ıyıyım cnm sen nasılsınbegümmm nasılsın tatlım
neden kızz yalan kı diyokonunda resmini koyiyimi korsekullanmadım ama kıcamın fularını sardım arada
çok öemsemedim açıkçası biraz ayva göbek kaldı
mekik çekerim oda gider heralde
sen napıyon izindemisina rtıkınnnnnnn
ıyıyım cnm sen nasılsın
çook gecmıs olsun bıtanem allah sıfa versınidare eder cnm başaka da yazdım ağrım var..bi çıkıp dolaşayım evin içinde belki geçer:26:
Tut kes bisi olmazzz kimildar ama uyuyorken kes yinedekadın oğlanın tırnaklarını kesmek istiyorum ama devamlı kımıldıyo
uykuda da olsa kımıldıyo nasıl kesicem bilmem:18::18::18:
Cok iyi maasallahsizin elalar laleler nasıllar:26::26::26::26:
neyse oğlan uyandı gidiyim ben
Sen yazacaktim hee kafalarina oksijen girsin aksama gelirler virvirvirfuuuuuuuuu iyileştiler demekki iyi bari
bugn hava güzel temz hava alsn lar hakanlar iyi gelir
srn ne demek:44:kukuş doğumdan bu yana kayboldu gitti
koy sende öyle bakıp inanayım, kızım keşke sarsaydın hiç bişey kalmazdı, ben 1 hafta sonra direk korseyle dalacam olaya inş. ben izindeyim evetttama bugün çok ağrım var adet olacakmışımla ishalmişim arasında,sevinçin dedikleri tutupda doğurmazsam eğer keyif çatıcam biraz...
slm kızlar uzun zamandır yazamıyordum biraz uzak kalmak istedim
sevinç bir tek sen arsın şuan sana sorim oncomed gebelik testi ne kadar güvenilir fikrin varmı :26::26:
kanda baktr cnm kac kez soledım ıdrarda cıkmazzz
rıca edrrım cnm ama bence hamılesın cnku sende bı problem yoktu yarın guzeel haberler verırsn ınsallah banaşimdi sen öyle söyleyince doktorumu aradım..çıkmaz idrarda varsa bile dedi..erkenmiş..yarına kan testi yapıcaz..umutlanmak çok da iyi bir şey değil ama sonra hüsrana uğruyor insanyarın sabah bakıcam artık ..ama teşekkür edeirm yine de..
rıca edrrım cnm ama bence hamılesın cnku sende bı problem yoktu yarın guzeel haberler verırsn ınsallah bana
ben hala adet olmadım ama negatıf cıktı kanda adetımı beklıorm tupte yapmıcam cnm bıraktım kndımı kendı halıme :)İnşallah..yarın sabah olmaz bana
ben hala adet olmadım ama negatıf cıktı kanda adetımı beklıorm tupte yapmıcam cnm bıraktım kndımı kendı halıme :)
sevinç senin yaptığındamı oncomeddi
ben bugüne kadar kaç tane yaptım ilk defa bu ay pozitif çıktı başka eczaneden bir tane daha aldım oncomed oda başka yokmu dedim eczacıya abla bu en iyisi dedi biri beni aydınlatsın bu arada diğerini akşam eve gidince yapacam
kızlar ben az önce 2.testimide yaptın o da pozitif çıktı eşim gelince acile gidip birde kan tahlilimi yaptırsam
ay hemen yaptır canım gözünaydın şimdiden....kız sizin oraları su basmış sizin ewe girmedi inşaallah....kızlar ben az önce 2.testimide yaptın o da pozitif çıktı eşim gelince acile gidip birde kan tahlilimi yaptırsam
bida yaptırmıcam zati iğne felan bu ne len
vallahi dumancım bebeği doğurmadan önce hiç ağlamasını istemezdim , onun ağladığını bile düşündükçe üzülürdüm
ama şimdi o ağlarken izliyorum onu gülüyorum ağlarken bile öğle tatlı oluyoki
cnm ya sağlk olsun ama adet olmadım demşsn sanki
son durum ne acaba:18:
aminnnn cümlemizeeeee
Allah acil şifalar versn hakanlara
Alah tan sen kalktın ayağa sende hasta olsan kim bakardı size Allah yardmcın olsun
sağol teyzesi tşk edrizzzz
toktur bebeği haldır huldur şekilden şekile sokuyorda
bebeğin gıkı çıkmıyor kızzzzzzzz
biz yapsak evde kıyameti kparır
tokturlar ölçüsünü biliyor zaar
seninde iyi olmana sevndm ama sende nazar var tikkat et kendine:18:çokmu güzzelsn ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?