ne haber kızlar beni çookkkkk seven eltim gelmişti bugün,az önce gitti siz ne yapıyonuz bakalım...
sevinç,duman ne yapıyonuz aşağıda isminiz var ama sesiniz yokk
bugun yarin hasta olursun o zaman
telde kk acik kalmis
Mandalinayi bilrmem
görmedım vala ablacmm ıyıym abla nolsn sen naslsnnasılsın kuzum kız sana mesaj yazmıştım ama gözünden kaçmıştır heralde
23 e grcm ocakta ıste bakalm nolckhatırladığım kadarıyla yaşınızda gençti sizin..bekleyin tabi..dinlensin bedeniniz..ben bu ay ilaç kullandım diye çok kızdım kendime..büyük ihtimalle de adetim o yüzden gecikti.:44:
görmedım vala ablacmm ıyıym abla nolsn sen naslsn
kuzucummmm ıyıym yapcak bısey yok hersey allahtan napalım sen nasılsn bebegımmBegümcümmmm
Klasik şeyler söylemek istemedim o yüzdn şimdi yazıyorum sana
Cnm çoğunuz aynı durumdayız
Sağlığımız yerinde şükür
İnşallahh hepimize nasip eder rabbimm
Öpüyorum seniii
23 e grcm ocakta ıste bakalm nolck
ıyı olalım allaha sukur ıyıyızz saglıklıyızz keyfıız yerınde napalım hayırlısı buymus ısyan olur aglarsam allahasewindim kuzum iyi olmanabendeeeee işte iyi diyelim iyi olsun,çok şükür..
ocakta tam 23 olcam abla 90lıyım ıste.. kocamn oldmkız daha küçücüksün annem bu yaşlarının kıymetini bil..30 dan sonrası su gibi akıyo wallaaa
ıyı olalım allaha sukur ıyıyızz saglıklıyızz keyfıız yerınde napalım hayırlısı buymus ısyan olur aglarsam allaha
ocakta tam 23 olcam abla 90lıyım ıste.. kocamn oldm
tabı bende agladım ılkte cok agladm ama bu sefer esım benle konusuncaya kadar aglamadm o ıste uzulme bu bızım kaderımız mahcup olma senın sucun yok falan dıye kkonustu cok agladm o zamn ama yapck bısey yk be ablamewet canım haklısın isyan inanan insana yakışmaz..ama ağlamak istediğimde ağlarım ben çünkü o insani bir duygu ve benim için bir rahatlama yöntemi..
tabı bende agladım ılkte cok agladm ama bu sefer esım benle konusuncaya kadar aglamadm o ıste uzulme bu bızım kaderımız mahcup olma senın sucun yok falan dıye kkonustu cok agladm o zamn ama yapck bısey yk be ablam
anammmm doğru söylüyon kız kadın zaten gözüyle etrafı kesiyo durmadan,yeni birşey varmı diye..ikidebir tepesindeki çalışmayan klimaya bakıp bu kaçlık,diye soruyor kaç aydır hazmademediler halbuki onlarda neler var ben hiç bişey demiyorum ALLAH daha çok versin..
ewet bende esımde :)amanda aman pek bir kocaman oldun..dur daha genceciksin..sende kova burcumusun??
kuskanc bakkkk bol bol oku cnm Allaha emanet
ewet bende esımde :)
benım dogum gunum 28 ocak esımın 14 subat :) senın ne zaman ablam
benimde 2 şubat yani bende kova burcuyumaslında pekte anlamam ve inanmam şu burçlara..ama kovanın özellikleri uyuyor bana
ewet canım hepimiz ALLAH a emanetiz kim ne düşünüyorsa bizim için RABBİM aynısını versin,onun için...
kız erkekelri iyileştirip yollamışsın iyi bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?