Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ewet canım yaşadıklarımız elimizde olan şeyler değil zaten..boşver olabildiğince uzaklaş bu konudan..

bencede kafamı rahatlatmam lazm ablam..
benimde 2 şubat yani bende kova burcuyumaslında pekte anlamam ve inanmam şu burçlara..ama kovanın özellikleri uyuyor bana
aynı burctayız bana uyuyoo en zekıler de kova burclarından cıkmıs dıkkatını cekerım :)
dıkkafalıyım ılla benım dedgım olcak ınatcıyım kalbımde kotuluk yoktur varsa yoksa dılımde

Ben cikiyom rahatim kacti yine yaaaaa:2::2::2:
kolay gelsin sanaaa..bende çıkıyom,görüşürüz sonraa

he kız öyle derler bende öyleyimdirrbegüm bende çıkıyom şimdilik kuzum sonra görüşürüz

kuzucummmm ıyıym yapcak bısey yok hersey allahtan napalım sen nasılsn bebegımm

Bende iyiyim cnmm
Sen beylikdüzündeydin dimi tatlm öyle htırlıyorum geçen geldiğimde görüşseydik keşke
Sende istersen bidahaki geldiğimde hbrleşelim ok
Neresindesin beylikdüzünün

Sewinçççç
Cnmm hakanlar hasta olmuşş geçmiş olsunn sende dikkat et kndine yeni iyileştinn gülümm

hmm güzel olur tabi deneyim bende bigün sağol canım bu arada pattis var içinde una ne gerek varki? oda koyulaştırıyo nasılsa kıvamını

ben pastayla kuru patlıcan dolması yapmakla meşguldüm bügün yarına gündüze ayrı akşama ayrı misafir çağırdım hazırlık yapmışken ikisi bi arada çıkcak bu arada
Menümde
kuru patlıcan dolması
pizza
Mozaik pasta
Küçük kalpli yaş pastalar
Kuru pasta (Simit ve Çörek otlu kurabiye)
Belkim bide bi çeşit salata yaparım tabi üşenmezsem
Kuru pastalarım vardı zaten biraz bugünde mozaikle dolmamı yaptım hem akşamda yedik dolmadan biraz ısınayım kalpli yaşpaştalarımıda yapcam yarına bi pizzam kalsın onuda gündüz kızlarla yapar yeriz bi tepsisinide akşam pişiririm taze pişmiş olsun öyle yaani sizce nasıl menüm salata yapsammı kararsızım yaa :26:

evet beylıkduzu kuzucum beylıkduzu bauhaus eskı tatılya varya o caddedeymm

bak daha 3 ay sonraya tüp diyo yaa acele etme diyooos bencede taka taka bi iş getircen başına takmamek en iyisi

ohh mıs kzuumm canım cektı

daha dün öğrendin sen banamı öğretiyon kız yiğenlerime ben bakardım hep biliyos çok şükür öyle şeylerii hmm bizde 40ını veya yarı 40ını uçurma mevlüdü olur mevlüt cicisi giydirilir bebişlerede bebek şekeri falan dağıtılır hediyeler gelir vs vs öyle yaani bizimkide okunmuş suyu nerden buluyonuz mevlüt yaptırmayınca kız okutup üfletiyonuzmu suyu birilerine

ohh mıs kzuumm canım cektı

yarın gel beraber yiyelim bebeğim beklerim ama gündüz gelin kızlar güündüz kız kızayız akşamada eşli gelicek misafirimiz salataya gerek olmasın diye dolma yaptıydım ama genede yapsammıki yaa onuda kendi canım çektiği için diyom haa yoksa uğraşasım yok pek

ahhh yakın olaydınnn keskee
afıyet bal olsun sıze kuzucum..
aslında menu yeterlı ama sen bılırsn bebegmm

kadın oğlanın tırnaklarını kesmek istiyorum ama devamlı kımıldıyo
uykuda da olsa kımıldıyo nasıl kesicem bilmem:18::18::18:

uykuda kesiliyo zaten ancada elini bi güzel avcuna alcan çıt çıt hemen kescen kuzum başka çaresi yok yada ver babsının kucağına o tutsun elini kolunu falan sen kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…