Yok annem ya oglan gelir gelmez bayildi yatiyot herifin sesi kotu
Bende oksuruyom
ewet canım yaşadıklarımız elimizde olan şeyler değil zaten..boşver olabildiğince uzaklaş bu konudan..
aynı burctayız bana uyuyoo en zekıler de kova burclarından cıkmıs dıkkatını cekerım :)benimde 2 şubat yani bende kova burcuyumaslında pekte anlamam ve inanmam şu burçlara..ama kovanın özellikleri uyuyor bana
kolay gelsin sanaaa..bende çıkıyom,görüşürüz sonraaBen cikiyom rahatim kacti yine yaaaaa:2::2::2:
bencede kafamı rahatlatmam lazm ablam..
aynı burctayız bana uyuyoo en zekıler de kova burclarından cıkmıs dıkkatını cekerım :)
dıkkafalıyım ılla benım dedgım olcak ınatcıyım kalbımde kotuluk yoktur varsa yoksa dılımde
tamam abla allaha emanet ol...kolay gelsin sanaaa..bende çıkıyom,görüşürüz sonraa
he kız öyle derler bende öyleyimdirrbegüm bende çıkıyom şimdilik kuzum sonra görüşürüz
kuzucummmm ıyıym yapcak bısey yok hersey allahtan napalım sen nasılsn bebegımm
Yok annem ya oglan gelir gelmez bayildi yatiyot herifin sesi kotu
Bende oksuruyom
cnm mukakkak dene çok güzel oluyooönce 1 soğanı yağda kavur pembeleşince yarım türk kahvesi fincanı un ekle karıştır unun kokusu çıksın ama un kahverengide olmasın karıştıra karıştıra kavur sonra üstüne küp küp doğranmış patatesleri (4-5 pattis) ekle şöyle bi karıştır bunun üstüne kaynamış suyu dök pattisler yumuşayana kadar arada karıştırarak pişir..iicee yumuşayınca blendırdan geçir pütürlük kalmasın buzluğa ayırdığın tavuk suyun yada et suyun varsa içine at kaynat miiis gibi için..içerken karabiber dök güzel oluyoo tavuk yada et suyun yoksa tavuk yaptığın bigün pattis çorbasından yap tavuk suyunda boşa gitmez ya da bulyon atarak yap cnm..ama dene benim yaptığım herkes bayıldııı afiyet olsuuun cnmmmm
hanımlarrrr herkese güzel bi gün diliyorummmmsevinçin kocişi oğluşu hasta:18: yok begüm morali bozuk duman izinde koca göbeğle geziyii gene heralde duru zatii yok yorgunluktan basakss oğluşuna pakiyiii hürrr doğurduğu için yok biriciim arada geliyiii ondada yazmadan gidiyiii naz emir işe girmişti heralde:44 ekiiiii öbür hatunlar nerdeeeeeeeeeesiniiiiiiiiz
evet beylıkduzu kuzucum beylıkduzu bauhaus eskı tatılya varya o caddedeymmBende iyiyim cnmm
Sen beylikdüzündeydin dimi tatlm öyle htırlıyorum geçen geldiğimde görüşseydik keşke
Sende istersen bidahaki geldiğimde hbrleşelim ok
Neresindesin beylikdüzünün
Sewinçççç
Cnmm hakanlar hasta olmuşş geçmiş olsunn sende dikkat et kndine yeni iyileştinn gülümm
Cnmm yaa üzmemeye çalış kendini nolur kuzucuğuum benim herşey Allah tan...Ben inanıyorum o bebiş zamanı gelince olacak inşş...Hem yaşın daha çok genç o yönden şanslısın..dinlen gez seni mutlu edicek şeyler yap bu aralar...
sagol kuzucumm uzmucem cunku bana bı hastalık gelcek takarsam kafaya napıyım kurban oldugum hayırlısı neyse onu verdı bana hayırlısını ıstedım boyleyms bıtanem
cnm
bıtanemsın benm valla takmıom kuzum artık hasta olcm yoksa takmıyom sozzz.. gezınce heryerde bebek goruorm en ıyısı kendımı odak nooktamdan cekyım bılıorm bıgun olcak umarm yakında olur bıtanem tupede gecmıom blıosn blkı 3 ay sora yaparm ama
ohh mıs kzuumm canım cektıben pastayla kuru patlıcan dolması yapmakla meşguldüm bügünyarına gündüze ayrı akşama ayrı misafir çağırdım hazırlık yapmışken ikisi bi arada çıkcak bu arada
Menümde
kuru patlıcan dolması
pizza
Mozaik pasta
Küçük kalpli yaş pastalar
Kuru pasta (Simit ve Çörek otlu kurabiye)
Belkim bide bi çeşit salata yaparım tabi üşenmezsem
Kuru pastalarım vardı zaten biraz bugünde mozaikle dolmamı yaptım hem akşamda yedik dolmadanbiraz ısınayım kalpli yaşpaştalarımıda yapcam yarına bi pizzam kalsın onuda gündüz kızlarla yapar yeriz bi tepsisinide akşam pişiririm taze pişmiş olsun öyle yaani sizce nasıl menüm salata yapsammı kararsızım yaa :26:
yok kızz ne hafif hafifi
baks ende bilmiyosun, doktorumuz bayağı dövdü Egeyi çok korktum ağlıycak diye ama hoşuna gidiyormş bebeklerin o vuruş
avuç içi ile vurunca acıyormuş ortada boşluk bırakacaksın bayağı güm güm vuracaksın , hemen gaz çıkıveriyo
inşallah cnm darsısı başınıza. biz mevlüt yapmıyoruz okunmş su ile cıp cıp yapıpnistediğimz bi yere bebekle gezmeye gidiyoruz
yok takmıom kuzucum duwarmda paylastgınla aglattın bnı cook tesekk edermmmmmm balımmmmbak daha 3 ay sonraya tüp diyo yaa acele etme diyooosbencede taka taka bi iş getircen başına takmamek en iyisi
ohh mıs kzuumm canım cektı
ahhh yakın olaydınnn keskeeyarın gel beraber yiyelim bebeğim beklerimama gündüz gelin kızlar güündüz kız kızayız akşamada eşli gelicek misafirimiz salataya gerek olmasın diye dolma yaptıydım ama genede yapsammıki yaa onuda kendi canım çektiği için diyom haa yoksa uğraşasım yok pek
kadın oğlanın tırnaklarını kesmek istiyorum ama devamlı kımıldıyo
uykuda da olsa kımıldıyo nasıl kesicem bilmem:18::18::18:
yok takmıom kuzucum duwarmda paylastgınla aglattın bnı cook tesekk edermmmmmm balımmmm
adet de olmadm hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?