senın yuzunden degıl bebegımmmn allah oyle bıcmıs omrunu sen hıc bebegnın olmesını ıstemrsn senı duyanda bogazını sıkıp oldudun dancak kuzucum yaa aaayok kuzucum ocak ortası doğumum vardı benim yaaaaao kadar zoruma gidiyoki derya ya benim yüzümden öldüüüü ben bilemezdim ama olsun benim hastalığım yüzünden öldü okadar zor bişeyki doğurupta alıp götürmeleriiii allahım kimselere yaşatmasın ...napim kuzucum ya okul ve ev başka heeeeeeeeeçççççççç bişeccikler yok hayatımda hep aynııı ben çalışmalara şöle devam ediyom korunmuyoruz ama öle bebek içinde gün aşırı filan berzber olmuyoruzzzz tamamennnn zekineeeee sen naptın bu ay gayretlimi çalışmalarrr
aa gercekmı cnm ya sen ne tedavısı gordunn allah ol dedıkten sonra gerısı yalann yaa
yok kuzucum ocak ortası doğumum vardı benim yaaaaao kadar zoruma gidiyoki derya ya benim yüzümden öldüüüü ben bilemezdim ama olsun benim hastalığım yüzünden öldü okadar zor bişeyki doğurupta alıp götürmeleriiii allahım kimselere yaşatmasın ...napim kuzucum ya okul ve ev başka heeeeeeeeeçççççççç bişeccikler yok hayatımda hep aynııı ben çalışmalara şöle devam ediyom korunmuyoruz ama öle bebek içinde gün aşırı filan berzber olmuyoruzzzz tamamennnn zekineeeee sen naptın bu ay gayretlimi çalışmalarrr
bnde bı kez yumos takıbı yaptm klomenle buyumedı hemen vazgectm aslma ya atladm salak gıbıkuzucum ben pkoluyum yumurtalarım çok küçüktü klomen tedavisi uyguladı bana ama yumurtalarımı hiç büyütemedi büyüseydiii çatlatma iğnesi yapacaktı ama benim yumoşlarım hapla ya anormal büyüyp kist oldu yada hiççç büyümediii yaaaaa o yumoşlae kafa rahatlayınca kendiliğinden büyüdü çatladı bebiş olduuu
bnde bı kez yumos takıbı yaptm klomenle buyumedı hemen vazgectm aslma ya atladm salak gıbı
insallah kuzucummmm benm dua edıyorm cok sımdı de tek duam adet olmak cok dua ettm pazartesı olmuyım dıye hıc olmadm bu seferannem benim benim doktorum bi 8 ay falan geçti ben aşılama dedim direkt hayır dedi biraz sabırlı oldedi sen cidden çok erken istemişin aşılamayı ama olsun inşallah kendiliğinden olur:)sen canını sıkma yeterki
Ahhh cnm yaaa nolur öylee düşünmemeye çalış gene dirayetli hatunsun sen Allah sabrınıda vermiş Hayırlısı demekten başka ne gelir elden cnm benimmben napıyım geçen ay olmadı biliyosun bu ay gene devam ovülasyon (yumurtlama)testi 2 gün çok koyu çıktı o günlerde değerlendirdim tabiii saydım bide tam 14.günümde koyu çıktı gerçektende test sonra ölee biraz ara vererek devam ediyoruz işte bugün tekrar test yaptım tabi çok az yok gibi çıktı test sonucu ama genede çalışmalara devam bakalım hayırlısı artık
bizde seni seviyoruzzz kuzucummminsallah kuzucummmm benm dua edıyorm cok sımdı de tek duam adet olmak cok dua ettm pazartesı olmuyım dıye hıc olmadm bu sefer
kızlar bn cıkıyom yarn anneme gıdcm cok ozledmm bı hazrlıyım cantamı falan aksamda esım gelır ewe donerz..
allaha emanet olun sızlerı cok sewıyormmm
begümcüm bende pkoluyum adanada 1 yıl tedavi gittim ve 1 yıl boyunca doktorum bana sen asla doğal yolla hamile kalamazsın dedi kafayı yiyodum ya gecem gündüzüm bebekti bide tedavi görüyorum heray bekliyorum olmuyor allahım dedim yeter dayanamicam dedim doktoru bıraktım veeeeeeeee doktorun yumurtaların çok küçük asla hamile kalamazsını yalan oldu kendi başına hemde adet günüm öğrendim 3 haftalık hamileydim yumurtlama zamanı bile değiillll doktorum 16 gün tumurtluyosun demiştiiişimdi tedavi falan görmicem istemiyorum bir yıl beklicem allah ol desin yeterki kuzummm
bnde bı kez yumos takıbı yaptm klomenle buyumedı hemen vazgectm aslma ya atladm salak gıbı
kızlar kan tahlilide yaptırdım sonuç 93.81 çıktı doktor daha çok yeni 2 gün sonra tekrar yaptır dedi çok mutluyum inşalah değerlerim artar
kızlar kan tahlilide yaptırdım sonuç 93.81 çıktı doktor daha çok yeni 2 gün sonra tekrar yaptır dedi çok mutluyum inşalah değerlerim artar
günaydın canımm gerçi öğlen oldu tünaydın diyeyimgunaydın kızlarrr
cok yorgunum dun gec yattıksımdı belım agrıyo evı suprcemm canım ıstemıyo halan hasa olmadım
kızlar napıyonuz..kimse yok yine..ben banyo yaptım tv izliyodum bi bakam dedim neler oluyo bitiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?