evet canım kimse yok bende takılıyorum bi yandan ev işi bi yandan tv-pc geçiyo işte.sen hamilelik takvimi yapmayacakmısın?
canlarm bn anneme geldım gıremıom o yuzden ayıp olmasn anneme nasılsnz ııyısınız umarm allaha sukur adet oldm demn
inşallah canım çok heyecanlıyım 5 yıllık bir özlem nede olsa
kızlar kan tahlilide yaptırdım sonuç 93.81 çıktı doktor daha çok yeni 2 gün sonra tekrar yaptır dedi çok mutluyum inşalah değerlerim artar
sen gelınsın tanımaz tabı sn karısma bakıyımm lazlara gelın gelms bnm boncugumkız sen bi beni karıştırma eşimi tanıyolarsa da beni tanımaları imkansız
tesekkurr edermm bebegımKızlar begümün yoğun isteği üzerine size güzel bi pasta tarifii
KAĞITLI KÜÇÜK YAŞ PASTALAR
Keki için;
3 yumurta
1 bardak şeker
1 fincan süt
1 fincan sıvıyağ
2 su bardağı kadar un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Üzeri için; ister istediğiniz bi çeşit puding özellikle çikolata bademli yada fındıklısı güzel oluyor
Eğer kendiniz yapmak istersenizde;
4 bardak süt
1 su bardağına yakın nişasta veya un
1 buçuk bardak şeker
içine damla sakızı çok güzel oluyor eğer damla sakızı yoksa bildiğimiz falımın damla sakızından veya damla sakızlı herhangi bi şekerden atabilirsiniz
Yapılışı;
önce yumurtayla şeker iyice çırpılarak köpürtülür.Daha sonra diğer malzemeler eklenip tekrar çırpılır eğer evinizde küçük pasta kalıpları varsa ister yağlayarak ister yağlamadan küçük kalıplara 1buçuk yemek kaşığı kadar kekin harcından dökülüp önceden ısıtılmış 180 derce fırında bi 25 dk kadar pişirilir pişme süresini kekinize göre ayarlayın eğer mini kek kalıbınız yoksa marketlerde kağıttan kek kalıpları oluyor onlarlada yapabilirsinizPişip soğuduktan sonra kekleri eğer içine reçel sos gibi bişii koyacaksanız çay kaşığıyla küçük bi çukur açıp önce şekerli sütle sertleşen yerlerini hafifçe ıslatın kekinizi sonra içine biraz meyveli yada çikolatalı sos dökün koymayacaksanızda direk şekerli sütle ıslatın sonra ocakta pudingini yada kremasını sürekli karıştırarak hazırlayın ve koyulaşmadan ve pıhtılaşmadan güzelce keklerin üstüne dökün.Mini pastalarımız hazır üstlerini istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz
İsteğe göre üstünü krem şantiyle meyvelerle veya pasta süsleriyle, antep fıstık,hindistan cevizi vs ile süslenebilir ben kremasını kendim yaptığımda genelde böğürtlenli sosla falan süslüyorum hatta içini hafif açıp içine istediğiniz bi çikolata sos böğürtlen sos veya çilek vişne vs.reçel gibi şeyler koyup kremasıyla üstünü öyle kapatabilirsiniz yerken içinden sosda akacaktır çok hoş oluyor
at at kuzummaa ispiyoncuya baakbiy keyem daha yeni açtın sayılıy ben neti önce face'i açtım baktım sonya buraya geldim iki saattiy tarif yazmakla meşguldüm günahımı aldın bak neysem tarifim güzel ve kolay oluyo süslenincede çok hoş duruyo şimdi gidip yapcam bende onu akşama misafirim var malum pizzamla bi mini pastalarım kaldı isterseniz yapıp resimlerini çekip atabilirimde görmek isterseniz
kendım olmdm cnm ılacların etkısınden olum keske kendım olsambende bakıyom kimse yoksa çıkıyorum..yapıcamda haftaya nasip olursa kesenin içinde görmek nasip olsun öyle..ayrıca ben satıma göre yapamıyorum takvimi.soğan kürünün bittiği tarihten yapınca 4 haftalık çıkıyo.. :) ona göre yapıcam galiba..
