canlarm bn anneme geldım gıremıom o yuzden ayıp olmasn anneme nasılsnz ııyısınız umarm allaha sukur adet oldm demn
insallah bıtanem ya bak burdaym sımdlk :)ok cnm senin bahanen geçerliymişbu ayıda böyle atlatmış oldun canım inş.tüp bebişe kadar doğal yolla gelir bebişin
insallah bıtanem ya bak burdaym sımdlk :)
kafam cok rahat suan valla
aa hayırlı olsun canım çoğalıyoruz deseneedarısı diğer kızlara inşallah
sacımla oynamam hele sukur kendı rengıne döndü :)kız ne varsa sende var
sevinçle bengisu facedeler ama buraya gelmiyolar
sana en büyük tavsiyem bu süreçte yapmak istediğin ne varsa yap aradan çıkar, kilo vermek(gerçi zaten zayıfsın),saç kestirip boyatmak vs... bu arada sen soğan kürü yapmışmıydın? onu da bi denesene bu ay canım
gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin içinde
ınsallah yuksek cıkar allah hayırlısıyla kucagna almayı nasıp etsnbu arada herkese slm kızlar yarın tekrar beta hcg baktıracam inşallah değerlerde artış vardır :18:
yok bee düşme 48 çok zayıf 50 olur ama bak hamile kalınca alacaksın nasıl olsa..ayy okumamıştım ben canım yaa özür aynı şeyleri sorup sorup duruyruz belkidesacımla oynamam hele sukur kendı rengıne döndü :)
kılo vercem 48 e duscem yıne 55 kıloyum :)
kuzucum kaz kez yazdm sana denk gellmemsben ıbrahım saracoglunun ta kendısıne bıle gıttım sogan suyuyla duzenlı adet oldum ama sadece 1 ay sonra 6 ay ıctm bıseye yaramadı bıde oo bana karısk bıtkı cayları verdı 400 tl ye ama bı kolı sıtesındede satılıo hamıleleık kuru pko kuru bılmem ne. soganıda o caylarıda bıraktımm sımdı bu ay ıcıcem sozzzz bıde bana seker duzenlıyıcı hap verdıler ınsullın dırencı ıcın bengısuda kullanmıs onu guya onla adet duzene gırıo dedı dktr.. yanı 6 ayda bır olmucam da her ay olcakmısım.. benım tek sorunum yumurtam cooookk fazla buyumuyolar umarm buyur catlar da kendım gebe kalırım
tşk ederim dumancım sende sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına
ınsallah yuksek cıkar allah hayırlısıyla kucagna almayı nasıp etsn
ne özrüü cnm yaa sen benım gelınımsınnyok bee düşme 48 çok zayıf 50 olur ama bak hamile kalınca alacaksın nasıl olsa..ayy okumamıştım ben canım yaa özür aynı şeyleri sorup sorup duruyruz belkide
tşkkr ederim canım isteyen herkes alsın bebişini kucağına inş..
ne özrüü cnm yaa sen benım gelınımsınnınsallah kalıcam dıı bıgunn
kac yasndasn cnm kac yıllık evlısın allah kavustrsn bebegıneeeeinşallah canım çok heyecanlıyım 5 yıllık bir özlem nede olsa
teyzemde gelıyo bostan olannn solucem senı sımdı gelınımız bırsenımızzz boncgumuz dıcem
teyzemde gelıyo bostan olannn solucem senı sımdı gelınımız bırsenımızzz boncgumuz dıcem
kız ne varsa sende var
sevinçle bengisu facedeler ama buraya gelmiyolar
sana en büyük tavsiyem bu süreçte yapmak istediğin ne varsa yap aradan çıkar, kilo vermek(gerçi zaten zayıfsın),saç kestirip boyatmak vs... bu arada sen soğan kürü yapmışmıydın? onu da bi denesene bu ay canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?