kac yasndasn cnm kac yıllık evlısın allah kavustrsn bebegıneeee
ay hadi inşallah canım ne güzel kavuşmuşsun sende artık bebeğineeminim yüksek çıkıcaktır hayırlı olsun kuzum tekrardan bebişin
tşk ederim pollycim inşallah senin hamileliğindede herşey yolunda gider sağlıkla alırsın bebeğini kucağınacanım inşallah değerin yükselir.. : ) çok sevindim ..herşey yolunda gider inşallah : )
selamlar
başakcım merak etmişin...
nihayet kardeşim pazartesi taşındı akşam işten gelincede azar azar evi yerleştiriyoruz
hafta sonuda evinde kalmaya başlar inşallah
bugün köşe bucak temizlik yaptım
şimdide yemek yiyip kardeşimin evine gidicez benden böyle
sevin canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
yasser ve çakmapoli sizleride çok tebrik ederim inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız
ve hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza
derya canım ben işe girmedim işe giren umudumdu benim annemler geldi 15 gün kaldılar sonrada ablam hafta sonları bendeydi yeğenler falan derken pek giremedim zaten inşallah artık kardeşimde taşınınca en azından akşamları girebilirim rahat rahat
ve diğer kızlar hepinizi çok öpüyoruminşallah iyisinizdir hepiniz
neyse şimdilik benden bukadar yemeğimizi yiyip gidelim
tşk ederim pollycim inşallah senin hamileliğindede herşey yolunda gider sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
amin...inşallah canım..Rabbim yardımcımız olsun..herşeyin hayırlısını nasip etsin..
annnnnnnnnnnneeeeeeeeeemmmmmmmmmm inşşş hamilesindir kız valla derya ben daha beklicem hiç öle şeylerle uğraşmicam çünkü çok kafaya takıyorum ozaman böle iyi rahat rahat bebişimi bekliyom valla bir yıl hiç kasmicam valla olmazsa ozaman bakarız çaresine şimdi korunmuyoruz allahım verirde inşşşş hiçbişeye gerek kalmazzz
kızlar kan tahlilide yaptırdım sonuç 93.81 çıktı doktor daha çok yeni 2 gün sonra tekrar yaptır dedi çok mutluyum inşalah değerlerim artar
Kızlar begümün yoğun isteği üzerine size güzel bi pasta tarifii
KAĞITLI KÜÇÜK YAŞ PASTALAR
Keki için;
3 yumurta
1 bardak şeker
1 fincan süt
1 fincan sıvıyağ
2 su bardağı kadar un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Üzeri için; ister istediğiniz bi çeşit puding özellikle çikolata bademli yada fındıklısı güzel oluyor
Eğer kendiniz yapmak istersenizde;
4 bardak süt
1 su bardağına yakın nişasta veya un
1 buçuk bardak şeker
içine damla sakızı çok güzel oluyor eğer damla sakızı yoksa bildiğimiz falımın damla sakızından veya damla sakızlı herhangi bi şekerden atabilirsiniz
Yapılışı;
önce yumurtayla şeker iyice çırpılarak köpürtülür.Daha sonra diğer malzemeler eklenip tekrar çırpılır eğer evinizde küçük pasta kalıpları varsa ister yağlayarak ister yağlamadan küçük kalıplara 1buçuk yemek kaşığı kadar kekin harcından dökülüp önceden ısıtılmış 180 derce fırında bi 25 dk kadar pişirilir pişme süresini kekinize göre ayarlayın eğer mini kek kalıbınız yoksa marketlerde kağıttan kek kalıpları oluyor onlarlada yapabilirsinizPişip soğuduktan sonra kekleri eğer içine reçel sos gibi bişii koyacaksanız çay kaşığıyla küçük bi çukur açıp önce şekerli sütle sertleşen yerlerini hafifçe ıslatın kekinizi sonra içine biraz meyveli yada çikolatalı sos dökün koymayacaksanızda direk şekerli sütle ıslatın sonra ocakta pudingini yada kremasını sürekli karıştırarak hazırlayın ve koyulaşmadan ve pıhtılaşmadan güzelce keklerin üstüne dökün.Mini pastalarımız hazır üstlerini istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz
İsteğe göre üstünü krem şantiyle meyvelerle veya pasta süsleriyle, antep fıstık,hindistan cevizi vs ile süslenebilir ben kremasını kendim yaptığımda genelde böğürtlenli sosla falan süslüyorum hatta içini hafif açıp içine istediğiniz bi çikolata sos böğürtlen sos veya çilek vişne vs.reçel gibi şeyler koyup kremasıyla üstünü öyle kapatabilirsiniz yerken içinden sosda akacaktır çok hoş oluyor
derya paşamhoşgeldiniz ne var ne yok
kızlaaar hani buradan resimle sormuştum ya sizlere 2. çizgiyi görüyormusunuz diye işte o belli belirsiz çizgi benim bebeğimmiş :) HAMİLEYİMMMM :) kan tahliliyle kesinleşti bugün Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
geçmiş olsun yaaa tabi 2 hasta arasında sonunda o da kaptı şifayıkızlarrr sevinç abla grıp olmuss gecede hastaneye gıtmıss
sımdı kaynanasına gotrms onu hakan abı baksınlar dıye
sevınc abla gıremez kk haberınız olsun......
