederim ellerine sağlık bu arada o patates çorbası nasıl oluyo güzelmi hiç denemedim tek patates çorbasını genelde onu diğer sebzelerlede sebze çorbası olarak yapıyomda yada mercimeğe havuç pattis rendeliyom öle yapıyom tek paatis denemediydim hiç tarif etsene bi rendeleyip soğanla falan pişirip blendırdanmı geçiriyon? :26:

bende çıkayım ocakta pilavım var kuru fasulye yaptımdı,beyimde yolda geliyor dumanım ...ben bilmem beyim bilirr

sendemi kuru fasülye yaptın bugüne bende bugün için dünden yaptıydım kociş nöbetçiyken bu günde yanına pirinç yemediği için bulgur pilavı yapiim dedim bulgurum çok az kalmış bende artık küçük boncuk makrnayı kavurdum yağda et bulyon koydum oda bu seferlik sonra kaynar suyunu döktüm pişirdim çok güzel oluyo o makarna çok seviyom ben kavrulmuş makarnayı sosta yapıyıom bazen üstüne yanınada salata yaptım olduda bittiii

sen ne bakıyon tabi öle diycek para kazanıyo senden ne adet olamayanlar var onlar nasıl kalıyo allah ol desin yeterki sanada daha zamanı vamış bebeğim yaa üzülme sen ne güzel anlayışlı eşlerimizde var bize destek olan daha ne olsun el ele verip sayelerinde bütün zorlukları aşarız kuzucum pkodaşım benim hep dediğim gibi kafana takmasan iyi olucak bekledikçe gelmiyo bu sıpalar ne zamanki ümidi kesiyon salıyon herşeyi bi bakmışsın geliveriyo zamanı gelince elbet seninde olucak canım benim çok yaklaştın zamana bırak biraz kendini gez toz eğlen at bebek düşüncesini aklından bak nasılda geliyo sıpan

cnm mukakkak dene çok güzel oluyooönce 1 soğanı yağda kavur pembeleşince yarım türk kahvesi fincanı un ekle karıştır unun kokusu çıksın ama un kahverengide olmasın karıştıra karıştıra kavursonra üstüne küp küp doğranmış patatesleri (4-5 pattis) ekle şöyle bi karıştır bunun üstüne kaynamış suyu dök pattisler yumuşayana kadar arada karıştırarak pişir..iicee yumuşayınca blendırdan geçir pütürlük kalmasınbuzluğa ayırdığın tavuk suyun yada et suyun varsa içine at kaynat miiis gibi için..içerken karabiber dök güzel oluyootavuk yada et suyun yoksa tavuk yaptığın bigün pattis çorbasından yap tavuk suyunda boşa gitmezya da bulyon atarak yap cnm..ama dene benim yaptığım herkes bayıldıııafiyet olsuuun cnmmmm

hanımlarrrr herkese güzel bi gün diliyorummmmsevinçin kocişi oğluşu hasta:18: yok begüm morali bozuk duman izinde koca göbeğle geziyii gene heraldeduru zatii yok yorgunluktanbasakss oğluşuna pakiyiiihürrr doğurduğu için yokbiriciim arada geliyiii ondada yazmadan gidiyiiinaz emir işe girmişti heralde:44ekiiiii öbür hatunlar nerdeeeeeeeeeesiniiiiiiiiz

çok şükür burdayım beni neden alıntı almadın bakem kızlar güzel bir hafta diliyorum ev işlerimi halledeyim namazımı kılıyım pazara gidicem eve gelicem hayde yemek yapmaya menüde mercimek çorbası biber dolması salata yogurt var biline sevinç karısı özledim kız seni oglunda iyi demiş çok güldüm yazdıgına işşallah benimde olur

Cnmm yaa üzmemeye çalış kendini nolur kuzucuğuum benim herşey Allah tan...Ben inanıyorum o bebiş zamanı gelince olacak inşş...Hem yaşın daha çok genç o yönden şanslısın..dinlen gez seni mutlu edicek şeyler yap bu aralar...
sagol kuzucumm uzmucem cunku bana bı hastalık gelcek takarsam kafaya napıyım kurban oldugum hayırlısı neyse onu verdı bana hayırlısını ıstedım boyleyms bıtanem

cnm

bıtanemsın benm valla takmıom kuzum artık hasta olcm yoksa takmıyom sozzz.. gezınce heryerde bebek goruorm en ıyısı kendımı odak nooktamdan cekyım bılıorm bıgun olcak umarm yakında olur bıtanem tupede gecmıom blıosn blkı 3 ay sora yaparm ama

yok kızz ne hafif hafifi
baks ende bilmiyosun, doktorumuz bayağı dövdü Egeyi çok korktum ağlıycak diye ama hoşuna gidiyormş bebeklerin o vuruş
avuç içi ile vurunca acıyormuş ortada boşluk bırakacaksın bayağı güm güm vuracaksın , hemen gaz çıkıveriyo
inşallah cnm darsısı başınıza. biz mevlüt yapmıyoruz okunmş su ile cıp cıp yapıpnistediğimz bi yere bebekle gezmeye gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…