Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

koy sende öyle bakıp inanayım, kızım keşke sarsaydın hiç bişey kalmazdı, ben 1 hafta sonra direk korseyle dalacam olaya inş. ben izindeyim evetttama bugün çok ağrım var adet olacakmışımla ishalmişim arasında,sevinçin dedikleri tutupda doğurmazsam eğer keyif çatıcam biraz...

kadın oğlanın tırnaklarını kesmek istiyorum ama devamlı kımıldıyo
uykuda da olsa kımıldıyo nasıl kesicem bilmem:18::18::18:
Tut kes bisi olmazzz kimildar ama uyuyorken kes yinede
sizin elalar laleler nasıllar:26::26::26::26:
neyse oğlan uyandı gidiyim ben
Cok iyi maasallah
fuuuuuuuuu iyileştiler demekki iyi bari
bugn hava güzel temz hava alsn lar hakanlar iyi gelir
srn ne demek:44:kukuş doğumdan bu yana kayboldu gitti
Sen yazacaktim hee kafalarina oksijen girsin aksama gelirler virvirvir
Kukus eyice kaybolmadan parlat bari

doguruyonmu kizzzz

slm kızlar uzun zamandır yazamıyordum biraz uzak kalmak istedim
sevinç bir tek sen arsın şuan sana sorim oncomed gebelik testi ne kadar güvenilir fikrin varmı :26::26:

slm kızlar uzun zamandır yazamıyordum biraz uzak kalmak istedim
sevinç bir tek sen arsın şuan sana sorim oncomed gebelik testi ne kadar güvenilir fikrin varmı :26::26:

Cnm yeni gordum yaa valla o testler bana oyun oynadi o yuzden guvenmiyom
En iyisi kan testi

kanda baktr cnm kac kez soledım ıdrarda cıkmazzz

şimdi sen öyle söyleyince doktorumu aradım..çıkmaz idrarda varsa bile dedi..erkenmiş..yarına kan testi yapıcaz..umutlanmak çok da iyi bir şey değil ama sonra hüsrana uğruyor insan yarın sabah bakıcam artık ..ama teşekkür edeirm yine de..

sevinç senin yaptığındamı oncomeddi
ben bugüne kadar kaç tane yaptım ilk defa bu ay pozitif çıktı başka eczaneden bir tane daha aldım oncomed oda başka yokmu dedim eczacıya abla bu en iyisi dedi biri beni aydınlatsın bu arada diğerini akşam eve gidince yapacam

rıca edrrım cnm ama bence hamılesın cnku sende bı problem yoktu yarın guzeel haberler verırsn ınsallah bana

kızlar ben az önce 2.testimide yaptın o da pozitif çıktı eşim gelince acile gidip birde kan tahlilimi yaptırsam

Begümcümmmm
Klasik şeyler söylemek istemedim o yüzdn şimdi yazıyorum sana
Cnm çoğunuz aynı durumdayız
Sağlığımız yerinde şükür
İnşallahh hepimize nasip eder rabbimm
Öpüyorum seniii

ben hala adet olmadım ama negatıf cıktı kanda adetımı beklıorm tupte yapmıcam cnm bıraktım kndımı kendı halıme :)

hatırladığım kadarıyla yaşınızda gençti sizin..bekleyin tabi..dinlensin bedeniniz..ben bu ay ilaç kullandım diye çok kızdım kendime..büyük ihtimalle de adetim o yüzden gecikti.:44:

kızlar ben az önce 2.testimide yaptın o da pozitif çıktı eşim gelince acile gidip birde kan tahlilimi yaptırsam

Cnm insallahh hadi bakalim hayirlisu ins hamilesindir kanda baktir tabii bizede hbr ver olurmu

ne haber kızlar beni çookkkkk seven eltim gelmişti bugün,az önce gitti siz ne yapıyonuz bakalım...

ay hemen yaptır canım gözünaydın şimdiden....kız sizin oraları su basmış sizin ewe girmedi inşaallah....

nerden bildin kız güzel olduğumu ayıptır demesi öyle derlerçarpişma oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nasılsın kuzum kız sana mesaj yazmıştım ama gözünden kaçmıştır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…