Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

senın yuzunden degıl bebegımmmn allah oyle bıcmıs omrunu sen hıc bebegnın olmesını ıstemrsn senı duyanda bogazını sıkıp oldudun dancak kuzucum yaa aaa

aa gercekmı cnm ya sen ne tedavısı gordunn allah ol dedıkten sonra gerısı yalann yaa

kuzucum ben pkoluyum yumurtalarım çok küçüktü klomen tedavisi uyguladı bana ama yumurtalarımı hiç büyütemedi büyüseydiii çatlatma iğnesi yapacaktı ama benim yumoşlarım hapla ya anormal büyüyp kist oldu yada hiççç büyümediii yaaaaa o yumoşlae kafa rahatlayınca kendiliğinden büyüdü çatladı bebiş olduuu

Ahhh cnm yaaa nolur öylee düşünmemeye çalış gene dirayetli hatunsun sen Allah sabrınıda vermiş Hayırlısı demekten başka ne gelir elden cnm benimmben napıyım geçen ay olmadı biliyosun bu ay gene devam ovülasyon (yumurtlama)testi 2 gün çok koyu çıktı o günlerde değerlendirdim tabiiisaydım bide tam 14.günümde koyu çıktı gerçektende testsonra ölee biraz ara vererek devam ediyoruz işte bugün tekrar test yaptım tabi çok az yok gibi çıktı test sonucu ama genede çalışmalara devambakalım hayırlısı artık

bnde bı kez yumos takıbı yaptm klomenle buyumedı hemen vazgectm aslma ya atladm salak gıbı

bnde bı kez yumos takıbı yaptm klomenle buyumedı hemen vazgectm aslma ya atladm salak gıbı

annem benim benim doktorum bi 8 ay falan geçti ben aşılama dedim direkt hayır dedi biraz sabırlı oldedi sen cidden çok erken istemişin aşılamayı ama olsun inşallah kendiliğinden olur:)sen canını sıkma yeterki

insallah kuzucummmm benm dua edıyorm cok sımdı de tek duam adet olmak cok dua ettm pazartesı olmuyım dıye hıc olmadm bu sefer
kızlar bn cıkıyom yarn anneme gıdcm cok ozledmm bı hazrlıyım cantamı falan aksamda esım gelır ewe donerz..
allaha emanet olun sızlerı cok sewıyormmm

annnnnnnnnnnneeeeeeeeeemmmmmmmmmm inşşş hamilesindir kız valla derya ben daha beklicem hiç öle şeylerle uğraşmicam çünkü çok kafaya takıyorum ozaman böle iyi rahat rahat bebişimi bekliyom valla bir yıl hiç kasmicam valla olmazsa ozaman bakarız çaresine şimdi korunmuyoruz allahım verirde inşşşş hiçbişeye gerek kalmazzz

bizde seni seviyoruzzz kuzucummm

kızlar kan tahlilide yaptırdım sonuç 93.81 çıktı doktor daha çok yeni 2 gün sonra tekrar yaptır dedi çok mutluyum inşalah değerlerim artar

aa sendemi pkoluyduun topiği pikolular basmışız hee bak görüyonmu begümcüm allahtan ümit kesilmiyo bizde doğal yolla hamiş kalabiliyoz yeterki sabretmesini bilelim canım üzülme sende nerden bilicektinki öyle olacağını öyle basit anlaşılmıyomuş pahalı bi testi varmış sanırım sendemi yapırdında öyle öğrendin? :26: neyseki sendede 3 çocuğunu kaybettikten sonra yapmaya kalkmamışlar ya sende öğrenemeseydinde diğerlerinede bişii olsaydı ay allah korusun yaa :18: allah sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin yavrularımızı onları hep bize bağışlasın

sabırsız karı 9 ay nasıl durdun ananın karnında bilmiyom benim ta 5. ayımda oldu olmasa iğneye geçcekti artıkın doktor :18: neyseki yavrum geldide gerek kalmadı boşuna onca para döktün bide belkide kendiliğinden kalıcaktın az bekleseydin neyse anlaştığımız gibi baştan başlıycaz soğan kürü 2 doz klomenle inşallah gelicek yavrun

nerdesiniz kızlar yaaeskiden daha sık görüşüyoduk vallaa eve kapandım kimseler girmez oldu nete sıkılıyotum bende girince yapacak bişey bulamıyorum bende girmiyorum

gunaydın kızlarrr

cok yorgunum dun gec yattık sımdı belım agrıyo evı suprcemm canım ıstemıyo halan hasa olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…