idare ediyoruz cnm işte daha sajkinim bu aralar ama anlaşlı bi koca olursacnm ohh 40 ı da çıktı maşallah egeciğiinlohusalık ne alemde geçti mi canım:26:
göbekli marul naber sıpam nasıl:
bida yaptırmıcam zati iğne felan bu ne lenevet o yüzden kolay gelsin dedim
sana tripmi yapıyo ege bacak kadar boyuylabida iğne yaptırma çocuğa böyle ağlar durur sonra işte onun huysuzluğu bile ne tatlıdır geçmiş olsun canım o zaman...
cnm ya sağlk olsun ama adet olmadım demşsn sankiyazdım negatıf dıye gormedn sanırım yapck bısey yok egeyı op bnm ıcın allha emnt ol
aminnnn cümlemizeeeeekizzz ovarak gazmi cikar vuracan pat pat
Kirkiniz cikti hayirli olsun nicr kirklari yaslari olsun saglikla sihhatle
Ewet hakanlar hasta herbiri bir kanepede yatiyii
sağol teyzesi tşk edrizzzzcanım çok geçmiş olsun nasıl bir virüsmüş bu yaa herkes hasta illaki ewdeki herkesi hasta ediyor..sanada kolay gelsin erkekler daha nazlı oluyor hasta olunca
sağol kuzum iyiyim...kırkınızda çıkmış hepinize hayırlı olsun:))geçmiş olsun egecike,aşı her çocuğu huysuz ediyor diye duyuyorum hep..neyseki gazını doğru çıkarmayı göstermiş toktur çicuk rahat eder bari
hala adet olmadm kıst odu buyuk ıhtımal
Gozunaydin cnm hep guzel haberler alirsin insallahhhhhatunlarım napıyonuz??
begümüm kuzum vakti gelmemiş daha demekki..hiç üzülmeni istemiyoruım..dediğin gibi bisüre ara ver..canımsın.
ben bugun sabahtan beri dışardayım..doktora gittik bugun kuzenimle..
.kistim 6 cm olmuş..3.5 cmdi.karnım şiş ama ..doktor korkulcak bişey yok kendiliğinden erir o dedi..soğan cücüğümü gördüm sonunda..ama doktora diyomki hani nerde bebeğimi göremicekmiyim halime gül gül öldümultrasonda bakarken bitürlü göremedim içim okadar kalabalıktıki bebişime yer kalmamış: ) minicik duruyodu..oyy yavrum benimm 4 haftalıkmış..geç döllenme yani..soğan kürü bittiği günden hesaplıyorum.tam 4 haftaya denk geliyo..inşallah kesenin içindede görürüm ...haftaya tekrar kontrole gitcez..kuzenimin bebişide iyi..kesesi görüldü çok şükür..kalp atışlarını dinlemeye çalıştı ama çok derinden geliyodu haftaya dinleriz heralde..
bana bide magnezyum yazdı..hemoroidim var..iştee öylee : ) eve biraz önce geldim..
Cnm bende seni ozledim valla hakanlarin birini ise yolladim birini okula cok halsizim yoruldum geri onlardan virusmu kaptim ne:2:çok şükür burdayım beni neden alıntı almadın bakemkızlar güzel bir hafta diliyorum ev işlerimi halledeyim namazımı kılıyım pazara gidicem eve gelicem hayde yemek yapmaya menüde mercimek çorbası biber dolması salata yogurt var biline sevinç karısı özledim kız seni oglunda iyi demiş çok güldüm yazdıgına işşallah benimde olur
ıyıym uzulmuyorm dualarmda hep hayırlısını ıstedım 4444 tefrıcıye okudum sevınc ablam yardım ettı kadrıyecm yrdm ettı allah razı olsun.. cok kuran okudum hayırlısı buyms allah bılır artık gerısını benden bu kadaroff eşşek kist
üzülme cnm ya hayırlısı böyle demekki
klasik sözler söy lüyorm ama doğrusu bu
ıyıym uzulmuyorm dualarmda hep hayırlısını ıstedım 4444 tefrıcıye okudum sevınc ablam yardım ettı kadrıyecm yrdm ettı allah razı olsun.. cok kuran okudum hayırlısı buyms allah bılır artık gerısını benden bu kadar
Napiyon deli karigobegi gitmis ufak at ufakkk
Memisler 95 olmus haberin yok
hala adet olmadm kıst odu buyuk ıhtımal
özledim seni ikircikli maymuş
biraz ayva göbek varçatlak sıfır ikiz kuleler dik ve füze gibi
kırkımızda çıktı değme keyfime
hee eminim oyledirrr kiz bende seni ozledim catlak patlak
Dun carpistin zaaarkukusun agrisi gectimi
yook çarpışamadık kıca geceye gidiyo vardiyası değişti bu hafta
zati kukuşumu almam gerek
bide toktura gitcem üşütünce kukuşum çok yanıyo acaba çarpışmadada yanarmı
hakanlar nasıl yatiyilermi
kanda baktr cnm kac kez soledım ıdrarda cıkmazzzbegüüümm ben de adet olmadım hala..idrar testi yaptım,negatif çıktı..
hiçde bile evdeyim bugünnnhanımlarrrr herkese güzel bi gün diliyorummmmsevinçin kocişi oğluşu hasta:18: yok begüm morali bozuk duman izinde koca göbeğle geziyii gene heralde duru zatii yok yorgunluktan basakss oğluşuna pakiyiii hürrr doğurduğu için yok biriciim arada geliyiii ondada yazmadan gidiyiii naz emir işe girmişti heralde:44 ekiiiii öbür hatunlar nerdeeeeeeeeeesiniiiiiiiiz
görmeden inanmam göbeğini filan.... korse kullandınmı bari??idare ediyoruz cnm işte daha sajkinim bu aralar ama anlaşlı bi koca olursa
göbekmi kaldı kısss manken gibi oldumsen onu artık dumana sööle
sıpan iyi maaşalllah uyurken kaçtım bende
yaptırma çok gerekiyosa ver babasına o yaptırsın sen kaka anne olma sonraa, ben gitmiycem aşıya filan karar verdim:44:sende az psikopat diilmişsin yani ağlayan çocuğa gülünürmü hiç delübida yaptırmıcam zati iğne felan bu ne len
vallahi dumancım bebeği doğurmadan önce hiç ağlamasını istemezdim , onun ağladığını bile düşündükçe üzülürdüm
ama şimdi o ağlarken izliyorum onu gülüyorum ağlarken bile öğle tatlı oluyoki
aminnnn cümlemizeeeee
Himmm anladim srn al bari kukus gorunmez oldu iyice
Doktorlada gorus hakanlari kovdum bugun
hiçde bile evdeyim bugünnnannem le bıdık yeğenim geldi benim çıkmama gerek kalmadı şekerr..sen napıyosun???
görmeden inanmam göbeğini filan.... korse kullandınmı bari??
yaptırma çok gerekiyosa ver babasına o yaptırsın sen kaka anne olma sonraa, ben gitmiycem aşıya filan karar verdim:44:sende az psikopat diilmişsin yani ağlayan çocuğa gülünürmü hiç delü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?