Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet canım kimse yok bende takılıyorum bi yandan ev işi bi yandan tv-pc geçiyo işte.sen hamilelik takvimi yapmayacakmısın?

bende bakıyom kimse yoksa çıkıyorum..yapıcamda haftaya nasip olursa kesenin içinde görmek nasip olsun öyle..ayrıca ben satıma göre yapamıyorum takvimi.soğan kürünün bittiği tarihten yapınca 4 haftalık çıkıyo.. :) ona göre yapıcam galiba..

canlarm bn anneme geldım gıremıom o yuzden ayıp olmasn anneme nasılsnz ııyısınız umarm allaha sukur adet oldm demn

çok sevindim.adet olmak bile iyi bişey bizim için..bende oturuyorum işte evde..

tesekkurr edermm bebegım
at at kuzumm

kendım olmdm cnm ılacların etkısınden olum keske kendım olsam

ben gördüğümü söyledim sizde başı boş bırakmayın topiki resim koysanmı bilemedim canım filan çekerse ya napcaz ?? akşam akşam pizzacıya mı gideyim?

dr tahmini gün filan vermiyomu cnm? satına göre yap kız soğan kürü olurmu dr sata göre sayacak sonuçta...

sen gelınsın tanımaz tabı sn karısma bakıyımm lazlara gelın gelms bnm boncugum

karadeniz kızı işte caduuu

şuan satıma göre hesap yapamıyo çünkü satıma göre hesaplanınca 7 haftalık çıkıyo.ama benimki 4 haftalık..doktorla henüz bişey konuşmadık..

anladım cnm geç döllenme sen sata göre hesaplarsan demekki 43.haftada filan doğum yapacaksın neyse en güzelide dr la konuştuktan sonra yapman.

anladım cnm geç döllenme sen sata göre hesaplarsan demekki 43.haftada filan doğum yapacaksın neyse en güzelide dr la konuştuktan sonra yapman.

evet aynen öyle..bakma şaka yapıyorum soğana göre yapcam diye : D doktorla bi konuşayım ondan sonra yaparım nasip ederse rabbim..

günaydın canımm gerçi öğlen oldu tünaydın diyeyim geçmiş olsun belin neden ağrıyo acep?kaç gün geçti adetin cnm?

canım yazıp cıkmak zornda kaldım mısafırım gelmsıtı caya
dun mıasafırlerım vardı cnm cok ayaka kaldım sanırsam ondan agrıyo 16 gun gectı hala olmadım

hıı haklısın kuzum ama ben pastayı dediydim nasıl olduğunu görmek isterseniz koyyiim resim diye dediydim ama tabi istemiyosanız koymam kuzum bu arada kalıplara kek harcından 1 yemek kaşığı yetiyo kızlar o 1 buçuğu unutun çok olmasın zaten bayaa kabarıyo kalın olunca keki güzel olmuyo pek bu arada 3te 2sini yaptım kek harcının 20 tane oldu çok olmasın dedim kalabalık diiliz nasılsa bi 30 tane rahat çıkıyo kızlar o ölçüden haberiniz olsun kağıtlısından yavrularımızın mevlüdüne veya doğunca dağıtmaya falanda güzel olur hee yapıpta bi güzel süslersek ama tabi yeni doğurmuş olcam ben yapamamda annemde biliyo o yapar bende süslerim eve gelene gidene ikram ederiz en azından

kızlarrr sevinç abla grıp olmuss gecede hastaneye gıtmıss
sımdı kaynanasına gotrms onu hakan abı baksınlar dıye
sevınc abla gıremez kk haberınız olsun......

selamlar
başakcım merak etmişin...
nihayet kardeşim pazartesi taşındı akşam işten gelincede azar azar evi yerleştiriyoruz
hafta sonuda evinde kalmaya başlar inşallah
bugün köşe bucak temizlik yaptım
şimdide yemek yiyip kardeşimin evine gidicez benden böyle

sevin canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
yasser ve çakmapoli sizleride çok tebrik ederim inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız
ve hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza
derya canım ben işe girmedim işe giren umudumdu benim annemler geldi 15 gün kaldılar sonrada ablam hafta sonları bendeydi yeğenler falan derken pek giremedim zaten inşallah artık kardeşimde taşınınca en azından akşamları girebilirim rahat rahat
ve diğer kızlar hepinizi çok öpüyoruminşallah iyisinizdir hepiniz
neyse şimdilik benden bukadar yemeğimizi yiyip gidelim

canım çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..inşallah hakkımızda hayırlısı olur..: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…