Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bak bide bizim yerimize koy kendini 5 aylık bebeğimi normal yolla doğurup kucağımıza alamadık karnımda öldü annem yaşadığın şeyler hiç kolay değl ben tedavi olurken allahım bi hamile kalsaydım diye çok ağladım bak eksik dilemişim hayırlısını dilememişim rabbim verdi karnımda öldü annem herşeyde bi hayır vardır şu güzel yıllarını sonradan sahip olacan bişe için harap etmekuzucum çakmapolly de pkoluymuş soğan kürüyle hamile kalmış sen denedinmi onu........

ahhh yakın olaydınnn keskee
afıyet bal olsun sıze kuzucum..
aslında menu yeterlı ama sen bılırsn bebegmm

yeterde artar bile tabide salatayı kendim için yapsammı diyom sadecene malum salata hastası olaraktan en çok salata yiyom hee yaa keşke aynı şehirde olsaydık ne güzel olurduu ama çok zor ne yazıkki istanbullarda pek işimiz olmaz heralde bizim :26:

bitanem bende vallahı hep dua ettım allahım hayırlı saglıklı bı evlat ver dıye ettım. ıyıym bıtanem gercekten uzuldum ama allahın takdıı sen nasılsn ıyımısn bebegımm

bellı olmaz bebegım belkıde gelırsınız

hay o yanaklarını öpiim ne güzel dedin bi türlü anlatamıyoz bu cadıya yaa çok sabırsııız :26: oy kuzum başın sağolsun seninde neden ölmüş belli oldumu peki? inşallah bidaa öyle şeyler yaşamazsın kuzum yaa rabbim yavrularımızı hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

sogan kuu bana yaramamıstı kuzuucm hatat ıbahım saracogluna bıle gttm ama adet olunca yıne ıceerm sogan.. adet olsaydm da

Anaaa kuzuucuum kıss seni nası unutmuşuumpardoon şekeriiiim sen nası oldun bu arada moralin düzeldimi:26:menü güzelll

hee eminim oyledirrr kiz bende seni ozledim catlak patlak
Dun carpistin zaaar kukusun agrisi gectimi

Himmm anladim srn al bari kukus gorunmez oldu iyice
Doktorlada gorus hakanlari kovdum bugun

Aa haaaaa okurken önce şöyle gülmeye başladıımsonra böyleeesonraaaaayyyyy alemsiniz yaa zilliler sizi çok güldüüüm Allah ta sizi güldürsün

Hıııı iyi bari bugün evde oturmuşuuniiyiim cnm bende bügün alışveriş yaptım biraz dünden yemeğimde vardı rahattım

Ohhhh ellerine sağlık çok güzel cnm çektiiiiyapsanda olur salata gibi bişey ama zaten bol ve güzel menü olmuş bence gerek yok

meraba kuzucum naber napıyon nasılsın

cnmmmmmmmmmmmmmmben iyiiiyiiiim sen nasılsın neler yapıyosuun çalışmalar devam mı ara mı verdin

bitanem bende vallahı hep dua ettım allahım hayırlı saglıklı bı evlat ver dıye ettım. ıyıym bıtanem gercekten uzuldum ama allahın takdıı sen nasılsn ıyımısn bebegımm

nasıl olim kuzucum ya akşama pertim valla eşim desen yanımda garibim oda uyuyor zaman geçirim dedim biraz sizlerle yazılarını kaç gündür okuyorum ama çok üzgünsün diye bişe yazmak istemedimmmakşam anca geçmişi okuyorum ......iyi olmana sevindim bitanem olucak innn en kısa zamanda:)

ılk asılamamdakı kadar uzulmedım bılıyomusun neden bılmıyorum
bıde doktor bana dedıkı pazartesı 1 e kadar adet olmazsan kesın hamılesın gttm 2 bckta verdm kan 4 bucukta negatf aldım
sona bana dıyokı kendın gebe kalman cok zor
bende dedım kı bugun adet olmadm kesın hamıle olmam lazımdı bu nasıl allaha baglıysa kendım kalabılmem de allaha baglı sız sıkmayın canınızı dedm
elbet bırgun olucak bebegım benmde

cnm ben 5-6 haftalıkken düşük oldu diye biliyodum...senin bide 5 aylıkken mi öldüüüçok üzüldüüm tüühhh ben onu bilmiyodumHakkımızda hayırlısı olsun bebeğiiim

bende öpim ozaman seniiiya daha çok küçük ondan ille istediği zaman olucaksağol kuzucum ya çok sağlıklı giden gebeliğim vardı kontrole gittim 2 gün önce kalbi durmuş dedi doktorum araştırdık kan pıhtılaşması çıktı 4 ay olacak ama raabim en güzel zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlat versin eskiden aynı begüm gibiydim durmadan ağlıyodum adet günlerim hayata küsüyodum canım oğlumu kaybettim ama herşeyin hayırlısını dilemeyi öğrendimmmallahım isteyen herkese hayırlı bebişler versin inşşşşş

İyiii demişsin kuzucuum böyle gereksiiz sinir bozucu konuşanlara sinir oluruum

ayy işin zor desene canım yaa allah pıhtılalara kolaylık ve sabır versin ne deyim :26: neyseki ilk bebekte farkedilmiş seninki ya öğrenmeseydinde seninde diğerlerinede öyle olsaydı 3 kayıp bebekten sonra yapıyolarmış ya geneldee :18::18: neyse canım darısı başınıza inşallah allah olacak olan evlatlarımızı bize bağışlasın

begümcüm bende pkoluyum adanada 1 yıl tedavi gittim ve 1 yıl boyunca doktorum bana sen asla doğal yolla hamile kalamazsın dedi kafayı yiyodum ya gecem gündüzüm bebekti bide tedavi görüyorum heray bekliyorum olmuyor allahım dedim yeter dayanamicam dedim doktoru bıraktım veeeeeeeee doktorun yumurtaların çok küçük asla hamile kalamazsını yalan oldu kendi başına hemde adet günüm öğrendim 3 haftalık hamileydim yumurtlama zamanı bile değiillll doktorum 16 gün tumurtluyosun demiştiiişimdi tedavi falan görmicem istemiyorum bir yıl beklicem allah ol desin yeterki kuzummm

gelin kızlar beraber yiyelim tabi yarına yapınca bencede gerek yok kuzumda canım isterse diye yapiim dediydim neyse kendime sonra salata yaparım bende

ağzına sağlık canım iyi demişsin allahın işi bu bellimi olur

aa gercekmı cnm ya sen ne tedavısı gordunn allah ol dedıkten sonra gerısı yalann yaa

cnm ben 5-6 haftalıkken düşük oldu diye biliyodum...senin bide 5 aylıkken mi öldüüüçok üzüldüüm tüühhh ben onu bilmiyodumHakkımızda hayırlısı olsun bebeğiiim
yok kuzucum ocak ortası doğumum vardı benim yaaaaao kadar zoruma gidiyoki derya ya benim yüzümden öldüüüü ben bilemezdim ama olsun benim hastalığım yüzünden öldü okadar zor bişeyki doğurupta alıp götürmeleriiiiallahım kimselere yaşatmasın ...napim kuzucum ya okul ve ev başka heeeeeeeeeçççççççç bişeccikler yok hayatımda hep aynıııben çalışmalara şöle devam ediyom korunmuyoruz ama öle bebek içinde gün aşırı filan berzber olmuyoruzzzz tamamennnn zekineeeeesen naptın bu ay gayretlimi çalışmalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…