çok sevindim.adet olmak bile iyi bişey bizim için..bende oturuyorum işte evde..
ben gördüğümü söyledim sizde başı boş bırakmayın topikiaa ispiyoncuya baakbiy keyem daha yeni açtın sayılıy ben neti önce face'i açtım baktım sonya buraya geldim iki saattiy tarif yazmakla meşguldüm günahımı aldın bak neysem tarifim güzel ve kolay oluyo süslenincede çok hoş duruyo şimdi gidip yapcam bende onu akşama misafirim var malum pizzamla bi mini pastalarım kaldı isterseniz yapıp resimlerini çekip atabilirimde görmek isterseniz
dr tahmini gün filan vermiyomu cnm? satına göre yap kız soğan kürü olurmu dr sata göre sayacak sonuçta...bende bakıyom kimse yoksa çıkıyorum..yapıcamda haftaya nasip olursa kesenin içinde görmek nasip olsun öyle..ayrıca ben satıma göre yapamıyorum takvimi.soğan kürünün bittiği tarihten yapınca 4 haftalık çıkıyo.. :) ona göre yapıcam galiba..
çok sevindim.adet olmak bile iyi bişey bizim için..bende oturuyorum işte evde..
sen gelınsın tanımaz tabı sn karısma bakıyımm lazlara gelın gelms bnm boncugum
dr tahmini gün filan vermiyomu cnm? satına göre yap kız soğan kürü olurmu dr sata göre sayacak sonuçta...
şuan satıma göre hesap yapamıyo çünkü satıma göre hesaplanınca 7 haftalık çıkıyo.ama benimki 4 haftalık..doktorla henüz bişey konuşmadık..
anladım cnm geç döllenme sen sata göre hesaplarsan demekki 43.haftada filan doğum yapacaksınneyse en güzelide dr la konuştuktan sonra yapman.
günaydın canımm gerçi öğlen oldu tünaydın diyeyimgeçmiş olsun belin neden ağrıyo acep?kaç gün geçti adetin cnm?
canım yazıp cıkmak zornda kaldım mısafırım gelmsıtı caya
dun mıasafırlerım vardı cnm cok ayaka kaldım sanırsam ondan agrıyo 16 gun gectı hala olmadım
aa ne kadar da uzun sürmüş, test yapmışsındır mutlaka dimi...
ben gördüğümü söyledim sizde başı boş bırakmayın topikiresim koysanmı bilemedim canım filan çekerse ya napcaz ?? akşam akşam pizzacıya mı gideyim?
dr tahmini gün filan vermiyomu cnm? satına göre yap kız soğan kürü olurmu dr sata göre sayacak sonuçta...
karadeniz kızı işte caduuu
pazaresı evde yapık cıkmadı dok gıtık ıse kanda cıkmadıcuma ulrasyona gırcem nıye gecıkmıs dıye bekarlıgımdan berı ılk defa bu kadra gecıkı
anladım canım git tabi dr a ihmal etme,adetin gelsede git bi incelesin mutlaka
kızlarrr sevinç abla grıp olmuss gecede hastaneye gıtmıss
sımdı kaynanasına gotrms onu hakan abı baksınlar dıye
sevınc abla gıremez kk haberınız olsun......
selamlar
başakcım merak etmişin...
nihayet kardeşim pazartesi taşındı akşam işten gelincede azar azar evi yerleştiriyoruz
hafta sonuda evinde kalmaya başlar inşallah
bugün köşe bucak temizlik yaptım
şimdide yemek yiyip kardeşimin evine gidicez benden böyle
sevin canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
yasser ve çakmapoli sizleride çok tebrik ederim inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız
ve hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza
derya canım ben işe girmedim işe giren umudumdu benim annemler geldi 15 gün kaldılar sonrada ablam hafta sonları bendeydi yeğenler falan derken pek giremedim zaten inşallah artık kardeşimde taşınınca en azından akşamları girebilirim rahat rahat
ve diğer kızlar hepinizi çok öpüyoruminşallah iyisinizdir hepiniz
neyse şimdilik benden bukadar yemeğimizi yiyip gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?