cnm taşınma faslı bitince sende normalde dönersin sanırım,baya uzak kaldın burdan yaa özletiyosun kendini...selamlar
başakcım merak etmişin...
nihayet kardeşim pazartesi taşındı akşam işten gelincede azar azar evi yerleştiriyoruz
hafta sonuda evinde kalmaya başlar inşallah
bugün köşe bucak temizlik yaptım
şimdide yemek yiyip kardeşimin evine gidicez benden böyle
sevin canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
yasser ve çakmapoli sizleride çok tebrik ederim inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız
ve hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza
derya canım ben işe girmedim işe giren umudumdu benim annemler geldi 15 gün kaldılar sonrada ablam hafta sonları bendeydi yeğenler falan derken pek giremedim zaten inşallah artık kardeşimde taşınınca en azından akşamları girebilirim rahat rahat
ve diğer kızlar hepinizi çok öpüyoruminşallah iyisinizdir hepiniz
neyse şimdilik benden bukadar yemeğimizi yiyip gidelim
kızlaaar hani buradan resimle sormuştum ya sizlere 2. çizgiyi görüyormusunuz diye işte o belli belirsiz çizgi benim bebeğimmiş :) HAMİLEYİMMMM :) kan tahliliyle kesinleşti bugün Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
evet canım bende pkoluyum ....sendemi pkolusun nasıl hamile kaldın doğal yollamı?ya benim doktorum aslında hiç ilgilenmedi düşükten sonra senin bişeyin yok bebekteydi sorun dedi ama aklıma bi türlü yatmıyodu sonra araştırdım bu rahatsızlıktan ölebiliyomuş adanaya gittim orda yaptırdım tamamen kendi çabam ama dediğin gibi çok şükür önlemimi alıcam sorunumu biliyorum:)sen adanalımıydın?aa sendemi pkoluyduuntopiği pikolular basmışız hee bak görüyonmu begümcüm allahtan ümit kesilmiyo bizde doğal yolla hamiş kalabiliyoz yeterki sabretmesini bilelim canım üzülme sende nerden bilicektinki öyle olacağını öyle basit anlaşılmıyomuş pahalı bi testi varmış sanırım sendemi yapırdında öyle öğrendin? :26: neyseki sendede 3 çocuğunu kaybettikten sonra yapmaya kalkmamışlar ya sende öğrenemeseydinde diğerlerinede bişii olsaydı ay allah korusun yaa :18: allah sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin yavrularımızı onları hep bize bağışlasın
evet canım bende pkoluyum ....sendemi pkolusun nasıl hamile kaldın doğal yollamı?ya benim doktorum aslında hiç ilgilenmedi düşükten sonra senin bişeyin yok bebekteydi sorun dedi ama aklıma bi türlü yatmıyodu sonra araştırdım bu rahatsızlıktan ölebiliyomuş adanaya gittim orda yaptırdım tamamen kendi çabam ama dediğin gibi çok şükür önlemimi alıcam sorunumu biliyorum:)sen adanalımıydın?
canım kusura bakma acele çıktım üst kata bebek yıkamaya gittim o çagırdı oturdumm kaldımnerelere gittin hatunn
canım rabbim 40 haftaları göstersin işşallah darısı martan sonra ban ve diger arkadaşlarakızlaaar hani buradan resimle sormuştum ya sizlere 2. çizgiyi görüyormusunuz diye işte o belli belirsiz çizgi benim bebeğimmiş :) HAMİLEYİMMMM :) kan tahliliyle kesinleşti bugün Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
derya paşamhoşgeldiniz ne var ne yok
:18:her kafadan bi ses çıktı kimisi sar dedi kimisi delimisn ben sarmadım yinede bişi olmadı dedi:18:koy sende öyle bakıp inanayım, kızım keşke sarsaydın hiç bişey kalmazdı, ben 1 hafta sonra direk korseyle dalacam olaya inş. ben izindeyim evetttama bugün çok ağrım var adet olacakmışımla ishalmişim arasında,sevinçin dedikleri tutupda doğurmazsam eğer keyif çatıcam biraz...
nerden bildin kız güzel olduğumu ayıptır demesi öyle derlerçarpişma oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuu
daha dün öğrendin sen banamı öğretiyon kız yiğenlerime ben bakardım hep biliyos çok şükür öyle şeyleriihmm bizde 40ını veya yarı 40ını uçurma mevlüdü olur mevlüt cicisi giydirilir bebişlerede bebek şekeri falan dağıtılır hediyeler gelir vs vs öyle yaani bizimkide okunmuş suyu nerden buluyonuz mevlüt yaptırmayınca kız okutup üfletiyonuzmu suyu birilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?