Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bugun yarin hasta olursun o zaman

telde kk acik kalmis
Mandalinayi bilrmem

anammmm doğru söylüyon kız kadın zaten gözüyle etrafı kesiyo durmadan,yeni birşey varmı diye..ikidebir tepesindeki çalışmayan klimaya bakıp bu kaçlık,diye soruyor kaç aydır hazmademediler halbuki onlarda neler var ben hiç bişey demiyorum ALLAH daha çok versin..

ıyı olalım allaha sukur ıyıyızz saglıklıyızz keyfıız yerınde napalım hayırlısı buymus ısyan olur aglarsam allaha

ewet canım haklısın isyan inanan insana yakışmaz..ama ağlamak istediğimde ağlarım ben çünkü o insani bir duygu ve benim için bir rahatlama yöntemi..

ewet canım haklısın isyan inanan insana yakışmaz..ama ağlamak istediğimde ağlarım ben çünkü o insani bir duygu ve benim için bir rahatlama yöntemi..
tabı bende agladım ılkte cok agladm ama bu sefer esım benle konusuncaya kadar aglamadm o ıste uzulme bu bızım kaderımız mahcup olma senın sucun yok falan dıye kkonustu cok agladm o zamn ama yapck bısey yk be ablam

tabı bende agladım ılkte cok agladm ama bu sefer esım benle konusuncaya kadar aglamadm o ıste uzulme bu bızım kaderımız mahcup olma senın sucun yok falan dıye kkonustu cok agladm o zamn ama yapck bısey yk be ablam

ewet canım yaşadıklarımız elimizde olan şeyler değil zaten..boşver olabildiğince uzaklaş bu konudan..

kuskanc bakkkk bol bol oku cnm Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…