Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kac yasndasn cnm kac yıllık evlısın allah kavustrsn bebegıneeee

29 yaşındayım canım şubatta 5 bitip 6. senemize girecez evlendiğimiz günden beri istiyoduk bir kere doğal yolla hamile kaldım 6 haftalıkken düşük yaptım bir kerede aşılamayla kimyasal gebelik geçirdim inşallah bunu sağ salim alırım kucağıma

saolasın nazemir abla darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah

inş cnm bakalım beklicez gene bat 3 ocakhepimizin hakkında hayırlısı olsun durucuuum

kızlar kan tahlilide yaptırdım sonuç 93.81 çıktı doktor daha çok yeni 2 gün sonra tekrar yaptır dedi çok mutluyum inşalah değerlerim artar

çok sevindiiiim cnm darışı başımaaa

Ooohhh ellerine sağlık hayatıım ne güzelde yazmışdeneriim bende cnm tşk ederiiz

derya paşam hoşgeldiniz ne var ne yok

İyiiiim cnm saol sen nasılsıın..annecimee gittim bugüün yemek yedik geldik şimdide muhteşemi bekliyoruz kocişlee

kızlaaar hani buradan resimle sormuştum ya sizlere 2. çizgiyi görüyormusunuz diye işte o belli belirsiz çizgi benim bebeğimmiş :) HAMİLEYİMMMM :) kan tahliliyle kesinleşti bugün Allah herkese nasip etsin bu duyguyu

ayyy cok guzel bı haber bu ... Canım saglıkla sıhhatle dogmasını nasıp etsın rabbım..sımdı 3 kısımı olduk :)rabbım isteyen herkese nasıp etsın en buyuk duam bu..

kızlarrr sevinç abla grıp olmuss gecede hastaneye gıtmıss
sımdı kaynanasına gotrms onu hakan abı baksınlar dıye
sevınc abla gıremez kk haberınız olsun......
geçmiş olsun yaaa tabi 2 hasta arasında sonunda o da kaptı şifayı

cnm taşınma faslı bitince sende normalde dönersin sanırım,baya uzak kaldın burdan yaa özletiyosun kendini...

arka arkaya ne kadar güzel haber aldık burdaa gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin

evet canım bende pkoluyum ....sendemi pkolusun nasıl hamile kaldın doğal yollamı?ya benim doktorum aslında hiç ilgilenmedi düşükten sonra senin bişeyin yok bebekteydi sorun dedi ama aklıma bi türlü yatmıyodu sonra araştırdım bu rahatsızlıktan ölebiliyomuş adanaya gittim orda yaptırdım tamamen kendi çabam ama dediğin gibi çok şükür önlemimi alıcam sorunumu biliyorum:)sen adanalımıydın?

yok kuzum çankırılıyım ben evet bende pkoluyum evliliğimin 1. yılının sonunda klomen+soğan kürü + çatlatmayla hamiş kaldım doğalda denebilir soğan kürü sağolsun hmm valla en iyisini yapmışsın canım en azından önlem alırda bundan sonrakileri kaybetmezsin bu sayede

ay canım çok tebrik ederim ne bereketli aymış hamiş kalan kalana arka arkaya allah yavrularımızı bize bağışlasın sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin darısıda tüm isteyenlere inşallah

nerelere gittin hatunn
canım kusura bakma acele çıktım üst kata bebek yıkamaya gittim o çagırdı oturdumm kaldım ne yapayım kendi bebegimi yıkayamıyorum başkalarınınkiğni yıkıyım degilmi işim komigi hep erkek bebekleri denk geliyor iyimi
canım rabbim 40 haftaları göstersin işşallah darısı martan sonra ban ve diger arkadaşlara
derya paşam hoşgeldiniz ne var ne yok

canım seni görmedim görsem selam veiridim acele çıktım oglanın uyku saati gelmiş anca yıkadık uyuttuk muhabbette oo fenaydıdedi ban abla bebek ne zaman düşünüyorsun aslında bri eylül dedik ocaga atıldı dedim ablam kızı evlediricem 15 şubatta dedim onu evlendirerlim işşallah dedim bakıcez mart başı gibi anca gelirim canım bir hafta kala gidicem memlekete bir hafta ablamda 1 hafta annemde temem en az 3 hafta belkim durmam bile bakıcez artık çok özledim eymenimi annemi 4 dişi çıkmış sıpamın kocaman erkek olmuş şimdi gelinimiz hala demeyi ögretiyormuş
günaydın kızlar daha yatagımı toplamadfım yemekleirm var evim temiz yatagımı toplcem namaız kılarım kahvaltı yapmadım sabah ebrucumla plates yaptım heryerim agrıyorhatun lastik gibi yawyetişemiyourm hızınaşu kilolarım gitsin 70 düşüyüm eşim söz verdi frambuazlı pasta alıcek bana

:18:her kafadan bi ses çıktı kimisi sar dedi kimisi delimisn ben sarmadım yinede bişi olmadı dedi:18:
bende önemsemedim:18:mekik çekiyimde gitsin bari göbecik hemi:18:
doğurdunmu kızzzzzzz

nerden bildin kız güzel olduğumu ayıptır demesi öyle derlerçarpişma oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ayıpsa söölemiyeydi eyydi
pekte alçak gönülüyük

çarpışma felan yokbidahada istemembeyefendinin keyfini beklicez zaar
oğlan biraz toplanacakmş ne alakaysa

bilmiyomuşun işte hafif vurulmaz sert vurulur neyse toktor öğretir sanada

suya okuyoruz okunmuş su oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…